Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Σοβαρά σημάδια πως εκείνος δεν θέλει μια σταθερή σχεση μαζί σου ή γενικότερα δεν μπορεί να δεσμευτεί
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Λίγοι αντρες κάνουν σχεσεις ή σκέφτονται να προχωρήσουν σε μια σοβαρή σχέση ή είναι έτοιμοι για να συζήσουν, να παντρευτούν ή να κάνουν οικογένεια. Οι περισσότεροι θέλουν απλά και μόνο να περάσουν καλά, να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες, να διασκεδάσουν και δεν σκέφτονται να συνεχίσουν σε κάτι πιο σοβαρό.

Πολλοί άντρες δεν είναι όμως ειλικρινείς για τις πραγματικές τους προθέσεις πως δεν θέλουν να εμπλακούν σε μια σταθερή σχέση και συνεχίζουν τη σχέση τους για αρκετούς μήνες, μπλέκοντας παράλληλα και σε άλλες σύντομης διάρκειας.

Πώς θα καταφέρουμε να αναγνωρίσουμε εκείνους που μπορεί να λένε όμορφα λόγια και να κρύβουν τις πραγματικές τους προθέσεις; Πώς βρίσκουμε εκείνους που δεν θέλουν με τίποτα να δεσμευτούν πραγματικά όσο όμορφα κι αν τους φερθούμε, όσο ερωτευμένοι κι αν είναι μαζί μας, όσο κι αν μας θέλουν;Δείτε τρία σοβαρά στάδια τα οποία πρέπει να περάσει η σχέση σας όπου δείχνουν αν υπάρχει κάποια ελπίδα ή όχι να δεσμευτεί:

Δεν θέλει με τίποτα να σας συστήσει στους γονείς του

Όχι μόνο δεν έχετε γνωρίσει ποτέ την οικογένειά του, αλλά δεν το αναφέρει ποτέ και σαν μελλοντική πιθανότητα.

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι άντρες χρειάζονται το χρόνο τους για να νιώσουν πως είστε κάτι μοναδικό γι’ αυτούς και αμέσως μετά να προετοιμάσουν τη γνωριμία με την οικογένειά τους. Πολλοί άντρες θέλουν να ανακτήσουν περισσότερο θάρρος γιατί φοβούνται αρκετά τη δέσμευση που σημαίνει μια τέτοια συνάντηση. Συνήθως είναι μπερδεμένοι και δεν μπορούν να καταλάβουν πολύ γρήγορα αν μια σχέση είναι πολύ σοβαρή μέσα τους ώστε να προχωρήσουν σε ένα τέτοιο βήμα.

Παρόλα αυτά αν μέσα σε διάστημα από δύο έως και τέσσερις μήνες δεν έχετε γνωρίσει την οικογένειά του, ακόμα κι αν του το έχετε ζητήσει, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα κάποια πράγματα γι’ αυτήν τη σχέση. Το πιθανότερο είναι να μην θέλει ποτέ να σας συστήσει γιατί δεν σκέφτεται κάτι σοβαρό για σας. Αν εσείς θέλετε κάτι σοβαρό, τότε ίσως δεν θα πρέπει να περιμένετε άλλο, θα του δώσετε μια τελευταία προθεσμία και μετά αν δεν τη τηρήσει, θα φύγετε μακριά.
Κρατάει πολλά πράγματα για τον εαυτό του, δεν μοιράζεται μαζί σας σκέψεις και σχέδια για το μέλλον

Εντάξει, προς μεγάλη σας έκπληξη έχει κάνει το πρώτο βήμα και έχετε γνωρίσει την οικογένειά του


Ίσως επειδή μένει ακόμα με τους γονείς του και δεν είχε επιλογή αν ήθελε να μείνετε κάποιες νύχτες μαζί του για να του κάνετε παρέα και εσείς δεν μπορούσατε να τον προσκαλέσετε στο δικό σας σπίτι. Παρόλα αυτά, νιώθετε πως κρατάει πολλά για τον εαυτό του και δεν μοιράζεται πολλά πράγματα από τη ζωή του μαζί σας. Σας
κρατάει κάπως σε απόσταση από την καθημερινότητά του. Δεν μοιράζεται τις σκέψεις, τα μελλοντικά του σχέδια και δεν σας λέει τι πραγματικά θέλει από τη ζωή του.

Η μετάβαση από την απλή σχέση της μιας βραδιάς στην ωρίμανση μια σταθερής σχέσης τρομάζει τους άντρες και τους κάνει πολλές φορές να μην εκφράζουν τις πιο βαθιές τους σκέψεις, τις μεγαλύτερες επιθυμίες τους με ένα άτομο που ακόμα δεν το ξέρουν καλά-καλά.

Μήπως έχετε φτάσει στο στάδιο όπου έχει αρχίσει να σας εμπιστεύεται και να σας ανοίγεται, συζητώντας μαζί σας όλα αυτά; Έχετε αρχίσει να έχετε σοβαρές συζητήσεις σχετικά με τη ζωή, για το πώς θα μπορούσε να είναι μαζί σας, αν θα μπορούσε να είναι μαζί σας; Μπορεί να χαλαρώνει πραγματικά όταν είναι μαζί σας ή φοβάται την αντίδρασή σας μήπως και αγγίξει κατά τις συζητήσεις σας κάποιο ευαίσθητο θέμα και υπάρξει διαφωνία; Αν η απάντηση σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις είναι όχι, τότε θα πρέπει να ξέρετε πως δεν είναι έτοιμος για να σταθερή σχέση μαζί σας και μπορεί να μην είναι και ποτέ.


Συμπεριφέρεται στην καθημερινότητά του σαν εργένης

Ας υποθέσουμε πως έχετε περάσει επιτυχώς και το δεύτερο στάδιο

Είστε ήδη σε μια φάση όπου μιλάτε χωρίς υπεκφυγές για την κοινή σας ζωή ως ζευγάρι. Επικοινωνείτε καλά, περνάτε καλά και κάνετε κοινά σχέδια για το παρόν και το μέλλον, για να είστε μαζί, να μείνετε μαζί, ίσως και για να κάνετε οικογένεια. Παρατηρήστε όμως τη συμπεριφορά του:

Είναι η συμπεριφορά του ίδια με τα λόγια του; Πράττει αυτά που σας λέει; Κάνει πράξη μία προς μία όλες του τις δεσμεύσεις; Μήπως συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν έφηβος, δίνοντας πολλές υποσχέσεις αλλά δεν κουνάει ούτε δακτυλάκι για να τις υλοποιήσει; Τριγυρίζει ακόμα έξω σχεδόν κάθε μέρα με τους φίλους του και με εσάς απλά συναντιέται κάποιες στιγμές, λιγότερες σε σχέση με τους φίλους του;

Παίρνει όλες τις αποφάσεις για σας του δύο και τη σχέση σας μόνο του δίχως να πάρει τη δική σας γνώμη; Η σχέση σας είναι για εκείνον κάτι όπου τον κάνει απλά να περνάει καλά, και συνεχίζει να σκέφτεται συνεχώς τον εαυτό του και την καλοπέρασή του; Μήπως νιώθετε πως δεν σκέφτεται τη σχέση σας σαν να είστε ένα, ένα ζευγάρι όπου μπορεί να χτίσει κάτι μαζί;

Μπορεί να είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σας αλλά να μην μπορεί να σοβαρευτεί και δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να περνάει καλά μαζί σας, δεν αναζητάει κάτι παραπάνω. Είναι αυτό που θέλετε αυτή τη στιγμή, ή μήπως θέλετε μια πιο σοβαρή σχέση; Γιατί αν δεν θέλει τώρα που είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σας να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση μαζί σας, τότε πότε θα θέλει; Όταν η μαγεία από τα δυνατά συναισθήματα περάσει;Το τελικό συμπέρασμα είναι πως εφόσον θέλετε μια σταθερή ή σοβαρή σχέση με τον άντρα που είστε μαζί, θα πρέπει να σκεφτείτε όλα αυτά που αναλύσαμε παραπάνω και να δείτε βαθιά μέσα στη σχέση σας πριν πείτε πως πραγματικά θέλετε αυτόν τον άντρα ή όχι.

Μερικές φορές οι άντρες είναι πολύ καλοί στο να κρύβουν τις πραγματικές προθέσεις τους απέναντί σας και δεν είναι έτοιμοι να σας πουν όλη την αλήθεια. Ίσως γιατί δεν είναι ακόμα ώριμοι αρκετά για να την ξέρουν και οι ίδιοι. Το μόνο που μπορεί να ξέρουν είναι η ακαταμάχητη έλξη που έχουν για σας και πως δεν μπορούν να μείνουν μακριά σας. Τίποτα
άλλο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
Οικονομικοί καβγάδες στο γαμο - Αποτελεσματικοί τρόποι για να σταματήσουν οι καβγάδες για τα οικονομικα στις σχεσεις σας

-
Μήπως ο ανδρας που έχετε σχεση σας κρύβει κάτι; Ανακαλύψτε το αναγνωρίζοντας 4 βασικά σημάδια

-
Τι αγαπούν οι ανδρες στις σχεσεις τους με τις γυναικες τους;

-
Αποτελεσματικοί τρόποι για να ξεπεράσετε έναν ξαφνικό ή όχι χωρισμο


 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η