Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Ασκηση με Πιλατες – Πόσο πρέπει να αφιερώσετε στο Πιλατες για να διατηρηθείτε σε φορμα για μια καλυτερη εξωτερικη ομορφια;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την ομορφια μας το Πιλατες έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές ασκησης, ειδικά από γυμναστες και χορευτες.

Δεν έχει σημασία τί είστε, που ανήκετε, μπορείτε να ξεκινήσετε το Πιλατες για να διατηρήσετε ή για να χάσετε κιλα με άσκηση.

Το Πιλατες θα είναι κατάλληλο για εσάς, παρά την ηλικία σας, καθώς και τη φυσική σας κατάσταση.

Μιας και το Πιλάτες δεν επιβαρύνει το σώμα σας, είναι κατάλληλο να ασκείται από όλους! Ένας αριθμός διάσημων χορευτών, γυμναστών, και διασημοτήτων είναι γνωστό ότι ακολουθούν μαθηματα Πιλατες.

Δεδομένου ότι, το Πιλάτες βοηθά στην αύξηση της ισορροπίας καθώς και στη βελτίωση της ευελιξίας, αυτή η μορφή φυσικής ασκησης είναι πολύ δημοφιλής.


           


Ποικίλα πλεονεκτήματα του Πιλάτες

Το Πιλάτες δεν είναι μόνο χρήσιμο για την ενίσχυση της αντοχής σας.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες ασκήσεις, αλλά είναι επίσης χρήσιμο για την αύξηση ισορροπίας, καθώς και την ευελιξία του σώματος.

Αν μπορείτε να είστε συνεπείς με το Πιλάτες, θα ήταν επικερδής μακροπρόθεσμα, δεδομένου ότι αποτελεί επίσης μέσο για την προστασία σας από θανατηφόρους τραυματισμούς.Δείτε τα Πιλάτες βίντεο

Μιας και οι περισσότεροι από μας αποτυγχάνουν να βρουν χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαθήματα Πιλάτες, μπορείτε να δοκιμάσετε ατομικά μαθήματα Πιλάτες.

Ρίξτε μια ματιά στα διαθέσιμα βίντεο του Πιλάτες και επιλέξτε αυτό που φαίνεται κατάλληλο για εσάς.

Αυτό θα σας βοηθήσει να γνωριστείτε με το Πιλάτες, στο σπίτι σας, χωρίς να χαλάτε το πολυάσχολο πρόγραμμά σας.Μιας και οι κινήσεις του Πιλάτες δεν είναι πολύ σκληρές, μπορείτε πολύ εύκολα να εφαρμόσετε αυτές τις κινήσεις στο σπίτι.

Το Πιλάτες είναι χρήσιμο για την επούλωση των παλαιών τραυματισμών σας.

Επιπλέον, εξασφαλίζει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης που δεν είναι δυνατό σε οποιαδήποτε άλλη μορφή άσκησης.Τα DVD Πιλάτες για αρχάριους συνήθως δεν περιέχουν τις πιο καινοτόμες κινήσεις του Πιλάτες.

Αυτοί οι ψηφιακοί δίσκοι γνωρίζουν στο άτομο τις κατευθυντήριες γραμμές του Πιλάτες.

Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές περιλαμβάνουν οδηγίες για προσοχή, κεντράρισμα, κλπ.

Τα βίντεο αυτά για τους αρχάριους ενσωματώνουν συνήθως λιγότερο προηγμένες δράσεις. Αυτά τα βίντεο θα είναι τέλεια για σας εάν δεν έχετε προηγούμενη κατάρτιση του Πιλάτες.

Εάν εξασκείτε το Πιλάτες για αρκετό καιρό τώρα, σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε βίντεο με υψηλότερο επίπεδο.

Αυτά τα βίντεο είναι συνήθως ικανά να σας διδάξουν πιο καινοτόμες και προωθημένες κινήσεις Πιλάτες.Τα Πιλάτες DVD είναι διαθέσιμα για την αντιμετώπιση ειδικών απαιτήσεων

Υπάρχουν, επίσης, βίντεο του Πιλάτες που θα σας βοηθήσουν να εκπαιδεύσετε συγκεκριμένα μέρη του σώματός σας.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα DVD που θα σας βοηθήσει να φροντίσετε το σώμα σας, και να σας δείξει ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν με την άσκηση του γκολφ, και άλλες ασκήσεις που θα διευκολύνουν την καλύτερη διαχείριση του πόνου, κλπ.

Δεδομένου ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από βίντεο Πιλάτες, που είναι διαθέσιμα στην αγορά, είναι σίγουρο ότι θα είστε σε θέση να εντοπίσετε ένα DVD που θα είναι κατάλληλο για εσάς!

Τα άτομα που αγοράζουν διαδικτυακά, μπορούν απλά να έρθουν σε επαφή με μια δημοφιλή ιστοσελίδα και να ζητήσουν βοήθεια για να εντοπίσουν ένα βίντεο Πιλάτες κατάλληλο για αυτούς.


Δώστε προσοχή στην αποστολή καθώς και στα άλλα δώρα της παράδοσης


Ενώ επιλέγετε ένα Πιλάτες DVD ή Blue Ray δίσκο σε διαδικτυακά καταστήματα, βεβαιωθείτε ότι μπορούν να αποσταλούν στη χώρα σας, προκειμένου να μην απογοητευτείτε αργότερα.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στους δασμούς που πρέπει να καταβληθούν, καθώς επίσης και τα έξοδα αποστολής.

Ωστόσο, τα βίντεο είναι διαθέσιμα σε χαμηλές τιμές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτά τα βίντεο θα σας βοηθήσουν να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις ασκήσεις, καθώς και προγραμματισμένες ασκήσεις που πρέπει να ακολουθείται για αυτό το πρόγραμμα της φυσικής εκγύμνασης.

Συνήθως, 3 ημέρες την εβδομάδα θεωρείται αρκετό για αυτή τη μορφή εκπαίδευσης, αλλά θα πρέπει να είστε συνεπείς με το Πιλάτες, προκειμένου να επωφεληθείτε από αυτό!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Μια απολύτως χορτοφαγικη (Vegan) διαιτα για να βελτιωσουμε την ομορφια μας υγιεινα – Πώς θα κάνετε μια χορτοφαγικη διαιτα, είτε είστε χορτοφαγοι είτε όχι

-
Πως θα αποφύγετε την τριχοπτωση όπου μειώνει την εξωτερική σας ομορφια - Πώς θα πρέπει να το κάνετε σωστά για να σώσετε τα μαλλια σας όσο πιο νωρίς γίνεται

-
Πώς οι χυμοι φρουτων και λαχανικων μπορούν να βοηθήσουν στη διαιτα, τη διατροφη και την ομορφια του σωματος με απώλεια όσου βάρους χρειάζεστε

-
Πώς να επιτύχετε τους στοχους για χάσιμο βάρους για να βελτιώσετε την ομορφια και την εξωτερική σας εμφάνιση – Διαιτα με πρόγραμμα
 

 

          

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω