Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ολυμπιακοι αγωνες στην Ελλαδα
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του κόσμου, το οποίο γεννήθηκε στη χώρα μας, ξαναγυρίζει στη χώρα που το γέννησε. Η έναρξη των αγώνων είναι ήδη γνωστή και όπως όλες οι ενάρξεις σηματοδοτούν και την πορεία που θα έχει η φετινή Ολυμπιάδα, τη σημασία για τη χώρα μας και κατά πόσο θα μας ωφελήσει ή θα μας βλάψει.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι διοργανωτές της χώρας μας είναι πρωτίστως θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων - μεταφορών και μμε και όχι θέματα ασφάλειας. Οι Ολυμπιακοί αγώνες ξεκινάνε με ανάδρομο Ερμή όπου και θα διαρκέσει καθ’ όλη την πορεία των αγώνων, και αυτό σημαίνει κυρίως πως όσες προσπάθειες κι αν γίνουν στον τομέα των μεταφορικών μέσων, των δρόμων, της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων, οι καθυστερήσεις, τα ευτράπελα και η ταλαιπωρία όλων μας θα είναι μεγάλη.

Βέβαια, το γεγονός πως η Ελλάδα έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιό της ανάδρομο Ερμή, τη βοηθάει, καθώς φαίνεται πως οι διοργανωτές που περιμένουν το χειρότερο έχουν φτιάξει ιδιαίτερα σκληρά μέτρα, αλλά το πρόβλημα θα είναι στην εφαρμογή τους. Πολλά σχέδια θ’ αναγκαστούν ν’ αλλάξουν, ενώ, το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων είναι αυτό που θα σώσει πολλές φορές την κατάσταση.

Οι αγώνες θα πάρουν μεγάλη δημοσιότητα, εξαιτίας της παρουσίας του Πλούτωνα στο μεσουράνημα της έναρξης και το παράλληλο τρίγωνο με τον Ήλιο βγάζει μια ιδιαίτερη δυναμική όπου δείχνει πως έχουμε πολλά να κερδίσουμε όσον αφορά το κύρος μας στο παγκόσμιο στερέωμα.

Ξαφνικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής στα προγράμματα των αγώνων, των δρομολογίων των μέσων μεταφορών, αλλά και κάποιων στάσεων και υποσταθμών, θα προκαλέσουν έντονη νευρικότητα και επικριτικό πνεύμα καθώς θα είναι δύσκολο να γίνει ένας σωστός συντονισμών όλων των σχεδίων που έχουν από πριν οργανωθεί.

Παρόλα τα μπερδέματα, τις αναστατώσεις και τις διαμαρτυρίες, οι επισκέπτες αλλά και οι ίδιοι οι πολίτες τις χώρας μας θ’ απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα κατά τη διάρκεια των αγώνων και σε όλες τις τελετές με πολλές πρωτότυπες ιδέες και το Ολυμπιακό πνεύμα διάχυτο στη χώρα που το γέννησε.

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η