Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 19:57.12, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να οργανωθείτε περισσότερο, για να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, για να προσέξετε μικρές λεπτομέρειες όπου θα κάνουν για σας τη διαφορά, για να βοηθήσετε τους άλλους και να παρέχετε τις υπηρεσίες σας ίσως και δίχως υλική ανταμοιβή, για να δουλέψετε σκληρά ή για να ασχοληθείτε με την υγεία τη δική σας, ή κάποιων κοντινών σας προσώπων. Βέβαια, παρόλο που είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους, δεν θα κερδίσετε εύκολα τη συμπάθειά τους με την πρώτη ματιά.


Είστε παρατηρητικοί, μεθοδικοί, οργανωτικοί, τακτικοί, αρκετά σταθεροί, μετριοπαθείς, σεμνοί, ήπιων τόνων και μετριόφρονες, έχετε μια ισχυρή επιθυμία για μάθηση και για πρόοδο, και για το λόγο αυτό, μπορείτε να κερδίσετε τους άλλους εύκολα, αφού θα νιώθουν πως ότι λέτε το εννοείτε. Τώρα μπορείτε να γίνεται άκρως απαραίτητοι στους άλλους, με το να είστε εκεί όποτε σας χρειάζονται. Μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε τη σκληρή δουλειά που χρειάζεστε για να πετύχετε κάποια πράγματα, όσο δύσκολα κι αν είναι.


Τη χρονική αυτή στιγμή θα προτιμήσετε να επεξεργαστείτε λίγο παραπάνω τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχετε και θα αποφύγετε να κάνετε απότομες ή γρήγορες κινήσεις, μέχρι να σιγουρευτείτε πως είναι οι σωστές. Κινηθείτε επιφυλακτικά, αλλά άκρως ρεαλιστικά, στηριζόμενοι σε λογικά επιχειρήματα και προτάσεις. Μην κάνετε οτιδήποτε για το οποίο δεν είστε απολύτως σίγουροι, πέρα από κάθε αμφιβολία. Δεν είναι όμως εύκολο τώρα να αποτύχετε, οτιδήποτε κι αν κάνετε ή κι αν επιλέξετε, αφού σίγουρα θα το «κουράσετε» τόσο πολύ και θα το οργανώσετε μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, ώστε θα είναι αδύνατο να πάει κάτι στραβά.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορεί να «κολλήσετε» σε κάποιες λεπτομέρειες και να χάσετε την ουσία των καταστάσεων που συμβαίνουν γύρω σας. Τώρα μπορεί να αγχωθείτε ή να ανησυχήσετε λίγο παραπάνω δίχως σοβαρή ή λογική αιτία. Είναι δύσκολο να μείνετε ευχαριστημένοι από τις καταστάσεις γύρω σας, αλλά ακόμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς τώρα θα έχετε ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις.


Τώρα θα είστε αρκετά αναποφάσιστοι, αμελείς, άτολμοι, φοβισμένοι και δίχως αυτοπεποίθηση, γεγονός όπου μπορεί να σας κάνει να χάσετε ή να αμελήσετε σημαντικά πρόσωπα και πράγματα. Η έντονη επιφυλακτικότητά σας, ίσως τώρα σας κάνει να φαίνεστε περισσότερο συστηματικοί, πρακτικοί, συντηρητικοί, απόμακροι ή και ψυχροί, από όσο πραγματικά είστε. Έχετε μια τάση προς την τελειότητα, όπου κουράζει ακόμα κι εσάς, πόσο μάλλον τους άλλους, καθώς και την υπερβολική κριτική, κάτι που μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση μαζί τους, ιδιαίτερα αν δεν έχουν ζητήσει καν τη γνώμη σας. Θα πρέπει να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να σας συμπαθήσουν άτομα που σημαίνουν έστω και κάτι για σας και να τους δείξετε την υπέροχη πλευρά σας.


Αποφύγετε τώρα οπωσδήποτε την σκληρή αυτοκριτική, αλλά και το να γίνεται ιδιαίτερα επικριτικοί προς τους άλλους, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Θα πρέπει να πείτε τη γνώμη σας δίχως να τη χρωματίζετε με επικριτική διάθεση. Μη βλέπετε συνεχώς τα ελαττώματα ατόμων ή και καταστάσεων, αλλά αναζητήστε τρόπους για να δείτε και τα καλά στοιχεία τους. Μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας και έχετε περισσότερο εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.


Μην καταπνίγετε τον αυθορμητισμό σας και προσπαθήστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Αποφύγετε να δημιουργήσετε ένα τείχος ανάμεσα σε σας και τους άλλους, εξαιτίας της κριτικής που τους κάνετε, των υψηλών σας απαιτήσεων και την ανάγκης σας για τάξη και τελειότητα. Μην ανησυχήσετε για προβλήματα ή καταστάσεις που δεν είναι και τόσο σοβαρά.
Προτιμήστε να βαδίσετε με γνώμονα τη λογική. Τώρα μπορείτε να έχετε την ικανότητα να συλλαμβάνετε όλες τις πλευρές ενός ζητήματος. Θα σκέφτεστε τα πάντα μεθοδευμένα, συστηματικά και θα έχετε φοβερή οργανωτικότητα. Οι σκέψεις σας μάλλον θα είναι στραμμένες σε θέματα υγείας, διατροφής και εργασίας. Προσπαθήστε να τα έχετε τώρα όλα σε τάξη μέσα στο χώρο σας, ακόμα κι αν γίνεστε κουραστικοί.


Φροντίστε να είστε έτοιμοι για να συμβουλεύσετε και να πείτε τη γνώμη σας στους άλλους, αφού όμως σας το ζητήσουν και με ευγένεια, για να μη σας παρεξηγήσουν και σας νιώσουν πιεστικούς.
Θα πρέπει τώρα να έχετε ανοικτό μυαλό και να είστε σε ετοιμότητα για νέες εμπειρίες. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο κοινωνικοί για να μαζέψετε περισσότερο κόσμο, φίλους, γνωστούς και θαυμαστές κοντά σας. Τώρα μπορείτε να πετύχετε μεγάλη ικανοποίηση μέσω συζητήσεων, επαφών και γενικότερα με την εγκεφαλική επικοινωνία σε όλους τους τομείς. Προσπαθήστε πρώτα από όλα να αλλάξετε πράγματα που σας ενοχλούν μέσα στο ίδιο σας το περιβάλλον, το σπίτι, τη δουλειά, και αμέσως μετά μέσα στην ευρύτερη κοινωνία που ζείτε.


Το διάστημα αυτό θα θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, δίχως περιορισμούς και δεσμεύσεις, γεγονός το οποίο θα καθοδηγεί όλες τις σκέψεις και αποφάσεις σας τώρα. Προτιμήστε να πάρετε μόνοι σας εσείς οι ίδιοι τις αποφάσεις σας, δίχως κανένα να σας επηρεάζει και δράστε ανεξάρτητα από τις απόψεις και τις θέσεις των ανθρώπων γύρω σας. Πρωτοποριακές σκέψεις και φρέσκιες ιδέες μπορούν να σας οδηγήσουν άμεσα στην επιτυχία σε όλους τους τομείς.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η χρονική αυτή στιγμή σας συστήνει να είστε συνεπείς και συγκεκριμένοι, όσον αφορά τα χρήματα και τις ιδιοκτησίες σας, προκειμένου να μην κάνετε λάθος κινήσεις. Τώρα μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα μόνο αν βάλετε κάτω το μυαλουδάκι σας να δουλέψει και να βρει νέες ιδέες, τις οποίες θα πρέπει να εφαρμόσετε με κάθε λεπτομέρεια. Τα εισοδήματά σας τώρα μπορούν να αυξηθούν αν ξεκινήσετε να δουλεύετε σκληρά και με μεθοδικότητα, και ασχοληθείτε με δουλειές που αφορούν ολόκληρο το φάσμα της υγείας, σε δουλειές πρακτικές ή με εμπόριο μηχανημάτων.


Αποφύγετε τώρα να «κολλήσετε» σε λεπτομέρειες, γιατί θα χάσετε πολλές ευκαιρίες. Προσέξτε πολύ την υγεία σας, γιατί μπορεί να επιβαρυνθεί ιδιαίτερα σε κάθε σας προσπάθεια για να κερδίσετε χρήματα.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σε θέματα ερωτικά δεν είναι και τόσο θετικές, αφού άλλα ζητήματα, πιο πρακτικά προέχουν. Είναι πολύ πιθανό τώρα θέματα εργασιακά να δημιουργούν εμπόδια στην ερωτική σας ζωή, είτε προέρχονται από τη δική σας πλευρά, είτε από την πλευρά των άλλων. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει μια ψυχρότητα και γενικότερα ένα τείχος που εμποδίζει εσάς να έρθετε σε στενή επαφή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή γενικότερα να κάνετε μια νέα σχέση. Η δική σας έντονη καχυποψία και επιφυλακτικότητα, κρατούν τους άλλους μακριά σας.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, τώρα δεν θα είστε και στα καλύτερά σας στον ερωτικό τομέα, καθώς δίνετε όλο το βάρος στη δουλειά ή σε άλλες υποχρεώσεις, είτε δυσκολεύεστε να βρείτε ένα άτομο σταθερό, σοβαρό, που θα εννοεί και θα κάνει πράξη αυτά που λέει. Κατεβάστε λίγο πιο χαμηλά τον πήχη, μην έχετε υψηλές απαιτήσεις από τους άλλους και αν γνωρίσετε ένα πρόσωπο που σας αρέσει πολύ, τώρα έχετε πολλές πιθανότητες να παραμείνει σταθερό μαζί σας.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση τη χρονική αυτή στιγμή, μάλλον έχετε άλλες προτεραιότητες ή άλλες υποχρεώσεις να καλύψετε, παρά τον ερωτικό σας σύντροφο. Φροντίστε να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό στη σχέση σας, για να μην τελειώσει δίχως καν να προλάβετε να το καταλάβετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ευχάριστους, κοινωνικούς, και θα αυξήσουν παράλληλα και το δυναμισμό σας. Προτιμήστε τώρα να ασχοληθείτε και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, το ΦΛΕΡΤ, τον ΕΡΩΤΑ, την ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, τα ΠΑΙΔΙΑ, την καλοπέραση και τη δημιουργία, αφού έχουν πολλά να σας δώσουν.


Οι ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ σας μπορούν τώρα να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, αφού τα άτομα που θα είναι δίπλα σας, θα είναι τώρα ιδιαίτερα δοτικά μαζί σας. Μπορεί τη χρονική αυτή στιγμή να γίνεται λίγο εγωκεντρικοί ή να ρισκάρετε λίγο παραπάνω, αλλά θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζεται για να πετύχετε τους στόχους σας, όσο υψηλοί κι αν είναι.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μπορεί να σας ευνοεί η κερδοσκοπία, αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να έχετε ένα μέτρο και να μη ρισκάρετε υπερβολικά, λόγω υπεραισιοδοξίας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς, εκφραστικούς, αισιόδοξους και ενθουσιώδεις. θα νιώθετε πιο ασφαλείς μέσα σε ένα πολυτελές περιβάλλον και θα αποζητάτε αγάπη και προστασία από τους άλλους. Η δημιουργία της ζωής τώρα θα είναι πολύ σημαντική για σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με όλες σας τις ΣΧΕΣΕΙΣ, τα ΠΑΙΔΙΑ, τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, τις επενδύσεις, το ρίσκο, τη χαρά και τη διασκέδαση. Θα βάζετε πολύ συναίσθημα σε κάθε τι που χαρίζει ικανοποίηση σε σας και στους άλλους. Θα έχετε πλούσιο συναισθηματισμό και θα προτιμάτε να περνάτε καλά.


Όμως, μια σειρά από ερωτικές περιπέτειες μπορούν να σας βάλουν σε μπελάδες.
Αυξάνεται τώρα κατά πολύ η ανεξαρτησία, η επαναστατικότητα, η εκκεντρικότητα, η εφευρετικότητα, η δημιουργικότητα, η εριστικότητά σας και θα θέλετε να έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων. Αν νιώσετε τη στιγμή αυτή πως κάποιος ή κάτι σας περιορίζει, θα φύγετε μακριά και πιθανό να μην ξαναγυρίσετε. Τώρα θα είστε γεμάτοι από νέες ιδέες, φρέσκιες και εντελώς πρωτοποριακές, καθώς είστε αρκετά δημιουργικοί. Ασχοληθείτε τώρα με οτιδήποτε πρωτότυπο και πρωτοποριακό για να είστε ένα ή και περισσότερα βήματα πιο μπροστά από τους άλλους.


Τώρα δεν είστε σε θέση να αντέξετε τα πολύ στενά δεσμά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, γι’ αυτό θα προσπαθήσετε να βρείτε ένα τρόπο να είστε ανεξάρτητοι, για να μη νιώθετε περιορισμένοι. Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να κάνετε κάποιες αλλαγές σε οτιδήποτε δεν σας ταιριάζει σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να κάνετε νέους φίλους ή να δείτε φίλους και γνωστούς και να διασκεδάσετε μαζί τους με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Κάντε τώρα καινούργια όνειρα και σχέδια. Ασχοληθείτε περισσότερο με τη νέα τεχνολογία για να σας διευκολύνει περισσότερο τη ζωή. Κάντε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε πιο ελεύθεροι.


Συναντήστε ή να επανασυνδεθείτε με πρώην συντρόφους. Διακόψτε μια ΣΧΕΣΗ ή μια ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ που σας καταπιέζει, σας περιορίζει ή που δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία. Αγοράστε τώρα οτιδήποτε σχετίζεται με τη νέα και υψηλή τεχνολογία, όπως έναν υπολογιστή. Κάντε όλες σας τις αγορές μέσω ίντερνετ, για να βρείτε πολύ πιο συμφέρουσες τιμές και δίχως κόπο. Γίνετε μέλη σε ένα σύλλογο ή σε μια ομάδα ανθρώπων, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτά που θέλετε, αθληθείτε σε ένα σπορ που σας ενδιαφέρει ή για να αποκτήσετε καλύτερη φυσική κατάσταση. Κάντε οτιδήποτε μπορεί να ωφελήσει τους πιο αδύναμους, τη φύση, το περιβάλλον ή την ανθρωπότητα γενικότερα.


Η χρονική αυτή στιγμή δεν είναι καλή για να ανεχτεί κανείς οποιοδήποτε είδους υπόδειξη, καταπίεση, περιορισμό, αδικία ή να σκεφτείτε μόνο τον εαυτό σας, όταν γύρω σας υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα. Μην ξεκινήσετε σχέσεις και συνεργασίες που θέλετε να έχουν διάρκεια, σταθερότητα, σωστή οργάνωση και συνέπεια, γιατί μάλλον θα έχετε κάτι εντελώς διαφορετικό, μέσα στην απόλυτη αστάθεια και το χάος. Διακόψτε ΣΧΕΣΕΙΣ που νιώθετε πως δεν αντέχετε άλλο τον περιορισμό, τον έλεγχο και την καταπίεση που σας προσθέτουν στη ζωή σας.


Αποφύγετε οπωσδήποτε αλλαγές και επαναστάσεις, δίχως νόημα και ουσία, μόνο και μόνο για να τις κάνετε. Μην τελειώσετε όμως ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ή γενικότερα καταστάσεις που νομίζετε πως σας καταπιέζουν ή σας περιορίζουν, δίχως να γίνεται αυτό στην πράξη, ενώ κάτι άλλο είναι αυτό που σας φταίει. Μην επισκευάσετε μόνοι σας οτιδήποτε, αν δεν το γνωρίζετε πολύ καλά, γιατί θα το καταστρέψετε. Γενικότερα, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από εντάσεις, τσακωμούς και καβγάδες με άτομα που δεν ταιριάζετε στις ιδέες, τις απόψεις και γενικότερα εγκεφαλικά, γιατί θα χάσετε απλά πολύτιμο χρόνο και φαιά ουσία.


Πισωγυρίσματα σε ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, απλά δεν το αξίζουν τώρα, παρόλο που είναι πολύ πιθανό να μη μπορέσετε να τις αποφύγετε.
Θα είστε γεμάτοι καλοσύνη, αισιοδοξία και θερμά συναισθήματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αρκετά δημιουργικοί, με πολλές και σημαντικές επιδιώξεις και πνευματικές ασχολίες που θα θελήσετε να επεκτείνετε. Τώρα μπορείτε να παροτρύνετε τους άλλους να κάνουμε πράγματα για σας, βασιζόμενοι στα αισθήματά τους.


Είστε γεμάτοι ΑΓΑΠΗ και δοτικότητα για τα ΠΑΙΔΙΑ, τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, και τις δημιουργικές σας ασχολίες και φιλοδοξίες και θα κάνετε τα πάντα τώρα για να τους έχετε ευχαριστημένους και για να περάσετε καλά μαζί τους. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να κάνετε αυτά που θέλετε και να πετύχετε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Βγείτε έξω για να ερωτευτείτε, να φάτε, να πιείτε, να χορέψετε και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.


Τα ΕΡΩΤΙΚΑ σας ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα και το πιθανότερο είναι οι άλλοι να είναι ιδιαίτερα θετικοί μαζί σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά ελκυστικούς στους άλλους, γεμάτους με έναν έντονο μαγνητισμό, ανεβάζοντας ιδιαίτερα και την αυτοπεποίθησή σας. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ερωτικός, αλλά αρκετά εκρηκτικοί στα αισθηματικά σας. Προτιμήστε τώρα να ζήσετε έντονα παθιασμένες καταστάσεις και μην αφήσετε να σας ξεφύγει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τώρα θα είστε μοιραία παρουσία στις ζωές των άλλων, και δεν αποκλείεται να συναντήσετε κι εσείς ένα μοιραίο έρωτα.


Αποφύγετε τώρα να γίνεται εγωιστές και ιδιαίτερα απαιτητικοί, γιατί μπορεί να χαλάσετε ότι πιο όμορφο έχετε δημιουργήσει. Η έντονη ζήλια, ο ανταγωνισμός, η ανάγκη για εξουσία, η απολυτωσύνη, η οποιαδήποτε μορφή βίας και οι παράνομες και αδιέξοδες σχέσεις μπορούν τώρα να χαλάσουν την ερωτική σας ζωή ή τη σχέση σας με τα παιδιά, γι’ αυτό προσπαθήστε να τα αποφύγετε και να ζητήσετε βοήθεια από ειδικούς, αν δείτε πως δεν μπορείτε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας δημιουργούν μια έντονη δυσκολία στο να εκφράσετε τα αισθήματά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, και ιδιαίτερα στον ερωτικό σύντροφο ή και τα παιδιά σας. Τώρα πολύ πιθανό να προκύψουν πολλές απογοητεύσεις, δυσκολίες, εμπόδια και καθυστερήσεις σε οτιδήποτε σας δίνει χαρά στη ζωή, όπως στον έρωτα, στα παιδιά, στις δημιουργικές ασχολίες, στα σπορ και στις διασκεδάσεις. Θα υπάρχει μέσα σας ένας έντονος φόβος ότι δεν θα βρείτε ανταπόκριση από τους αγαπημένους σας, και είναι πολύ πιθανό τελικά αυτό να συμβεί.


Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά «παγωμένα», θα υπάρχει έντονη ψυχρότητα λόγω επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων, ενώ πολύ πιθανό να μην περάσετε και τόσο καλά αν βγείτε έξω ή δείτε το έτερον ήμισυ. Αποφύγετε τώρα τις πολλές απαιτήσεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί δεν θα είναι τώρα και τόσο θετικοί μαζί σας, και ίσως και το αντίθετο. Τη χρονική αυτή στιγμή είναι πολύ πιθανό να προκύψουν απομακρύνσεις, διασπάσεις ή και χωρισμοί, ακόμα και σε μακρόχρονες σχέσεις ή και συνεργασίες.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
 
00°39'
          

01°48'
  
00°44'
 
00°28'
  
00°25'
   
            
  
29°38'
         
 
47°56'

59°10'

88°48'

00°24'
   
00°19'

00°49'
  
  
31°33'

61°11'
    
00°43'

00°25'
  
        
00°53'
   

88°32'

90°21'
          

42°40'

44°28'
 
03°36'

92°24'

64°47'
 
45°52'
    
      
01°06'
     
     
174°54'
 
64°15'
    

151°40'

149°52'
     
119°48'
  
55°33'
 

114°17'

116°05'
   
136°24'

124°12'
  
125°17'
 
94°03'
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΥδροχόος04°12'Πρώτο519 S 12 1ος02°32'Παρθένος
ΣελήνηΥδροχόος02°24'Πρώτο521 S 42 2ος26°39'Παρθένος
ΕρμήςΥδροχόος13°38'Δεύτερο618 S 34 3ος25°32'Ζυγός
ΑφροδίτηΙχθείς13°16'Δεύτερο707 S 42 4ος28°29'Σκορπιός
ΑρηςΤοξότης14°28'Δεύτερο422 S 26 5ος02°30'Αιγόκερως
ΔίαςΑιγόκερως12°05'Δεύτερο522 S 50 6ος04°16'Υδροχόος
ΚρόνοςΑιγόκερως24°17'Τρίτο521 S 14 7ος02°32'Ιχθείς
ΟυρανόςΤαύρος02°44'Πρώτο911 N 58 8ος26°39'Ιχθείς
ΠοσειδώναςΙχθείς16°52'Δεύτερο706 S 07 9ος25°32'Κριός
ΠλούτωναςΑιγόκερως23°11'Τρίτο522 S 07 10ος28°29'Ταύρος
Β. ΔεσμόςΚαρκίνος06°59'Πρώτο1123 N 15 11ος02°30'Καρκίνος
ΩροσκόποςΠαρθένος02°32'Πρώτο  12ος04°16'Λέων
ΜεσουράνημαΤαύρος28°29'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI