Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Μήπως ο ανδρας που έχετε σχεση σας κρύβει κάτι; Ανακαλύψτε το αναγνωρίζοντας 4 βασικά σημάδια
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Σε μια σχεση μια γυναικα νομίζει πως ξέρει τον ανδρα της αρκετά καλά. Ωστόσο, μερικές φορές στις σημαντικές σχεσεις αναρωτιέστε ότι σας αποκρύπτει πράγματα. Αυτό μπορεί να είναι μια αιτία ανησυχίας για εσάς ιδιαίτερα εάν είστε βαθιά ερωτευμένη μαζί του.

Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε; Όλες οι προσπάθειές σας να τον κατασκοπεύσετε και να παρακολουθήσετε τις δραστηριότητές του απέτυχαν ή απλά δεν θέλετε να φτάσετε σε αυτό το σημείο. Πώς θα ανακαλύψετε ότι σας κρύβει τα πράγματα; Μην ανησυχείτε. Υπάρχει λύση για κάθε πρόβλημα.

Το μόνο που απαιτείται είναι να καταβάλετε ορισμένες προσπάθειες προς την κατεύθυνση αυτή. Εδώ είναι 4 σίγουρα σημάδια όπου πρέπει να προσέξετε προκειμένου να μάθετε αν ο άνδρας σας κρύβει πράγματα από εσάς. Αυτό θα σας επιτρέψει να μάθετε ποιο είναι το πρόβλημα μαζί του και τι τον οδηγεί να σας πει ψέματα.


Οι 4 ενδείξεις ότι κρύβει κάτι:

Πρώτο σημάδι: Ο λαιμός ξεραίνεται
Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να παρατηρήσετε προσεκτικά.

Αυτό είναι ένα από τα πιο εμφανή συμπτώματα που θα σας κάνει να πιστέψετε ότι ο άνδρας σας κρύβει πράγματα. Και μόνο το γεγονός ότι σας κρύβει πράγματα θα τον κάνει νευρικό. Αυτό θα καταστήσει το σώμα του αδύναμο και θα μπει σε μια περίεργη κατάσταση. Σύμφωνα με έρευνες και μελέτες, έχει αποδειχθεί ότι όταν οι άνδρες κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό, ο οισοφαγικός μυς στο σώμα τους συστέλλεται και έχει σαν αποτέλεσμα την ξηρότητα του λαιμού.

Μπορείτε πολύ εύκολα να το καταλάβετε αυτό όταν ο άνθρωπος σας ξεροκαταπίνει ενώ σας μιλάει. Μπορεί επίσης να επιχειρήσει να χαλαρώσει τους μύες του λαιμού. Αυτό σημαίνει ότι είναι νευρικός και τι τον κάνει νευρικό καθώς μιλάτε εκτός από ότι κρύβει ένα μεγάλο μυστικό από εσάς;
Δεύτερο σημάδι: Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες, λεπτομέρειες και αυτές χωρίς να το απαιτήσετε

Οι άνδρες συνήθως δεν δίνουν πάρα πολλές λεπτομέρειες.


Τους αρέσει η συνομιλία να είναι σύντομη και ακριβής. Ωστόσο, εάν ο άνθρωπος σας ξεκινάει ξαφνικά να δίνει πάρα πολλές λεπτομέρειες χωρίς να του ζητηθεί, τότε κάτι σίγουρα δεν πάει καλά. Μην ξεγελαστείτε από τις προσπάθειες του ανθρώπου σας να σας δώσει πολλές πληροφορίες σχετικά με το πού βρισκόταν και τι έκανε. Αυτό σίγουρα σημαίνει ότι σας κρύβει κάτι.

Η ιστορία που θα σας περιγράψει θα είναι γεμάτη από ασήμαντες και άσχετες λεπτομέρειες. Έτσι, να είστε προσεκτικές με τις λεπτομέρειες του ανθρώπου σας την επόμενη φορά!


Τρίτο σημάδι: Θα αυξηθεί η ερωτική του διάθεση
Ο άνδρας σας ξαφνικά αρχίζει να ερεθίζεται πολύ πιο συχνά από πριν και θέλει περισσότερο σεξ από εσάς.


Αυτό είναι σίγουρο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Μερικές φορές οι άνδρες τείνουν να αποφεύγουν την λεκτική ή συναισθηματική επικοινωνία με τη σχέση τους επειδή φοβούνται ότι θα τα «ξεράσουν» όλα.

Έτσι, ο άνδρας σας θα προσπαθήσει να επανορθώσει για την αγάπη που έχει για εσάς επιδιώκοντας περισσότερη σωματική επαφή και αποφεύγοντας τις στρεσογόνες συζητήσεις.Τέταρτο σημάδι: Βάζει τα χέρια στις τσέπες
Οι άντρες έχουν την τάση να βάζουν τα χέρια τους στις τσέπες όταν ψεύδονται ή κρύβουν κάτι από το ταίρι τους.


Αυτό είναι στην πραγματικότητα, η προσπάθεια τους να αποκτήσουν άνεση ενώ επιδίδονται σε λάθος πράξεις. Τώρα, μην αρχίσετε να κατηγορείτε τον άνδρα σας, εάν έχει αυτή τη συνήθεια να βάζει τα χέρια του στις τσέπες και στο παρελθόν.

Μόνο αν το κάνει σε συνδυασμό με τα προηγούμενα και δεν συνήθιζε στο παρελθόν να βάζει συχνά τα χέρια του στις τσέπες του.

Παρατηρήστε από δω και στο εξής τη συμπεριφορά του άντρα σας και αν έχει και τα τέσσερα ή τουλάχιστον τα τρία από τα παραπάνω σημάδια τότε σίγουρα κάτι σας κρύβει. Μην μείνετε όμως πολύ για να το ψάξετε. Για να μην βασανίζετε ρωτήστε τον, και από τις απαντήσεις που θα σας δώσει θα καταλάβετε τι γίνεται και αν θα πρέπει να συνεχίσετε να μένετε μαζί του ή όχι.ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Τα καλύτερα μέρη για ραντεβου - Κάντε το επόμενο ραντεβου το καλύτερο της ζωής σας

- Γαμος - Αλανθαστες συμβουλες για ένα επιτυχημενο γαμο – Πώς να παραμείνετε ευτυχισμένοι

- Θέλετε να τα ξαναβρείτε μετά από χωρισμο; Κατάλληλοι κανονες για να ακολουθήσετε

- Σπάστε τον πάγο με ένα κοριτσι - Ορισμένοι αποδεδειγμένοι τρόποι

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η