Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
 
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, στο τηλ. κέντρο:
(0030)συντομα κοντά σας
Βιβλία » Αστρολογία
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ - ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ 
 
Συγγραφέας: ΡΑΪΝΧΟΛΤ ΕΜΠΕΡΤΙΝ (Reinhold Ebertin), Μετάφραση στα ελληνικά - επιμέλεια - εκδοτικά δικαιώματα: P&P MGIΑγορά Βιβλίου
Ο συγγραφέας ΡΑΪΝΧΟΛΤ ΕΜΠΕΡΤΙΝ μετά από πενήντα έτη έρευνα στον χώρο της σύγχρονης ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, τα ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ και την "ΚΟΣΜΟΒΙΟΛΟΓΙΑ" σας αναλύει με σαφήνεια 1117 πλανητικούς συνδυασμούς με ιδιαίτερη έμφαση στην ΠΡΟΒΛΕΨΗ και στις ψυχολογικές ιδιότητες του χαρακτήρα. Σε κάθε πλανητικό συνδυασμό σας δίνεται μια ανάλυση σε βάθος των κυρίων ιδιοτήτων που χρησιμοποιούνται στην ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, με ψυχολογική αντιστοιχία σε θετική και αρνητική μορφή, γενική βιολογική αντιστοιχία, κοινωνιολογική αντιστοιχία και πιθανή εκδήλωση γεγονότων με θετική και αρνητική επιρροή. Ένα βιβλίο, όπου κάθε σοβαρός ερευνητής της ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ θα πρέπει να έχει.
**Οι παραγγελίες αντικαταβολή είναι +έξοδα αποστολής ** Οι παραγγελίες WEB ONLY είναι μόνο για προπληρωμές paypal/e-banking/phone-banking/σε λογαριασμό τράπεζας χωρίς έξοδα αποστολής και αποστολή ταχυδρομικώς

Σελίδες: 240
Τιμή: 30.00 €  


 
 
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΩΡΙΑΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ 
 
Συγγραφέας: Γουίλιαμ Λίλι (William Lilly), Μετάφραση στα ελληνικά - επιμέλεια - εκδοτικά δικαιώματα: P&P MGIΑγορά Βιβλίου
Ο βρετανός ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΛΙΛΙ (William Lilly) που έζησε το 16ο αιώνα μ.Χ. μετά το Δωρόθεο της Σιδώνας (60 π.Χ. περίπου) θεωρείται από τους λίγους συγγραφείς που αφιέρωσαν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους, για να ασχοληθούν αποκλειστικά με την τέχνη της ΩΡΙΑΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ.

Πρόκειται για μία ακριβής μετάφραση του δεύτερου τόμου του μεγάλου έργου του "Χριστιανική Αστρολογία" ("Christian Astrology"), απευθείας από το πρωτότυπο στην ελληνική γλώσσα.

Η ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ στηρίζεται σε μια ιδιαίτερα πετυχημένη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΩΡΙΑΙΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ σε ζητήματα που μας απασχολούν και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα εύχρηστη και εύστοχη μέθοδος.

Ένα συλλεκτικό βιβλίο όπου κάθε σοβαρός ερευνητής της ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ χρειάζεται να έχει. Αποτελεί από μόνη της μέθοδο πρόβλεψης, αρκεί να γνωρίζει κανείς τη βασική αστρολογία.

Σελίδες: 480
Τιμή: 50.00 €  


 
 
ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ – ΠΕΡΙΟΔΟΥ 
 
Συγγραφέας: Αποκλειστικά από το ANEWΑγορά Βιβλίου
Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ της ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας, για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή μια οποιαδήποτε σημαντική κίνηση που αφορά τους σημαντικότερους τομείς είναι απολύτως απαραίτητη, γιατί η τύχη του όλου εγχειρήματος κρέμεται από την ημερομηνία αυτή (αφού είναι σαν μια νέα γέννηση). Η επιλογή της κατάλληλης ημερομηνίας για να ξεκινήσετε ή για να κάνετε οτιδήποτε σημαντικό μπορεί να αφορά ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ, ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ, ΑΡΡΑΒΩΝΑ, ΓΑΜΟ, ΧΩΡΙΣΜΟ, ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΝΑΡΞΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΝΕΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ και οτιδήποτε είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η επιλογή της κατάλληλης ημερομηνίας ή της κατάλληλης περιόδου είναι συμβουλευτική αποκλειστικά από τους συνεργάτες μας με έγκυρα προγράμματα (software) για μεγαλύτερη ακρίβεια, εξετάζοντας πολύπλοκους αστρολογικούς παράγοντες και πληθώρα αστρολογικών μεθόδων πρόβλεψης όλα μαζί, σύμφωνα με το προσωπικό ωροσκόπιο, καθώς και της περιόδου που είναι καλύτερης αστρολογικά. Μπορεί να δοθεί και ώρα. Μέσα σε 15-20 εργάσιμες μετά την παραγγελία και ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ(τηρείται μια σειρά προτεραιότητας), θα έχετε την απάντηση. Σε καμιά περίπτωση δεν σας προτρέπουμε να τις ακολουθήσετε απόλυτα αφού θα σας δώσουμε και μια συγκεκριμένη περίοδο που ευνοείστε περισσότερο για τον συγκεκριμένο τομέα να επιλέξετε, απλά σας λέμε ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να γίνει με τους καλύτερους αστρολογικούς οιωνούς αυτό που θέλετε σύμφωνα με τις αστρολογικές επιρροές που δέχεστε μια συγκεκριμένη περίοδο. * ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ* (1ο ΒΗΜΑ): Πατήστε (κάντε κλικ) στο καλάθι αγορών, βάλτε τα στοιχεία σας και στο τέλος επιλέξτε ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ μέσω κατάθεσης στην τράπεζα (στον γκισέ ή σε ΑΤΜ ή μέσω ίντερνετ banking ή τηλεφωνικού banking) ή μέσω paypal με πιστωτική κάρτα και ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική σας διεύθυνση (δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής), (2ο ΒΗΜΑ) Πατήστε στη μπάρα πάνω-πάνω δεξιά που γράφει «Επικοινωνία», συμπληρώστε και στείλτε τη φόρμα που θα γράφετε τον τομέα που σας ενδιαφέρει, την ημερομηνία γέννησης, ώρα και πόλη γέννησης, τη δική σας ή και των ατόμων που εμπλέκονται (συντρόφου, παιδιών, συνεργατών, γονέων, φίλων, τρίτων προσώπων) για να σας δώσουμε συμβουλευτικά τη σωστή αστρολογικά ημερομηνία - περίοδο για τη δραστηριότητα που θέλετε. ** Μέθοδοι πληρωμής και αποστολής ισχύουν ΜΟΝΟ οι παραπάνω και από αυτούς πρέπει να επιλέξετε. *Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ*

Σελίδες: 1
Τιμή: Ρωτήστε μας "με βαση το ερώτημα-θέμα" με email > shop@anew.gr €  
 
 
ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΙΑΤΣΟΥ (SHIATSU) 
 
Συγγραφέας: Βαταρού Οχάσι (Wataru Ohashi)Αγορά Βιβλίου
Το ΣΙΑΤΣΟΥ (SHIATSU), η αρχαία ιαπωνική τέχνη της πιεσοθεραπείας, συνδυάζει τις τεχνικές του βελονισμού, το μασάζ και τη γιόγκα, με την παραδοσιακή ιατρική των ανατολικών λαών. Δεν χρειάζονται βελόνες και έτσι μπορείτε να κάνετε Σιάτσου στους άλλους ή στον εαυτό σας με μεγάλη ευκολία. Αν εφαρμοστεί επιδέξια το Σιάτσου μπορεί να σας ανακουφίσει από δεκάδες σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα. Επίσης σας μαθαίνει πώς να αποφεύγετε σοβαρές παθήσεις.

Ο συγγραφέας Βαταρού Οχάσι σπούδασε στην περίφημη Ιαπωνική Σχολή Σιάτσου του Τόκιο, με δάσκαλο το διάσημο Tokujiro Namikoshi, ιδρυτή της Σχολής και είναι από τους πιο έμπειρους χειροπράτες ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ στις ΗΠΑ.

Το βιβλίο περιέχει πάνω από 150 φωτογραφίες και διαγράμματα, έτσι ώστε ο τρόπος και τα σημεία του ΣΙΑΤΣΟΥ να γίνουν απολύτως κατανοητά, όπως επίσης και αλφαβητικό κατάλογο με τις κυριότερες παθήσεις και προβλήματα που μπορείτε να ανακουφίσετε με αυτή τη θαυμαστή τέχνη της Ανατολής.

Σελίδες: 142
Τιμή: 20.00 €  
 
 
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ 
 
Συγγραφέας: The Sivanada Yoga CenterΑγορά Βιβλίου
Το βιβλίο της ΓΙΟΓΚΑ είναι μια ολοκληρωμένη πρακτική μέθοδος της κλασικής μεθόδου Γιόγκα, σαφής, κατανοητή και σωστά εικονογραφημένη. Με απλές οδηγίες και αυθεντική διδασκαλία καλύπτουν όλες τις πλευρές αυτής της διαχρονικής τεχνικής - κίνητρο για αρχάριους και πεπειραμένους.

Το βιβλίο αυτής της ΓΙΟΓΚΑ ετοιμάστηκε με την καθοδήγηση του Σβάμι Βισνού Ντεβανάντα, πασίγνωστου συγγραφέα, πρωτοπόρου της διάδοσης της ΓΙΟΓΚΑ στη Δύση και ιδρυτή των International Sivananda Yoga Vedanta Centers, που αριθμούν πάνω από 1 εκατομμύριο άτομα σε όλο τον κόσμο.

Σελίδες: 191
Τιμή: 35.00 €  
 
 
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ 
 
Συγγραφέας: Νίκολα Χολ (Nicola M. Hall)Αγορά Βιβλίου
Η ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ που αρχικά ήταν γνωστή ως θεραπεία ζωνών, είναι μια θεραπευτική μέθοδος που περιλαμβάνει το ειδικό ΜΑΣΑΖ των αντανακλαστικών σημείων του σώματος στα πέλματα των ποδιών. Οι ιστορικές του ρίζες φθάνουν ακόμα και 5000 χρόνια πριν την εποχή μας.

Όταν η ΘΕΡΑΠΕΙΑ γίνει από έμπειρο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ τα αποτελέματα είναι συχνά εκπληκτικά. Κάθε σημείο του σώματός μας συνδέεται με το δικό του αντανακλαστικό σημείο ή ζώνη, στα πόδια μας και η τέχνη του εκπαιδευμένου ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΥ είναι να εντοπίζει και να διορθώνει μέσα από ακριβείς ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΣΑΖ οποιαδήποτε ενεργειακή ανισορροπία, επαναφέροντας έτσι την αρμονία σε όλα τα συστήματα του σώματος.

Η Νίκολα Χολ (Nicola M. Hall), ΔΙΑΣΗΜΗ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ και διευθύντρια της Σχολής Ρεφλεξολογίας Μπέιλλι, εξηγεί στο βιβλίο αυτό με κατανοητό τρόπο τη θεωρία και τις τεχνικές αυτής της πανάρχαιας θεραπευτικής μεθόδου.

Σελίδες: 149
Τιμή: 16.00 €  
 
 
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 
 
Συγγραφέας: Ρίτσαρντ Τζάκσον (Richard Jackson)Αγορά Βιβλίου
Η διαφορά ανάμεσα στο ολιστικό μασάζ και το παραδοσιακό μασάζ είναι πως το ολιστικό μασάζ συνδυάζει τις νεότερες ιδέες της ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με τις από καιρό παγιωτμένες τεχνικές του μασάζ.

Το μασάζ δεν είναι απαραίτητο να αντιμετωπίζεται σαν μια μηχανιστική τεχνική. Όταν στη βασική τεχνική του μασάζ προσθέτονται νέα στοιχεία, αυτό μετατρέπεται σε μια δυναμική διαδικασία αποκατάστασης της υγείας.

Σελίδες: 158
Τιμή: 16.00 €  
 
 
ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΖΩΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ 
 
Συγγραφέας: Σουάμι Σαρασβάτι (Swami Sarasvati)Αγορά Βιβλίου
Η Σουάμι Σαρασβάτι (Swami Sarasvati) έμαθε ΓΙΟΓΚΑ και ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ στη γενέτειρά της ΙΝΔΙΑ. Μας λέει πως "Η χαλάρωση είναι ομορφιά, η ένταση ασχήμια". Τώρα διευθύνει μια πολύ επιτυχημένη ΣΧΟΛΗ ΓΙΟΓΚΑ στο Σίντνεϋ και το τηλεοπτικό της πρόγραμμα έρχεται πρώτο σε ακροαματικότητα.

Με αυτό το βιβλίο μας δείχνει απλά και όμορφα πώς να μεταμορφώσουμε το πρόσωπο, το σώμα, να μείνουμε για πάντα νέοι και υγιείς, να χαλαρώνουμε τη νευρική ένταση και να φορτιστούμε με ενέργεια.

Η ΓΙΟΓΚΑ είναι ΥΓΕΙΑ. Η ΥΓΕΙΑ είναι ΕΥΤΥΧΙΑ. Η ΕΥΤΥΧΙΑ είναι ΟΜΟΡΦΙΑ.

Σελίδες: 95
Τιμή: 14.00 €  
 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 |