Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Κρονος στο δοτικό ζωδιο του Τοξοτη από 18/9/15 έως 20/12/17 – Αστρολογικες Προβλεψεις για τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και τις αυξημένες ευθύνες που θα φέρει σε όλα τα ζωδια
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 2 από 2  
 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η μεγάλη εύνοια του Κρόνου στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού τελειώνει στις 18 Σεπτεμβρίου του 2015 με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη. Η νέα θέση του Κρόνου στον Τοξότη από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2015 έως και τις 20 Δεκεμβρίου του 2017 θα σας φέρει πολύ κούραση, αγωνία και έντονη ανησυχία για όλους τους τομείς της ζωής σας, και ιδιαίτερα για εκείνους που σχετίζονται με θέματα υγείας και εργασίας. Θα ανησυχείτε για το παραμικρό και θα αντιδράτε σπασμωδικά, κάνοντας λάθη που δύσκολα διορθώνονται, ίσως ακόμα και από πραγματική άγνοια σε κάποιους τομείς. Πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποια δικά σας προβλήματα υγείας αν δεν προσέξετε, και να σας ταλαιπωρήσουν αρκετά ή να επανέλθουν παλαιότερα προβλήματα τα οποία δεν είχαν ποτέ θεραπευτεί ολοκληρωτικά. Γενικότερα θα νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και καταβεβλημένοι, καθώς θα κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και συχνά το διάστημα αυτό θα ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας. Επίσης, θέματα υγείας κάποιων κοντινών σας προσώπων πολύ πιθανό να σας ταλαιπωρήσουν ιδιαίτερα. Η εργασία σας είναι ακόμα ένας σημαντικός τομέας όπου ο Κρόνος θα βάλει το χεράκι του και θα φροντίσει να σας περάσει από εξετάσεις για να δει κατά πόσο αντέχετε την πίεση ή είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε. Όσο θα είναι ο Κρόνος στον Τοξότη δεν ευνοούνται όλες οι νέες κινήσεις ή αλλαγές σε θέματα εργασιακά, γιατί κάθε νέα προσπάθεια θα έχει νέα, ακόμα πιο δύσκολα εμπόδια να υπερπηδήσει. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε περισσότερο με το πώς θα οργανωθείτε καλύτερα, πώς θα είναι πιο αποδοτική η δουλειά σας, με έρευνες αγοράς, να βάλετε μια τάξη εκεί που επικρατεί η αταξία ή να ξαναγυρίσετε και σε παλαιότερες δουλειές που σας έδιναν περισσότερη ασφάλεια. Αν η δουλειά μέσα από συνεργασίες δεν φέρνει αποτελέσματα, προσπαθήστε με τις πρώτες απώλειες να τερματίσετε τις συνεργασίες αυτές και να προχωρήσετε σε κάτι που ξέρετε πολύ καλύτερα, μόνοι σας.
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#
           


ΛΕΩΝ 

Η νέα θέση του Κρόνου στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2015 έως και τις 20 Δεκεμβρίου του 2017, είναι πολύ καλύτερη για σας. Θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε οτιδήποτε με πολύ κόπο και πολλές θυσίες έχετε πετύχει στη ζωή σας το τελευταίο διάστημα. Είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να κάνετε μια δίαιτα με περισσότερη πειθαρχία και να ομορφύνετε. Να σταθεροποιηθείτε σε μια καλή σχέση, ενώ πολύ πιθανό να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε, να κάνετε ένα παιδί ή να επεκτείνετε την οικογένειά σας –αν έχετε ήδη. Ο Κρόνος αυτός θα σας γεμίσει με νέες ευθύνες ή και μεγάλες δυσκολίες στον ερωτικό τομέα, με υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά, αλλά και με πιθανές επενδύσεις. Η δημιουργικότητά σας μόνο με σκληρή δουλειά μπορεί να διοχετευτεί στον επαγγελματικό τομέα και να δημιουργήσετε μοναδικά επιτεύγματα την περίοδο αυτή, αφού όμως δουλέψετε σκληρά. Δυσκολίες θα περάσετε, ιδιαίτερα αν δεν προσπαθήσετε αρκετά και τολμήσετε να κερδοσκοπήσετε εις βάρος των άλλων δίχως να καταβάλετε την ανάλογη εργασία. Το ίδιο θα συμβεί αν διασκεδάζετε και περνάτε καλά εσείς, εις βάρος της δουλειάς ή των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Αν κάνετε οτιδήποτε από αυτά, ο Κρόνος θα σας τιμωρήσει με το να σας πάρει ότι αγαπάτε περισσότερο σε αυτή τη ζωή, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Τηρήστε τις υποσχέσεις που έχετε δώσει σε πρόσωπα που αγαπάτε ή και που εκτιμάτε ιδιαίτερα, και σίγουρα θα σας ανταμείψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή στο ρίσκο γιατί ο Κρόνος αυτός δεν ευνοεί τις επενδύσεις με υψηλό ρίσκο και θα πρέπει να μείνετε μακριά από αυτές για να μη βγείτε χαμένοι.
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Είστε από εκείνους που θα περάσουν δύσκολα με την παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2015 έως και τις 20 Δεκεμβρίου του 2017, καθώς έρχεται για να σας περάσει από εξετάσεις στους τομείς που αφορούν το χώρο του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας και της οικογένειας. Η νέα επιρροή του Κρόνου θα σας αναγκάσει να δείτε βαθιά μέσα σας, να διαπιστώσετε συναισθήματα που υπάρχουν ή που δεν υπάρχουν πια, και θα σας αναγκάσει να αλλάξετε κάποια πράγματα που είναι βασικά για τη ζωή σας. Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε σχέση με την κατοικία σας, με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας και γενικότερα με την ακίνητη περιουσία σας. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλες αλλαγές οι οποίες θα κινητοποιηθούν από τα βαθύτερα συναισθήματα και τις βαθύτερες ανάγκες σας, και δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Πιθανό να αναγκαστείτε να αποχωριστείτε κάποια άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ίσως όχι από δική σας ευθύνη. Ο Κρόνος αυτός θα σας πιέσει αρκετά. Θα σας καταπιέσει άλλο τόσο και τελικά θα πάρετε τις αποφάσεις που πρέπει ώστε να κόψετε από τη ζωή σας κακές συνήθειες και σχέσεις σε όλους τους τομείς που έχουν τελειώσει εδώ και πολύ καιρό. Το διάστημα αυτό δεν είναι και το καλύτερο για να πουλήσετε ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή γενικότερα για να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία, αλλά ούτε και για να κάνετε νέες επαγγελματικές κινήσεις, γιατί μάλλον απώλειες θα σας φέρουν και όχι κέρδη. Το σίγουρο είναι πάντως πως ο Κρόνος αυτός θα σας φέρει ριζικές αλλαγές, θα αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε πολλά πράγματα και δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι.
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#


ΖΥΓΟΣ

 
Η νέα θέση του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2015 έως και τις 20 Δεκεμβρίου του 2017, δεν είναι και τόσο αρνητική για σας. Τα καλά που μπορεί να σας φέρει είναι πως θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά κάποια πράγματα, πολύ πριν τα δημιουργήσετε ή προβείτε σε ενέργειες γιατί ξέρετε πλέον πως ο σωστός προγραμματισμός είναι το παν. Ο Κρόνος αυτός θα σας φέρει πολλές νέες ευκαιρίες στους περισσότερους τομείς, θα σταθεροποιήσετε γνωριμίες και συνεργασίες μέσα από δημόσιες σχέσεις, νέες συμφωνίες και συνεργασίες, οι οποίες, αν δουλέψετε σκληρά θα κάνετε πολλά σχέδια πραγματικότητα. Τα δυσάρεστα που πιθανό να σας φέρει η νέα θέση του Κρόνου είναι η διακοπή των πολλών μετακινήσεων ή και ταξιδιών, δεν θα βγαίνετε συχνά έξω, και αν συνεχίσετε να βγαίνετε ή να κάνετε ταξίδια, πολλά από αυτά θα σας ταλαιπωρήσουν, δεν θα περνάτε καλά και δεν θα σας αποφέρουν αυτά που θέλετε. Επίσης, προβλήματα με συγγενικά και γενικότερα κοντινά σας πρόσωπα, θα έρθουν λόγω έλλειψης σωστής επικοινωνίας ή διαφοράς απόψεων. Νέες συμφωνίες, υπογραφές, συμβόλαια, σπουδές και ταξίδια ευνοούνται μόνο αν στηρίζονται σε παλαιότερες κινήσεις σας ή σε ένα πολύ καλά οργανωμένο πλάνο και έχετε τη διάθεση να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τα μέγιστα.
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 


Επιτέλους φεύγει από πάνω σας ένα μεγάλο βάρος. Αυτό του Κρόνου όπου ήταν στο ζώδιό σας και περνάει στο επόμενο ζώδιο, σταματώντας να ελέγχει την κάθε σας κίνηση και να σας τιμωρεί για τα λάθη ή τις παραλήψεις σας. Από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2015 έως και τις 20 Δεκεμβρίου του 2017 θα αρχίσετε να νιώθετε σιγά-σιγά μεγάλη ανακούφιση, αν και ο Κρόνος σας άφησε πίσω σοφότερους και πιο δυνατούς από ποτέ, μετά τις δοκιμασίες που σας υπέβαλε. Η νέα θέση του Κρόνου στον Τοξότη, έρχεται να ελέγξει για τα επόμενα περίπου τρία χρόνια τα οικονομικά σας. Να δει αν πήρατε το μάθημά σας και σταματήσατε να κάνετε άσκοπες σπατάλες σας, συνήθως ως βοήθεια προς τους άλλους. Ο έρωτας θα έχει κάποιες δυσκολίες κυρίως για τις σταθερές σχέσεις και πρακτικά προβλήματα για τα οποία θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να συμβιβαστείτε αρκετές φορές, είτε το θέλετε είτε όχι. Το διάστημα όπου θα παραμείνει ο Κρόνος στον Τοξότη θα σας μάθει ένα ιδιαίτερα δύσκολο μάθημα, περισσότερη πειθαρχία σε οικονομικά ζητήματα και καλύτερη οικονομική διαχείριση. Αυτό κάποιες φορές μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια πιθανό να σας το μάθει με δύσκολο τρόπο και να δυσκολευτείτε αρκετά σε θέματα οικονομικά, εκτός κι αν συνεχίσετε να δουλεύετε με τους ίδιους ή ίσως και πιο εντατικούς ρυθμούς, οπότε η ανταμοιβή θα έρθει. Είναι πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να χρειαστεί να αποχωριστείτε πρόσωπα ή και πράγματα που σας έκαναν να αισθάνεστε πιο ασφαλείς, παρόλο που δείχνετε πως δεν χρειάζεστε κάτι τέτοιο. Ο Κρόνος αυτός δεν ευνοεί οποιαδήποτε επένδυση στηρίζεται στην κερδοσκοπία, παρά μόνο όλες τις επενδύσεις που σχετίζονται με τη δουλειά σας και συνεχίζετε να δουλεύετε πολύ σκληρά προκειμένου να βγάλετε τα χρήματά σας. Δεν θα πρέπει να περιμένετε χρήματα από τυχερά παιχνίδια ή άλλες αντίστοιχες επενδύσεις, παρά μόνο χρήματα από τη δουλειά σας και μόνο, την οποία θα πρέπει να οργανώσετε περισσότερο και να γίνετε πιο συντηρητικοί από ποτέ, περικόβοντας τα περιττά έξοδα.
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#


ΤΟΞΟΤΗΣ 


Στο δικό σας ζώδιο περνάει ο πλανήτης Κρόνος από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2015 έως και τις 20 Δεκεμβρίου του 2017, δικοί σας και οι περισσότεροι μπελάδες. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας για τρία χρόνια περίπου θα εξετάσει όλους τους τομείς της ζωής σας για να δει κατά πόσο αξίζουν να παραμείνουν ως έχουν και ποιοι θα πρέπει να αλλάξουν καταλυτικά. Τα τρία αυτά περίπου χρόνια θα νιώθετε αρκετά πιεσμένοι, κουρασμένοι, καταπιεσμένοι και θα βλέπετε πολλά εμπόδια και δυσκολίες μπροστά σας. Θα τελειώσετε σχέσεις και συνεργασίες που δεν υπάρχει ουσιαστικό δέσιμο, εκτίμηση, ούτε και ουσιαστικά συναισθήματα και η πίεση θα φροντίσει να απομακρυνθείτε για ένα διάστημα ή να χωρίσετε μια και για πάντα. Εκείνο που θα πρέπει να κάνετε όλο αυτό το διάστημα που ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας είναι να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και να σκεφτείτε πολύ καλά πριν από κάθε σας απόφαση και ενέργεια για να μην κάνετε λάθη. Να φιλοσοφήσετε τις δυσκολίες και να ψάξετε βαθιά μέσα σας για τη δύναμη εκείνη που ξέρετε πως υπάρχει για να αντέξετε και να εξελιχθείτε εσωτερικά ως άτομα. Διατηρήστε μια απόσταση ασφαλείας με ανθρώπους που δεν είναι και πολύ θετικά, είναι αρνητικά ή δεν τα πάτε και πολύ καλά και τελειώστε σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν τίποτα πλέον να σας δώσουν, αλλά παραμένουν στη ζωή σας από συνήθεια ή εξάρτηση και μόνο. Δυσκολίες σε θέματα υγείας θα αντιμετωπίσετε, εσείς ή κάποια αγαπημένα πρόσωπα, ιδιαίτερα αν κάνετε, κάνατε ή έκαναν καταχρήσεις, τις οποίες καλό θα ήταν να κόψετε τώρα με τον Κρόνο, ενώ σίγουρα θα χρειαστεί να τρέξετε και να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα υγείας δικά σας ή άλλων κοντινών σας προσώπων. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για απώλειες και οριστικά τελειώματα καταστάσεων που πραγματικά δεν σας χρειάζονται πλέον, αλλά ήταν πολύ δύσκολο τόσο καιρό να παραδεχτείτε.
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#  


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές αντικειμενικές δυσκολίες θα σας δημιουργήσει η νέα θέση του Κρόνου στον Τοξότη από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2015 έως και τις 20 Δεκεμβρίου του 2017. Δυσκολίες που σχετίζονται με την καθημερινότητα, την υγεία, και τις επιτυχίες που θέλετε να έχουν οι σημαντικότεροι τομείς της ζωής σας. Θα νιώθετε αρκετά κουρασμένοι συναισθηματικά και σωματικά, και θα χρειαστεί να απομονωθείτε από τον πολύ κόσμο προκειμένου να επανεκτιμήσετε σχέσεις, συναισθήματα και κίνητρα, κυρίως δικά σας. Το σίγουρο είναι πως αυτό το διάστημα των περίπου τριών ετών με τον Κρόνο στον Τοξότη θα κάνετε μια γερή βουτιά στο υποσυνείδητο σας επιζητώντας αρκετές φορές τη μοναξιά προκειμένου να σκεφτείτε καλύτερα κάποια πράγματα ή και να μην σκεφτείτε τίποτα μέσω της χαλάρωσης, της ηρεμίας και του διαλογισμού, προκειμένου να συνδεθείτε με τον βαθύτερο εαυτό σας και να επιτύχετε μεγαλύτερη αυτογνωσία. Θα ανακαλύψετε γιατί κάνετε κάποια πράγματα που ενοχλούν τους άλλους αλλά και εσάς, ποια είναι η ευχαρίστηση ή το κίνητρο που σας ωθεί στο να τα κάνετε. Τί θα πρέπει να κόψετε σχέση με πρόσωπα, καταστάσεις ή κακές συνήθειες που δεν σας ταιριάζουν πια, και πολύ πιθανό να ενοχλούν και τα άτομα που έχετε δίπλα σας, αν και ίσως δεν σας το αναφέρουν συχνά ή πρωτίστως ενοχλούν εσάς. Ένας κύκλος της ζωής σας τελειώνει με την είσοδο του Κρόνου στον Τοξότη και θα πρέπει να το πάρετε απόφαση και να τελειώσετε σχέσεις και γενικότερα καταστάσεις που δεν αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σας και σας ταλαιπωρούν, όσο κι αν πολλές φορές το απολαμβάνετε. Αν κατά το διάστημα αυτό προσπαθήσει το μυαλό σας να σας γεμίσει με τύψεις για πράγματα που κάνατε ή που δεν κάνατε, ποτέ δεν είναι αργά για να επανορθώσετε και να μειώσετε αρκετές από τις τύψεις αυτές, καλύτερα απλά να ηρεμήσετε και να κάνετε από δω και πέρα αυτά που θέλετε. Δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν, ούτε και να ζήσετε στο μέλλον. Ζήστε απλά στο τώρα και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Μειώστε την πολλή ανάλυση και την πολλή σκέψη και να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε.
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 


Η νέα θέση του Κρόνου στον Τοξότη από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2015 έως και τις 20 Δεκεμβρίου του 2017 έρχεται να σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε πολλούς από τους στόχους σας. Αρκετά πιεστήκατε με τον Κρόνο στο Σκορπιό. Το πέρασμα του Κρόνου στον Τοξότη είναι ότι πρέπει για να σας ανταμείψει για τις δυσκολίες που περάσατε και να σας δώσει νέα ερεθίσματα, νέες ευκαιρίες να κάνετε πολλά από αυτά που θέλετε, πραγματικότητα, εφόσον έχετε δουλέψει και συνεχίζετε να δουλεύετε πολύ σκληρά και πραγματικά το αξίζετε. Θα χρειαστεί βέβαια, να ξεχάσετε κάποιους παλαιότερους στόχους ή να τους αναμορφώσετε τελείως προκειμένου να ταιριάζουν στα νέα δεδομένα της ζωής σας. Φίλοι σε υψηλές θέσεις θα σας βοηθήσουν αρκετά, αλλά αν κάποιοι άλλοι σας ανταγωνίζονται, είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσουν εμπόδια, τα οποία και θα πρέπει να προσέχετε. Δώστε στην έμφυτη δημιουργικότητά σας άφθονο χώρο να εκφραστεί, δουλέψτε περισσότερες ώρες και θα δείτε που το αποτέλεσμα δεν θα ικανοποιήσει μόνο τους γύρω σας, αλλά και εσάς τους ίδιους. Μείνετε μακριά από πρώην συντρόφους και αποφύγετε κάθε επανασύνδεση γιατί θα καταπιεστείτε όσο δεν φαντάζεστε, ενώ τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο μαζί τους. Βάλτε νέους υψηλούς στόχους σε τομείς για τους οποίους έχετε ήδη πασχίσει πολύ και έχετε κάνει πολλές θυσίες για να μπορέσετε να τους πραγματοποιήσετε. Μην ξεχνάτε όμως πως τίποτα δεν γίνεται δίχως σκληρή δουλειά, και αν έχετε στο μυαλό σας να κερδοσκοπήσετε με λίγες ώρες δουλειάς, γρήγορο και εύκολο κέρδος δίχως θυσίες, ότι κι αν κάνετε, δεν θα πετύχουν.
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#


ΙΧΘΕΙΣ 


Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2015 έως και τις 20 Δεκεμβρίου του 2017 είναι σίγουρο πως θα επηρεάσει τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας και θα σας φέρει μια ριζική αλλαγή και αναδιαμόρφωση σε όλους τους στόχους και τα όνειρά σας. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο και είναι σίγουρο πως η νέα θέση του Κρόνου θα σας αναγκάσει να το κάνετε, είναι ο τομέας των επαγγελματικών και της καριέρας. Ξεκινάει ένα διάστημα τριών περίπου ετών όπου πρέπει να ρίξετε, και θα ρίξετε, το μεγαλύτερο βάρος στις σημαντικότερες προτεραιότητές σας και θα αφήσετε πίσω όλους τους υπόλοιπους τομείς. Βέβαια πρώτα θα πρέπει να ανακαλύψετε τι είναι περισσότερο σημαντικό για σας. Μόνο με σκληρή δουλειά, σωστή οργάνωση και προσήλωση στους στόχους και τη δουλειά σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τους σημαντικότερους στόχους σας, αλλά τα τρία περίπου χρόνια αυτά χρειάζεται υπομονή και επιμονή, κάτι που εσείς έχετε. Δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε και να κάνετε παρορμητικά πίσω με την πρώτη δυσκολία, αλλά θα πρέπει να το παλέψετε με σκληρή δουλειά και στο τέλος θα ανταμειφθείτε. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για καινούργια ξεκινήματα και καινούργιες δουλειές σε ένα διαφορετικό αντικείμενο από αυτό που είχατε ή που πιστεύατε μέχρι τώρα, τις οποίες θα πρέπει να αποφύγετε καθ’ όλη τη διάρκεια που ο Κρόνος θα παραμείνει στον Τοξότη, γιατί δεν θα φέρουν ευχάριστα αποτελέσματα. Μόνο επάνω σε οτιδήποτε έχετε ήδη ξεκινήσει ή στο αντικείμενό σας θα πρέπει να δουλέψετε και να βάλετε τα δυνατά σας για να έχετε επιτυχία. Τα δυσάρεστα που μπορεί να σας φέρει ο Κρόνος εκτός από κούραση και ίσως κάποια υπερκόπωση λόγω των πολλών ωρών δουλειάς, είναι και κάποια απώλεια από το χώρο της οικογένειας, η οποία και θα σας στεναχωρήσει αρκετά. Θέματα επαγγελματικά ή δυσκολίες στη δουλειά τη δική σας ή των αγαπημένων σας προσώπων μπορούν να σας δυσκολέψουν και στα ερωτικά σας. Μόνο αν δουλέψετε σκληρά για να τα ξεπεράσετε μπορείτε να πάτε ένα βήμα παρακάτω με τις σχέσεις σας. Προσέξτε όμως γιατί πολλά πράγματα θα σας καταπιέσουν αρκετά στις σχέσεις σας, όπου μπορεί και να τελειώσετε πολλές από αυτές.
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#


          

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η