Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 01:51.42, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να εντυπωσιάσετε τους άλλους με την παρουσία σας, για να τραβήξετε γενικότερα την προσοχή και να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος δίχως να χρειαστεί να προσπαθήσετε και πολύ. Όλες οι σκέψεις, οι κινήσεις και οι επαφές σας θα είναι τώρα γύρω από θέματα που αφορούν τη χαρά και τη διασκέδασή σας, τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά, τον αθλητισμό, τον χώρο του θεάματος ή δημιουργικές ασχολίες, και μπορείτε να κερδίσετε τα μέγιστα από το καθένα από αυτά, αρκεί να χειριστείτε σωστά κάποιες καταστάσεις.


Ο ερωτικός σύντροφος και τα παιδιά, μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τώρα, και θα πρέπει να τους αφιερώσετε αρκετό χρόνο και προσοχή. Προτιμήστε την άνεση και την πολυτέλεια, από τη μιζέρια και την οικονομία, και αν δουλέψετε σκληρά, μπορείτε να τα αποκτήσετε αρκετά εύκολα. Είναι πολύ πιθανό τώρα ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα, εκεί που δεν το περιμένετε και να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.


Μπορείτε τώρα να περάσετε πολύ όμορφα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να κανονίσετε να βγείτε μαζί για μια υπέροχη βόλτα, ένα ρομαντικό δείπνο ή ειδικότερα μια ερωτική συνάντηση. Είστε αυτάρκεις, υπερήφανοι, μια ιδιαίτερα επιβλητική παρουσία, έχετε έναν έντονο ερωτισμό, δύναμη, τόλμη και αυτοπεποίθηση, είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και σας αρέσει πολύ να βάζετε υψηλούς στόχους, τους οποίους συνήθως καταφέρνετε με ευκολία. Έχετε μεγάλο θάρρος, κουράγιο και τόλμη, και οι άνθρωποι θα αναζητήσουν από σας δύναμη, σιγουριά και ενθάρρυνση.


Βγάλτε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό και μην επιτρέψετε στους άλλους να σας δουν πληγωμένους, δυσαρεστημένους ή απελπισμένους, ακόμα κι αν μέσα σας έτσι αισθάνεστε τώρα. Βελτιώστε τώρα την εξωτερική σας εμφάνιση, γίνεται ακόμα πιο λαμπεροί και φροντίστε να βγείτε έξω για να ξεφαντώσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως ενθουσιάζεστε μάλλον εύκολα και μπορείτε να πλήξετε με τους άλλους εξίσου εύκολα αν δεν έχετε κάτι ή κάποιον να σας κρατά συνεχώς το ενδιαφέρον σε εγρήγορση. πως η υπερηφάνεια σας προσβάλλεται μάλλον εύκολα και γρήγορα θυμώνετε, αλλά είστε άτομο που συγχωρεί και ιδιαίτερα εύκολα, καθώς προτιμά την ειρήνη από τον πόλεμο.


Τώρα μπορεί να είστε λίγο παραπάνω ματαιόδοξοι, και να μη μπορείτε να μείνετε στο παρασκήνιο, καθώς θέλετε να ηγηθείτε και οι άλλοι να σας αποδεχθούν ως αρχηγό. Δεν δέχεστε διαταγές ή καθοδήγηση από τους άλλους, κι αυτό μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση μαζί τους. Είστε πολύ γενναιόδωροι με τους άλλους, αλλά μέσα σας περιμένετε την αναγνώριση και την εκτίμηση που νιώθετε πως σας αξίζει. Μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα στο να κάνετε σχέσεις ή συνεργασίες με άτομα που είναι ισχυρά όπως εσείς, μιας και δεν μπορείτε να υποχωρήσετε εύκολα, αφού σας είναι δύσκολο να μοιραστείτε τον ηγετικό σας ρόλο με άλλους.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα όλα τα δράματα, τους ακραίους έρωτες και τις ακραίες ερωτικές σχέσεις με ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν, με ανθρώπους που είναι δεσμευμένοι και δεν σας κάνουν να περνάτε καλά ή δεν θα μπορείτε εύκολα να τους έχετε δικούς σας. Μείνετε μακριά από παρέες που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και τη δοτικότητά σας. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν με ψεύτικους επαίνους, κολακείες και θαυμασμούς. Αποφύγετε να κάνετε νέες σχέσεις αν επιθυμείτε να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού όλες οι νέες σας σχέσεις τώρα, θα είναι μόνο και μόνο για να περάσετε καλά για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να τις διατηρήσετε και στο μέλλον.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας χαρίζουν πολλά πνευματικά ενδιαφέροντα και μοναδικές ικανότητες για κάθε είδους επικοινωνία, προφορική και γραπτή. Προτιμήστε τις συζητήσεις και γενικότερα τις ΣΧΕΣΕΙΣ με άτομα που έχετε κάτι να πείτε, έχετε κοινά ενδιαφέροντα και προτιμήσεις.


Αναζητήστε απαντήσεις για τα πάντα και αφού τώρα είστε ικανοί για μεθοδική έρευνα προκειμένου να σας δοθούν. Τώρα έχετε πολλά να κερδίσετε από τη ΜΕΛΕΤΗ, τη ΣΥΓΓΡΑΦΗ, τα ΤΑΞΙΔΙΑ, το ΕΜΠΟΡΙΟ, τη ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, τις ΣΠΟΥΔΕΣ, τα ΑΔΕΛΦΙΑ σας, από νέες ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ και ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
Ιδιαίτερα συμπονετικοί θα είστε τώρα, και θα σας αρέσει να ακούτε τα προβλήματα των άλλων, πιθανό να πείτε κι εσείς κάποια δικά σας, ενώ θα θελήσετε να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που εκτιμάτε, με κάθε τρόπο. Δουλέψτε σκληρά και για πολλές ώρες σε μια δουλειά που θεωρείτε απαραίτητη, ακόμα κι αν δεν σας αποφέρει πολλά οφέλη. Αποφύγετε τώρα να αναζητήσετε την τελειότητα σε όλους και σε όλα. Επιθυμείτε την καλή εξυπηρέτηση των άλλων, αλλά πολύ πιθανό να ανησυχήσετε και να αγχωθείτε αρκετά εύκολα γι’ αυτούς.


Μπορείτε να γίνεται αρκετά μεθοδικοί και λεπτομερείς, ακόμα και στις σχέσεις σας, ενώ θα προσφέρετε ότι έχετε και δεν έχετε, υλικά ή και συναισθηματικά στα πολύ δικά σας πρόσωπα δίχως να ζητήσετε ανταλλάγματα. Αποφύγετε την έντονη γκρίνια και κριτική για πρόσωπα ή καταστάσεις που σας περιβάλλουν, γιατί πολύ πιθανό τώρα να ενοχληθούν και να σας απομακρύνουν από κοντά τους. Καλύτερα να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί και να ψάχνετε τα πράγματα δυο και τρεις φορές παραπάνω, παρά να την πατήσετε και να κάνετε λάθη που δύσκολα διορθώνονται.


Η θέλησή σας να κάνετε κάποια πράγματα, τώρα μπορεί να μην είναι και τόσο μεγάλη και να είστε αρκετά αναποφάσιστοι, αλλά θα έχετε περισσότερη ευελιξία και θα προσαρμοστείτε πιο εύκολα σε δύσκολες ή άβολες καταστάσεις και αλλαγές. Πάρτε την πρωτοβουλία τώρα και κάντε ένα γενικό τσεκ απ, ή τουλάχιστον κλείστε ραντεβού για ιατρικές εξετάσεις σε τομείς που έχετε ενοχλήσεις.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η οικονομική σας κατάσταση τώρα, συνδέεται άμεσα με την αυτοπεποίθηση και τον αυτοσεβασμό σας. Όσο πιο ισχυρά είναι αυτά τώρα, τόσα περισσότερα χρήματα μπορείτε να βγάλετε. Μπορεί τη χρονική αυτή στιγμή να ρισκάρετε περισσότερα για να εισπράξετε λιγότερα, και με αυτόν τον τρόπο να κινδυνέψετε να χάσετε πολλά. Ωφεληθείτε από τη θεά Τύχη που σας συντροφεύει σε κάθε σας βήμα και σας φέρνει συνεχώς νέες ευκαιρίες για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, ακόμα κι αν δεν έχετε ιδρώσει πολύ γι’ αυτό.


Τα εισοδήματά σας τώρα μπορούν να αυξηθούν αν ξεκινήσετε να ασχολείστε με δραστηριότητες που έχουν να κάνουν ή αφορούν κυρίως τη χαρά, τη διασκέδαση, τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την ψυχαγωγία γενικότερα, τα παιδιά, τον αθλητισμό, την τηλεόραση, τα κοσμήματα κ.ά.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα απαιτητικούς, ζηλιάρηδες και κτητικούς στην ερωτική σας ζωή. Ο ερωτισμός και ο μαγνητισμός σας είναι εξίσου έντονα τώρα. Το πάθος και η ένταση ανεβαίνουν κατακόρυφα τώρα και μπορούν ακόμα και να σας κάψουν ή να σας οδηγήσουν σε ακραίες ερωτικές επιλογές. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να βαρεθείτε.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, πολύ πιθανό να συναντήσετε ένα μοιραίο πρόσωπο για την ερωτική σας ζωή, να προχωρήσετε σε μοιραίες, παράνομες ή γενικότερα αδιέξοδες σχέσεις. Μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας έχουν κάνει να υποφέρετε στο παρελθόν, γιατί τώρα μπορεί να εμπλακείτε και πάλι μαζί τους.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, μπορείτε να «ανάψετε τα πνεύματα» στην ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας, δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις ακραίες και παράλογες ζήλιες, κτητικότητες και τις πολλές απαιτήσεις από το έτερον ήμισυ. Προσπαθήστε, επίσης, να αποφύγετε αδιέξοδες σχέσεις, όσο συναρπαστικές κι αν είναι, καθώς δεν οδηγούν πουθενά και μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη σταθερή σας σχέση ή να σας κάνουν να υποφέρετε συναισθηματικά ή και οικονομικά.
Θα είστε γεμάτοι καλοσύνη, αισιοδοξία και θερμά συναισθήματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αρκετά δημιουργικοί, με πολλές και σημαντικές επιδιώξεις και πνευματικές ασχολίες που θα θελήσετε να επεκτείνετε. Τώρα μπορείτε να παροτρύνετε τους άλλους να κάνουμε πράγματα για σας, βασιζόμενοι στα αισθήματά τους.


Είστε γεμάτοι ΑΓΑΠΗ και δοτικότητα για τα ΠΑΙΔΙΑ, τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, και τις δημιουργικές σας ασχολίες και φιλοδοξίες και θα κάνετε τα πάντα τώρα για να τους έχετε ευχαριστημένους και για να περάσετε καλά μαζί τους. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να κάνετε αυτά που θέλετε και να πετύχετε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Βγείτε έξω για να ερωτευτείτε, να φάτε, να πιείτε, να χορέψετε και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.


Τα ΕΡΩΤΙΚΑ σας ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα και το πιθανότερο είναι οι άλλοι να είναι ιδιαίτερα θετικοί μαζί σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν την ταχύτητα της σκέψης σας, σας κάνουν πολύ δημιουργικούς, και ικανούς για να αναλύετε τα πράγματα εις βάθος, ιδιαίτερα στους τομείς της υγείας και της εργασίας. Πολλά πράγματα τώρα μπορούν να φέρουν καταλυτικές αλλαγές στη ζωή σας, και να αναμορφώσουν το περιβάλλον και την καθημερινότητά σας. Αποφύγετε τώρα να ασχοληθείτε τόσο πολύ με τις λεπτομέρειες, σε θέματα υγείας, διατροφής και εργασίας, γιατί μπορεί να σας γίνουν εμμονή και να χάσετε την ουσία των πραγμάτων.


Αφιερωθείτε πραγματικά στην παροχή βοήθειας προς τους άλλους, αντλώντας δύναμη από την ικανοποίησή τους και μόνο. Τώρα είναι πολύ πιθανό να δουλέψετε περισσότερο απ’ όσο θα αμειφθείτε, γι’ αυτό μην κλείσετε τώρα μια νέα συμφωνία στη δουλειά σας, γιατί δεν θα σας συμφέρει οικονομικά. Προσέξτε πολύ θέματα υγείας, δικά σας ή κάποιων κοντινών σας προσώπων, για να μην έχετε σημαντικές απώλειες.


Αποφύγετε να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή συνεργασία, επεμβάσεις ή θεραπείες, γιατί δεν θα έχουν και τόσο θετική έκβαση, θα ταλαιπωρηθείτε ή θα προκύψουν σημαντικές απώλειες.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα τίμιους και θα σας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα η αλήθεια, σε κάθε περίπτωση. Ασχοληθείτε τώρα με το διάβασμα, το γράψιμο, γενικότερα με τη μόρφωση και τη γνώση, τα ταξίδια και τις συχνές μετακινήσεις, καθώς η ενασχόλησή σας με όλα αυτά, θα σας εξιτάρει και θα σας ανεβάζει συναισθηματικά. Αυξάνεται κατακόρυφα η κοινωνικότητα και η αισιοδοξία σας, ενώ καλό θα ήταν να βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ κόσμο, αφού θα περάσετε πολύ καλά.


Μη δεχτείτε οτιδήποτε σας λένε οι άλλοι πριν το ερευνήσετε κι εσείς οι ίδιοι για να δείτε αν είναι αλήθεια ή όχι, και φροντίστε να είστε ειλικρινείς σε οτιδήποτε κι αν κάνετε.
Τώρα θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί, τολμηροί, δυναμικοί αλλά και παρορμητικοί και πολύ πιθανό να κάνετε κάποια πράγματα δίχως να τα σκεφτείτε και πολύ, ακόμα και από κεκτημένη ταχύτητα. Προτιμήστε να ασχοληθείτε τώρα με το κυνήγι, ενός στόχου, ενός «θηράματος» ή ακόμα και μιας ευκαιρίας επαγγελματικής, οικονομικής ή ερωτικής, οτιδήποτε σας κινήσει το ενδιαφέρον. Αυτή τη στιγμή σας διακρίνει η ισχυρή θέληση, αλλά μπορεί να κάνετε και μια απερίσκεπτη πράξη μέσα σε μια κρίση ενθουσιασμού, παρόρμησης ή συναισθήματος. Θα έχετε αυξημένη φιλοδοξία και επιθυμία για να πετύχετε αυτά που θέλετε.


Δεν θα δεχτείτε τώρα εύκολα διαταγές, θα είστε γενικά αν ανυπάκουοι στις εντολές των άλλων, γι’ αυτό προτιμήσετε να δράσετε μόνοι σας και να είστε ανεξάρτητοι δίχως να αφήσετε κανένα να σας περιορίσει. Αγωνιστείτε τώρα με όλες σας τις δυνάμεις για να πετύχετε, αφού θα έχετε τα αποθέματα θάρρους και δύναμης που σας χρειάζονται. Προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε ατυχήματα, κοψίματα, αψιμαχίες, τσακωμούς ή μικροτραυματισμούς. Μην μείνετε όμως τώρα αμέτοχοι, στις καταστάσεις γύρω σας, γιατί δεν θα αποκτήσετε αυτά που τόσο πολύ θέλετε τώρα.


Ένας συμβιβασμός δεν είναι τώρα αυτό που σας ταιριάζει. Θα πρέπει βέβαια, να είστε λίγο πιο διπλωματικοί γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε από την υπερβολική ευθύτητά σας. Αποφύγετε τους καβγάδες και τους τσακωμούς, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να πάρετε πίσω σκληρές κουβέντες ή και πράξεις. Προσπαθήστε τώρα να κάνετε μια καινούργια αρχή, ένα δυναμικό ξεκίνημα με πρόσωπα ή καταστάσεις που επιθυμείτε, να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να ασχοληθείτε περισσότερο με τον ερωτικό τομέα και τις σχέσεις σας, να αθληθείτε ή να περπατήσετε περισσότερο, προκειμένου να βγάλετε δημιουργικά όλη αυτή την ενέργεια που νιώθετε, να κάνετε μια ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ ή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, να κυνηγήσετε τώρα αυτά που θέλετε και να μην τους δώσετε την ευκαιρία να σας ξεφύγουν.


Τολμήστε τώρα πράγματα που σε μια διαφορετική περίπτωση θα σας ήταν πολύ δύσκολο να τολμήσετε, αλλά τώρα θα σας έρθει πιο ομαλά.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
            
 
00°07'

00°08'
         
  
00°01'
         
  
01°09'
         

04°30'
      
00°29'
    
 
116°11'
  
88°02'

00°03'
  
00°06'

00°16'
  
 
88°34'
  
115°39'
   
00°09'

00°13'
  

136°43'
   
132°13'
       

174°18'
   
178°48'

90°46'

63°09'
     

117°52'
   
122°22'
 
06°43'
 
56°27'

00°22'
  
 
91°21'
  
64°26'
 
179°55'
 
116°45'

173°12'
  
  
62°52'

61°43'
 
136°19'
  
132°55'
   
 
04°38'
  
151°08'

120°49'

93°13'
 
30°03'

86°30'

86°42'
 
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΠαρθένος22°51'Τρίτο302 N 50 1ος00°04'Λέων
ΣελήνηΚριός12°34'Δεύτερο900 N 20 2ος21°06'Λέων
ΕρμήςΖυγός02°56'Πρώτο300 S 27 3ος16°10'Παρθένος
ΑφροδίτηΖυγός01°47'Πρώτο300 N 28 4ος17°12'Ζυγός
ΑρηςΠαρθένος18°21'Δεύτερο305 N 34 5ος23°15'Σκορπιός
ΔίαςΤοξότης16°23'Δεύτερο522 S 26 6ος28°57'Τοξότης
ΚρόνοςΑιγόκερως13°60'RΔεύτερο622 S 30 7ος00°04'Υδροχόος
ΟυρανόςΤαύρος06°08'RΠρώτο1013 N 05 8ος21°06'Υδροχόος
ΠοσειδώναςΙχθείς17°09'RΔεύτερο906 S 03 9ος16°10'Ιχθείς
ΠλούτωναςΑιγόκερως20°42'RΤρίτο622 S 21 10ος17°12'Κριός
Β. ΔεσμόςΚαρκίνος13°55'Δεύτερο1222 N 42 11ος23°15'Ταύρος
ΩροσκόποςΛέων00°04'Πρώτο  12ος28°57'Δίδυμοι
ΜεσουράνημαΚριός17°12'Δεύτερο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI