Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Θέλετε να χάσετε το λιπος της κοιλιας; Δείτε τι μπορείτε πραγματικά να κάνετε για μια πιο ομορφη κοιλια
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Γιώργος Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Μήπως το φούσκωμα που έχετε στην κοιλια σας εμποδίζει την ομορφια σας και σας κάνει να νιώθετε άσχημα; Έχετε κουραστεί από όλα τα προγράμματα διαιτας και διατροφης γιατί φαίνεται πως δεν μπορείτε με τίποτα να χάσετε αυτήν την κοιλια;

Σας υπόσχονται αδυνατισμα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά προκαλούν περισσότερη ζημιά και καταθλιψη, αντί να σας παρέχουν ένα κατάλληλο και υγιές σωμα.

Ωστόσο, αν πραγματικά επιθυμείτε να χάσετε το λίπος που έχει συσσωρευτεί στην περιοχή της κοιλιάς σας και να αποκαταστήσετε την ομορφια του σώματός σας τότε ακολουθήστε μερικά βασικά βήματα που αναφέρονται παρακάτω.
Πώς να Μειώσετε το λίπος στην κοιλιά - Σημεία που πρέπει να θυμάστε:


- Δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από το λίπος της κοιλιάς μέσα σε μια νύχτα

Πολλοί άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να μειώσουν το λίπος γύρω από την κοιλιά τους, σε μηδέν χρόνο.

Έτσι, δοκιμάζουν τα πάντα στην προσπάθειά τους να χάσουν βάρος. Πηγαίνουν στο γυμναστήριο και κάνουν βαριές ασκήσεις ή επιδίδονται σε μια σειρά από δίαιτες, σε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Με τον τρόπο αυτό, κάνετε περισσότερο κακό παρά καλό στο σώμα σας. Επομένως, να θυμάστε ότι δεν υπάρχει ανάγκη να συμμετέχετε σε πάρα πολλά προγράμματα διατροφής, σε μια χρονική στιγμή και να παλεύετε με όλα αυτά.

Έτσι, αντί για όλα αυτά, ακολουθήστε μια δίαιτα και να είστε αποφασισμένοι να χάσετε βάρος. Θα πρέπει να έχετε πολλή υπομονή πριν να δείτε τα τελικά αποτελέσματα.


- Μην κάνετε μόνο δίαιτα, φάτε κιόλας
Δεν είναι αλήθεια ότι μπορείτε να αποκτήσετε την επιθυμητή επίπεδη κοιλιά με απλή δίαιτα.


Άρα, εκτός από δίαιτα, θα πρέπει να τρώτε προϊόντα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και πολύ λίγους υδατάνθρακες. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τα λιπαρά, τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες που έχουν υποστεί επεξεργασία όπως οτιδήποτε έχει φτιαχτεί ή περιέχει λευκό αλεύρι, λευκό ψωμί, λευκά μακαρόνια και ρύζι.

Μπορείτε επίσης, να κρατήσετε έναν έλεγχο στο επίπεδο του σακχάρου στο αίμα σας, απλώς τρώγοντας μικρές μερίδες φαγητού σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επίσης θα πρέπει να ξεχάσετε τα τηγανητά.- Μην αφήνετε την ψυχική σας κατάσταση να επηρεάζει τη διαδικασία της δίαιτας

Αφού έχετε δοκιμάσει τα πάντα, όταν τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί και αναρωτιέστε ποιος είναι ο λόγος πίσω από αυτό, τότε κάντε μια παύση.


Δεν είναι αυτό που κάνετε, αλλά τι νομίζετε ότι προκαλεί όλα αυτά τα προβλήματα. Κάνετε ένα σωρό ασκήσεις, αλλά ίσως χωρίς καμία αποφασιστικότητα και πλήρη συμμετοχή. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ελέγξετε το μυαλό σας και την κατάστασή του. Με αυτό τον τρόπο, θα είστε σε θέση να επιτύχετε την επιθυμητή σιλουέτα και το επίπεδο της φυσικής κατάστασης.

Πρέπει να έχετε ένα θετικό πλαίσιο σκέψης
, και αν απαιτείται, να συμβουλευτείτε ειδικούς για να πάρετε τη γνώμη τους. Πρέπει να μάθετε να κάνετε τον εαυτό σας σκληρό διανοητικά και να εστιάσετε μόνο στην κατεύθυνση της επίτευξης ενός υγιούς σώματος.- Συνδυάστε διάφορες ασκήσεις για να αποκτήσετε το τέλειο σώμα

Πολλές ασκήσεις όπως τα σηκώματα, οι κοιλιακοί, και τα μηχανήματα για κοιλιακούς έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσουν να μειώσετε το κοιλιακό λίπος.


Ωστόσο, αν κάνετε μόνο ένα είδος άσκησης, τότε δεν θα έχετε καμιά βοήθεια. Αν επιδίδεστε μόνο σε καρδιακές ασκήσεις ή αν καταλήξετε να κάνετε περισσότερες από αυτές που απαιτούνται, τότε αυτό θα προκαλέσετε μόνο ζημιά στους μυς σας. Ως εκ τούτου, προκειμένου να μειωθεί το βάρος γύρω από την κοιλιά σας, θα πρέπει να συνδυάσετε διάφορες ασκήσεις και να κάνετε μόνο όσες απαιτούνται. Δοκιμάστε το πιλάτες καθώς όλες οι ασκήσεις βασίζονται στους κοιλιακούς και σίγουρα θα βοηθήσει πολύ στο να σας φτιάξει γερούς κοιλιακούς και να σας τους τονώσει.


- Έλεγχος κορτιζόλης
Πολλά άτομα που έχουν ήδη κάνει δίαιτα, γνωρίζουν ότι το λίπος της κοιλιάς δεν φεύγει ακόμα και μετά από χρόνια προσπάθεια.


Αυτό οφείλεται στο γεγονός της κορτιζόλης. Η κορτιζόλη είναι ουσιαστικά ένα είδος ορμόνης που απελευθερώνεται από το σώμα μας, όταν αντιμετωπίζει στρες. Ένα υψηλό επίπεδο κορτιζόλης σημαίνει ότι το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα θα είναι αυξημένο επίσης. Αυτό οδηγεί σε αυξημένο λίπος στην κοιλιά. Συνεπώς, είναι σημαντικό να ελέγχετε τη κορτιζόλη στο σώμα σας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποφύγετε το στρες όσο το δυνατόν περισσότερο. Δοκιμάστε γιόγκα, διαλογισμό, περπάτημα. Η άσκηση βοηθάει γενικότερα.

Επίσης προσέξτε τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα σας, και δοκιμάστε να κάνετε μια διατροφή όπου θα ελέγχετε τον γλυκαιμικό δείχτη και θα σας τον διατηρεί σταθερό δίχως διακιμάνσεις. Αυτή είναι συνήθως πρωτεϊνική διατροφή δίχως ζάχαρη και λευκό αλεύρι όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Είναι σημαντικό να χάσετε το λίπος της κοιλιάς για να μείνετε σε καλή φόρμα. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις παραπάνω συμβουλές και εργαστείτε για την επίτευξη μιας επίπεδης κοιλιάς τώρα!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

- Ακολουθήστε τη διαιτα του στρατου για να χάσετε βαρος και να διατηρήσετε την ομορφια σας

- Λάθη που κάνουμε και μπορούμε να αποφύγουμε όταν γυμναζόμαστε για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε

- Τι είναι αυτό που κάνει το πιλατες να ξεχωρίζει;

- Πως δουλεύει πραγματικά για την ομορφια μας η διαιτα HCG;

         

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<