Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ετησιες Αστρολογικες Προβλεψεις 2017 για όλα τα ζωδια – Πώς θα επηρεάσουν αναλυτικά οι πλανητες από διέλευση στο σύμπαν φέτος το ωροσκοπιο όλων και κυρίως κάθε ζωδιο ξεχωριστά
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Για την αστρολογια το 2017 είναι μια χρονιά όπου θα δούμε την αλήθεια κατάματα, μια αλήθεια που μπορεί κάποιες φορές να μην μας αρέσει.

Σύμφωνα με την αστρολογια τα σημαντικότερα γεγονότα του 2017 είναι το πέρασμα του Δια στο Σκορπιό (από 10/10) όπου θα προσπαθήσει να διορθώσει αδικίες σε συντάξεις και γενικότερα στα ασφαλιστικά συστήματα, ενώ θα αυξήσει τον ερωτισμό στις σχέσεις. Ξαφνικές και αιφνιδιαστικές απώλειες, εντάσεις, αλλαγές και καταστροφές εκεί που δεν θα το περιμένουμε. Ξαφνικά γεγονότα και απώλειες κυρίως σε επαγγελματικά, οικονομικά, θέματα εξουσίας ή ακόμα και της ίδιας της επιβίωσης για πολλά άτομα.

Μέσα από εκρηκτικές καταστάσεις θα δούμε την πρόοδο του μετασχηματισμού, την κατάρρευση παλαιότερων κατασκευών και την ανοικοδόμηση καινούργιων, ιδιαίτερα εκεί που υπήρχαν αδικίες και φαίνεται πως δεν μπορούν να διατηρηθούν άλλο οι παλιές πια. Όπως μας δείχνει η αστρολογία φέτος θα υπάρχει όμως και έντονος φανατισμός, μονόπλευρες απόψεις, βιαστικές και βίαιες κινήσεις, υποχρεωτικές και επιβαλλόμενες αποφάσεις από υψηλά κέντρα εξουσίας.

Σύμφωνα με την αστρολογία θα έχουμε φέτος μια ραγδαία αύξηση στις εξαπατήσεις, τις εξιδανικεύσεις, τις απάτες, τα ψέματα, προσπάθειες για κερδοσκοπία και παραπλάνηση με έξυπνα τεχνάσματα και μεθόδους που πολλοί δεν θα αντιληφθούν. Θα έχουμε όμως και ένα χάσιμο ευκαιριών να σταθεροποιήσουμε θετικά πράγματα που έχουμε πετύχει. Ευτυχώς ο Δίας σε τρίγωνο με Κρόνο δείχνει πως μπορεί να βγει κάτι θετικό μόνο για όσους ασχολούνται με δημιουργικές ασχολίες, αναπτύξουν τη διαίσθηση και το ένστικτό τους και αφήσουν πίσω τους την αρνητικότητα, τη γκρίνια και τη μιζέρια. Θα βοηθήσει πολλοί να γίνουμε πιο δημιουργικοί, να γίνουν νέες θετικές ερωτικές σχέσεις, βοηθάει τη δημιουργία παιδιών, τη δημιουργική εκτόνωση μέσω του αθλητισμού και γενικότερα να αναπτύξουμε πολλά από τα ταλέντα που ίσως πολλοί δεν γνώριζαν καν πως είχαν.

Ο Κρόνος και φέτος στον Τοξότη θα μας φέρει φιλοσοφικά ερωτήματα. Θα μας κάνει να αμφισβητήσουμε απόψεις, ιδέες στάσεις για τη ζωή, ενώ πολλοί θα πιεστούν αρκετά θα ζητήσουν λύσεις εκτός της χώρας τους, στο εξωτερικό, αλλά θα φέρει και πολλές δυσκολίες τις μετακινήσεις, τις επικοινωνίες και τα ταξίδια. Μόνο όσοι βρουν τη δύναμη που κρύβεται βαθιά μέσα τους και τη βγάλουν προς τα έξω με δημιουργικές ασχολίες και ενισχύοντας τη διαίσθηση και το ένστικτό τους θα βρουν τα κατάλληλα μονοπάτια για να προχωρήσουν παρακάτω και να κάνουν κάτι σημαντικό ακόμα και υπό την πίεση του Κρόνου. Θα στηρίξει εκείνους που έχουν μάθει να εργάζονται σκληρά, ξέρουν από δυσκολίες, ξέρουν από αλλαγές, ξέρουν να προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες και μπορούν να αναπτύξουν το ένστικτό τους προκειμένου να το αφήσουν να τους οδηγήσει σωστά και να τους βγάλει έξω από το δυσάρεστο τούνελ των παγκόσμιων αλλά και των προσωπικών δυσκολιών.

Οι πιο ευνοημένοι του 2017 έως και τις 10 Οκτωβρίου λόγω του Δία στο Ζυγό θα είναι οι Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου, και από κει και μετά με τον Δία στο Σκορπιό οι Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθείς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά άλλους πλανήτες στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες και τη μεγαλύτερη τύχη που θα τους χρειαστεί για να αντιμετωπίσουν τις επικείμενες δυσκολίες.

Εκείνοι που θα περάσουν πιο δύσκολα το 2017 λόγω του μεσοδιαστήματος Ουρανού/Πλούτωνα που θα τους πιάνει όλη τη χρονιά είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου, και λόγω του Κρόνου στον Τοξότη, οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά άλλους πλανήτες στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα έχουν και τις περισσότερες ξαφνικές δυσκολίες και απώλειες.

Χρειάζεται να αναζητήσουμε τη δύναμη που κρύβεται μέσα μας και φέτος για να ξεπερνούμε συνεχώς τα δυσάρεστα που θα βρίσκονται εκεί που δεν το περιμένουμε μπροστά μας. Καθένας σε διαφορετικούς τομείς και με διαφορετική μορφή και μέγεθος.


Παρακάτω οι αναλυτικές προβλέψεις του 2017 για κάθε ζώδιο, όπου εκτός από το ζωδιο σας (δηλαδή τη θέση του Ήλιου σας) μπορείτε να διαβάσετε και το ζωδιο του Ωροσκοπου σας για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη:       
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017#

ΚΡΙΟΣ 

Από τα πιο θετικά του 2017 είναι σίγουρα η παραμονή του πλανήτη Κρόνου στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη όπου θα βοηθήσει να σταθεροποιήσετε ότι έχετε πετύχει έως τώρα.
Μέσα στα πολύ δύσκολα που περνάτε λόγω του Ουρανού και του Πλούτωνα που σας «χτυπάνε» αλύπητα, θα έχετε την υποστήριξη αυτή του Κρόνου όπου θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσετε σημαντικά πράγματα, που θα παραμείνουν σταθερά στη ζωή σας. Βέβαια το πέρασμα του Δία στο Ζυγό έως τις 10 Οκτωβρίου θα σας φέρει κάποια θετικά πράγματα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, θα βελτιώσει κάποιες από τις συνθήκες και πιθανό να σας φέρει κάποιες νέες.


Τα αρνητικά του 2017 είναι περισσότερα για σας, καθώς συνεχίζει να σας «χτυπάνε» Ουρανός και Πλούτωνας (ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί ή έχουν άλλους γενέθλιους πλανήτες στο δεύτερο και στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου) όπου θα σας φέρνει συνεχώς και εντελώς ξαφνικά γεγονότα που θα σας προκαλούν μεγάλη ένταση, νεύρα, δυσάρεστες και υποχρεωτικές αλλαγές που θα είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε. Και μόνο η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σας είναι αρκετή για να φέρνει εντελώς ξαφνικά πολλά γεγονότα που δεν περιμένετε και εντάσεις με τους άλλους ακόμα και εκεί που είστε μια χαρά. Θα φέρνει συνεχώς την αλήθεια στη ζωή σας κυρίως σε τομείς που είτε θέλατε να κλείνετε τα μάτια και να μην τη βλέπετε, είτε απλά δεν είχατε συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και αυτό θα γίνει τώρα. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα φέρει καταλυτικές αλλαγές κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και δευτερευόντως στο σπίτι και την οικογένεια. Πιθανό να αλλάξετε δουλειά φέτος ή να έχετε πολλά προβλήματα στη δουλειά που είστε ήδη. Φέτος θα πρέπει να κάνετε εσείς οι ίδιοι τις αλλαγές που χρειάζονται οι σημαντικότεροι τομείς της ζωής σας, και στους οποίους βλέπετε πως δεν έχετε αυτό που θέλετε. Γιατί αν δεν κάνετε από μόνοι σας αυτές τις αλλαγές, θα σας έρθουν από μόνες τους με τον πιο ανατρεπτικό και δυσάρεστο τρόπο.           ΤΑΥΡΟΣ 

Στα θετικά του 2017
φυσικά και συνεχίζει να είναι ήδη από προηγούμενες χρονιές η παρουσία του Πλούτωνα στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω όπου θα συνεχίσει να σας δίνει μεγάλη δύναμη, μια δύναμη που είχατε εσωτερικά απλώς τώρα θα μπορείτε να την βγάλετε προς τα έξω στην καθημερινή σας ζωή. Θα νιώθετε και θα είστε πολύ πιο δυνατοί και είναι πολύ πιθανό ο Πλούτωνας να σας φέρει επίσης και κάποιες επεκτάσεις που θέλετε να κάνετε, να τολμήσετε εκτός συνόρων κάποιες προσπάθειες με πρόσωπα, εταιρίες ή γενικότερα σχέσεις και συνεργασίες από το εξωτερικό με άλλες χώρες. Θα επιβάλει σχεδόν να κάνετε αυτές τις νέες σχέσεις και προσπάθειες για να ανανεωθείτε στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας. Σε αυτό θα βοηθήσει και ο Δίας στο Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου όπου θα φροντίσει να σκέφτεστε θετικά και περισσότερο δημιουργικά προς νέες κατευθύνσεις, νέα σχέδια, νέες σχέσεις, νέες συμφωνίες. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς βοηθάει να έχετε έμπνευση ώστε να διοχετεύσετε τα δημιουργικά σας σχέδια στους κατάλληλους δρόμους. Λίγη προσοχή θέλει μόνο από φίλους και από πρώην σχέσεις όπου δεν θα πρέπει να τους ξαναβάλετε στη ζωή σας εφόσον δεν σας έχουν φερθεί σωστά, καθώς θα απογοητευτείτε από αυτούς εκ νέου.


Στα αρνητικά του 2017 είναι η ανάδρομη Αφροδίτη από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου, όπου φέρνει πολλές δυσκολίες στις σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σας και θα βγάλει παλαιότερα προβλήματα που δεν είχατε λύσει στην επιφάνεια. Εσείς θα πρέπει απλά να κάνετε υπομονή, που έτσι κι αλλιώς το έχετε καθώς είστε από τα πιο υπομονετικά ζώδια. Εκτός κι αν διαπιστώσετε πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες που βρίσκονται στη ζωή σας συνεχίζουν να μην διορθώνονται και σας ταλαιπωρούν μόνο δίχως να παίρνετε τίποτα, οπότε το 2017 είναι καλό για να κάνετε εκκαθαρίσεις από τη ζωή σας όλων εκείνων που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν πια.        ΔΙΔΥΜΟΙ 

Τα θετικά του 2017 
όπου δεν είναι και πολλά για σας
, περιορίζονται στην παρουσία του Δία στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού έως τις 10 Οκτωβρίου όπου είναι ο μόνος που θα σας υποστηρίζει και θα σας φέρνει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Ο Δίας αυτός είναι ότι πρέπει για νέες γνωριμίες, σχέσεις και επαφές όπου θα σας φέρουν όμορφα πράγματα στη ζωή σας αλλά και για να ομορφύνετε. Αυτούς τους μήνες μπορείτε να υπερβείτε αρκετές φορές τις δυσκολίες, να σκέφτεστε και να πράττετε θετικά προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Είναι σημαντικό το διάστημα αυτό για νέες συμφωνίες, σχέσεις και συνεργασίες όπου έχουν πολλά να σας δώσουν. Ο Ουρανός στο ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει πολύ να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, ακόμα και εντελώς ξαφνικά, καθώς θα νιώσετε τώρα πως τις έχετε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Αλλάξτε ότι δεν σας κάνει πλέον, από ανθρώπους μέχρι καταστάσεις που έχουν βαλτώσει και δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά και να ανανεωθείτε.    


Από τα περισσότερο αρνητικά που σας επηρεάζουν όλο το 2017 είναι φυσικά το πέρασμα του Κρόνου από τον Τοξότη όπου σας φέρνει ένα τεράστιο «στρίμωγμα» στο περιβάλλον σας, στους σημαντικότερους τομείς, σε σχέσεις και συνεργασίες και πιθανό να λήξετε πολλές από αυτές. Είναι η χρονιά όπου μπορείτε να κόψετε κακές συνήθειες και να βελτιώσετε την υγεία σας καθώς θα μπορείτε να είστε πιο πειθαρχημένοι. Θα έχετε πολλές δυσκολίες με τους άλλους, οι οποίοι δεν θα σας δώσουν τίποτα και θα θέλουν μόνο να παίρνουν από σας. Επίσης ιδιαίτερα δύσκολα είναι και τα αρνητικά βέλη που συνεχίζετε να δέχεστε από τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, όπου συχνά θα «θολώνουν» την κρίση σας. Θα σας κάνει να μην μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά, και συχνά θα φέρνει κάποιες εξαπατήσεις, παραπλανήσεις, λάθη και παραλήψεις κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Ο Ποσειδώνας μπορεί να σας φέρει κάποιες απογοητεύσεις από τη ζωή σας και τις προσπάθειες και ενέργειες που έχετε κάνει έως τώρα. Παράλληλα όμως θα σας φέρνει συνεχώς και έμπνευση και πολλές νέες δημιουργικές ιδέες όπου τις χρειάζεστε κυρίως στον επαγγελματικό τομέα για να πάτε ένα βήμα παρακάτω. 


 

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<