Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 05:32.49, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο, για να κάνετε δυναμικά νέα ξεκινήματα, για να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα, έτσι ώστε να βγείτε κερδισμένοι. Μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές, αρκεί να είστε αποφασισμένοι. Τολμήστε ότι δεν έχετε τολμήσει έως τώρα, ασχοληθείτε με κάποιο άθλημα, γυμναστείτε περισσότερο και βγάλτε δημιουργικά, ακόμα και στον ερωτικό τομέα την αυξημένη ενεργητικότητά σας.


Τώρα θα είστε γεμάτοι ζωτικότητα, ενέργεια, δύναμη, τόλμη και αυτοπεποίθηση, γεγονός που μπορεί να σας κάνει να διεκδικήσετε από τους άλλους πολλά πράγματα με περισσότερη αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα με το κεφάλι ψηλά και να αναζητήσετε καινούργιες εμπειρίες με ζήλο και ενθουσιασμό. Είστε άμεσοι, ειλικρινείς, θετικοί και τελείως ξεκάθαροι στον τρόπο που επικοινωνείτε.


Μπορείτε να εκπληρώσετε δύσκολους και ιδιαίτερα τολμηρούς στόχους, αρκεί να ρισκάρετε, στηριζόμενοι όμως σε μια κάποια λογική σκέψη και οργάνωση, αλλιώς αφήστε το. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι ίσως όχι τόσο το πώς θα κάνετε οτιδήποτε, αλλά το γιατί πρέπει να το κάνετε. Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορεί να σας κάνει να μην έχετε καθόλου τακτ και ευαισθησία. Πολύ πιθανόν τώρα να ρισκάρετε πολύ περισσότερα από αυτά που επιθυμείτε να κερδίσετε και δίχως καμιά απολύτως οργάνωση ή λογική.


Τώρα υπάρχει ο κίνδυνος να ξεχάσετε τελείως τις ανάγκες των άλλων ή να γίνετε κάπως εγωιστές. Επίσης μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, παρορμητικοί και επιπόλαιοι, έτσι ώστε να κάνετε κινήσεις που είτε θα είναι υπερβολικές, είτε θα πέσουν στο κενό, είτε δεν θα έχουν σταθερότητα και αξιοπιστία. Δεν θα είναι εύκολο να συνεργαστείτε τώρα με τους άλλους και ίσως είναι καλύτερα να επιλέξετε μια μοναχική πορεία, ή την πορεία του αρχηγού για τους άλλους.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να ενεργήσετε εντελώς παρορμητικά και δίχως δεύτερη σκέψη, γιατί μπορεί να εμπλακείτε σε συγκρούσεις και καβγάδες που δεν οδηγούν πουθενά. Προσπαθήστε να αποφύγετε το υψηλό ρίσκο σε οτιδήποτε κι αν κάνετε, γιατί μπορεί να χάσετε πολύ περισσότερα από αυτά που ήδη έχετε. Η επίδειξη δύναμης ή διάθεση για κυριαρχία τώρα, δεν σας συμφέρει καθόλου, γιατί μπορεί να σας βάλουν σε μεγάλους μπελάδες, που πιθανό να μην έχετε σκεφτεί.


Η χρονική αυτή στιγμή δεν είναι καθόλου καλή για να ηρεμήσετε, να κοιμηθείτε, να ξεκουραστείτε, να συμβιβαστείτε ή για να μην κάνετε απολύτως τίποτα, γιατί ο εκνευρισμός θα είναι μεγάλος και δύσκολα θα τον κρατήσετε μέσα σας δίχως να τον εξωτερικεύσετε κατά κάποιον τρόπο.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα δυναμικούς, παρορμητικούς, γεμάτους θάρρος και μερικές φορές θράσος και θα δεθείτε πολύ με το περιβάλλον σας και τους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν. Η προσωπική σας εμφάνιση έχει μεγάλη σημασία για σας και τώρα θα της αφιερώσετε αρκετό χρόνο.


Η ισχυρή θέληση και η ζωτικότητά σας, εύκολα γίνεται αντιληπτή από το περιβάλλον σας. Έχετε μια έντονη επιθυμία και μπορείτε τώρα να ηγηθείτε των άλλων σε όλους τους τομείς και να ζήσετε μια μεγάλη και ιδιαίτερα συναρπαστική περιπέτεια.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα δυναμικούς, επαναστάτες, ανεξάρτητους, αυξάνουν τον ιδιόρρυθμο τρόπο σκέψης σας, την ασυνήθιστη και εκκεντρική σας συμπεριφορά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συχνές και γρήγορες εναλλαγές διαθέσεων και ενθουσιασμούς, καθώς και όλες τις εντάσεις στο περιβάλλον σας και γενικότερα στο χώρο που ζείτε και κινήστε. Ένας ξαφνικός χωρισμός ή μια εντελώς ξαφνική διάσπαση σε μια σχέση ή μια συνεργασία, θα οφείλεται τώρα στην ανάγκη για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων ή στον έντονο περιορισμό.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, είναι ότι πρέπει για κινήσεις και ενέργειες έξω από τα συνηθισμένα, φρέσκες, πρωτότυπες και άκρως πρωτοποριακές. Τώρα, θα πρέπει να έχετε ομαδικό πνεύμα για να πετύχετε αυτά που θέλετε αποφεύγοντας τους άσκοπους ανταγωνισμούς.


Βοηθήστε τους άλλους με το να τους παροτρύνετε να πετύχουν τους σκοπούς τους και σίγουρα θα έρθετε πιο κοντά τους. Πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες αλλαγές, απρόσμενα προβλήματα και αψιμαχίες ιδιαίτερα σε τομείς που σχετίζονται με τους στόχους, τα σχέδια και τα επαγγελματικά σας, καθώς και με φιλικά πρόσωπα.


Αποφύγετε τώρα οπωσδήποτε τις επανασυνδέσεις ή αψιμαχίες με πρώην συντρόφους, γιατί πολύ πιθανό να γυρίσουν πίσω για να σας εκνευρίσουν ή και να ταλαιπωρήσουν και πάλι.
Προτιμήστε τώρα να είστε αρκετά ανεξάρτητοι στον τρόπο που λειτουργείτε αλλά και που ενεργείτε, και τα κάνετε τα πάντα με τον δικό σας μοναδικό τρόπο για να μπορέσετε να επιτύχετε. Η πλήρης ελευθερία κινήσεων, δίχως καμιά απολύτως πίεση, έλεγχο ή περιορισμό από τους άλλους είναι τώρα ότι καλύτερο για σας. Δράστε με πρωτοτυπία ή ακόμα και με εκκεντρικότητα, γιατί θα πρέπει να ξεχωρίσετε από το πλήθος για να έχετε αυτά που επιθυμείτε.


Μπορεί να μην είναι πολλοί εκείνοι που θα σας καταλάβουν τώρα, αλλά το σίγουρο είναι πως θα σας θαυμάζουν πολλοί όταν δημιουργήσετε κάτι μοναδικό, αφού τα αποτελέσματα των πράξεών σας βρίσκονται αρκετά μπροστά από την εποχή σας. Η ενασχόλησή σας με τη νέα τεχνολογία ή με πρωτοποριακές μεθόδους, μπορούν να σας φέρουν το διάστημα αυτό μοναδικές επιτυχίες.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τώρα θα έχετε μια ισχυρή θέληση προκειμένου να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μπορείτε να σκεφτείτε λογικά, να κινηθείτε αργά, αλλά σταθερά και να οργανώσετε σωστά κάθε σας βήμα προκειμένου να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας, και για αργότερα. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα με λογικά επιχειρήματα και στοιχεία, αφού έχετε ήδη αποδείξει με τη σκληρή δουλειά σας πως τα δικαιούστε.


Επενδύσετε τώρα σε σταθερές αξίες, αλλά με περισσότερη θετική σκέψη και αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερα χρήματα από επαγγέλματα που σχετίζονται με τη διατροφή, το φαγητό και το ποτό ή με χώρους ομορφιάς, όπως σπα, κομμωτήρια, καταστήματα ή εμπόριο ρούχων, καλλυντικών, κ.ά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς, με μια προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση. Τώρα θα πρέπει, και μπορείτε να είστε κομψοί και μέσα στη μόδα. Θα προσέχετε και θα θέλετε να είστε κοντά ή να έχετε οτιδήποτε όμορφο και κομψό, ενώ θα σας αρέσει να είστε ευχάριστοι στους γύρω σας. Τα αισθήματά σας θα είναι σταθερά και δύσκολα θα αλλάξουν τώρα.


Προσπαθήστε να αποκτήσετε οικονομική ασφάλεια και άνεση, αφού οι οργανωτικές σας ικανότητες τώρα μπορούν να σας βοηθούν να το καταφέρετε. Προσέξτε πολύ να μην αφήσετε τα συναισθήματά σας, και μια ιδιαίτερη ανάγκη για σπατάλες και πολυτέλειες, να σας παρασύρουν σε θέματα οικονομικά και περιττά έξοδα, για να μην έχετε έξοδα και απώλειες που δεν περιμένετε.
Τώρα θα είστε αρκετά φιλικοί, παιχνιδιάρηδες, ασταθείς, νευρικοί και θα προτιμάτε τις βόλτες, τα ταξίδια, την επικοινωνία με τους άλλους, ενώ δεν θα χάσετε ούτε μία ευκαιρία για συζητήσεις, νέες γνωριμίες και επαφές με νέα και παλιά πρόσωπα. Τη χρονική αυτή στιγμή θα έχετε πολλούς φίλους και άλλους τόσους γνωστούς κοντά σας, και σχεδόν όλοι τους θα σας εκτιμούν ιδιαίτερα και θα περάσετε καλά μαζί τους. Στον ερωτικό τομέα τώρα θα είστε αρκετά ασταθείς. Προτιμήστε να ξεκινήσετε τώρα το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι με ματιές, μηνύματα, βόλτες και ατελείωτες ώρες συζητήσεων, αποφεύγοντας τα πολλά ταυτόχρονα ερωτικά παιχνίδια. Αυτό θα πρέπει λίγο να το προσέξετε, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε δυσάρεστες εμπειρίες τελικά.


Ερωτευτείτε τώρα με τον εγκέφαλο και με τη σωστή επικοινωνία και τα κοινά ενδιαφέροντα που θα έχετε με ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο θα σας δώσει και την ανάλογη ελευθερία κινήσεων για να μην καταπιεστείτε. Αν το έτερον ήμισυ δεν σας κινήσει τώρα το ενδιαφέρον εγκεφαλικά, μάλλον θα χάσετε το ενδιαφέρον σας. Μην περιμένετε να διαρκέσουν ερωτικές σχέσεις που ξεκινούν τώρα, καθώς μπορούν να σας κάνουν να περάσετε υπέροχα, αλλά δύσκολα θα παραμείνουν για μεγάλο διάστημα στη ζωή σας.


Σε θέματα οικονομικά τώρα θα είστε αρκετά σπάταλοι και μπορεί να χαλάσετε τα χρήματά σας σε μικρά και ασήμαντα πράγματα, αφού δεν θα έχετε καθόλου πειθαρχεία. Όσο εύκολα όμως θα τα χαλάσετε, άλλο τόσο εύκολα θα σας έρθουν τώρα από δουλειές που έχουν σχέση με την επικοινωνία, το εμπόριο, τα ταξίδια, τη διδασκαλία, τη συγγραφή ή γενικότερα με μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δίνουν μια έντονη ευαισθησία σε θέματα ερωτικά και έχετε άμεση ανάγκη από την υποστήριξη και την αναγνώριση των άλλων για οτιδήποτε κι αν κάνετε. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός σας τώρα και οι εναλλαγές των διαθέσεών σας, πολύ πιθανό να κουράσει τους άλλους και να τους απομακρύνει από κοντά σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε παράνομες ή αδιέξοδες σχέσεις, όσο ελκυστικές κι αν φαντάζουν στα μάτια σας.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση μπορείτε να κάνετε μια νέα σχέση όπου θα έχει πολύ έντονο συναισθηματισμό, ενώ μπορεί να καταλήξει σε μια συγκατοίκηση, σε γάμο ή και στη δημιουργία οικογένειας.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε μια συγκατοίκηση ή τη δημιουργία ή και επέκταση της οικογένειας, να αλλάξετε σπίτι, και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο έτερον ήμισυ, δίχως υπερβολές. Αποφύγετε τις γκρίνιες μεταξύ σας, αλλά και τα ανακατέματα με συγγενείς, γιατί μπορούν να ψυχράνουν τη σχέση σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δείχνουν πως τώρα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σας το να επικοινωνήσετε συναισθηματικά με τους άλλους. Θα έχετε υποστήριξη από κάποια άτομα, αλλά αυτό πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει και μια πιθανή εξάρτηση από κοντινά πρόσωπα. Θα είστε ειλικρινείς και θα προσφέρετε πολλά στους άλλους. Τώρα γίνεστε υπερβολικά εξυπηρετικοί και ευκολόπιστοι με τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και τους ΦΙΛΟΥΣ, αλλά είναι πιθανό και να απογοητευτείτε από αυτούς.


Μπορεί να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί, λόγω αναποφασιστικότητας ή υπερβολικής ενασχόλησης με ασήμαντες λεπτομέρειες.
Τώρα θα έχετε μια έντονη εσωτερική ανάγκη να είστε περισσότερο υπεύθυνοι, σωστοί, μεθοδικοί, λεπτομερείς, ακριβείς, να ασχολείστε με λεπτομέρειες και να αναζητάτε την τελειότητα σε οτιδήποτε κι αν κάνετε, γεγονός που μπορεί να κουράσει τόσο εσάς, όσο και τους άλλους. Προτιμήστε τώρα να σκεφτείτε και να τακτοποιήσετε όλα τα πρακτικά ζητήματα και τις δουλειές που σας απασχολούν, για να σας φύγει ένα μεγάλο άγχος. Η λογική θα πρέπει να είναι τώρα πάνω απ’ όλα, και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με κάθε τρόπο, και να πετύχετε πολλά σε θέματα που χρειάζονται οργάνωση και τάξη.


Προσπαθήστε τώρα να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα εργασιακά και υγείας, δικά σας, ή των κοντινών σας προσώπων. Η σημερινή ημέρα είναι καλή για εργασίες και γενικότερα ενέργειες, που θέλουν να προσέχετε κυρίως τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Βάλτε σε τάξη τομείς που βρίσκονται σε αταξία και οργανωθείτε καλύτερα. Τακτοποιήστε θέματα καθαριότητας, προσωπικού, εργατικά, εργασιακά, πληρωμές και άλλες πρακτικές εργασίες.


Κλείστε ραντεβού για να κάνετε ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και να δείτε πως πάει η ΥΓΕΙΑ σας. Βελτιώστε τη ΔΙΑΤΡΟΦΗ σας, κάντε τη πιο υγιεινή, ξεκινήστε ΔΙΑΙΤΑ για μια πιο σωστή διατροφή, ακόμα και συμβουλευόμενοι ειδικούς. Εφόσον αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να ξεκινήσετε μια θεραπεία οποιαδήποτε μορφής ή μια φαρμακευτική αγωγή. Ξεκινήστε ή επεκτείνετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και συχνότερης άσκησης. Προσπαθήστε τώρα να μη ζητήσετε πράγματα, απότομα, απαιτητικά και μέσα από γκρίνια, γιατί δεν θα πετύχετε τίποτα και μπορεί να έχετε πολύ αρνητικά αποτελέσματα. Μην κάνετε τώρα δουλειές ή σχέσεις του ποδαριού, σύντομες και επιπόλαιες, γιατί θα το μετανιώσετε. Αποφύγετε εργασίες που δεν θέλετε να εξεταστούν εξονυχιστικά και να βγουν ψεγάδια στην επιφάνεια.


Η υπερβολική ενασχόληση με την καθαριότητα, οι ασήμαντες λεπτομέρειες και η υπερβολική κριτική προς τους άλλους, μπορούν τώρα να σας προκαλέσουν πολλές απώλειες και δυσάρεστες στιγμές, γι’ αυτό καλύτερα να τα αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Η υπερβολική ανησυχία και το υπερβολικό άγχος για οποιοδήποτε θέμα τώρα, όσο σοβαρό κι αν είναι, μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες συνέπειες στην υγεία σας, σωματική και ψυχική, οπότε φροντίστε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε δημιουργικό για να μπορέσετε να το παρακάμψετε.


Προσφέρετε ότι μπορείτε στους άλλους, αλλά όχι παραμελώντας τις δικές σας ανάγκες.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
            

151°59'
           
 
176°25'
     
00°10'
    

45°23'
           
 
135°37'

47°57'

117°46'

00°60'

00°13'
      
  
57°21'
     
00°45'
   
 
132°17'
 
121°06'

03°21'

06°03'
      
 
133°20'

43°06'
 
91°03'
 
94°23'
     
 
179°19'

02°54'
 
45°03'

54°27'
 
45°60'
    
  
57°27'
  
00°07'

06°10'
 
54°33'
   
   
30°59'

148°45'
  
57°42'
    
   
59°58'

57°48'
 
61°08'
   
90°57'
 
   
150°56'
  
29°50'

124°13'
  
178°05'

90°58'
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΚριός16°48'Δεύτερο106 N 36 1ος02°12'Κριός
ΣελήνηΠαρθένος18°47'Δεύτερο608 N 55 2ος11°58'Ταύρος
ΕρμήςΙχθείς22°22'Τρίτο1205 S 17 3ος09°02'Δίδυμοι
ΑφροδίτηΔίδυμοι02°10'Πρώτο224 N 28 4ος01°14'Καρκίνος
ΑρηςΥδροχόος04°24'Πρώτο1120 S 12 5ος23°39'Καρκίνος
ΔίαςΑιγόκερως25°01'Τρίτο1121 S 12 6ος21°23'Λέων
ΚρόνοςΥδροχόος01°04'Πρώτο1119 S 59 7ος02°12'Ζυγός
ΟυρανόςΤαύρος05°27'Πρώτο112 N 55 8ος11°58'Σκορπιός
ΠοσειδώναςΙχθείς19°28'Δεύτερο1205 S 07 9ος09°02'Τοξότης
ΠλούτωναςΑιγόκερως24°54'Τρίτο1121 S 57 10ος01°14'Αιγόκερως
Β. ΔεσμόςΚαρκίνος03°09'Πρώτο423 N 24 11ος23°39'Αιγόκερως
ΩροσκόποςΚριός02°12'Πρώτο  12ος21°23'Υδροχόος
ΜεσουράνημαΑιγόκερως01°14'Πρώτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI