Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 03:59.33, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να οργανωθείτε περισσότερο, για να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, για να προσέξετε μικρές λεπτομέρειες όπου θα κάνουν για σας τη διαφορά, για να βοηθήσετε τους άλλους και να παρέχετε τις υπηρεσίες σας ίσως και δίχως υλική ανταμοιβή, για να δουλέψετε σκληρά ή για να ασχοληθείτε με την υγεία τη δική σας, ή κάποιων κοντινών σας προσώπων. Βέβαια, παρόλο που είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους, δεν θα κερδίσετε εύκολα τη συμπάθειά τους με την πρώτη ματιά.


Είστε παρατηρητικοί, μεθοδικοί, οργανωτικοί, τακτικοί, αρκετά σταθεροί, μετριοπαθείς, σεμνοί, ήπιων τόνων και μετριόφρονες, έχετε μια ισχυρή επιθυμία για μάθηση και για πρόοδο, και για το λόγο αυτό, μπορείτε να κερδίσετε τους άλλους εύκολα, αφού θα νιώθουν πως ότι λέτε το εννοείτε. Τώρα μπορείτε να γίνεται άκρως απαραίτητοι στους άλλους, με το να είστε εκεί όποτε σας χρειάζονται. Μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε τη σκληρή δουλειά που χρειάζεστε για να πετύχετε κάποια πράγματα, όσο δύσκολα κι αν είναι.


Τη χρονική αυτή στιγμή θα προτιμήσετε να επεξεργαστείτε λίγο παραπάνω τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχετε και θα αποφύγετε να κάνετε απότομες ή γρήγορες κινήσεις, μέχρι να σιγουρευτείτε πως είναι οι σωστές. Κινηθείτε επιφυλακτικά, αλλά άκρως ρεαλιστικά, στηριζόμενοι σε λογικά επιχειρήματα και προτάσεις. Μην κάνετε οτιδήποτε για το οποίο δεν είστε απολύτως σίγουροι, πέρα από κάθε αμφιβολία. Δεν είναι όμως εύκολο τώρα να αποτύχετε, οτιδήποτε κι αν κάνετε ή κι αν επιλέξετε, αφού σίγουρα θα το «κουράσετε» τόσο πολύ και θα το οργανώσετε μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, ώστε θα είναι αδύνατο να πάει κάτι στραβά.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορεί να «κολλήσετε» σε κάποιες λεπτομέρειες και να χάσετε την ουσία των καταστάσεων που συμβαίνουν γύρω σας. Τώρα μπορεί να αγχωθείτε ή να ανησυχήσετε λίγο παραπάνω δίχως σοβαρή ή λογική αιτία. Είναι δύσκολο να μείνετε ευχαριστημένοι από τις καταστάσεις γύρω σας, αλλά ακόμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς τώρα θα έχετε ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις.


Τώρα θα είστε αρκετά αναποφάσιστοι, αμελείς, άτολμοι, φοβισμένοι και δίχως αυτοπεποίθηση, γεγονός όπου μπορεί να σας κάνει να χάσετε ή να αμελήσετε σημαντικά πρόσωπα και πράγματα. Η έντονη επιφυλακτικότητά σας, ίσως τώρα σας κάνει να φαίνεστε περισσότερο συστηματικοί, πρακτικοί, συντηρητικοί, απόμακροι ή και ψυχροί, από όσο πραγματικά είστε. Έχετε μια τάση προς την τελειότητα, όπου κουράζει ακόμα κι εσάς, πόσο μάλλον τους άλλους, καθώς και την υπερβολική κριτική, κάτι που μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση μαζί τους, ιδιαίτερα αν δεν έχουν ζητήσει καν τη γνώμη σας. Θα πρέπει να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να σας συμπαθήσουν άτομα που σημαίνουν έστω και κάτι για σας και να τους δείξετε την υπέροχη πλευρά σας.


Αποφύγετε τώρα οπωσδήποτε την σκληρή αυτοκριτική, αλλά και το να γίνεται ιδιαίτερα επικριτικοί προς τους άλλους, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Θα πρέπει να πείτε τη γνώμη σας δίχως να τη χρωματίζετε με επικριτική διάθεση. Μη βλέπετε συνεχώς τα ελαττώματα ατόμων ή και καταστάσεων, αλλά αναζητήστε τρόπους για να δείτε και τα καλά στοιχεία τους. Μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας και έχετε περισσότερο εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.


Μην καταπνίγετε τον αυθορμητισμό σας και προσπαθήστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Αποφύγετε να δημιουργήσετε ένα τείχος ανάμεσα σε σας και τους άλλους, εξαιτίας της κριτικής που τους κάνετε, των υψηλών σας απαιτήσεων και την ανάγκης σας για τάξη και τελειότητα. Μην ανησυχήσετε για προβλήματα ή καταστάσεις που δεν είναι και τόσο σοβαρά.
Αυξάνεται τη χρονική αυτή στιγμή η συντηρητικότητα, η επιφυλακτικότητα και ο λογικός τρόπος σκέψης σας, ενώ παράλληλα η επιχειρηματικότητά σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρακτικά και να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Τώρα, δεν θα κάνετε τίποτα, δίχως να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Θα έχετε κάποιες παραγωγικές ιδέες και η λογική, θα σας βοηθήσει στο να σταθεροποιηθείτε οικονομικά.
Τα έντονα συναισθήματά σας θα παρεμβαίνουν τώρα στις σκέψεις, τις αποφάσεις και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Θα είναι σχεδόν αδύνατο να μιλήσετε με κάποιον για τον οποίο δεν νιώθετε καλά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Θα είστε αρκετά σταθεροί στις θέσεις και τις απόψεις σας, καθώς τώρα δεν μπορείτε να επηρεαστείτε από τη γνώμη και τις ιδέες των άλλων. Τώρα θα διαθέτετε μια φοβερή ικανότητα νοητικής συγκέντρωσης και θα μπορέσετε να καλύψετε τα αισθήματά σας όταν και εφόσον χρειαστεί, για να μην εκδηλωθείτε εκεί που δεν πρέπει.


Πολύ πιθανό τώρα να ξετρυπώσετε πληροφορίες και μυστικά που θα σας φανούν χρήσιμα κατά κάποιον τρόπο, με τη βοήθεια της διαίσθησής σας. Μπορείτε να βρείτε μόνοι σας λύσεις σε δύσκολα προβλήματα τώρα. Προσπαθήστε μόνο να μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και να μην είστε υπερβολικά απαιτητικοί, γιατί εσείς θα χάσετε. Με σεμνότητα, υπομονή και επιμονή σίγουρα θα πετύχετε.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τώρα μπορείτε να πετύχετε μια λεπτή ισορροπία και αρμονία όσων αφορά τα υλικά αγαθά και την οικονομική σας κατάσταση. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε με μια νέα σχέση, συνεργασία ή έναν ιδιαίτερα κερδοφόρο συνεταιρισμό για να αυξήσετε κατά πολύ τα πάγια έσοδά σας. Βέβαια, πολλά θα εξαρταρτιώνται από το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και δεν θα είστε πλήρως ανεξάρτητοι, ενώ τώρα θα σας είναι πολύ δύσκολο να κάνετε μια δουλειά μέσα στην οποία δεν περνάτε καλά. Θα ξοδεύσετε αρκετά χρήματα σε πολυτέλειες ή σε δραστηριότητες που αφορούν τις κοινωνικές σας ασχολίες, τις ερωτικές σας σχέσεις και την προσωπική σας ευχαρίστηση.


Τα εισοδήματά σας μπορούν σίγουρα να αυξηθούν με έναν κερδοφόρο γάμο ή μια κερδοφόρα συνεργασία, καθώς και αν ασχοληθείτε τώρα με τομείς που αφορούν κυρίως την ομορφιά, την τέχνη, το γάμο, τα καλλυντικά, τις δημόσιες σχέσεις, κ. ά. Μην κατασπαταλήσετε τη στιγμή αυτή τα χρήματά σας σε αγορές που δεν σας είναι τώρα απολύτως απαραίτητες, όπως σε ακριβές μάρκες ρούχων, παπουτσιών ή άλλων αξεσουάρ.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά ευαίσθητους, κτητικούς, θα σας αρέσουν τα όμορφα πράγματα και θα υπολογίζετε πολύ από τα προσωπικά σας συναισθήματα. Σας ενδιαφέρουν πολύ τα υλικά αγαθά και το χρήμα, και τώρα θα σας έρχονται αρκετά εύκολα και σε αφθονία. Συγκεντρώστε όσο περισσότερο υλικά αγαθά και χρήματα μπορείτε, για να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς.


Μπορείτε να αποτελέσετε ένα "στήριγμα" για το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον. Πολύ δύσκολα τώρα θα μείνετε δίχως χρήματα ή θα χάσετε αυτά που έχετε κατακτήσει, αλλά είστε σε θέση να δουλέψετε και να κάνετε θυσίες για να τα αποκτήσετε και πάλι ή για να τα πολλαπλασιάσετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν την ψυχική σας ηρεμία, τον έντονο μαγνητισμό και τη διαίσθησή σας σε θέματα οικονομικά και ερωτικά. Μπορεί να συναντήσετε ένα μοιραίο πρόσωπο για την ΕΡΩΤΙΚΗ σας ΖΩΗ, ή να γίνεται εσείς το μοιραίο πρόσωπο στη ζωή των άλλων. Θα μπορέσετε να εκτιμήσετε τις δυσκολίες και τα προβλήματα των άλλων, ενώ πολύ πιθανό ακόμα και να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες σε μια προσπάθεια να τους βοηθήσετε.


Προτιμήστε τώρα την αισθηματική μοναξιά, γίνετε μυστικοπαθείς σε σχέση με ερωτικά ή οικονομικά θέματα, προτιμήστε τις μυστικές, αδιέξοδες ή και παράνομες ερωτικές ΣΧΕΣΕΙΣ, για να περάσετε όμορφα, ακόμα κι αν κρατήσει για πολύ λίγο. Σε θέματα οικονομικά θα επικρατήσει τώρα ένα χάος και πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη.


Πολύ πιθανό τώρα να τελειώσουν κάποιες ερωτικές ή οικονομικές ΣΧΕΣΕΙΣ ή γενικότερα καταστάσεις, οι οποίες όμως δεν είχαν έτσι κι αλλιώς πολλά να σας δώσουν πλέον.
Στις ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ θα είστε αρκετά δοτικοί και θα παρέχετε στους άλλους κάθε υπηρεσία και οτιδήποτε σας ζητήσουν, προκειμένου να τους ευχαριστήσετε. Με ΑΓΑΠΗ τώρα μπορείτε εύκολα να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των άλλων και να τις ικανοποιήσετε. Μπορείτε να μοιραστείτε σχεδόν τα πάντα με τους άλλους και θα είστε ιδιαίτερα προσαρμοστικοί ακόμα και στις μεγάλες δυσκολίες.


Το δυσάρεστο τώρα είναι πως πολύ πιθανό να αναζητήσετε την τελειότητα από τους άλλους και από τις ΣΧΕΣΕΙΣ σας, κι αυτό μπορεί να σας φέρει κάποιες απογοητεύσεις και γκρίνιες. Είστε ιδιαίτερα εύθραυστοι και πολύ πιθανό να προκαλέσετε μόνοι σας προβλήματα σε πολλές από τις σημαντικότερες ΣΧΕΣΕΙΣ σας. Η υπερβολική ενασχόλησή σας με τις ασήμαντες λεπτομέρειες, κουράζουν τώρα τους γύρω σας, γι’ αυτό καλύτερα να το αποφύγετε.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τώρα θα είστε αρκετά οικονόμοι και προσεχτικοί, παρόλο που πολύ πιθανό να ξοδεύσετε πολλά χρήματα για θέματα υγείας, ψυχικής και σωματικής, εργασίας και καθαριότητας. Η χρονική αυτή στιγμή είναι ότι πρέπει για να οργανώσετε έσοδα και έξοδα και να δείτε πού βαδίζετε με τα οικονομικά σας, προκειμένου να βάλετε μια τάξη και να ξοδεύσετε πιο λογικά και με μέτρο. Τα ΕΣΟΔΑ σας τώρα μπορούν να αυξηθούν μόνο με σκληρή, επίπονη και πολύωρη ΕΡΓΑΣΙΑ, αποφεύγοντας οπωσδήποτε κάθε είδους ρίσκο ή κερδοσκοπία.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας οδηγούν σε ερωτικές σχέσεις εντελώς αντισυμβατικές, ασυνήθιστες ή πρωτοποριακές. Κεραυνοβόλοι έρωτες μπορούν να σας χτυπήσουν την πόρτα εντελώς ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένετε με τίποτα. Τα πάντα μπορούν τώρα να συμβούν καθώς θα υπάρχει μια έντονη νευρικότητα, πολλές εναλλαγές και θα υπάρξουν πολλά ξαφνικά γεγονότα, από μια εντελώς νέα και ξαφνική σχέση, μέχρι έναν εντελώς ξαφνικό χωρισμό.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, τώρα μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα τη ζωή σας μέσα από έναν κεραυνοβόλο έρωτα, όπου πολύ πιθανό να κρατήσει πολύ λίγο, αλλά να μείνει χαραγμένος στη μνήμη και στην καρδιά σας με πολύ έντονα γράμματα.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, τώρα μόνο μέσα από την πραγματική φιλία με το έτερον ήμισυ, την απόλυτη ελευθερία και αυτονομία και από τις δυο πλευρές, μπορείτε να νιώσετε ολοκληρωμένοι, και πως έχετε αυτά που θέλετε. Ασχοληθείτε με κοινά ενδιαφέροντα, κάντε καινούργια πράγματα για να μη σας προλάβει η ρουτίνα, αλλιώς, αν τίποτα απ’ όλα αυτά δεν μπορείτε να κάνετε μαζί και τολμήσετε να περιορίσετε ο ένας τον άλλον, να είστε σίγουροι πως αυτή η σχέση θα τελειώσει εντελώς ξαφνικά και με τον πιο εκρηκτικό τρόπο.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, είναι ότι πρέπει για να τερματίσετε ορισμένες δυσάρεστες καταστάσεις, σχέσεις και συνεργασίες, που βρίσκονται τώρακαι σας ταλαιπωρούν, χωρίς να υπολογίσετε τις απώλειες. Προτιμήστε τώρα και παραδοθείτε άμεσα σε έντονες ερωτικές καταστάσεις ή σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα που πιθανό να σας παρουσιαστεί τώρα εντελώς ξαφνικά, αλλά θα αποτελέσουν μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά σας και θα περάσετε υπέροχα.


Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την επιστήμη, την έρευνα, την αστρολογία, την ψυχολογία ή τη μεταφυσική, όπου μπορούν να σας βοηθήσει να βρείτε σημαντικές απαντήσεις εκεί που δεν το περιμένετε. Ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές σε θέματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, ασφάλειας, μπορούν να σας εκπλήξουν θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με το πώς θα το χειριστείτε.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δείχνουν πως τώρα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σας το να επικοινωνήσετε συναισθηματικά με τους άλλους. Θα έχετε υποστήριξη από κάποια άτομα, αλλά αυτό πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει και μια πιθανή εξάρτηση από κοντινά πρόσωπα. Θα είστε ειλικρινείς και θα προσφέρετε πολλά στους άλλους. Τώρα γίνεστε υπερβολικά εξυπηρετικοί και ευκολόπιστοι με τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και τους ΦΙΛΟΥΣ, αλλά είναι πιθανό και να απογοητευτείτε από αυτούς.


Μπορεί να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί, λόγω αναποφασιστικότητας ή υπερβολικής ενασχόλησης με ασήμαντες λεπτομέρειες.
Αυξάνεται τώρα υπερβολικά η δεκτικότητα, η συναισθηματικότητα, η ανεμελιά, η μεταβλητότητα, η προσαρμοστικότητα, και θα θελήσετε να δώσετε περισσότερα στους άλλους, απ’ αυτά που επιθυμείτε να πάρετε. Τώρα, θα προτιμήσετε την ποικιλία, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και θα καταπιαστείτε με πολλά πράγματα μαζί, μόνο και μόνο για να μη σας προλάβει η ρουτίνα που τόσο απεχθάνεστε. Με ευκολία θα ξοδεύσετε τώρα τα συναισθήματά σας, για να βρεθείτε κοντά στους άλλους ή για να τους βοηθήσετε.


Αποφύγετε τώρα να θυσιαστείτε για τους άλλους ακόμα κι αν περνούν μια δύσκολη φάση ή θέλουν οπωσδήποτε τη βοήθειά σας. Τώρα δεν θα είναι εύκολο να αρνηθείτε πράγματα στους άλλους, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε να σκεφτείτε λίγο και τον εαυτό σας. Τώρα, θα σας λείπει η ενεργητικότητα, η αποφασιστικότητα και η επιμονή στους στόχους. Πρέπει να αποφύγετε να είστε ευκολόπιστοι, και να μη δώσετε παντού τα πάντα, για να μη σας εκμεταλλευτούν άτομα που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά.


Καλό θα ήταν τώρα να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και να απομονωθείτε, να κινηθείτε στο παρασκήνιο και να αναλύσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Τώρα θα έχετε μια αυξημένη διαίσθηση, ένα ισχυρό ένστικτο όπου θα σας κάνουν να ανακαλύψετε την κρυφή πλευρά της ζωής. Εκφράστε τώρα τα συναισθήματά σας στους άλλους. Κάντε μια βόλτα στην παραλία ή ένα ταξίδι σε μέρη κοντά σε θάλασσα. Ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με δημιουργικούς τρόπους, γεμάτους έμπνευση, μέσω του διαβάσματος, της ΤΕΧΝΗΣ ή της ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ. Βοηθήστε ανθρώπους που είναι λιγότερο τυχεροί από σας, με αξιοπρέπεια και δίχως να κάνετε υπερβολές που μπορούν να σας εκθέσουν.


Η χρονική αυτή στιγμή είναι ότι πρέπει για να προσευχηθείτε, να κάνετε ΓΙΟΓΚΑ, ΜΑΣΑΖ, ΣΑΟΥΝΑ, ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ, να διαβάσετε και να ασχοληθείτε γενικότερα με την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, τη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, για καλύτερη αυτογνωσία. Κοιμηθείτε λίγες ώρες παραπάνω ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεκουραστείτε. Κάντε καινούργια όνειρα και σχέδια για το μέλλον, μόνοι ή παρέα με άλλους, τα οποία όμως θα πρέπει να οργανώσετε λεπτομερώς για να πετύχουν.


Αποφύγετε τώρα να εμπιστευτείτε τα λόγια και τις πράξεις των άλλων, καθώς κρύβουν πολλές εξαπατήσεις, ψέματα και παραπλανήσεις. Τώρα το συναίσθημα κυριαρχεί και μπορεί να σας παρασύρει με κάθε τρόπο, καθώς η λογική δύσκολα θα βγει στην επιφάνεια για να σας συνεφέρει και επαναφέρει στην τάξη. Μην κανονίσετε τώρα να κάνετε πολύ βαριές δουλειές, πολύωρες, κουραστικές ή βαρετές εργασίες, γιατί δεν θα αντέξετε για πολύ. Προσέξτε πολύ όλες τις πιθανές υπερβολές που μπορούν να σας βάλουν σε κίνδυνο με την υγεία σας, όπως υπερβολές σε ΠΟΤΑ ή ΦΑΓΗΤΑ.


Μην πείτε τώρα όλη την αλήθεια στους άλλους, γιατί το πιθανότερο είναι πως δεν θα τη εκτιμήσουν και μάλλον θα πληγωθούν. Αποφύγετε εντελώς ξαφνικές εντάσεις, τσακωμούς, εκρήξεις και λογομαχίες, γιατί μπορεί να χάσετε τους άλλους από τη ζωή σας, εκεί που δεν το περιμένετε ή να έχετε άλλες σημαντικές απώλειες. Μη στηριχθείτε τώρα ή υπολογίσετε στους άλλους, γιατί πολύ πιθανό να σας «κρεμάσουν», να σας απογοητεύσουν ή ακόμα και να καταρρεύσουν και να σας τραβήξουν μαζί τους.


Προσπαθήστε να αποφύγετε οπωσδήποτε όλες τις καταχρήσεις και τις κακές συνήθεις που μπορούν να σας καταστρέψουν, σωματικά, συναισθηματικά και ηθικά. Αποφύγετε τώρα που θα είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι, να μπείτε στη διαδικασία να δώσετε ακόμη μία ευκαιρία σε ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει, γιατί θα το ξανακάνουν και αυτή τη φορά θα είναι πολύ χειρότερη από κάθε άλλη.


Καλύτερα να μην ξεκινήσετε τώρα οτιδήποτε, γιατί κάθε νέο ξεκίνημα, μπορεί να κρύβει και μια νέα απώλεια για σας. Βέβαια, αυτό έτσι κι αλλιώς θα έρθει στη ζωή σας και πάλι για να σας διδάξει κάτι σημαντικό και δεν θα πρέπει να το αφήσετε απλά να περάσει, θρηνώντας το.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
 
00°31'
          

119°16'
           

00°43'

119°58'
    
00°57'
     
            
 
45°13'
     
00°41'
    
 
42°07'
  
87°19'
   
00°18'

00°52'
  
   
118°25'
 
05°46'
      

174°12'
 
173°29'
         

135°22'
 
136°04'
 
29°07'

58°13'
      
   
114°60'

84°59'

02°21'

03°25'
 
55°52'

00°34'
  
   
95°12'

64°49'
  
43°30'

93°56'

149°48'
  
   
00°51'
  
117°34'
  
114°09'
  

124°50'

115°54'

124°08'

89°20'
      
05°52'

90°11'
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΣκορπιός03°07'Πρώτο212 S 33 1ος28°28'Παρθένος
ΣελήνηΙχθείς02°22'Πρώτο615 S 09 2ος24°56'Ζυγός
ΕρμήςΣκορπιός02°24'RΠρώτο213 S 04 3ος25°19'Σκορπιός
ΑφροδίτηΠαρθένος27°37'Τρίτο1202 N 17 4ος28°17'Τοξότης
ΑρηςΚριός17°35'RΔεύτερο704 N 54 5ος01°16'Υδροχόος
ΔίαςΑιγόκερως20°16'Τρίτο422 S 21 6ος01°46'Ιχθείς
ΚρόνοςΑιγόκερως26°02'Τρίτο421 S 16 7ος28°28'Ιχθείς
ΟυρανόςΤαύρος08°55'RΠρώτο814 N 01 8ος24°56'Κριός
ΠοσειδώναςΙχθείς18°29'RΔεύτερο605 S 35 9ος25°19'Ταύρος
ΠλούτωναςΑιγόκερως22°36'Τρίτο422 S 39 10ος28°17'Δίδυμοι
Β. ΔεσμόςΔίδυμοι22°24'Τρίτο923 N 13 11ος01°17'Λέων
ΩροσκόποςΠαρθένος28°28'Τρίτο  12ος01°46'Παρθένος
ΜεσουράνημαΔίδυμοι28°17'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI