Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
  
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Πανσεληνος στους εξυπνους Διδυμους στις 14/12 – Αστρολογικες Προβλεψεις για τις εντάσεις και τα προβλήματα που φέρνει από 9-19/12 σε όλα τα ζωδια
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Στην αστρολογια η Πανσεληνος στο ζωδιο των Διδυμωνστις 14/12 αναμένεται δυσάρεστη κυρίως για θέματα επικοινωνίας σε όλες τις σχεσεις και τις συναναστροφές μας.

Σύμφωνα με την αστρολογια η Πανσέληνος αυτή δείχνει πως οικονομικά προβλήματα μπορούν να φέρουν δυσάρεστες προεκτάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ θα έχουμε πολλά ξαφνικά γεγονότα, άλλα ευχάριστα και άλλα δυσάρεστα που θα μας απασχολήσουν έντονα.

Όπως μας δείχνει η αστρολογια θα είναι διάχυτη η δυσαρέσκεια, η καταθλιπτική διάθεση, παράλληλα με το θυμό, τον αποπροσανατολισμό και ένα δύσκολο καρμα.

Σύμφωνα με την αστρολογια συνεχείς αρνητικές ειδήσεις κυρίως για σχέσεις και συνεργασίες όλων των ειδών, νεαρά άτομα, επενδύσεις θα αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο ενός τέλους ή μιας διάσπασης, μιας απομάκρυνσης ή ενός χωρισμού λόγω έλλειψης σωστής επικοινωνίας.

Η επιρροή της Πανσελήνου αυτής στην αστρολογια έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει από 9/12, και θα συνεχίσει με λιγότερες εντάσεις μέχρι και τις 19/12. Η Πανσέληνος αυτή σύμφωνα με την αστρολογία θα φέρει δυσάρεστα νέα, έντονη κριτική για λάθος χειρισμούς, παραιτήσεις, δυσκολίες στις επικοινωνίες, στα ταξίδια και στις διπλωματικές προσπάθειες όπου μπορούν να μας ταλαιπωρήσουν λίγο παραπάνω ή να προκαλέσουν σοβαρά και ανεξέλεγκτα γεγονότα.

Πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ελέγχουμε δυο και τρεις φορές αυτά που μας λένε ή που μας προτείνουν, γιατί δεν θα είναι εύκολο να διακρίνουμε τις παγίδες, τα ψέματα, τα λάθη και τις παραλήψεις, εσκεμμένες ή μη, από τις πραγματικές ευκαιρίες και την αλήθεια.

Μας δίνει όμως και τη δυνατότητα να τελειώσουμε όλες τις καταστάσεις που δεν μας ταιριάζουν πλέον και να ξεκινήσουμε να κάνουμε ολοκαίνουργια σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Έξυπνες ιδέες μπορούν να βγάλουν από το αδιέξοδο ακόμα κι εκείνους που νομίζουν πως είναι πολύ δύσκολο. Δεν θα πρέπει να παραδώσουμε τώρα τα όπλα, αλλά να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πιο θετικά.

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει αρνητικά περισσότερο τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο προσωπικο ωροσκοπιο τους, όπου θα έχουν πολύ άγχος και ανησυχία για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Πιθανό να έχουν κάποιες απώλειες, ενώ θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν πολλά πράγματα στη ζωή τους για να μπορέσουν να πάνε παρακάτω.

Εκείνοι που θα μπορούν να αποφύγουν έξυπνα τις απώλειες και να έχουν και κάποια θετικά αποτελέσματα από αυτήν την Πανσέληνο είναι οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Γενικότερα, μόνο όσοι «πνιγούν» μέσα σε αδιέξοδες σχέσεις και δυσάρεστες σκέψεις και αποφάσεις θα είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγουν από τα δυσάρεστα που θα φέρει η Πανσέληνος αυτή.

Ξαφνικά γεγονότα θα εκπλήξουν τους περισσότερους από μας δυσάρεστα και θα πρέπει να συνέλθουμε σύντομα για να μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε παρακάτω.
Τι θα φέρει σε όλα τα ζώδια η Πανσέληνος του μήνα:
#Παραγγείλτε τώρα τις γραπτές προσωπικές Ετήσιες προβλέψεις σας για το 2017 *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* Δείτε πρώτα ποιες αναλύσεις έχουμε και τις προσφορές μας - Κάντε κλικ εδώ#        


ΚΡΙΟΣ

Μην πιστεύετε όσα σας υπόσχονται τώρα γιατί θα είναι πολύ εύκολο για τους άλλους να αθετήσουν τις υποσχέσεις τους. Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο των Διδύμων στις 14 Δεκεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 9 έως και τις 19 Δεκεμβρίου θα φέρει όμορφα λόγια και υποσχέσεις, που μπορεί να φαίνονται αληθινά και πραγματοποιήσιμά, αλλά τα περισσότερα – ή ακόμα και όλα - μάλλον δεν θα είναι. Αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις και τα ταξίδια τις μέρες αυτές που επηρεάζει η πανσέληνος γιατί είναι πολύ πιθανό να σας ρίξουν ή γενικότερα να χάσετε κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις που πιθανό να στηρίζονται σε λάθος δεδομένα και πληροφορίες, αφού αργά ή γρήγορα θα τις μετανιώσετε και θα είναι πολύ δύσκολο να τις αναθεωρήσετε. Ξεκινήστε διάβασμα, γράψιμο ή μια σειρά από μαθήματα για να σας βγει δημιουργικά η Πανσέληνος αυτή.      ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο των Διδύμων στις 14 Δεκεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 9 έως και τις 19 Δεκεμβρίου θα σας «χτυπήσει» εκεί ακριβώς που πονάτε. Σε θέματα οικονομικά και σταθερότητας, καθώς δεν θα πάρετε τα χρήματα που περιμένατε και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες πολυδάπανες αγορές. Θα ξοδεύσετε αρκετά χρήματα σε μετακινήσεις ή ταξίδια, και πιθανό να «γονατίσουν» τα οικονομικά σας, ενώ θα κινδυνέψετε να χάσετε και τη δουλειά σας. Βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε μόνο να ξοδεύετε και δύσκολα μαζεύετε την περίοδο αυτή χρήματα. Ίσως χρειαστεί να βάλετε χέρι και σε κάποιες οικονομίες που έχετε στην άκρη ή να πουλήσετε ένα ακίνητο προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε τις μέρες αυτές γύρω από την Πανσέληνο να το αποφύγετε, γιατί το σίγουρο είναι πως θα σας ρίξουν οικονομικά. Μην ανησυχείτε υπερβολικά για οτιδήποτε είναι δικό σας, αφού μόνο με λάθος κινήσεις δικές σας μπορείτε να τα χάσετε.     ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας βάζει δύσκολα η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιό σας στις 14 Δεκεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 9 έως και τις 19 Δεκεμβρίου. Παρόλο που εσείς δεν καταλαβαίνετε εύκολα από δυσκολίες και προβλήματα, και όλα τα ξεπερνάτε με μια απίστευτη φιλοσοφία και ευκολία. Τώρα καλείστε να εναντιωθείτε απέναντι σε νόμους και κανόνες, όσο κι αν αυτό τελικά σας πονά. Οι περισσότερες δυσκολίες που θα φέρει η πανσέληνος αυτή, θα είναι κυρίως στο περιβάλλον σας και σε θέματα σχέσεων, αισθηματικών, φιλικών, οικογενειακών, επαγγελματικών. Κι αυτό καθώς η έντονη δυσαρέσκεια και οι διαφωνίες έχουν αρχίσει να σας κουράζουν. Δεν αποκλείεται με αυτήν την Πανσέληνο να προκύψουν έντονες διαμάχες, αλλά και μια πιθανή απομάκρυνση, ένας χωρισμός ή να βάλετε ένα τέλος σε καταστάσεις που αρχίζουν να σας αρρωσταίνουν


 

 

 

 

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η