Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Δοκιμάστε τη διαιτα Προσωπικοτητας διατηρώντας τις δικές σας προσωπικές διατροφικές συνήθειες
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Βασιλική Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Έχετε δοκιμάσει για την ομορφια σας τα πάντα, κάθε είδος διαιτα ή διατροφη αλλά δεν είστε ακόμη σε φόρμα; Αν σκέφτεστε να κάνετε διαιτα που θα σημαίνει να τρώτε τρόφιμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να διατηρήσετε ένα υγιεινό τρόπο ζωής, τότε μπορείτε να εφαρμόσετε τη διαιτα προσωπικοτητας όπου θα σας βοηθήσει αρκετά και ίσως να είναι αυτή που πραγματικά σας ταιριάζει.  

Η ιστορία πίσω από τη διαιτα προσωπικότητας:
 Η δίαιτα προσωπικότητας παρουσιάστηκε από το Δρ. Άρθουρ Ρόμπερτ Κάσνερ ο οποίος είναι διευθυντής του Βορειοδυτικού νοσοκομείου Memorial. Κατάλαβε ότι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές διατροφικές συνήθειες και διαφορετικό τρόπο εκγύμνασης. Πίστευε ότι η προσωπικότητά μας παίζει τεράστιο ρόλο στον καθορισμό της στάσης μας απέναντι στην κατανάλωση. Επομένως, αυτή η δίαιτα απαιτεί από εσάς να είστε ρεαλιστές.

     

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα οφέλη της δίαιτας προσωπικότητας:

- Θα σας δώσει μια πρακτική μέθοδο για να λύσετε τα προβλήματά σας γύρω από το φαγητό, την άσκηση και την αντιμετώπιση των συνηθειών που σχετίζονται με την προσωπικότητα σας.

- Επικεντρώνεται στην περιοχή που χρειάζεται βοήθεια, σας παρέχει ρεαλιστικά βήματα και στόχους που σας βοηθούν περισσότερο να επικεντρωθείτε σε αυτές τις περιοχές.

- Αυτό το σχέδιο διατροφής έχει σχεδιαστεί μετά από τη λήψη της προσωπικότητας σας, του βάρους και της ηλικία σας.

- Την στιγμή που θα συνειδητοποιήσετε ποιά δίαιτα σας ταιριάζει καλύτερα, δεν θα δυσκολευτείτε να την εφαρμόσετε. Το μόνο που θα χρειαστείτε στη συνέχεια, είναι η θέληση και η αποφασιστικότητα να την ακολουθήσετε.
 

 
Φάσεις στη δίαιτα προσωπικότητας:

Στην πρώτη φάση, θα πρέπει να καθορίσετε τον τύπο της προσωπικότητάς σας,
και στη συνέχεια να σχεδιάσετε την διατροφής σας αναλόγως. Ως εκ τούτου, πρέπει να μάθετε αν σας αρέσουν περισσότερο τα φρούτα, ή αν σας αρέσει να καταναλώνετε βαριά γεύματα.

Στη δεύτερη φάση, και μετά την αξιολόγηση του τύπου προσωπικότητάς σας, προετοιμάστε ένα πλάνο διατροφής
που μπορεί ουσιαστικά να τρώτε γεύματα 3 φόρες την ημέρα και να καταναλώνετε και σνακ.

Στην τρίτη φάση, θα πρέπει να αναζητήσετε ανθρώπους που μοιράζονται τον ίδιο τύπο προσωπικότητας
με τον δικό σας, και είναι πρόθυμοι να κάνουν δίαιτα.
 
Ο κύριος στόχος της δίαιτας προσωπικότητας είναι να επιφέρει αλλαγή στον τρόπο ζωής σας και τις διατροφικές σας συνήθειες.
Αυτό απαιτεί από εσάς, να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και να κάνετε αλλαγές στη συμπεριφορά και τη στάση σας.
Επομένως, η δίαιτα προσωπικότητας δεν αποφεύγει ένα συγκεκριμένο τρόφιμο ή μειώνει την κατανάλωση του. Είναι να διατηρείτε μια ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει υγιεινά τρόφιμα.

 
Αυτή η δίαιτα μπορεί να συμπεριλάβει λαχανικά και φρούτα μαζί με φυσικά δημητριακά, ξηρούς καρπούς, σπόρους, σόγια, φασόλια και όσπρια.
Αυτά τα τρόφιμα περιέχουν χαμηλό ποσοστό λίπους και προμηθεύουν τον οργανισμό σας με πολλά μέταλλα και βιταμίνες.

Σας συμβουλεύουμε να φάτε κρέας, ψάρι, άπαχο χοιρινό κρέας και προϊόντα πουλερικών
. Είναι θρεπτικά και πρέπει να τα καταναλώσετε.
Η δίαιτα προσωπικότητας πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και αξιολογεί τον ύπνο σας, τις διατροφικές και γυμναστικές συνήθειες σας. Σας παρακινεί για να τρώτε υγιεινά και να διατηρήστε σε καλή φυσική κατάσταση.
 
Το καλύτερο στη δίαιτα προσωπικότητας είναι ότι εστιάζει σε εσάς ως άτομο, και επικεντρώνεται στις ιδιότητές σας, αντί να γεμίσει το σώμα σας με τρόφιμα, ή να προσπαθεί να μειώσει σθεναρά το βάρος σας. Μπορείτε να συνδυάσετε την δίαιτα προσωπικότητας με κάποιες ασκήσεις για να επωφεληθείτε από αυτήν ακόμα περισσότερο.

Επιφέρετε αλλαγές στη ζωή σας τώρα!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
 
 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω