Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Το Slim Fast πλάνο - Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να χάσετε βάρος γρήγορα σε λίγες μόνο μέρες
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Μαρία Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Όλοι μας κάποια στιγμή θέλουμε για την ομορφια μας να χάσουμε με διαιτα το επιπλέον βάρος που έχουμε αποκτήσει κατά καιρούς. Η ερώτηση που σας έρχεται στο μυαλό είναι «πώς να μετατρέψετε τη σκέψη σας σε δράση».

Με άλλα λόγια «Πώς επιτυγχάνουμε το όνειρό μας να γίνουμε αδύνατοι;» Μπορώ να στοιχηματίσω ότι όλοι σας περιμένετε με ανυπομονησία την απάντηση στο ερώτημα αυτό. Ένα πρόγραμμα έχει εμφανιστεί που θα σας βοηθήσει πολύ στη μείωση των πόντων και ονομάζεται
SLIM FAST ΠΛΑΝΟ! 

Τι είναι το Slim Fast πλάνο;
 

Το Slim Fast πλάνο είναι ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα διαχείρισης βάρους, που συνδυάζει αποτελεσματικά το εμπορικό σήμα Slim Fast των σνακ και γεύματα
, για τη συνέχιση της απώλειας βάρους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 Το «γρήγορα αδύνατοι» πλάνο, ουσιαστικά βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: ένα εύπλαστο σύστημα σε συνδυασμό με εξατομικευμένο σύστημα στήριξης που ουσιαστικά βοηθάει να διατηρηθεί μια θρεπτική διατροφή, ενώ σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες σας. Με τη βοήθεια του Slim Fast διατροφικού σχέδιου, που περιλαμβάνει μια ποικιλία γευμάτων και σνακ που περιέχουν χαμηλές θερμιδικές ιδιότητες σε συνδυασμό με τακτική άσκηση και υγιεινές συνήθειες, μπορείτε να κάψετε περισσότερες θερμίδες, διευκολύνοντας έτσι το πρόγραμμα απώλειας βάρους.
 

Επικεφαλής επιλογή του Slim Fast σχεδίου
Το Slim Fast πρόγραμμα προέρχεται κυρίως από την ίδια την παραγωγή του σε σνακ, ήδη συσκευασμένα γεύματα και μπάρες δημητριακών για να προκαλέσει το πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων, όπως και η πιο κοινή φράουλας, βανίλιας και κρεμώδης γεύσης, καθώς επίσης και τις πιο πρόσφατες πορτοκάλι και μπανάνα, καπουτσίνο Delight καθώς και η βασιλική σοκολάτα.
Μαζί με τα διάφορα γευστικά ροφήματα, υπάρχουν ορισμένες θρεπτικές μπάρες δημητριακών που είναι επίσης διαθέσιμες στην αγορά, με γεύσεις όπως βατόμουρο με μήλο ή τραγανές μπάρες. Ενώ είστε στο πρόγραμμα αυτό, καλό είναι να μείνετε μακριά από τα λίπη και από τρόφιμα πλούσια σε θερμίδες και καταφύγετε στις τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνες και φυτικές ίνες.
 

Περαιτέρω σχέδια για την εξασφάλιση ενός σίγουρου προγράμματος απώλειας βάρους
Το Fast Slim πρόγραμμα ενθαρρύνει τους χρήστες του να αναλάβουν σχέδια που θα εξασφαλίζουν την περαιτέρω μείωση του βάρους, όπως η συμμετοχή σε δραστηριότητες εκγύμνασης, καθώς και τακτικές ασκήσεις.

Αντί των δραστηριοτήτων που αναλαμβάνονται από τους χρήστες πριν από την έναρξη του προγράμματος, το σχέδιο Slim Fast αποφασίζει για τις ασκήσεις που οι χρήστες θα ασχοληθούν στο μέλλον. Για παράδειγμα, αν ο ενδιαφερόμενος δεν εξασκούταν, αυτός ή αυτή μπορεί να αρχίσει με γρήγορο περπάτημα.
Ο ρόλος της άσκησης είναι πολύ σημαντικός για το σχέδιο, και είναι απαραίτητος γιατί βοηθά το πρόγραμμα απώλειας βάρους να πετύχει.


Οι διαθέσιμες διατροφικές επιλογές του Slim Fast προγράμματος
Οι οπαδοί αυτής της δίαιτας ενθαρρύνονται συνήθως να τρώνε έξι γεύματα την ημέρα με το σχέδιο Slim Fast.


Είναι καλύτερα να χρησιμοποιούν τα προϊόντα Slim Fast για διπλά γεύματα και σνακ και μόνο σε μια συγκεκριμένη ημέρα.
Μπορείτε να επιλέξετε τα γεύματά σας το υπόλοιπο της ημέρας, αλλά να θυμάστε να μην καταναλώσετε είδη διατροφής που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος.

 
Ένας σημαντικός αριθμός από δίαιτες που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα, δεν ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές, οι οποίες επιτρέπουν μια απώλεια της τάξης του 10% του βάρους του ατόμου. Το Slim Fast λειτουργεί σύμφωνα με το σχέδιο αυτό και έτσι εξασφαλίζει ένα ασφαλές πρόγραμμα απώλειας βάρους!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Δοκιμάστε τη διαιτα Προσωπικοτητας διατηρώντας τις δικές σας προσωπικές συνήθειες

- Επιλέξτε μια διαιτα με πολύ λίγες αλλά έξυπνες θερμίδες - Χάστε βάρος, αλλά όχι και τον εαυτό σας

- Αποκτήστε λεπτη σιλουετα και φροντίστε να είστε πάντα σε φόρμα

- Πώς να βελτιώσετε τη διατροφη σας στη δουλεια, δίχως να κάνατε μια δύσκολη διαιτα

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω