Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Επιλέξτε μια διαιτα με πολύ λίγες αλλά έξυπνες θερμίδες - Χάστε βάρος, αλλά όχι και τον εαυτό σας
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Νάντια Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Αν για την ομορφια σας είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαιτα με πολύ λιγες θερμιδες, τότε μην αναρωτιέστε! Η διαιτα με λιγες θερμιδες έχει σχέση με την κατανάλωση των τροφών που σας βοηθάνε να κάψετε πολλές θερμίδες από ότι θα σας παρείχαν μέσω της διαδικασίας της πέψης.

Επομένως, το σώμα σας θα εξουδετερώσει τις δικές του θερμίδες, και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Έτσι, εάν σκέφτεστε ότι αυτό λειτουργεί πραγματικά διαβάστε το άρθρο για να έχετε μια καλύτερη εικόνα για το σχέδιο διατροφής.Διαιτα με πολύ λίγες θερμίδες - Πώς λειτουργεί;
Αν έχετε ήδη αποφασίσει να ακολουθήσετε την διαιτα με πολύ λίγες θερμιδες, τότε θα πρέπει να μάθετε να τρώτε πολλά μήλα απλώς επειδή δεν έχουν θερμίδες και βοηθούν στη διαδικασία της καύσης. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε διάφορα τρόφιμα, όπως λαχανικά και φρούτα που περιέχουν μεγάλη ποσότητα σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και νερό. Αυτό θα σας βοηθήσει στην συνεχόμενη απώλεια βάρους μιας και θα καίτε περισσότερες από ότι λαμβάνετε, θερμίδες. Ωστόσο, αυτή η διατροφή έχει και τα μειονεκτήματά της.

Το σώμα σας χρειάζεται μια μικρή ποσότητα θερμίδων, για να λειτουργεί αποτελεσματικά.
Με τη συνέχιση του προγράμματος, για πάρα πολύ καιρό, θα καταλήξετε να εμφανίσετε κάποια προβλήματα υγείας. Έτσι, το κλειδί για μια υγιεινή δίαιτα είναι να διατηρήσετε μια ισορροπημένη διατροφή.
 
Πώς να ακολουθήσετε την δίαιτα με πολύ λίγες θερμίδες;
Για καλύτερα αποτελέσματα προσπαθήστε να αλλάξετε τις θερμίδες αντί να τις περιορίσετε εντελώς.

Αν προσπαθήσετε να αλλάξετε τις θερμίδες σας, τότε θα καταφέρετε να αυξήσετε το μεταβολισμό σας σε καθημερινή  βάση. Επομένως, κάντε μια προσπάθεια να χάσετε βάρος με την ενασχόληση σας σε δραστηριότητες.
Είναι γεγονός, ότι ορισμένα τρόφιμα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να χωνευτούν, από άλλα.
Συνεπώς, εάν καταναλώσετε λιγότερο αριθμό θερμίδων από αυτό που απαιτεί το σώμα σας κατά τη διαδικασία της πέψης, θα χάσετε βάρος αμέσως.
 
Τα λίγα σε θερμίδες τρόφιμα αποτελούνται από φυσικές τροφές, όπως φρούτα και λαχανικά.
Επιλέγοντας ορισμένα τρόφιμα από τον κατάλογο της δίαιτας αυτής και συνδυάζοντάς τα με ασκήσεις, θα αυξήσετε το μεταβολισμό σας.
 
Φαγητό που μπορείτε να καταναλώνετε
Δεν χρειάζετε να αποκλείσετε τα τρόφιμα εκείνα που περιέχουν θερμίδες, από τη λίστα διατροφή σας.

Και αυτό γιατί, εάν δεν καταναλώσετε θερμίδες, τότε θα αισθάνεστε πάντα πεινασμένοι.
Επομένως, είναι καλύτερο να προσθέσετε κάποια τρόφιμα που περιέχουν πρωτεΐνες στη λίστα σας, έτσι ώστε να μην πεινάτε. Δεδομένου ότι, τα ψάρια περιέχουν χαμηλές θερμίδες σε σχέση με το κρέας, μπορείτε να τα καταναλώσετε.
Επίσης, προτιμήστε τα φαγητά στον ατμό ή τα ψητά, αντί τα τηγανητά.


 

Μερικά φρούτα που περιέχουν λίγες θερμίδες είναι το ραβέντι, τα βερίκοκα, τα βατόμουρα, το μελίτωμα, τα δαμάσκηνα, τα ροδάκινα, το γκρέιπφρουτ, τα βατόμουρα, το καρπούζι ακόμα και το πεπόνι, μεταξύ άλλων.
Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να φάτε λαχανικά όπως το μπρόκολο, το κουνουπίδι, τις πιπεριές, το λάχανο, το σέλινο, τα καρότα, τα ραπανάκια, το σπανάκι, το μαρούλι, τα γογγύλια κ.λπ.

Άλλες επιλογές χαμηλές σε θερμίδες περιλαμβάνουν τη μελιτζάνα, το πράσο, το νεροκολόκυθο, το κάρδαμο και το ραδίκι.
 
Πριν ξεκινήσετε, την δίαιτα με πολύ λίγες θερμίδες, θυμηθείτε να συλλέξετε γνώσεις και πληροφορίες γύρω από τα τρόφιμα που θα καταναλώσετε. Στη συνέχεια, συνδυάστε το με μερικές ασκήσεις και θα χάσετε βάρος, σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω