Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
  
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Αφροδιτη στον ανεξαρτητο Υδροχοο από 7/12-3/1 – Αστρολογικες προβλεψεις για σχεσεις και οικονομικα για όλα τα ζωδια
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Στην αστρολογια η Αφροδιτη στον Υδροχοο από τις 7/12 έως τις 3/1 θα φέρει ανατροπές, συγκρούσεις και μικρές επαναστάσεις στον ερωτικό και οικονομικό τομέα. Η Αφροδιτη στον Υδροχοο σύμφωνα με την αστρολογια θα αυξήσει την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία και θα αντιδρά έντονα σε περιπτώσεις αδικίας, καταπίεσης ή περιορισμού.

Το διάστημα αυτό όπως μας δείχνει η αστρολογια με την Αφροδιτη στον Υδροχοο θα είναι γεμάτο εντάσεις, επαναστατικότητα, νευρικότητα, βιασύνη και μια σειρά από αντιφατικές διαθέσεις για όλους μας και κυρίως τις σχέσεις μας. Πολλές μοιραίες σχέσεις και κεραυνοβόλοι έρωτες έχουν γεννηθεί και παλαιότερα σύμφωνα με την αστρολογια με την Αφροδιτη στον Υδροχοο και δεν αποκλείεται και τώρα να μπουν στη ζωή μας εντελώς ξαφνικά και να μας την αλλάξουν ολοκληρωτικά.

Γενικότερα οι μέρες αυτές όπως μας δείχνει η αστρολογια θα είναι γεμάτες με ανατροπές, αναγκαστικές αλλαγές και εξάρσεις θυμού, έντονες αντιδράσεις και αποκαλύψεις. Πολλές όμως είναι και οι ευκαιρίες που θα επιφέρει σύμφωνα με την αστρολογια η Αφροδιτη στον Υδροχοο δείχνει πολλές εξαπατήσεις που θα υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες και αυτές είναι που θα τις απομακρύνουν.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι σε θέματα συναισθηματικά και οικονομικά θα είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι καθώς και όσοι έχουν στα ζώδια αυτά άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου καλό θα ήταν να ξανασκεφτούν πριν αποφασίσουν ένα χωρισμό σε μια ερωτική σχέση ή τη διάσπαση μιας συνεργασίας με ψυχραιμία και λογική για να δουν αν πραγματικά αξίζει.

Δυσκολότερα θα περάσουν σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί καθώς και όσοι έχουν στα ζώδια αυτά άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου καλύτερα να μην προσπαθήσουν να καταπιέσουν ή να περιορίσουν τις σχέσεις και συνεργασίες τους, γιατί θα έχουν συγκρούσεις.

Γενικότερα είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να προτιμήσουμε να δώσουμε περισσότερη ελευθερία, χώρο και αέρα να αναπνεύσουν σε σχέσεις και συνεργασίες για να μπορέσουμε να διασώσουμε ότι απέμεινε κάνοντας ριζικές και ουσιαστικές αλλαγές.    


Πώς όμως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο το διάστημα από 7/12 έως 3/1 κάθε ζώδιο ξεχωριστά:     
#Παραγγείλτε τώρα τις γραπτές προσωπικές προβλέψεις σας για να μάθετε τα πάντα για το δικό σας προσωπικό ωροσκόπιο *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* Δείτε πρώτα ποιες είναι οι αναλύσεις και οι προσφορές μας - Κάντε κλικ εδώ#
      


ΚΡΙΟΣ

Ο ενθουσιασμός σας για καινούργιες σχέσεις και ασχολίες θα είναι έντονος με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόουαπό τις 7 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου αλλά πολύ πιθανό να χαθεί πολύ γρήγορα και να βαρεθείτε εύκολα. Καινούργιες και πρωτοποριακές ιδέες μπορούν τώρα να κάνουν τη διαφορά και να σας ξεχωρίσουν από όλους τους άλλους, αλλά αν δεν είστε συνεπείς και δεν τις υποστηρίξετε με σκληρή δουλειά, μπορεί και να μην εφαρμοστούν ποτέ. Αποφύγετε να γυρίσετε σε παλαιότερες σχέσεις που δεν έχουν και πολλά να σας πουν πλέον. Δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε απόλυτα φίλους, γνωστούς ή άτομα με τα οποία είχατε παλαιότερα σχέση, πρώην συντρόφους, ακόμα κι αν τους γνωρίζετε πολύ καλά, γιατί το διάστημα αυτό ότι κι αν λένε ή ότι κι αν σας υπόσχονται, δύσκολα θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί.     
ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να έχετε μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή, όσο κι αν είναι δύσκολο με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 7 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου. Θα βρίσκεστε σε πυρετώδεις ρυθμούς στον επαγγελματικό τομέα και φαίνεται πως δεν θα σας αφήνει και πολλά περιθώρια για κάτι άλλο. Η Αφροδίτη τώρα θα σας φέρει πολλές νέες επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ενώ θα πρέπει να είστε πολύ καλά διαβασμένοι για να αντεπεξέλθετε. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα για να βγάλετε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις που έχετε φορτωθεί, και κάτι τέτοιο θα μπορέσει να γίνει μόνο με περισσότερη οργάνωση. Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τις συνθήκες των σχεσεων σας, και δεν θα σας βάλουν σε νέους μπελάδες.     
ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα μπορούν να συμβούν σε σας με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 7 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου. Ξαφνικές συναντήσεις, συζητήσεις, σχέσεις και συμφωνίες, θα μάθετε αλήθειες που δεν γνωρίζατε, ενώ θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις σας, και να αποφύγετε παρορμητισμούς που μπορούν να σας στοιχίσουν. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας φέρει το διάστημα αυτό πολλές αλλαγές στα καθημερινά σας σχέδια, τις καθημερινές επαφές και εργασίες καθώς και μια επαναστατικότητα σε όλες σας τις σχέσεις. Το φλερτ και γενικότερα το ερωτικό παιχνίδι θα αυξηθεί αρκετά, κι αυτό θα το διαπιστώσετε όλες τις μέρες που θα βγείτε έξω ή θα βρεθείτε γενικότερα με κόσμο κατά το διάστημα αυτό. Είναι όμως πολύ πιθανό να υπάρχουν συχνές συγκρούσεις και αψιμαχίες με άτομα του περιβάλλοντός σας επάνω σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις εντελώς ξαφνικά. 

 

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η