Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες  new
Ερμής ανάδρομος 2021  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Κινέζικο Ετήσιο Ωροσκόπιο 2021 στο έτος του Βουβαλιού
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Karina Alina Ardelean   Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

2021 – Το Νέο Σεληνιακό Έτος του Μεταλλικού Βουβαλιού

Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ξεκινά το Νέο Κινέζικο Έτος

Μήνας Τίγρης του Μετάλλου - 11 Φεβρουαρίου - 12 Μαρτίου

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ξεκινά το Νέο Κινέζικο Έτος, τον μήνα της Τίγρης του Μετάλλου και το έτος του Μεταλλικού Βουβαλιού. Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά σηματοδοτείται από την δεύτερη Νέα Σελήνη μετά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο.

Στις πρώτες αγροτικές κοινότητες, οι άνθρωποι περνούσαν συχνά για πολλές χωρίς φαγητό. Όπως αναφέρεται στην Κινέζικη Κοσμολογία, για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που υποφέρουν, οι θεοί και οι θεές έβγαλαν το Βόδι από τον ουρανό, όπου ήταν αστέρι, και το έστειλαν στη γη. Οι θεοί έδωσαν εντολή στο Βουβάλι να λέει στους ανθρώπους ότι με τη βοήθειά του θα αποφεύγουν την πείνα και θα τρώνε κάθε τρεις ημέρες.

Όμως το Βουβάλι παρανόησε τα λεγόμενα και είπε στην ανθρωπότητα ότι θα έτρωγε τρεις φορές την ημέρα! Το Βουβάλι έπρεπε να αποδείξει ότι τα λόγια του αληθινά, γι 'αυτό και το Βουβάλι εργάζεται για τον άνθρωπο και αντέχει πάρα πολλά βάρη χωρίς παράπονο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Επομένως, το έτος του Βουβαλιού υπενθυμίζει πως είναι ώρα για ειλικρίνεια, αφοσίωση, σκληρή εργασία, ιερό καθήκον και αυτοπειθαρχία. Όπως το Βουβάλι οργώνει το χωράφι, έτσι και η επιτυχία επιτυγχάνεται μέσω επιμελούς εργασίας και συνειδητής προσπάθειας.

Το Βουβάλι είναι ένα ισχυρό ζώο που έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει τις αρνητικές προκλήσεις του έτους του αρουραίου 2020 σε θετικά αποτελέσματα το 2021. Το Βουβάλι μπορεί να μας σώσει από την ολοκληρωτική καταστροφή και να βοηθήσει στην ανασυγκρότηση γιατί το βόδι είναι ο οικοδόμος.

Έτσι, αυτό το έτος είναι η ώρα να ακολουθήσετε και να ολοκληρώσετε ό, τι ξεκίνησε το προηγούμενο έτος του αρουραίου. Καθιερώστε μια υγιής ρουτίνα, χρησιμοποιήστε δοκιμασμένες και πρακτικές μεθόδους, μην σπαταλάτε άσκοπα ενέργεια και να μείνετε σε μια δομή που έχετε ξεκινήσει να χτίζετε από πέρσι και που μπορεί να σας φέρει άφθονη συγκομιδή το ερχόμενο φθινόπωρο. Οι παράτολμες νέες έννοιες δεν θα γίνουν εύκολα δεκτές αυτό το έτος, καθώς το Βουβάλι συμβαδίζει με τον συντηρητισμό, τις παραδόσεις και τις άκαμπτες ηθικές αξίες. Αποθηκεύστε τα καλύτερα για το επόμενο έτος της τίγρης.

Το Στοιχείο του Μετάλλου

Το μεταλλικό στοιχείο, αυτή τη φορά με τη μορφή της Γιν ποιότητας, συνεχίζει να είναι η κύρια πηγή ενέργειας στο κινεζικό ημερολόγιο καθ 'όλη τη διάρκεια του 2021.

Το Έτος του Μεταλλικού Βουβαλιού 2021 ακολουθεί το Έτος του Μεταλλικού Αρουραίου 2020, το οποίο ήταν έναρξη ενός νέου 12ετούς κύκλου του κινεζικού ημερολογίου, συμβάλλοντας έτσι ευνοϊκά στην προσπάθεια οικοδόμησης και παγίωσης των επιτευγμάτων των 12 Κινέζικων Ζωδίων, που ξεκίνησε με το προηγούμενο κινεζικό νέο έτος.

Ο τελευταίος αστρολογικός κύκλος έκλεισε το 2019 με την χρονιά του Γουρουνιού. Ένας νέος αστρολογικός κύκλος ξεκίνησε στις  4 Φεβρουαρίου το 2020 με την χρονιά του Αρουραίου και συνεχίζεται φέτος το 2021 με τη χρονιά του Βουβαλιού. Θα συνεχιστεί μέχρι το 2043 οπότε και θα κλείσει με τη χρονιά του Γουρουνιού.

Σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο αυτό το έτος είναι συνώνυμο με τη σκληρή εργασία, την αυτοπειθαρχία, την πίστη, την αφοσίωση και μια δίκαιη εκτίμηση της απτής πραγματικότητας. Κατά την έλευση του, από την Κινέζικη Πρωτοχρονιά 2021 και μετά, τα χαρακτηριστικά και οι δυναμικές που αποκτούν επιρροή είναι η σταθερότητα, μια τάση προς τις παραδόσεις, αλλά και η εσωτερίκευση των συναισθημάτων, η αίσθηση της ανάγκης της εξοικονόμησης της ενέργειας και των πόρων και η έλξη για πειθαρχία.

Το 2021 είναι ένα μεταλλικό έτος των πέντε ταοϊστικών στοιχείων Φωτιά, Γη, Μέταλλο, Νερό και Ξύλο. Στο feng shui, το μεταλλικό στοιχειακό περιβάλλον είναι καθαρό, παρθένο, εξευγενισμένο και λαμπερό σαν μέταλλο. Ξεκινήστε λοιπόν καθαρίζοντας το σπίτι σας, μειώστε την ακαταστασία γύρω σας και διατηρήστε αυτήν την τακτοποίηση για όλο το χρόνο. Το κύριο επίκεντρο είναι στην κρεβατοκάμαρα καθώς τα σκληρά εργαζόμενα Βουβάλια, αποδίδουν καλύτερα και είναι περισσότερο παραγωγικά μετά από επαρκές και γαλήνιο ύπνο.

Η πιο ευνοϊκή σεζόν σε ένα μεταλλικό έτος είναι το φθινόπωρο, εποχή στην οποία αντιστοιχεί. Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, το στοιχείο του Μετάλλου κυβερνά τους πνεύμονες και το παχύ έντερο που συμβάλλουν στο ισχυρό ανοσοποιητικό, γι 'αυτό φροντίστε τους πνεύμονές και την διατροφή σας φέτος. Αν καπνίζετε, αυτή η χρονιά είναι η ιδανική στιγμή για να σταματήσετε το κάπνισμα.

Το θεραπευτικό εμβόλιο που θα χορηγείται συστηματικά και με οργανωμένο τρόπο κατά τη διάρκεια του έτους, θα συμβάλλει μόνο στην βραχυπρόθεσμη οικονομική ανάκαμψη και την αποκατάσταση της υγείας, καθώς πειραματικοί νεωτερισμοί με αμφίβολα αποτελέσματα δεν θα ευνοούνται φέτος. Η μεγάλη αλλαγή για το ζήτημα της πανδημίας θα αποκαλυφθεί γύρω στη Νέα Σελήνη στον Λέοντα που ξεκινά το σεληνιακό μήνα του Πιθήκου της Φωτιάς στις 8 Αυγούστου. Εν τω μεταξύ, διατηρήστε τις προφυλάξεις έως τότε για ότι ακούτε και βλέπετε.

Το Νέο Κινέζικο Σεληνιακό Έτος 2021: Το έτος της σκληρής εργασίας

Σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο για το 2021 , ακόμη και αν ένας χρόνος που διοικείται από το Βουβάλι είναι συχνά συνώνυμος με την ευημερία και την ενοποίηση των κερδών, παρουσιάζει ωστόσο το μερίδιο των εμποδίων που πρέπει να ξεπεραστούν για την επίτευξη τους. Έτσι, η ενέργεια αυτού του έτους συμβουλεύει τα 12 κινεζικά ζώδια να προχωρήσουν με αυστηρότητα και αποφασιστικότητα στο μονοπάτι που θα έχουν εντοπίσει πιο κατάλληλα συντονισμένο για τον εαυτό τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το 2021, και για να προβλέψετε τις δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν χωρίς να εγκαταλείψετε τα όνειρά σας, είναι καλή πρακτική να επικεντρωθείτε περισσότερο σε αυτό που είναι πραγματικό και συγκεκριμένο για να αποφύγετε να χαθείτε στις ψευδαισθήσεις, όσο επιθυμητή είναι η γεύση τους, τόσο δυνητικά πικρή μπορεί να γίνει στην πορεία εάν δεν υπάρξει ειλικρίνεια .

Για να είμαστε πιο ξεκάθαροι, είναι σημαντικό το 2021 να αποδείξετε πρώτα στον εαυτό σας ότι κατέχετε τις ικανότητες στον επιθυμητό σας τομέα δραστηριότητας, ώστε να μπορέσετε πραγματικά να κερδίσετε την εκτίμηση ή να διατηρήσετε την επαγγελματική σας θέση.

🛠 Το Μεταλλικό Βουβάλι : Σημασία και προσωπικότητα

Στην παραδοσιακή κινεζική αστρολογία, το Μεταλλικό Βουβάλι αναφέρεται στην πατριαρχία, την ηθική, τη δικαιοσύνη, την ανακατασκευή, την ειλικρίνεια, τη διαίσθηση, την ευελιξία, τη σκληρή εργασία και τον σεβασμό για τους άλλους. Με την ενέργεια αυτή, το πνεύμα υπερισχύει και ανοίγει πραγματικά την καρδιά στην αλήθεια. Αντιμέτωποι με αυτήν την αργή άνοδο της αυστηρότητας, είναι θέμα εύρεσης της σωστής στρατηγικής για να πετύχετε στο παιχνίδι της ζωής. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του έτους αυτού, η πλειονότητα των κινεζικών ζωδίων θα είναι σε θέση να προσαρμοστεί στις καταστάσεις πολλαπλής αλληλεπίδρασης που δεν τους ταιριάζουν απαραίτητα.Όσον αφορά τις κοινωνικές σχέσεις, είναι επίσης κατά τη διάρκεια των ετών του Βουβαλιού που ο υπερβολικός θυμός μπορεί να προκαλεί την πιο ανεπανόρθωτη ζημιά. Τα κινέζικα ζώδια με πολικότητα Yang (ιδίως η Τίγρης, το ‘Αλογο και ο Σκύλος), αλλά και η αίγα (κινέζικο ζώδιο Yin ανταγωνιστικό του Βουβαλιού), πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά σε αυτό το χαρακτηριστικό του ειδικού χειρισμού για το μέταλλο Yin, το κύριο στοιχείο του σεληνιακού έτους 2021. Σε περίπτωση πιθανής ολίσθησης εκτός πορείας, μπορεί να γίνει ζήτημα κάποιας απώλειας σημαντικής εμπειρίας ή διάλυσης συμφωνιών με συνεργάτες, λόγω μιας ανεξέλεγκτης παρορμητικής στάσης και συμπεριφοράς.

Επιπλέον, τα κινεζικά ζώδια με πολικότητα Γιν που τροφοδοτούνται πλήρως ή εν μέρει από την ενέργεια του στοιχείου του Ξύλου - Αέρα, όπως το Κουνέλι, η Αίγα, το Πρόβατο και ο Χοίρος θα καλεστούν να μειώσουν κάπως την ορμή της παρορμητικής δημιουργικότητάς τους και να εκφράσουν περισσότερο την ευέλικτη και ομαλή πτυχή του ταμπεραμέντου τους. Ωστόσο, ακόμη και αν η δυναμική είναι πιο προσανατολισμένη στη μέθοδο, τη σειρά και τη συνέπεια, μερικές ευημερούσες περίοδοι που ευνοούν τη δημιουργική ανανέωση, θα σηματοδοτήσουν καινοτόμες μεταρρυθμίσεις στη συνολική ατμόσφαιρα του έτους του 2021.

Yin Μέταλλο: Το Κινέζικο στοιχείο του 2021

Σύμφωνα με τις αρχές των Wu Xing και Feng Shui, το στοιχείο του κινεζικού ζωδιακού κύκλου του 2021, το Μέταλλο, είναι συνώνυμο με τη διάρκεια, την αντίσταση και την πίστη. Ορίζει επίσης την ομαδική εργασία και το ενδιαφέρον για την κοινότητα. Στην κινεζική κοσμολογία, συνδέεται με τον πλανήτη Αφροδίτη, με το φθινόπωρο (την εποχή της συγκομιδής) και την ξηρασία. Το μέταλλο αντιστοιχεί επίσης στη δυτική κατεύθυνση και στη συμβολική σχέση με το ηλιοβασίλεμα. Στο επίπεδο του ανθρώπινου σώματος, στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική και προσέγγιση των τροφίμων, το μέταλλο συνδέεται με τους πνεύμονες και το παχύ έντερο, με το λευκό χρώμα και με την έντονη και πικρή γεύση.

Εάν το Yang Μέταλλο είναι ένα στοιχείο σκληρότητας και κοφτερότητας, σαν ένα σπαθί που χρησιμοποιείται για την προστασία του σπιτιού ή όπως ένα δρεπάνι που είναι απαραίτητο για τη συλλογή καλλιεργειών, το Yin Μέταλλο αντιστοιχεί μάλλον σε ένα μεταλλικό κόσμημα του οποίου λειτουργία είναι να διακοσμήσει και να ευχαριστήσει τις αισθήσεις ή ακόμη και ένα επιτραπέζιο εργαλείο όπως ένα κουτάλι ή πιρούνι, του οποίου η λειτουργία είναι να ικανοποιεί τις ορέξεις.

🎨 Τυχερά χρώματα της χρονιάς 2021: Πράσινο και κόκκινο

Σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο, τα χρώματα που προτιμώνται φέτος προκειμένου να εξισορροπηθούν οι ενεργειακές ροές των 5 στοιχείων της κινεζικής κοσμολογίας και του Φενγκ Σούι είναι το πράσινο (στοιχείο του ξύλου - αέρα) και το κόκκινο (στοιχείο της φωτιάς). Για να αυξήσετε την τύχη σας το 2021, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πράσινο πορτοφόλι με μια μικρή κόκκινη λεπτομέρεια ή επίσης να φορέσετε ρούχα, αξεσουάρ ή φυλαχτά που έχουν τον συνδυασμό κόκκινου και πράσινου.

Σε ενεργειακό επίπεδο, ο κύκλος παραγωγής ξύλου - αέρα / φωτιάς προσφέρει τη δυνατότητα αύξησης της ποιότητας των κοινωνικών αλληλεπιδράσεων και επιτρέπει μια πιο αποφασιστική αυτοδιάθεση. Χρησιμοποιούμενο υπό την κυριαρχία του Yin Μετάλλου, το ζευγάρι Αέρας /Φωτιά δίνει επίσης τα μέσα για να αποκτήσει κανείς περισσότερη τύχη με σκοπό την ανανέωση συμβάσεων, την καλύτερη διαχείριση των επενδύσεων και τον πιο αποτελεσματικό σχεδιασμό συλλογικών έργων.Τυχερός Κρύσταλλος για το 2021 : 💎 Fuchsite

🍉 Τρόπος ζωής, τρόφιμα και υγεία το 2022

Το κινέζικο ωροσκόπιο του 2021 για το έτος του Βουβαλιού σας συμβουλεύει να αξιοποιήσετε περισσότερο τον καθαρό αέρα της υπαίθρου ή των βουνών για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να παραμείνετε υγιείς. Καθώς το μεταλλικό στοιχείο αναφέρεται απευθείας στους πνεύμονες, προσέξτε τις αναπνευστικές λοιμώξεις. Υιοθετείστε μια υγιεινή διατροφή για την βέλτιστη λειτουργία του εντέρου και για ισχυρό ανοσοποιητικό.

💎 Χρήματα, καριέρα και περιουσία το 2021

Μέχρι το 2021, όσοι ασκούν την επιχείρησή τους με σοβαρότητα και δέσμευση θα μπορούν να λάβουν εκτίμηση και αναγνώριση από το αντίστοιχο περιβάλλον τους. Στον εργασιακό τομέα, όλα τα κινεζικά ζώδια περνούν μια πιο διαυγή και μεθοδική φάση επανεξέτασης των προτεραιοτήτων τους. Θυμηθείτε ότι η ενεργητική φύση του Βουβαλιού, καθιστά πιο δύσκολη την εμφάνιση και παρουσίαση νέων προϊόντων, ειδικά στον επαγγελματικό εμπορικό τομέα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εταιρείες καλούνται να αξιοποιήσουν τις εγγενείς τους ιδιότητες προκειμένου να εγγυηθούν την αποτελεσματικότητα της παραγωγής τους καθώς και την βελτίωση της επικοινωνίας τους. Για τους καλλιτέχνες: αυτή η έλλειψη λανθάνουσας δημιουργικότητας το 2021 δεν είναι συνώνυμη με μια πόρτα ανοιχτή με ανοχή σε όλες τις συμπεριφορές, ειδικά κατά τη διάρκεια ενός έτους εμπνευσμένο από τη δικαιοσύνη και την πληρότητα του Βουβαλιού.

Σε μεσαίες και μεγάλες εταιρείες, συνιστάται επίσης να είστε ιδιαίτερα ειλικρινείς και διαφανείς όταν αλληλεπιδράτε με συναδέλφους, ιδιαίτερα με διευθυντές. Το κλειδί για την ενάρετη συμπεριφορά είναι μια προώθηση ή πολύτιμη υποστήριξη σε μια κρίσιμη στιγμή (διαχειριστική ανανέωση, μπόνους στο τέλος του έτους, διανομή μερισμάτων). Έτσι, οι ιδιότητες της πρωτοβουλίας που περιορίζονται στις αξίες της αυτοπειθαρχίας και της συνέπειας, οι οποίες τροφοδοτούνται από τον επιδεινωμένο ρεαλισμό, πιθανότατα να είναι τα πιο πολυπόθητα επαγγελματικά περιουσιακά στοιχεία το 2021. Η γεωργία, ο αγροτικός κλάδος και όλοι οι τομείς που σχετίζονται με αυτά είναι οι δραστηριότητες που ευνοούνται περισσότερο για εκθαμβωτικές επιτυχίες κατά τη διάρκεια του έτους του βουβαλιού.

Κοινωνία και πολιτική το 2021

Αυτό το έτος  συνεχίζει να τονίζει τη σημασία των μέσων που παρέχονται για την ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Χώρες που υστερούν στην επεξεργασία πλαστικών απορριμμάτων αρχίζουν τελικά να εφαρμόζουν αποτελεσματικές εθνικές πολιτικές, με έμφαση στην ευαισθητοποίηση με τον ίδιο τρόπο όπως η απαγόρευση των πλαστικών αντικειμένων της άμεσης κατανάλωσης και μίας χρήσης. Οι περιοχές του κόσμου που πλήγονται περισσότερο από την καταστροφή του περιβάλλοντος , πλέον δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Επιπλέον, οι νεοεισερχόμενοι στην εθνική και παγκόσμια πολιτική σκηνή και που πιθανόν θα έχουν  το μεταλλικό στοιχείο στο ενεργειακό γενέθλιο τους χάρτη, μπορεί να αισθάνονται την επιτακτική ανάγκη να προωθηθούν, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ανυπόστατο μετασχηματισμό της πραγματικότητας προς όφελός τους, μερικές φορές ακόμη και βάναυσα, αφού το Βουβάλι αναγνωρίζεται επίσης για τον λανθάνοντα αυταρχισμό του. Αυτοί οι πολιτικοί μη εμπνευσμένοι και ελαφρώς πανικοβλημένοι από τις ραγδαίες αλλαγές που επιφέρει η σημερινή κοινωνία, μπορούν να κάνουν οτιδήποτε για να επιτύχουν τους στόχους τους, ακόμη και να ξεφύγουν εντελώς από τις πεποιθήσεις που είχαν επιδείξει περήφανα μέχρι τότε.

Σε αυτή την προοπτική, μεταξύ των μέτρων που λαμβάνονται για τη διαφύλαξη της δημοκρατίας στον κόσμο, οι υποψήφιοι που πιθανότατα θα εκλεγούν είναι αυτοί που θα επιθυμούν να αγωνιστούν για:

Μια ριζική μεταρρύθμιση της χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων,

Αυξημένη προστασία για τους δημοσιογράφους και τις πηγές τους

Αυξημένη συμμετοχή πολιτών-καταναλωτών στη διατήρηση των δικαιωμάτων τους (επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, ονομασία προέλευσης, ποιότητα και επισήμανση προϊόντων κ.λπ.).💖 Αγάπη, φίλοι, οικογένεια και γεννήσεις το 2021

Το κινέζικο ερωτικό ωροσκόπιο του 2021 ανακοινώνει την υπεροχή που φέρνει η ενέργεια του Βουβαλιού στην οικογένεια, ιδίως την ευημερία και την εκπαίδευση των παιδιών. Πράγματι, το στοιχείο Yin Μετάλλου του κινεζικού έτους 2021, που σχετίζεται με το δεύτερο ζώδιο της κινεζικής αστρολογίας, είναι σαφείς δείκτες των συναισθηματικών και οικογενειακών προτεραιοτήτων του έτους του Βουβαλιού.

Το 2021, το συντηρητικό πνεύμα του Βουβαλιού προωθεί τα οικογενειακά περιβάλλοντα με παραδοσιακές αξίες. Ένα αίτημα για υλική υποστήριξη από ένα παιδί που επιθυμεί να παντρευτεί θρησκευτικά θα λάβει θερμή και άνευ όρων υποστήριξη, ενώ ένα άλλο του οποίου οι επιλογές της ζωής είναι ακατανόητες στα μάτια των γονιών του κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα τείχος μισαλλοδοξίας. Αλλά πέρα από τα πιθανά ζητήματα ηθικής, οποιαδήποτε εκδήλωση γενναιοδωρίας το 2021, είτε είναι οικογενειακή είτε φιλική, θα γίνει πραγματικότητα μόνο όταν ριζώσει στην αναγνώριση της μετρήσιμης κοινωνικής  αξίας. Επίσης, τα βαθιά κίνητρα των αιτούντων για δωρεά ή πίστωση θα αναλυθούν και θα συζητηθούν προκειμένου να προσδιοριστεί η αξία τους. Ως αποτέλεσμα, μόνο εκείνοι που έχουν δείξει θάρρος και σταθερότητα στο παρελθόν μπορούν να ελπίζουν να λάβουν την οικονομική υποστήριξη που στερούνται.

Το γεγονός παραμένει ότι ο σεβασμός για τους άλλους, για τις ιδέες τους καθώς και για τις αξίες τους, παραμένει το κύριο θεμέλιο οποιασδήποτε ποιοτικής σχέσης, είτε στο πλαίσιο της βοήθειας είτε στην έναρξη και διατήρηση μιας φιλικής, ερωτικής ή επαγγελματικής σχέσης. Επομένως, το έτος αυτό ενθαρρύνει ιδιαίτερα τους σκεπτικιστές και τους απαισιόδοξους να έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη στη ζωή και στον συνάνθρωπο τους, με τη συνεχή επαγρύπνηση να διατηρούν μια αυστηρή πειθαρχία, απαραίτητη σύμφωνα με αυτούς για την καλή εξέλιξη κάθε ανθρώπου.

👶 Είναι το έτος 2021 καλή χρονιά για να αποκτήσω μωρό;

Στην ασιατική παράδοση, τα Χρόνια του Βουβαλιού θεωρούνται ευνοϊκή για μια νέα γέννηση στην οικογένεια. Με εξαίρεση το κατσίκα, όλα τα κινεζικά ζώδια μπορούν να μελετήσουν και να προγραμματίσουν τη γέννηση ενός μωρού, κατά τη διάρκεια του έτους 2021. Τα πιο ευνοούμενα κινεζικά ζώδια για να αποκτήσουν μωρό το 2021 είναι οι γονείς, ο πατέρας ή μητέρα, που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια των ετών του Βουβαλιού, του Φιδιού, του Αρουραίου και του Πετεινού.

Κινέζικη Πρωτοχρονιά και ωροσκόπιο 2021: Εν κατακλείδι

Σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο 2021, το έτος του Λευκού Μεταλλικού Βουβαλιού 2021 προωθεί τις οικογενειακές επαφές και την ενίσχυση της υλικής ασφάλειας, χάρη στην καθιέρωση μιας αποτελεσματικής επαγγελματικής πειθαρχίας. Για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές σας για επιτυχία στην εταιρεία σας, θα πρέπει να επιδείξετε συνέπεια, ειλικρίνεια και ηθική, ενισχύοντας παράλληλα την ανταγωνιστικότητά σας μέσω μιας βαθύτερης κατανόησης των απαιτήσεων που αφορούν τον τομέα δραστηριότητάς σας. Τέλος, θυμηθείτε ότι το Βουβάλι είναι επίσης το σύμβολο της Άνοιξης.

Κατά συνέπεια της παγκόσμιας πανδημίας, κατά τη διάρκεια του 2021, οι ερωτικές σχέσεις από απόσταση ή τα ζευγάρια που δεν μπορούν να συναντηθούν θα βρουν ένα ετήσιο ενεργητικό έδαφος ευνοϊκό για την ειρηνική διατήρηση, καλλιέργεια και άνθιση των ρομαντικών τους σχέσεων.

Το Κινέζικο Ωροσκόπιο 2021 για τα 12 ζώα για το Έτος του Λευκού Μεταλλικού Βοδιού που  θα ξεκινήσει στις 12 Φεβρουαρίου 2021 και θα τελειώσει στις 30 Ιανουαρίου 2022. Μια σύντομη περιγραφή των αναμενόμενων γεγονότων που ενδέχεται να συμβούν στη ζωή των 12 Κινέζικων Ζωδίων κατά το νέο αυτό σεληνιακό έτος.

Αρουραίος

Χρόνια γέννησης του Αρουραίου: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020.

Το επόμενο έτος του Αρουραίου είναι το 2032.Ο Αρουραίος είναι πολύ ευνοούμενο κατά το έτος του Βουβαλιού. Μπορείτε να περιμένετε λιγότερες δυσκολίες επειδή ο Αρουραίος είναι καλός φίλος και σύμμαχος του Βουβαλιού. Η επιρροή του έτους απαιτεί όμως μεγαλύτερη συμβολή στην ειλικρινής εργασία. Επομένως, ο Αρουραίος επωφελείται καταβάλλοντας αυξημένη προσπάθεια για παρακολούθηση, διότι το Βουβάλι παρέχει αφθονία αλλά αναμένει αφοσίωση και συνεπή εργασία από τους άλλους. Το στοιχείο του Μετάλλου είναι σταθερό και αποφασιστικό, όχι όμως ευέλικτο, οπότε μην αναζητάτε έξυπνους τρόπους να κόψετε δρόμο. Προσπαθήστε να μην υπερβαίνετε ή να αναλάβετε πάρα πολλές δεσμεύσεις και ευθύνες που δεν σας ανήκουν. Ο πιο τυχερός μήνας είναι ο Απρίλιος και ο χειμώνας είναι η καλύτερη σεζόν. Το στοιχείο του Μετάλλου ενισχύει τον Αρουραίο του Μετάλλου που γεννήθηκε το 1960 και τον Αρουραίου του Νερού που γεννήθηκε το 1972.

Βουβάλι

Χρόνια γέννησης του Βουβαλιού: 1913, 1925, 1937,1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021.

Το επόμενο έτος του Βουβαλιού είναι το 2033.

Το φετινό έτος του Μεταλλικού Βουβαλιού, ξεκινά έναν νέο κύκλο ζωής δώδεκα ετών για εσάς. Όλοι ωφελούνται αυξάνοντας τις προσπάθειές τους φέτος, αλλά για το Βουβάλι μπορεί να είναι μια πολύ θετική και παραγωγική χρονιά όταν η σκληρή εργασία σας επιβραβεύεται τελικά. Μπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη των προσπαθειών που έχετε κάνει με την πάροδο του περασμένου χρόνου. Έχετε εργαστεί σκληρά και είστε έτοιμοι να απολαύσετε τα καρποφόρα αποτελέσματα. Να είστε ανοιχτοί στη λήψη βοήθειας και συμβουλών από άλλους όταν είναι ειλικρινείς, μην πεισμώνετε να συνεχίσετε μόνοι σας χωρίς υποστήριξη, όπως μπορεί να ήταν το αρχικό σχέδιό σας. Είναι επίσης μια εξαιρετική χρονιά για γάμο,  παιδί ή την αγορά νέου σπιτιού. Το στοιχείο του Μετάλλου ενισχύει το Μεταλλικό Βουβάλι που γεννήθηκε το 1961 και το Βουβάλι του Νερού που γεννήθηκε το 1973.

Τίγρης

Χρόνια γέννησης της Τίγρης: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010.

Το επόμενο έτος της Τίγρης είναι το 2022.

Η ελεύθερη και περιπετειώδης Τίγρη θα δυσκολευτεί περισσότερο να προσαρμοστεί στη σταθερή εργασιακή ηθική του βοδιού. Η δυναμική αυτού του έτους απαιτεί από την Τίγρη να εργαστεί σκληρά και να παραμείνει επικεντρωμένη στην ολοκλήρωση των έργων που ξεκίνησε με επιτυχία. Μπορείτε να χτίσετε μια σταθερή βάση φέτος. Οι Τίγρεις που ελέγχουν την ψυχραιμία τους και δεν είναι πολύ επαναστατικοί ή παράλογα ανεξάρτητοι θα ζήσουν μια καλή χρονιά. Οι ανταμοιβές φτάνουν το 2022 το έτος της Τίγρης σας, όταν θα ξεκινάτε έναν νέο κύκλο ζωής. Συνεχίστε λοιπόν να εκδηλώνετε ψύχραιμα τα συναισθήματά σας, ειδικά η Τίγρης του Ξύλου που γεννήθηκε το 1974. Το στοιχείο Μετάλλου ενισχύει τη Τίγρη του Μετάλλου που γεννήθηκε το 2010 ή το 1950 και τη Τίγρη του Νερού που γεννήθηκε το 1962.

Κουνέλι (Λαγός)

Χρόνια γέννησης του Κουνελιού: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011.

Το επόμενο έτος του Κουνελιού είναι το 2023.

Το Κουνέλι έχει μια πολύ καλύτερη χρονιά μετά τις προκλήσεις του προηγούμενου έτους του Αρουραίου. Το να είσαι πιο αποφασιστικός, συνεπής και επίμονος (όλα τα χαρακτηριστικά του βουβαλιού) σε βοηθά να πετύχεις. Παρόλο που κατά καιρούς το Κουνέλι θα μπορούσε να αισθανθεί αμφισβητούμενο κατά τη διάρκεια ενός έτους  λόγω μη ρεαλιστικών προτύπων εργασίας και προσδοκιών από άλλους. Φροντίστε λοιπόν τον εαυτό σας συναισθηματικά, κάντε υπομονή και μην απογοητευτείτε εάν οι ανταμοιβές καθυστερήσουν ή τα έργα χρειάζονται περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο. Είναι καλύτερο να αποφύγετε τη λήψη γρήγορων αποφάσεων, γιατί το έτος δεν είναι ευοίωνος για μεγάλες αλλαγές. Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή σας. Το στοιχείο Μετάλλου ενισχύει το Μεταλλικό Κουνέλι που γεννήθηκε το 2011 ή το 1951 και το Κουνέλι του Νερού που γεννήθηκε το 1963.

Δράκος

Χρόνια γέννησης του Δράκου: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

Το επόμενο έτος του Δράκου είναι το 2024.

Το έτος είναι κατάλληλο για να ακολουθήσετε τις δραστηριότητες που ξεκίνησαν το προηγούμενο έτος του Αρουραίου το 2020. Ο Δράκος μπορεί να είναι ονειροπόλος με υψηλές προσδοκίες, ενώ το Βουβάλι είναι ρεαλιστικός και σκληρός. Επομένως, υπό την επιρροή του φέτος, ο Δράκος ίσως χρειαστεί να διαλύσει την ψευδαίσθηση και να είναι πιο συντηρητικός ή να χρησιμοποιήσει διαφορετικές στρατηγικές και τακτικές. Οι εμφανίσεις και οι υπέροχες ιδέες δεν είναι αυτές που εκτιμά ο το Βουβάλι. Αντ 'αυτού, εάν δημιουργήσετε μια σταθερή δομή ή μια ρουτίνα για τη διατήρηση της σταθερότητας, τότε προβλέψτε ένα έτος σταθερής προόδου. Είναι τυχερό διάστημα συνεργασίας με άλλους φέτος, όχι μόνο με τον συνηθισμένο ανεξάρτητο εαυτό σου. Τα προβλήματα των γύρω σας δεν χρειάζεται να σας επηρεάσουν ούτε να τα κάνετε δικά σας ωστόσο. Γι 'αυτό μείνετε συγκεντρωμένοι, γειωμένοι και μην αναμιχθείτε σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Ο Απρίλιος, ο Αύγουστος και ο Δεκέμβριος είναι οι πιο τυχεροί μήνες. Το στοιχείο Μετάλλου ενισχύει το Μεταλλικό Δράκο που γεννήθηκε το 2000 ή το 1940 και το Δράκο του Νερού που γεννήθηκε το 1952

Φίδι

Χρόνια γέννησης του Φιδιού: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.

Το επόμενο έτος του Φιδιού είναι το 2025.

Αναμένετε μια τυχερή και επιτυχημένη χρονιά, επειδή το Φίδι βρίσκεται σε αρμονία με το Βουβάλι και τον Πετεινό -  Phoenix. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για πρόοδο, μπορούν να επιτευχθούν στόχοι σταδιοδρομίας και να εμβαθύνουν περισσότερο ουσιαστικά οι σχέσεις. Το έργο του Φιδιού θα αναγνωριστεί και θα επιβραβευθεί. Άλλοι θαυμάζουν τη σοφία, τις γνώσεις και την επινοητικότητα σας. Απλά μην αφήσετε την επίμονη επιρροή του Βουβαλιού να σας κάνει παράλογους ή πολύ απαιτητικούς. Να προσέχετε πώς προσεγγίζετε δύσκολα θέματα ή πως να διαχειρίζεστε συγκεκριμένες σχέσεις. Ο έξυπνος συμβιβασμός ωφελεί όλους. Το στοιχείο Μετάλλου ενισχύει το Μεταλλικό Φίδι που γεννήθηκε το 2001 ή το 1941, και το Φίδι του Νερού που γεννήθηκε το 1953.

Άλογο

Χρονιά γέννησης του Αλόγου: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014.

Το επόμενο έτος του Αλόγου είναι 2026.

Το έτος Αρουραίου το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά, ειδικά για το Άλογο επειδή ο Αρουραίος είναι απέναντι από το Άλογο στο κινεζικό ζωδιακό κύκλο. Ευτυχώς, το έτος αυτό μπορεί να είναι λιγότερο δύσκολο. Περιμένετε ευκολότερες και ομαλότερες συνθήκες, αν και η επιρροή του Βουβαλιού απαιτεί σκληρή εργασία η οποία δεν είναι η αγαπημένη δραστηριότητα του Αλόγου. Το Άλογο μπορεί να πετύχει διατηρώντας περισσότερο έλεγχο στις προσωπικές αλληλεπιδράσεις, αλλά ο ρομαντισμός θα μπορούσε να είναι προβληματικός, γι 'αυτό μείνετε ψύχραιμοι στις αλλαγές. Προσαρμόστε τα χαρακτηριστικά πειθαρχίας και επιμονής του Βουβαλιού για να πετύχετε. Το επόμενο έτος, της Τίγρης 2022 είναι η τυχερή σας στιγμή να καλπάσετε σε πιο πράσινα λιβάδια ή να αγωνιστείτε για νέες ευκαιρίες, αλλά όχι τώρα. Η καλύτερη σεζόν σας είναι το καλοκαίρι. Το στοιχείο Μετάλλου ενισχύει το Μεταλλικό Άλογο που γεννήθηκε το 1990 και το Άλογο του Νερού που γεννήθηκε το 2002 ή το 1942.

Πρόβατο - Κατσίκα

Χρόνια γέννησης του Προβάτου - Κατσίκα: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015.

Το Επόμενο έτος του Προβάτου - Κατσίκα είναι το 2027.

Το Πρόβατο βρίσκεται αντίθετα από το Βουβάλι στον κινεζικό ζωδιακό κύκλο. Ως εκ τούτου, το έτος αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς. Δεν είναι ευοίωνος χρόνος για τη δημιουργία νέων ευκαιριών. Αντ 'αυτού, μείνετε οργανωμένοι, μειώστε την ακαταστασία στην ζωή σας και διατηρήστε την εστίαση της προσοχής σας. Υπό την επήρεια του Βουβαλιού, κατά καιρούς το Πρόβατο πρέπει να εκτελέσει επαναλαμβανόμενες ή συνηθισμένες εργασίες. Απλά μην αφήσετε τα οικονομικά ή το ηθικό να πέσουν χαμηλά και αποφύγετε τις ευκαιρίες να ξοδέψετε άσκοπα και υπερβολικά. Άλλοι μπορεί να μην είναι διαθέσιμοι για να σας προσφέρουν συναισθηματική υποστήριξη, γι 'αυτό προσπαθείστε να κάνετε το καλύτερο για να είστε πιο επινοητικοί και αυτοδύναμοι. Το καλοκαίρι είναι η πιο τυχερή σεζόν σας. Ο χειμώνας δεν είναι. Το στοιχείο Μετάλλου ενισχύει το Μεταλλικό Πρόβατο που γεννήθηκε το 1991 και το Πρόβατο του Νερού που γεννήθηκε το 2003 ή το 1943.

Πίθηκος

Χρόνια γέννησης του Πιθήκου : 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016.

Το επόμενο έτος του Πιθήκου είναι το 2028.

Το έτος αυτό είναι μια περίοδος εργασίας και πειθαρχίας, που δεν είναι οι αγαπημένες δραστηριότητες του Πιθήκου που είναι πιο αφοσιωμένο στο παιχνίδι και τη δημιουργικότητα. Επομένως, κατά τη διάρκεια του έτους του Βουβαλιού μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες που αναγκάζουν τον Πίθηκο να συγκρατήσει τις φιλοδοξίες του. Ο Πίθηκος μπορεί να αποφύγει το αίτημα του Βουβαλιού για σκληρή εργασία συνεργαζόμενο με άλλους για να είναι ο αγγελιοφόρος ή ο σύνδεσμος τους. Η εξυπνάδα και η νικήτρια προσωπικότητα του Πιθήκου φέρνουν τύχη στο να αποφεύγει πονηρά εργασίες που δεν θέλει να κάνει. Αλλά αυτή είναι μια καλή χρονιά για τους Πιθήκους να δημιουργήσουν ένα σταθερό θεμέλιο, ώστε να σας εξυπηρετεί να προσαρμόσετε τις μεθόδους του Βουβαλιού. Το στοιχείο Μετάλλου ενισχύει το Μεταλλικό Πίθηκο που γεννήθηκε το 1980 και το Πίθηκο του Νερού που γεννήθηκε το 1992 ή το 1932.

Πετεινός - Φοίνιξ

Χρόνια γέννησης του Πετεινού: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017.

Το επόμενο έτος του Πετεινού είναι το 2029.

Το έτος αυτό μπορεί να είναι πολύ τυχερό και ευνοϊκό για εσάς, διότι οι αξίες του Βουβαλιού ευθυγραμμίζονται στενά με τις δικές σας. Το Βουβάλι και ο Πετεινός είναι εξαιρετικά συμβατά επειδή είναι και οι δύο επιμελείς και αποφασιστικοί, και εκτιμούν τη σκληρή εργασία που έγινε καλά. Η ενέργεια αυτής της χρονιάς προσφέρει τη σταθερότητα, την πίστη και την ειλικρίνεια, χαρακτηριστικά που απολαμβάνει ο Πετεινός. Τα έργα ενώνονται και επιτυγχάνονται οι στόχοι. Εάν προωθήσετε σωστά τον εαυτό σας, θα γίνετε σεβαστοί και θα σας εκτιμούν πραγματικά. Αυτή είναι η χρονιά σας για την επιτυχία που θα μπορείτε να ανακάμψετε από τις προηγούμενες προκλήσεις του έτους του Αρουραίου. Όλοι οι μήνες είναι τυχεροί. Το στοιχείο Μετάλλου ενισχύει το Μεταλλικό Πετεινό που γεννήθηκε το 1981 και το Πετεινό του Νερού που γεννήθηκε το 1993 ή το 1933.

Σκύλος

Χρόνια γέννησης του Σκύλου: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.

Το επόμενο έτος του Σκύλου είναι το 2030.

Η επιρροή του Βουβαλιού  φέτος φέρνει συντηρητική πολιτική και περιορισμούς. Ο σκύλος αγωνίζεται για τους αουτσάιντερ, οπότε οι επαναστατικές ιδέες και οι αλτρουιστικές ιδέες του Σκύλου μπορεί να μην είναι και τόσο ευνοϊκές φέτος. Το Βουβάλι θέλει σταθερές αξίες, ενώ ο Σκύλος απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες μεθόδους. Επομένως, θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποια μικρά προβλήματα ή εμπόδια λόγω διαφορών στην προοπτική. Αλλά ο Σκύλος επιμένει, είναι υπεύθυνος και κάνει σκληρή δουλειά που μπορεί να ανταμείβεται σε ένα έτος με αυτά τα χαρακτηριστικά του Βουβαλιού. Η συνεισφορά ενεργειών Σκύλου - Βουβαλιού αυτό το έτος θέτει τα θεμέλια για την επιτυχία στο τυχερό έτος Τίγρης 2022. Το στοιχείο Μετάλλου ενισχύει το Μεταλλικό Σκύλο που γεννήθηκε το 1970 και το Σκύλο του Νερού που γεννήθηκε το 1982.

Χοίρος

Χρόνια γέννησης του Χοίρου: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.

Το επόμενο έτος του Χοίρου είναι το 2031.

Το έτος αυτό μπορεί να αποτελέσει μια αρμονική χρονιά όταν εκτιμάται η προσπάθεια του Χοίρου. Υπάρχουν ευκαιρίες για εξέλιξη της σταδιοδρομίας και καλή τύχη στις σχέσεις, αν και ο Χοίρος πρέπει να συμμορφώνεται με την ισχυρή εργασιακή ηθική του Βουβαλιού και να ακολουθεί τους κανόνες. Αλλά ο Χοίρος είναι φυσικά ρεαλιστικός και προσανατολισμένος στο στόχο και αυτό ταιριάζει καλά με τον πραγματισμό του Βουβαλιού. Άλλοι βασίζονται σε εσάς φέτος, η γενναιοδωρία και η συναισθηματική σας υποστήριξη θα εκτιμηθούν πολύ. Παραμείνετε επιμελής στις προσπάθειές σας και προβλέψτε να σας περιμένει μια άφθονη συγκομιδή το φθινόπωρο την τυχερή σας σεζόν. Είναι επίσης μια καλή χρονιά για την εκπαίδευση και την εκμάθηση νέων μεθόδων. Το στοιχείο Μετάλλου ενισχύει το Μεταλλικό Χοίρο που γεννήθηκε το 1971 και το Χοίρο του Νερού που γεννήθηκε το 1983.

Ειρηνικό & δημιουργικό Νέο Σεληνιακό Έτος εύχομαι σε όλους!

Karina Alina Ardelean - Ireth

Ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική ακτιβίστρια και ερευνήτρια αστρολογίας

Δείτε περισσότερα στα σχετικά βίντεο εδώ:

֎Κινέζικο Ωροσκόπιο 2021 προβλέψεις

֎Φεβρουάριος 2021 - Ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια

֎Φεβρουάριος 2021 - Έρωτας & Αναρχία!

֎Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο 2021

֎Άρης στον Ταύρο - Ερμής στον Υδροχόο 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<