Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Αποτελεσματικοί τρόποι για να ξεπεράσετε έναν ξαφνικό ή όχι χωρισμο
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Ο ξαφνικός χωρισμος στις σχεσεις αντρων και γυναικων μπορεί να είναι τραυματικός εξίσου. Όταν τα πράγματα λειτουργούσαν άψογα, ήσασταν βέβαιοι για την αγάπη που έτρεφε ο σύντροφος σας στην καρδιά του για εσάς και σχεδιάζατε για τη σχέση, ο χωρισμός ήταν το τελευταίο που περιμένατε. Ωστόσο, οι κακοτυχίες συμβαίνουν και λάβατε ένα email από το ταίρι σας, που κηρύσσει το τέλος της σχέσης.


Αυτό είναι τρομερά συγκλονιστικό. Ούτε στα χειρότερα όνειρά σας, δεν θα το είχατε σκεφτεί αυτό. Τι κάνετε τώρα; Πώς βγαίνετε από αυτό το τραύμα;

Μην ανησυχείτε εάν η σχέση σας διαλύθηκε ξαφνικά.

Δεν ήταν γραφτό να είναι.

Χρειάζεται να συγκεντρώσετε δύναμη και να ξεπεράσετε το χωρισμό το συντομότερο δυνατόν. Αυτό μπορεί να ακούγεται πραγματικά δύσκολο για σας, αλλά κάνοντας προσπάθειες θα κερδίσετε αυτή την κατάσταση. Ακολουθούν ορισμένοι εύκολοι αλλά αποτελεσματικοί τρόποι για να ξεπεράσετε τον ξαφνικό χωρισμό.

Μιλήστε στο σύντροφο σας

Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση όπου τα πράγματα καταλήγουν απότομα και ξαφνικά.
Το αίσθημα ότι σας παρατάνε θα πειράξει το εγώ σας. Σίγουρα θα θέλετε να μάθετε τι έγινε. Του/της τηλεφωνείτε για να μάθετε το λόγο που σας παράτησε. Μην προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα ή να τα ξαναβρείτε με τον/την πρώην, επειδή έχει ήδη αποφασίσει να διακόψει τη σχέση. Να θυμάστε ότι όσο πειστικοί και να είστε δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα τουλάχιστον εκείνη την χρονική στιγμή.

Περάστε λίγο καιρό μόνοι

Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Σας έχουν παρατήσει και δεν είστε σε θέση να ακούσετε κανέναν. Θα θέλετε να κλάψετε μόνοι και να απελευθερωθείτε από το πόνο μια για πάντα. Αυτό ενδέχεται να μην είναι δυνατόν. Ωστόσο, μένοντας για λίγο καιρό μόνοι, σίγουρα θα βοηθήσει.

Μιλήστε στον καλύτερο σας φίλο
Αυτή είναι η στιγμή που χρειάζεστε ένα ώμο για να κλάψετε.
Πείτε στον καλύτερο σας φίλο όσα συνέβησαν και σίγουρα θα λάβετε βοήθεια. Μοιράζοντας τον πόνο με κάποιον που εμπιστεύεστε θα  σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα.

Αξιολογείστε τη σχέση

Ήσασταν πραγματικά ευτυχείς με τη σχέση;

Ανεχόσασταν το μειονέκτημα του συντρόφου σας για πολύ καιρό τώρα; Εάν ναι, τότε ότι έγινε, συνέβη για καλό. Οι καλές στιγμές χτυπούν την πόρτα σας. Ψάξτε για το τέλειο ταίρι που θα σας κάνουν ευτυχισμένους πραγματικά.

Κοινωνικοποιηθείτε

Αποφεύγατε τους πραγματικούς φίλους μόνο και μόνο επειδή βρισκόσασταν σε σχέση;

Συναντήστε τους φίλους σας, πηγαίνετε σε πάρτι, βγείτε για ψώνια με το καλύτερο σας φίλο ή δικτυωθείτε με παλιούς σας φίλους. Θα αισθάνεστε ευλογημένοι.

Αλλάξτε εμφάνιση

Αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα.
Κυρίως θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ότι έχει συμβεί. Κακομαθαίνοντας τον εαυτό σας στο αγαπημένο σας σπα θα βοηθήσει σίγουρα.

Αγαπήστε τον εαυτό σας

Αγαπούσατε κάποιον/α τρελά για αρκετό καιρό τώρα.

Είναι καιρός να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Αγαπήστε τον εαυτό σας για όλα όσα κατέχει. Να θυμάστε ότι αγαπάτε κάποιον μόνο όταν αγαπάτε τον εαυτό σας πρώτα.

Να αντιμετωπίσετε ένα ξαφνικό χωρισμό δεν είναι εύκολο. Ωστόσο, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο πιστεύετε. Συγκεντρώστε όλη σας τη δύναμη και πιστέψτε ακράδαντα ότι μπορείτε να το κάνετε.
Ακολουθώντας τις συμβουλές που προαναφέρθηκαν θα είστε ασφαλώς σε καλό δρόμο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
Αγαπη και πονος - Γιατί η αγαπη πρέπει κάποιες φορές να σημαίνει και πονο

-
Σας ενδιαφέρει να διατηρήσετε το ενδιαφέρον ενός άνδρα; 5 σίγουροι τρόποι

-
Πώς θα διατηρήσετε χαρούμενη μια σταθερη σχεση - Παραμείνετε χαρούμενο ζευγάρι για πολύ

-
Ανακάμψτε μετά από ένα χωρισμο – Πώς να γίνετε χαρούμενοι και πάλι αποφεύγοντας τα λάθη


 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η