Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Η διαιτα του λιπαρού τομέα - Τρώτε και χάνετε κιλα την ίδια στιγμή
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Μαρία Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την ομορφια μας υπάρχουν πολλές διαιτες διαθέσιμες. Αλλά, το κόλπο είναι να επιλέξουμε τη διαιτα που κολακεύει το σώμα μας και μας επιτρέπει να επιφέρουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα πλάνο διατροφης που εστιάζει στην ελαχιστοποίηση της πρόσληψης θερμιδων, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε τη διαιτα του λιπαρού τομέα, τουλάχιστον μία φορά.


Αυτή η δίαιτα έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τη κατανάλωση των θερμίδων, αλλά σας επιτρέπει να τρώτε μεγάλες μερίδες για κάθε ένα από τα γευματα σας. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με το γεγονός ότι αυτή η μεγάλη μερίδα φαγητού, πρέπει να περιλαμβάνει τρόφιμα που περιέχουν υψηλές ποσότητες φυτικών ινών και θα πρέπει ταυτόχρονα να είναι χαμηλά σε θερμίδες.

Η βασική αρχή που ακολουθείται εδώ είναι ότι πρέπει να τρώτε τρόφιμα σε επαρκή ποσότητα, έτσι ώστε να κρατά το στομάχι σας γεμάτο.
Αυτό θα σας αποθαρρύνει από το να φάτε παραπάνω και θα σας βοηθήσει να ρίξετε το βάρος σας. Αυτή η διατροφή είναι επίσης καλή, μιας και είναι πολύ ευέλικτη και σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε όλα τα είδη τροφής και γεύσεων.

Η βασική αρχή πίσω από τη δίαιτα του λιπαρού τομέα, είναι ότι πρέπει να τρώτε φαγητά που περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες.
Αυτά τα τρόφιμα περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Πρέπει να καταναλώνετε πολλά φυσικά προϊόντα και όχι επεξεργασμένα προϊόντα τροφίμων. Προτιμήστε τα λαχανικά, καθώς παρέχουν βιταμίνες και ίνες για το ανθρώπινο σώμα.


Τα πλεονεκτήματα καταναλώνοντας προϊόντα που περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες:

Περιέχουν χαμηλή χοληστερόλη:
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των τροφίμων που περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει στη διατήρηση του βάρους, δεδομένου ότι περιέχει χαμηλά επίπεδα χοληστερόλης. Για να παραμείνετε σε φόρμα και να ελέγξετε το βάρος σας θα πρέπει να αποφύγετε τη χοληστερόλη.

Βοηθούν στην πέψη: Αν καταναλώνετε τρόφιμα με βάση τις ίνες τότε θα βοηθήσετε την πέψη σας. Ένα καλό πεπτικό σύστημα είναι το μόνο σημάδι ενός υγιούς σώματος. Αυτό είναι βασικό, αν θέλετε να απαλλαγείτε από τα κιλά σας.

Εγγυήσεις απώλεια βάρους: Η κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν φυτικές ίνες είναι ένας σίγουρος τρόπος για γρήγορο αδυνάτισμα.

Οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής είναι ελλιπές, αν δεν υπάρχει και κάποια άσκηση: Έτσι, εάν θέλετε πραγματικά το διαιτητικό πρόγραμμα του λιπαρού τομέα να δουλέψει για σας, τότε πρέπει να κάνετε κάποιες ελαφριές ασκήσεις μαζί με τη δίαιτα. Θα πρέπει επίσης, να είσαστε προσεκτικοί να μην παρεκκλίνετε από το διαιτητικό σας πρόγραμμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να ρίξετε τα επιπλέον κιλά γρήγορα.

Τρόφιμα που μπορείτε να καταναλώνετε κατά τη διάρκεια της Δίαιτας του Λιπαρού Τομέα: Αυτό το πρόγραμμα διατροφής εστιάζει στην κατανάλωση περισσότερων ειδών διατροφής βασισμένα σε ίνες.

Φάτε Φρέσκα Φρούτα & Λαχανικά: Τα φρούτα είναι μερικά από τα πιο φυσικά προϊόντα διατροφής. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να καταναλώνετε πολλά φρέσκα φρούτα όπως τα σταφύλια, τα μήλα, τα βατόμουρα και τα πορτοκάλια.

Επίσης, επιδιώξτε να τρώτε φρέσκα φρούτα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και ωμά λαχανικά: Αυτό επίσης, συνεπάγεται ότι τρώτε καλά και καθαρά τρόφιμα. Αυτά τα προϊόντα διατροφής αποτελούνται από ίνες και είναι ιδιαίτερα θρεπτικά. Προτιμήστε φυλλώδη πράσινα λαχανικά, καθώς και εκείνα τα λαχανικά που περιέχουν νερό, όπως αγγούρια. Θα πρέπει να καταναλώνετε επίσης σέλινο, καθώς έχει χαμηλά επίπεδα θερμίδων.

Ωστόσο, πρέπει να αποφεύγετε τη ζάχαρη και τους χυμούς που περιέχουν υψηλά επίπεδα σακχάρου.
Θα πρέπει επίσης, να αποφύγετε τα μεταποιημένα προϊόντα τροφίμων, δεδομένου ότι δεν είναι φυσικά και ως εκ τούτου δεν κάνουν καλό στην υγεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Η διαιτα της ζωνης - Η κορυφαία επιλογή διάσημων και μη που είναι της μοδας

-
Η διαιτα-διατροφη των σταρ – Ποια είναι πραγματικά η κατάλληλη διαιτα –διατροφη

-
Παγκοσμια διατροφη αδυνατισματος - Το τελευταίο βήμα στην απωλεια βαρους

-
Σταματήστε τον αγώνα απώλειας βάρους-Δοκιμάστε το πρόγραμμα διαιτα και ασκηση

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω