Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Διαφορετικοί τύποι θεραπειας της κυτταριτιδας για να ξέρετε πού βαδίζετε
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την ομορφια μας και ανεξάρτητα αν κάνουμε διαιτα ή όχι λέγεται ότι σε ποσοστό, 85-98% όλες οι γυναικες εμφανίζουν κυτταριτιδα. Όμως, η έννοια της κυτταριτιδας ακόμα δεν έχει γίνει αντιληπτή από πολλούς ανθρώπους. Ακριβώς για αυτό το λόγο πολύ άνθρωποι πιστεύουν ότι οι γρήγορες και εύκολες λύσεις που υπόσχονται οι μάγοι του μάρκετινγκ, είναι αλήθεια. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να βελτιώσετε και να θεραπεύσετε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, όταν η άσκηση και η διατροφή δεν προσφέρουν τα τέλεια αποτελέσματα.
Ωστόσο, η πλειοψηφία των λύσεων δεν είναι καλές, καθώς είναι και ακριβές.

Οι θεραπείες που βοηθάνε στην κυτταρίτιδα:

Έξυπνη λιποαναρρόφηση (λέιζερ λιπόλυσης)
Η λιποαναρρόφηση παραδοσιακά μειώνει το τοπικό πάχος.Γενικά, θεωρείται ότι αυτό μπορεί να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Ωστόσο, η ολική λιποαναρρόφηση, μπορεί να κάνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας ακόμα χειρότερη, καθώς δημιουργεί λακκάκια στο δέρμα και καταστρέφει τον συνδετικό ιστό. Αλλά, ο υπέρμαχος της έξυπνης λιποαναρρόφησης (η οποία βοηθάτε από λέιζερ), μπορεί να σκληρύνει το δέρμα και να βελτιώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Ωστόσο αυτή η θεραπεία θα πρέπει να προσεγγιστεί με προσοχή, μιας και είναι μια νέα τεχνική και δεν υπάρχουν διαθέσιμες έρευνες για μακροπρόθεσμες παρενέργειες, απεικονίζοντας την αποτελεσματικότητα του ή την ασφάλεια.


Θεραπεία με ηχητικά κύματα
Σε αυτή τη θεραπεία, υπάρχει η εξωτερική εφαρμογή από ηχητικά κύματα πίεσης, έτσι ώστε ο συνδετικός ιστός που καταλήγει σε όψη φλοιού πορτοκαλιού, να καταστραφεί.
Είναι όπως την εξωσωματική θεραπεία με ηλεκτρικά κύματα, που χρησιμοποιούνται για να θεραπεύσουν ασθένειες όπως πέτρα στα νεφρά και άλλες. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα μακροπρόθεσμα δεδομένα, καθώς είναι μια νέα διαδικασία, αλλά είναι πολλά υποσχόμενη.

Χειρουργική υποδόρια επέμβαση της κυτταρίτιδας
Αυτό το χειρουργείο περιλαμβάνει το κόψιμο προς τα κάτω τραβώντας τη λωρίδα του συνδετικού ιστού από ένα κοπτικό εργαλείο (σχήματος v).
Έχει δείξει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που είναι θετικά. Ωστόσο, είναι μια διεισδυτική επιλογή και δεν είναι διαθέσιμη διεθνώς. Είναι αποτελεσματική σε ορισμένες περιπτώσεις ή μέρη του σώματος και έχει περιορισμένες κλινικές έρευνες επίσης. Διατίθεται από την εταιρεία
Rejuveskin.

Λιπεκτομή ζώνης ή λιποπλαστική σώματος
Αυτή η θεραπεία περιλαμβάνει την αφαίρεση περίσσιου δέρματος, το λίφτινγκ του εναπομείναντος δέρματος και ασφαλίζοντας το σε κάποια θέση, έτσι ώστε το δέρμα από τους μηρούς, τους γλουτούς και οι κοιλιακοί να σηκώνονται, να σφίγγουν και να λειαίνονται.
Αυτό δεν ξεφορτώνει κάποια από την κυτταρίτιδα, αλλά η λείανση απομακρύνει την κακή εμφάνιση σημαντικά.

Είναι η πιο διεισδυτική χειρουργική επιλογή, αυξάνοντας έτσι τους κινδύνους καθώς και τις ουλές.

Eνέσεις λίπους ή αυτόλογη μεταβίβαση λίπους ή μεταμόσχευση λίπους
Η θεραπεία αυτή περιλαμβάνει την ένεση λίπους σε υποβαθμισμένες περιοχές, έτσι ώστε το δέρμα να φαίνεται λείο.
Είναι κάπως αποτελεσματικό, αλλά δεν είναι μια μόνιμη λύση.

Ορισμένες προσωρινές θεραπείες:

Endermologie
Σε αυτή τη θεραπεία, ένα μηχάνημα μασάζ σώματος εφοδιασμένο με μια κεφαλή 2 κυλίνδρων, που κάνει το συνδυασμό άσκηση πίεσης και ελεγχόμενη αναρρόφηση, επιστρατεύεται.
Το επίμονο λίπος διασπάται, καθώς και η κατακράτηση νερού και τεντώνεται η γραμμή του συνεσταλμένου συνδετικού ιστού κάνοντας μασάζ με αυτή τη συσκευή.

Στην πραγματικότητα, το μασάζ μπορεί να διεγείρει τους ινοβλαστούς και να παράγει επιπλέον κολλαγόνο που μπορεί να πυκνώσει και να ενισχύσει την επιδερμίδα και το χόριο. Υπήρξαν θετικά αποτελέσματα από αυτή τη θεραπεία, σύμφωνα με τους ασθενείς.

Velasmooth
Η θεραπεία αυτή χρησιμοποιεί μια συσκευή, ενσωματώνοντας το ύφος της Endermologie μασάζ με κυλίνδρους καθώς και αναρρόφηση.
Επίσης, έχει κάποια προστιθέμενη ενέργεια ραδιοσυχνότητας και υπέρυθρο φως τεχνολογίας.
Ισχυρίζεται ότι ο ασθενής μπορεί να αποκτήσει το λείο και σφιχτό δέρμα, βελτιωμένη κυκλοφορία, περίγραμμα σώματος και την ανακούφιση από μυϊκούς πόνους μέσα από μια σειρά συνεδριών.

Αναπόδεικτες
Υπάρχουν πολλές εταιρείες που ισχυρίζονται ότι επιλύουν την αγωνία της κυτταρίτιδας σας, αλλά δεν είναι τίποτα άλλο παρά από ψευδείς ισχυρισμούς που δεν έχουν άμεση απόδειξη της αποδοτικότητας τους.

   ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Ομορφια – Διαιτα: Γνωρίστε την ωμοφαγια - Καταναλώστε φρεσκα ωμα φρουτα και λαχανικα

- Ομορφια – Διαιτα: Η διαιτα της καθαρης διατροφης– Αποκτήστε μυς γρηγορότερα και αλλάξτε θεαματικά

- Ομορφια – Διαιτα: Η διαιτα του λιπαρού τομέα - Τρώτε και χάνετε κιλα την ίδια στιγμή

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<