Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Τα καλύτερα «εργαλεία» για να έχετε πάντα το σωστό βάρος – Βάλτε τα σωστά πρόσωπα και πράγματα στη ζωή σας για να νιώθετε ομορφοι και να είστε πάντα σε φόρμα
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την ομορφια μας το να διατηρήσουμε το σωστό βάρος στο σώμα μας, είναι το Α και το Ω.

Βέβαια η διατήρηση του σωστού βάρους μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη αν δεν έχετε στη ζωή σας τα σωστά «εργαλεία».

Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος με μια σωστή διαιτα - διατροφη, ίσως γνωρίζετε πόσο δύσκολα μπορούν να γίνουν τα πράγματα.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με την απώλεια ή τη διατήρηση του σωστού βάρους είναι ότι μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικά μοναχικό και δύσκολο ταξίδι.

Εξαιτίας αυτού, πολλοί άνθρωποι τα παρατάνε λίγο πριν να είναι έτοιμοι να φτάσουν στην επιτυχία.


Παρακάτω θα δούμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία αδυνατίσματος που υπάρχουν και μπορούν να κάνουν για σας τη διαφορά. 


Οι φίλοι και η υποστήριξη από το περιβάλλον σας είναι σημαντική

Διατηρήστε θετικά άτομα γύρω σας που σας υποστηρίζουν.

Πετάξτε από τη ζωή σας τα αρνητικά άτομα που μόνο κιλά σας προσθέτουν καθημερινά.

Προτιμήστε άτομα δίπλα σας που σας δίνουν τα θετικά κίνητρα που χρειάζεστε για να διατηρήσετε ένα καλό βάρος. Αν έχετε αρνητική ενέργεια δίπλα σας, τότε το πιθανότερο είναι να μην βρίσκετε την απαραίτητη υποστήριξη που χρειάζεστε για να έχετε το βάρος που είναι καλό για σας, την υγεία και την ομορφιά σας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα καλύτερα εργαλεία για το αδυνάτισμα μερικές φορές δεν είναι καν εργαλεία.

Είναι οι άνθρωποι που χρησιμεύουν συνεχώς ως παρακινητές για εσάς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Πρόκειται να χρειαστείτε τέτοιου είδους ανθρώπους γύρω σας, αν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα πρέπει να αναπτύξετε ένα σύστημα στήριξης που θα σας επιτρέψει να επιτύχετε τους στόχους σας και οι φίλοι με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε.  

 
Το κίνητρο είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλειδιά στην απώλεια βάρους.

Αν το χάσετε, απλά θα σταματήσετε να προσπαθείτε και οι κόποι σας θα πάνε χαμένοι.

Και δεν υπάρχει καλύτερο κίνητρο από σας τους ίδιους.

Δεν θα πρέπει να έχετε ως κίνητρο κάποιον εξωτερικό παράγοντα, κάποιον άλλον για τον οποίο να κάνετε όλη αυτήν την προσπάθεια. Το καλύτερο κίνητρο είναι η δική σας προσωπική υγεία και ομορφιά. Θα πρέπει να θέλετε να διατηρήσετε ένα σωστό βάρος για να είναι σε καλά επίπεδα η υγεία σας, να νιώθετε και να δείχνετε υπέροχα.

Αν το κάνετε για κάποιον εξωτερικό παράγοντα και εκείνος καταρρεύσει, τότε θα καταρρεύσει και το βασικό σας κίνητρο και όλη η προσπάθειά σας θα πάει στα σκουπίδια. Στηρίξτε το κίνητρό σας σε σας. Τολμήστε να κάνετε όλη αυτήν την προσπάθεια για σας τους ίδιους και για κανέναν άλλον. Μόνο τότε θα επιτύχει ότι κι αν προσπαθήσετε.    


Κάποια Απαραίτητα Συμπληρώματα:

Μια πολυβιταμίνη, η βιταμίνη D και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού   

Θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε συμπληρώματα -βιταμίνες 

Δυστυχώς, η σημερινή μέση τυπική διατροφή υπολείπεται από τη διατροφική αξία των τροφίμων. Οι άνθρωποι τρώνε όλο και πιο πολύ πρόχειρο φαγητό και τρόφιμα με κενές θερμίδες. Εξαιτίας αυτού δεν λαμβάνουν τη ποσότητα βιταμινών, μετάλλων και άλλων τροφών που χρειάζονται για να πετύχουνε στην απώλεια του βάρους. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι θα επωφεληθούν από τη λήψη συμπληρωμάτων όταν προσπαθούν να χάσουν κιλά. Δεν είναι μαγικά χάπια ή σκόνη που θα κάνουν τη δουλειά χωρίς σκληρή προσπάθεια. Είναι συμπληρώματα ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του συνόλου του οργανισμού και του πεπτικού μας συστήματος.

Τα καλύτερα συμπληρώματα - βιταμίνες είναι μια πολυβιταμίνη, η βιταμίνη D και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, πολλοί άνθρωποι έχουν αρκετή έλλειψη από βιταμίνη D στη διατροφή τους. Λόγω της ποσότητας αντηλιακού που χρησιμοποιούν και της στέρησης του ήλιου που λαμβάνουν από την ύπαιθρο γενικότερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι πάσχουν από έλλειψη της βιταμίνης αυτής. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα υγείας όπως κακή λειτουργία του θυρεοειδούς και αύξηση του σωματικού βάρους. 


Βρείτε την άσκηση που σας ταιριάζει:

Περπατήστε, τρέξτε, κάντε γιόγκα, πιλάτες, διάδρομο, βάρη, κολύμπι    

Δεν χρειάζεται να κάντε ένα βαρύ άθλημα.

Να χτυπιέστε στο γυμναστήριο για ώρες. Μια απλή καθημερινή βόλτα για λίγα λεπτά την ημέρα αρκεί. Αν έχετε σκύλο και το βγάζετε βόλτα, ακόμα καλύτερα. Περπατήστε για λίγα λεπτά καθημερινά. Προτιμήστε να ανεβείτε και να κατεβείτε με τις σκάλες στο σπίτι, στη δουλειά, όπου κι αν πάτε. Και εσείς θα νιώθετε καλύτερα και θα δείτε που θα χάνετε περισσότερα κιλά, ή θα καταφέρετε να διατηρήσετε τα κιλά που θέλετε αμέσως μόλις τα χάσετε.    


Μην ψάχνετε για την " μαγική " δίαιτα ή διατροφή.

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Και μόνο η σκέψη ότι υπάρχει κάνει κακό στην αυτοπεποίθηση και στα κίνητρα σας.

Χρειάζεται αποφασιστικότητα και πειθαρχία. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια μαγική δίαιτα ή διατροφή για να χάσετε βάρος έτσι και αλλιώς. Εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν κιλά και κερδίζουν τη μάχη κατά της παχυσαρκίας κάνοντας απλά σκληρή δουλειά κάθε χρόνο. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να γίνετε ένας από αυτούς. Θα πρέπει να αλλάξετε τελείως την υγεία και τον τρόπο ζωής σας προκειμένου να κερδίσετε αυτή τη μάχη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τί πρέπει να ξέρετε πριν από την έναρξη ενός προγράμματος αδυνατίσματος, μιας διαιτας για να βελτιώσετε την ομορφια σας

Μια χορτοφαγική διαιτα - διατροφη μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη υγεια και να αυξήσει την ομορφια σας με μειωμένο βάρος

Προτάσεις διαιτας και σωστής διατροφης με υγιεινές τροφες για να διατηρήσουμε την ομορφια και το σωμα μας σε καλή κατάσταση

Πώς θα ανατρέψουμε τη γηρανση της επιδερμιδας με τη συμβολή της θαυματουργής αλκαλικης διαιτας-διατροφης pH για την ομορφια μας

Όλα τα τελευταία νέα για την εξαφάνιση της κυτταριτιδας για την ομορφια του σωματος μας στα πιο σημαντικα σημεία του

Οι πιο αποτελεσματικές σπιτικες μασκες προσωπου για την ομορφια όλων των τύπων δέρματος 


 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω