Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διασημη διαιτα HCG για απώλεια βάρους
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο για την ομορφια μας με διάφορες διαιτες για απώλεια βάρους όπως είναι και η διαιτα HCG. Υπάρχουν πολλές δημοφιλείς μέθοδοι διαιτας που έχουν λειτουργήσει για πολλούς ανθρώπους, η διαιτα HCG είναι μια από αυτές. Η HCG διαιτα χρησιμοποιεί την Ανθρώπινη Χοριακή Γοναδοτροπίνη η οποία είναι μια ορμόνη που παράγει ο οργανισμός της γυναίκας σε μεγάλες ποσότητες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η ορμόνη
HCG μεταβολίζει το λιπος και το καθιστά διαθέσιμο για το μωρο. Θεωρητικά, οι HCG ορμόνες υποτίθεται ότι περιορίζουν την πεινα και ενεργοποιούν το μεταβολισμο. Οι δημοφιλείς διαιτες της HCG περιορίζουν κατά πολύ την πρόσληψη θερμίδων σε μόλις 500 θερμίδες ανά ημέρα.

Η διατροφή HCG δεν έχει εγκριθεί από τον αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων ακόμα. Ο οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων θεωρεί ότι η πρόσληψη χαμηλών θερμίδων είναι υπεύθυνη για την απώλεια βάρους και όχι το συμπλήρωμα ορμόνης HCG, το οποίο συνήθως δίνεται σε σταγόνες ή με ενέσιμη μορφή.Η HCG Δίαιτα - Αποτελέσματα
Αν και δεν υπάρχουν εγκεκριμένα οφέλη από τη δίαιτα HCG, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έχουν επωφεληθεί από αυτή.

Ο Δρ Σιμεόνς, ιδρυτής της δίαιτας HCG πιστεύει ότι μια μικρή δόση της ορμόνης HCG σε συνδυασμό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και τη χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα έχει σαν αποτέλεσμα τη γρήγορη απώλεια βάρους. Ο Δρ Σιμεόνς τονίζει, επίσης, ότι η απώλεια βάρους με τη μέθοδο δίαιτας της HCG δεν βλάπτει τους ενεργούς μεταβολικά μυς και ιστούς σας.Η δίαιτα HCG έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει την ταχεία απώλεια βάρους.
Η HCG είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χάσετε λίπος και να το κρατήσετε μακριά σας. Η HCG διαιτα για απώλεια βάρους ανακαλύφθηκε το 1950 και έχει δει τη συνεχή εξέλιξη της ανάπτυξης της από τότε. Η HCG μπορεί να χορηγείται από το στόμα με σταγόνες ή με ενέσεις. Η HCG για την απώλεια βάρους, ως θεραπεία για τους παχύσαρκους ανθρώπους έχει γίνει πολύ δημοφιλής.

Πολλές κλινικές απώλειας βάρους υιοθετούν τη μέθοδο του πρωτόκολλου της δίαιτας HCG. Η HCG ορμόνη που χρησιμοποιείται για την απώλεια βάρους θεωρείται ότι είναι αποτελεσματική, ασφαλής και εύκολη.

Η HCG Δίαιτα - Παρενέργειες
Η HCG ως εργαλείο για την απώλεια βάρους, δεν έχει ακόμη εγκριθεί από το οργανισμό φαρμάκων.

Ο οργανισμός φαρμάκων θεωρεί τη χαμηλή πρόσληψη σε θερμίδες τροφίμων να είναι υπεύθυνη για την απώλεια βάρους. Η δίαιτα HCG συνιστά μια πολύ χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα που μπορεί να είναι επιβλαβές για σας.

Ένα άτομο χρειάζεται περίπου 1200-1500 θερμίδες την ημέρα για να τροφοδοτήσει τις καθημερινές του δραστηριότητες και τον περιορισμό της πείνας. Η δίαιτα των 500 θερμίδων μπορεί να οδηγήσει σε ανεπάρκεια βιταμινών και μετάλλων και επίσης δεν υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. Όπως και κάθε άλλο διαιτητικό πλάνο, η δίαιτα HCG έχει επίσης τις δικές της παρενέργειές.

Οι HCG ορμόνες δεν είναι διαθέσιμες παρά μόνο με συνταγή γιατρού.

Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία για την ορμόνη HCG που χρησιμοποιείται για την απώλεια βάρους.
Ο αμερικάνικος οργανισμός φαρμάκων έχει εγκρίνει τη χρήση της HCG, μια ορμόνη που παίρνετε από τα ούρα μιας εγκύου γυναίκας, για ορισμένα αναπαραγωγικά προβλήματα στους άνδρες και την τόνωση της ωορρηξίας στις γυναίκες.

Έχουν υπάρξει επίσης διαμαρτυρίες για πονοκεφάλους, αλλαγές στην διάθεση, αρτηριακή πίεση κλπ. αφού ακολουθούν τη δίαιτα της HCG.

Η ορμόνη HCG υποτίθεται ότι απαγορεύθηκε από το οργανισμό φαρμάκων για την αυξανόμενη χρήση της από τους αθλητές. Ο αμερικάνικος οργανισμός φαρμάκων έχει επίσης αναφέρει ότι η HCG για την απώλεια βάρους δεν συνιστάται.

Η δίαιτα HCG έχει διανύσει πολύ δρόμο από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ως η καλύτερη μέθοδος για κάψιμο λίπους. Πολλοί παχύσαρκοι άνθρωποι την έχουν χρησιμοποιήσει και βρήκαν ότι είναι πολύ χρήσιμη. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτή τη δίαιτα όπου είναι χαμηλή σε θερμίδες, καθώς μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους για την υγεία σας.

Χρησιμοποιώντας την HCG για απώλεια βάρους μπορεί να είναι μια καλή λύση αλλά σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος, καθώς εμποτίζει ορμόνες στο σώμα σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Ακολουθήστε μια detox διαιτα – Σκοτώστε τις τοξινες από τον οργανισμο

- Η διαιτα του συντελεστή 5 - Δοκιμάστε τη για να το πιστέψετε πως λειτουργεί

- Διαιτητικό πρόγραμμα «αδυνατη για πάντα» - Πετυχαίνοντας επιθυμητά επίπεδα άσκησης

- Φαστ-φουντ διαιτα - Διαιτα ακόμα και όταν είστε σε εστιατοριο

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<