Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πώς να γίνετε ή να παραμείνετε αδύνατοι καταναλώνοντας λιγότερους υδατανθρακες – Χρήσιμες συμβουλές για να λιγοστέψετε το λίπος στο σώμα σας
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Βασιλική Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την ομορφια μας το να είμαστε αδύνατοι είναι σίγουρα της μόδας με την ελάχιστη δυνατή διαιτα. Αν είμαστε αδύνατοι δείχνουμε πιο ελκυστικοί και έχουμε το πλεονέκτημα να φορέσουμε για την ομορφια μας όποιο ρούχο θέλουμε και να ακολουθήσουμε την τελευταία λέξη της μόδας.

Θα ωφεληθούμε επίσης και από την καλή υγεια που θα διατηρήσουμε με αυτόν τον τρόπο και θα κρατήσουμε μακριά τις ασθενειες από το σωμα μας.

Οπότε ποιος είναι ο τρόπος για να κρατήσουμε το σώμα μας αδύνατο; Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα υγειές και αδύνατο σώμα;

Παρακάτω θα δούμε μερικές χρήσιμες συμβουλές καταναλώνοντας λιγότερους υδατανθρακες για να είμαστε πάντα σε φόρμα και να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή ένα υγιές τρόπο ζωής.

 

Πρέπει να περιορίσουμε την κατανάλωση λευκών υδατανθράκων
Όταν καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες υδατανθράκων αυτό που κάνουμε πραγματικά είναι να μειώνουμε την πορεία του στόχου μας για να παραμείνουμε αδύνατοι και υγιείς.


Πρέπει οπωσδήποτε να περικόψουμε ένα μεγάλο μέρος από τους υδατανθρακες από τη διατροφη μας
. Οι υδατανθρακες ανεβάζουν τα επίπεδα της ζάχαρης στο αίμα τους σώματός μας με ταχύτατους ρυθμούς. Απλούς υδατανθρακες περιέχουν όλα τα προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη και ιδιαίτερα λευκή ζάχαρη, λευκό αλεύρι όπως το λευκό ψωμί, τα λευκά μακαρόνια, τα λευκά δημητριακά, το λευκό ρύζι και πολλές άλλες τροφές. Τα προϊόντα ολικής άλεσης, όπως το ψωμί, τα μακαρόνια, τα δημητριακά και το ρύζι ολικής άλεσης είναι πολύ πιο υγιεινά και θα πρέπει να τα προτιμάμε.Η ινσουλίνη καθαρίζει τη ζάχαρη από το σώμα μας με ταχύτατους ρυθμούς.
Αυτό δεν είναι καλό για το σώμα μας επειδή μπορεί να οδηγήσει στη μείωση της ζάχαρης του αίματος σε ένα σημαντικά επίπεδα. Αυτή η σύγκρουση είναι πραγματικά επιβλαβής. Η ραγδαία πτώση του σακχάρου του αίματος μπορεί να μας κάνει να θέλουμε περισσότερο ανθυγιεινά τρόφιμα και περισσότερους υδατάνθρακες για να κερδίσουμε περισσότερη ενέργεια. Μπορεί να μην συνειδητοποιούμε πως γεμίζουμε το σώμα σας με πολλούς λάθος υδατάνθρακες και αυτό μας κάνει να καταναλώνουμε περισσότερες θερμίδες.


Οι απλοί υδατάνθρακες είναι γεμάτοι ζάχαρη και με πολλές θερμίδες.
Αυτό δεν είναι καθόλου χρήσιμο για το σώμα μας. Τα υψηλά επίπεδα της ζάχαρης στο σώμα μπορούν να οδηγήσουν στην άνοδο της ζάχαρης στο αίμα και στη συνέχεια θα μας καταστήσει πεινασμένους και θα θελήσουμε τους λάθος υδατάνθρακες. Θα πρέπει να σιγουρευτούμε λοιπόν πως δεν θα καταναλώσουμε πολλούς απλούς υδατάνθρακες.


Τι είναι καλύτερο να τρώμε;
Πρέπει να συμπεριλάβουμε πολλές τροφές με φυτικές ίνες στη διατροφή μας και ιδιαίτερα ψωμιά και μακαρόνια ολικής άλεσης, λαχανικά, φρέσκα φρούτα, πλιγούρι βρώμης, ξηρούς καρπούς, και ελαιόλαδο. Αυτές οι τροφές είναι αρκετά χρήσιμες να μας κρατήσουν χορτάτους για μεγάλο διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να καταναλώσουμε λάθος τροφές.


Θυμηθείτε ότι οι μυς μας δεν χρειάζονται πολλούς υδατάνθρακες για να αναπτυχθούν.
Στην πραγματικότητα δεν χρειάζονται καθόλου υδατάνθρακες.
Η μείωση των υδατανθράκων είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να έχουμε μια υγιή ζωή και να διατηρήσουμε ένα αδύνατο και υγιές σώμα. Θα πρέπει να καταναλώνουμε πολλά λαχανικά και φρούτα καθημερινώς για να μειώσουμε την κατανάλωση απλών υδατανθράκων. Επίσης, θα πρέπει να περιλάβουμε άπαχες πρωτεΐνες και υδατάνθρακες ολικής άλεσης που περιέχουν πολλές θρεπτικές ουσίες που απαιτούνται για να κρατήσουν το μεταβολισμό μας ψηλά. Αυτό θα μας βοηθήσει επίσης να χάσουμε βάρος ή να παραμείνουμε αδύνατοι.
Θα πρέπει να περιορίσουμε την κατανάλωση των υδατανθράκων όπου περιέχουν τα υψηλές ποσότητες ζάχαρης και άσπρου αλευριού.
Οι υδατανθρακες δεν πρόκειται να μας βοηθήσουν με κανένα τρόπο και θα μας γεμίσουν το σώμα με περιττά παχάκια.Και πολύ νερό…
Η κατανάλωση τουλάχιστον 8-10 ποτηριών νερού την ημέρα
θα μας βοηθήσει σίγουρα στην απώλεια βάρους.
Επίσης θα πρέπει να αυξήσετε την κατανάλωση πράσινου τσαγιού για την επιτάχυνση της διαδικασίας απώλειας βάρους. Ο περιορισμός των απλών υδατανθράκων θα μας βοηθήσει πολύ μείωση του λίπους στο σώμα μας και θα μας κάνει πολύ πιο ελκυστικούς.


Καλή δίαιτα για ένα πιο αδύνατο σώμα!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

- Πώς τα Αντιοξειδωτικα τροφιμα φροντίζουν εκτός από την υγεια και την ομορφια μας

-
Φαστ-φουντ διαιτα - Διαιτα ακόμα και όταν είστε σε εστιατοριο

-
Διαιτητικό πρόγραμμα «αδυνατη για πάντα» - Πετυχαίνοντας επιθυμητά επίπεδα άσκησης

-
Η διαιτα του συντελεστή 5 - Δοκιμάστε τη για να το πιστέψετε πως λειτουργεί

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω