Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πώς θα ανατρέψουμε τη γηρανση της επιδερμιδας με τη συμβολή της θαυματουργής αλκαλικης διαιτας-διατροφης pH για την ομορφια μας
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την ομορφια μας όταν πολλοί άνθρωποι ακούνε τη λέξη «διατροφη» αμέσως σκέφτονται τη διαιτα και την απώλεια βάρους.

Η εστίαση στο λεπτό σώμα για την ομορφια μας στην κοινωνία μας έχει εξισώσει αυτή τη λέξη με τη διαιτα και την απώλεια μερικών κιλών.

Ωστόσο, διατροφή σημαίνει πραγματικά οποιαδήποτε τρόφιμα ή ποτά βάζουμε στο σώμα μας και όχι όσα παραλείπουμε να βάζουμε με τη διαιτα.

Η διατροφή που κάνουμε έχει σημαντικό αντίκτυπο στη γενική μας υγεία.

Η θαυματουργή
διατροφή pH δεν είναι μόνο μια διατροφή για διαιτα και απώλεια βάρους.

Τι σχέση έχει η γήρανση με το pH και τις όξινες/αλκαλικές τροφές;

 
Ορισμένοι εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν ότι ο λόγος που γερνάμε έχει να κάνει αποκλειστικά με την ποσότητα των όξινων τροφίμων που τρώμε.

Η θεωρία είναι ότι γερνάμε επειδή πραγματικά δεν απαλλασσόμαστε από τα απόβλητα και τις τοξίνες που συσσωρεύονται μέσα στα σώματά μας. Καίμε θρεπτικές ουσίες στο εσωτερικό των κυττάρων μας για να πάρουμε ενέργεια, να διατηρήσουμε την θερμοκρασία του σώματός μας και κάνουμε το σώμα μας να λειτουργεί σωστά.

Δεν έχει σημασία τι είδος τροφής τρώμε, λαχανικά ή κρέας, όξινο ή αλκαλικό, γκουρμέ ή πρόχειρο φαγητό, αποτελούνται από τα ίδια στοιχεία: άνθρακα, άζωτο, υδρογόνο και οξυγόνο.


Για να λειτουργήσουν σωστά, τα κύτταρα χρησιμοποιούν τις θρεπτικές ουσίες.

Τις «οξειδώνουν» ή τις καίνε σε φυσικά οξέα: ανθρακικό οξύ, ουρικό οξύ, γαλακτικό οξύ και λιπαρά οξέα.

Τα κύτταρα αυτά διώχνουν τα οξέα ως απόβλητα στα ούρα και στον ιδρώτα. Όταν ο οργανισμός λειτουργεί σωστά και με ισορροπημένο τρόπο, τα οξέα αυτά απόβλητα δεν είναι πρόβλημα.Το σώμα μπορεί να απαλλαγεί από αυτά γρήγορα και εύκολα, και μπορείτε να διατηρήσετε
ένα κανονικό pH περίπου 7,4.


Ο σύγχρονος τρόπος ζωής καταλήγει ώστε το σώμα να μην μπορεί να απαλλαγεί από τα οξέα.

Η έλλειψη ύπνου, η έλλειψη άσκησης, η υπερεργασία, το άγχος, το κάπνισμα, η ρύπανση και οι δίαιτες υψηλών οξέων (βαριές στο κρέας και στα γαλακτοκομικά προϊόντα) όλα εμποδίζουν τα σώματά μας από το διώξουν σωστά αυτά τα οξέα
.

Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη παραγωγή όξινων από τους εν λόγω παράγοντες και το σώμα απλά δεν μπορεί να απαλλαγεί από αυτό. Ακόμη χειρότερα, οι σύγχρονες πρακτικές καλλιέργειας και παραγωγής τροφίμων κάνουν τα τρόφιμα περισσότερο όξινα από ό, τι παλιότερα.

Ανόργανα μέταλλα όπως το χλώριο, φώσφορο και θείο παρεισφρέουν στα κρέατα, στους σπόρους και στις καλλιέργειες με ρίζα μέσω του εδάφους, της ποιότητα του αέρα και τις γεωργικές πρακτικές
.

Καταναλώνουμε περισσότερα ανόργανα οξέα από ποτέ.
Όλα αυτά συμβάλλουν στην αδυναμία του οργανισμού μας να απαλλαγεί από τα οξέα. 


Η θαυματουργή διατροφή pH δίνει την τέλεια ισορροπία στις υπερόξινες τροφές που προκαλούν πρόωρη γήρανση.


Η γήρανση παρουσιάζεται εξαιτίας της συγκρότησης των όξινων στοιχείων στο σώμα.


Τα υγιή κύτταρα έχουν από τη φύση τους ένα ελαφρώς αλκαλικό pH επίπεδο, και επειδή τα όξινα και τα αλκαλικά είναι αντίθετα χημικά, τα υψηλά επίπεδα όξινων καταστρέφουν τα κύτταρα.


Για να σταματήσει τη γήρανση και να αντιστραφούν οι επιρροές της όξινης βλάβης στα κύτταρα, πρέπει:

- Να ξεκινήσουμε την αλκαλοποιητική διατροφή σύμφωνα με τις αρχές που ορίζονται στη θαυματουργή διατροφή pH.

- Πρέπει να βοηθήσουμε το σώμα μας να αναπτύξει ένα καλύτερο σύστημα για να απαλλαγεί από το όξινα απόβλητα.

- Στη συνέχεια, πρέπει να το διευκολύνουμε να απομακρύνει τα παλιά απορρίμματα από το σώμα μας.Το πρώτο βήμα απαιτεί να πίνετε άφθονο νερό, ιδιαίτερα αλκαλικό νερό χωρίς οξέα.


Μόλις τέσσερα ποτήρια αλκαλικό νερό είναι πιο αποτελεσματικά από οκτώ ποτήρια κανονικό νερό.


Το ιονισμένο νερό διατίθεται για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αλκαλικό νερό στην άνεση του σπιτιού σας. Το νερό αυτό θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το σύστημά σας και να απαλλαγείτε από τη δημιουργία οξύτητας μέσα σε αυτό.Η θαυματουργή διατροφή pH επίσης μας ενθαρρύνει να καταναλώσουμε υψηλότερα ποσοστά αλκαλικών τροφίμων με τη διατροφή μας.


Τα αλκαλοποιητικά τρόφιμα θα μας βοηθήσουν να αποκαταστήσουμε την ισορροπία του σώματος και να παρακινήσουμε τα υπόλοιπα όξινα απόβλητα να αναπτυχθούν έξω από το σώμα.


Σύμφωνα με τους οπαδούς της θαυματουργής διατροφής pH, τα αποτελέσματα είναι πιο νεανική λάμψη, περισσότερη ενέργεια και ανακούφιση από ορισμένα συμπτώματα της γήρανσης, όπως την αρθρίτιδα. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Όλα τα τελευταία νέα για την εξαφάνιση της κυτταριτιδας για την ομορφια του σωματος μας στα πιο σημαντικα σημεία του

-
Οι πιο αποτελεσματικές σπιτικες μασκες προσωπου για την ομορφια όλων των τύπων δέρματος

-
Παρασκευή χυμών για μια υγιεινή διαιτα - διατροφη ώστε να διατηρήσετε ομορφη τη σιλουέτα σας, υγιεινά - Τί πρέπει να ξέρετε

-
Πώς να συνδυάσουμε υγιεινα τις τροφες για ένα σωστό αδυνατισμα για ένα όμορφο και υγιη σωμα – Ενας συνοπτικός οδηγός για υγιεινη διατροφη

   
 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<