Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πώς περνάνε οι σχεσεις μας από το φλερτ και το καλό κρεβατι στη ρουτινα και τους καβγαδες και τι μπορούμε να κάνουμε για να το αποφύγουμε;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Όλες οι σχεσεις αρχίζουν καταπληκτικά. Πρώτα έρχονται το φλερτ, οι πρώτες συναντήσεις τα ραντεβου γεμάτα γοητεία, μυστήριο και εκπλήξεις.

Στη συνέχεια, έρχεται η πρώτη φορά στο κρεβάτι και όλα τα ρίγη και οι πεταλουδίτσες που συνόδευαν κάθε μεγάλη πρωτιά κάθε βήμα στη σχεση σας.

Παρόλα αυτά, μετά από κάποιο διάστημα όταν τα πράγματα φαίνονται σταθεροποιημένα και άνετα, αρχίζει να φαίνεται ότι τίποτα δεν υπάρχει που να μην έχει γίνει και επαναλαμβάνεται το ίδιο και το ίδιο πρόγραμμα μέχρι να καταλήξετε στη ρουτίνα.


Τι γίνεται τότε;Η ρουτίνα και οι καυγάδες ποτέ δεν έρχονται από μόνα τους

Ακολουθούνται από την παρατήρηση των μικρών συνηθειών και χαρακτηριστικών που έχετε.


Όλα αυτά τώρα φαίνονται τεράστια και βαθιά ανησυχητικά, πράγμα που επίσης οδηγεί σε καβγάδες και τα πράγματα δείχνουν ότι αρχίζουν να καταρρέουν!Τι είναι όλο αυτό;

Όλη αυτή η ρουτίνα που επέρχεται με το ίδιο πρόγραμμα ονομάζονται απλά ζωή και καθημερινότητα.

Επιπλέον, ακόμη και τα πιο αξιολάτρευτα και αξιοζήλευτα ζευγάρια τα περνούν όλα αυτά, δεδομένου ότι είναι μια υποχρεωτική δοκιμασία που μας βάζει η ζωή.

Η συμβίωση, έστω και αν όχι κυριολεκτικά, δεν είναι καθόλου εύκολη
, για να μην αναφέρουμε το κομμάτι της επιβίωσης (καθαριότητα, λογαριασμοί και διάφορες συγκρούσεις συνηθειών). Ως εκ τούτου, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί φτάσαμε σε νεκρά σημεία.


Τι δείχνουν οι έρευνες;

Οι έρευνες αποδεικνύουν ότι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους τα ζευγάρια καβγαδίζουν είναι τα χρήματα, το σεξ και η εργασία.

Είναι ειρωνικό - καβγαδίζουμε γιατί δεν κάνουμε σεξ τόσο συχνά (ένας ενήλικας θα κάνει 61 φορές σεξ το χρόνο, κατά μέσο όρο) και, στη συνέχεια, δεν έχουμε διάθεση για αυτό γιατί έχουμε μόλις καβγαδίσει για αυτό ή επειδή έχουμε ασχοληθεί με άλλα θέματα.

Βέβαια, μερικές φορές συμβαίνει το θαύμα του στιγμιαίου σεξ, αλλά κοιτάξτε να δείτε και εδώ τι γίνεται.

Οι ψυχολόγοι προειδοποιούν ότι το στιγμιαίο σεξ δεν αποτελεί λύση
.

Θεωρούν ότι τα αποτελέσματα του έρωτα μετά από έναν καβγά είναι ακριβώς όπως αυτά που έχουν τα ναρκωτικά και τα ζευγάρια καταλήγουν στο να κάνουν σεξ μόνο για την έντονη συγκίνηση που προσφέρει, χωρίς να επιλύσουν τα ζητήματα που υπάρχουν στη σχέση τους.Τι μπορούμε να κάνουμε για τη ρουτίνα;


Το θέμα με τη ρουτίνα είναι ότι πρέπει να πολεμάμε μονίμως εναντίον της και όχι εναντίον του συντρόφου μας.

Διαφορετικά, θα φέρει στην εξίσωση πολλά άλλα προβλήματα. Πέρα από όλους τους λογαριασμούς και τα καθήκοντα και άλλα που «πρέπει να γίνουν» πράγματα, πρέπει να υπάρχει, πρέπει να βρούμε χρόνο για νέες δραστηριότητες μαζί, για νέα εσώρουχα, ρομαντικά δείπνα, ραντεβού έξω από το σπίτι ακόμα και νυχτερινές έξοδοι που να συνοδεύονται με ποτό, χορό και φλερτ.

Κρατήστε αυτές τις συνήθειες που στην αρχή σας έκαναν να ερωτευτείτε. Αυτά τα πράγματα σας έφεραν πιο κοντά. Η διακοπή τους είναι σαν να παραιτήστε έμμεσα από την αγάπη μεταξύ σας.


Όταν ξεφυτρώνει ένα εμπόδιο που σας ενοχλεί και σας τρελαίνει τί κάνουμε;

Να θυμάστε τους λόγους για τους οποίους θέλατε εξαρχής ο ένας τον άλλον.


Μάθετε να αποδέχεστε τον σύντροφό σας
και περάστε καλύτερα το χρόνο με τη δημιουργία ρομαντικών σχεδίων και δραστηριοτήτων διασκέδασης για να μην πέσετε στην παγίδα της ρουτίνας.

Φυσικά, μην αποφεύγετε τα πραγματικά προβλήματα.

Απλά μην τα κάνετε βουνό και μην γκρινιάζετε για αυτά.


Κάντε ότι μπορείτε εσείς και συζητήστε με ηρεμία για να δείτε τι μπορεί να γίνει και από την άλλη πλευρά δίχως απαιτήσεις, εξάρσεις θυμού, κατηγορίες ή κριτική που θα χαλάσουν το καλό κλίμα στη σχέση σας.ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

- Αλήθειες για τα διαδικτυακα ραντεβου με την ελπίδα πως θα γίνουν νέες σχεσεις

-
Κίνδυνοι που επηρεάζουν αρνητικά τις σχεσεις και ιδιαίτερα τον γαμο σας – Αναγνωρίστε τους και προσπαθήστε να βρείτε μαζί λύσεις

-
10 Σημάδια που δείχνουν ότι είναι καταστροφή στο κρεβατι οπότε καλύτερα να αποφύγετε να φτάσετε εκεί ή ακόμα και μια σχεση μαζί του

-
Αντιμετωπίστε δημιουργικά τον θυμο και αποφύγετε τους καυγάδες στις σχεσεις σας


 

          

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η