Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Γιατί οι ανδρες θέλουν να κάνουν σταθερες σχεσεις και παντρεύονται μόνο συγκεκριμένο τύπο γυναικών;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Βασιλική Τ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Ολοι οι άντρες για τις σχεσεις τους έχουν ένα μυστικό κατάλογο με ιδιότητες που μια γυναικα πρέπει να έχει προκειμένου να γίνει η συζυγος τους. Αν δεν έχετε τα κατάλληλα προσόντα μπορεί να μην σας κάνει ποτέ πρόταση γάμου.

Συμβαίνει όλη την ώρα να βλέπετε έναν άντρα σε μια σχεση με μια γυναίκα για χρόνια και σε σύντομο χρονικό διάστημα να χωρίζει για να παντρευτεί την πρώτη γυναίκα που θα βρεθεί στο δρόμο του.

Οι παράγοντες που καθορίζουν τη μετάβαση από τις σταθερες σχεσεις μέχρι το γάμο φαίνεται να είναι ένα μυστήριο.
           


Στην πραγματικότητα, οι ειδικοί λένε ότι όλα έχουν να κάνουν με ορισμένες αρετές που οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν καλά, αλλά οι άνδρες τις λατρεύουν ξαφνικά.


Πρέπει να είστε μυστηριώδης και να εξελίσσεστε συνεχώς


Έχετε παρατηρήσει ότι στο τέλος της τηλεοπτικής περιόδου των σήριαλ οι σεναριογράφοι κάνουν ότι είναι δυνατόν για να σας κρατήσουν σε περιέργεια και με την επιθυμία να ανακαλύψετε πιο γρήγορα τη συνέχεια;


Το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και με τις σχέσεις. Μια γυναίκα πρέπει συνεχώς να προσφέρει στον αγαπημένο της το ίδιο μείγμα ενθουσιασμού και να τον εκπλήσσει συνεχώς. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε τον αυθορμητισμό σας.

Να κρατάτε όλη την ώρα τον εαυτό σας απασχολημένο με νέα πράγματα και να του δείχνετε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν ξέρει για σας.

Διαφορετικά, του δίνετε την εντύπωση ότι μια μόνιμη σχέση ή ένας γάμος μαζί σας θα είναι βαρετός και μονότονος. Αυτή η αίσθηση της περιπέτειας δεν θα πρέπει να φαίνεται τεχνητή, αλλά φυσική, προερχόμενη από μέσα σας.Θα πρέπει να λατρεύετε να κάνετε έρωτα μαζί του


Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για σας.

Ένα κορίτσι που δείχνει στην κρεβατοκάμαρα ότι το απολαμβάνει και κάνει ότι είναι δυνατόν για μια καταπληκτική σεξουαλική ζωή θα έχει πάντα τον άνδρα που θέλει.

Αντίθετα, ένα κορίτσι που κάνει προσπάθειες για να είναι στο ίδιο μήκος κύματος, σεξουαλικά μιλώντας, με το σύντροφό της και δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά, δεν έχει μεγάλες πιθανότητες να στραφεί από μια καλή ερωμένη σε σύζυγο.

Οι ειδικοί λένε ότι οι άνδρες χρειάζονται αρκετά το σεξ, αλλά την ίδια στιγμή μια οικεία σχέση που τους δίνει σταθερότητα και άνεση. Έτσι, δεν χρειάζεται να τον σοκάρετε με στάσεις κάμα σούτρα, αλλά να του δώσετε καρδιά και ψυχή ακριβώς εκείνες τις στιγμές.

Λάβετε υπόψη ότι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του άντρα είναι ότι μετά το γάμο το σεξ δεν θα είναι τόσο καλό πια.


Δείξτε του ότι η ζωή σας δεν αφορά μόνο εκείνον

Είναι κολακευτικό για έναν άντρα να συνειδητοποιήσει ότι η κοπέλα του τον αγαπά τρελά.


Αλλά δεν τρελαίνεται με τις γυναίκες που του δίνουν την εντύπωση ότι ο ίδιος είναι ολόκληρος ο κόσμος τους. Για το λόγο αυτό, μια γυναίκα πρέπει να διατηρήσει την ανεξαρτησία της, ακόμη και όταν είναι σίγουρη ότι η σχέση οδηγεί σε γάμο.

Μια γυναίκα που εξαρτάται από έναν άνδρα στους περισσότερους τομείς, κινδυνεύει να τον τρομάξει.

Οι άνδρες δεν θέλουν να αισθάνονται ασφυξία ή την πλήρη ευθύνη για την καθημερινή ευτυχία των αγαπημένων τους.


Δείξτε του πόσο σημαντικός είναι για εσάς

Ακόμη και αν οι άνδρες λατρεύουν τις ανεξάρτητες γυναίκες πρέπει να φροντίσετε αυτή τη λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ της ανεξαρτησίας και της αδιαφορίας.

Οι άνδρες παντρεύονται με γυναίκες που έχουν μια ευαίσθητη πλευρά και δείχνουν ότι οτιδήποτε και αν συμβεί, θα τον υποστηρίξουν.

Βλέπουν τη ζωή σαν έναν αγώνα και όταν μάχονται πρέπει να έχουν κάποια δίπλα τους για να τους υπερασπιστεί, ειδικά σε δύσκολες στιγμές.


Θέλετε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερος και να πετύχει στη ζωή

Οι άνδρες δεν θέλουν γυναίκες που τους δίνουν εντολές ή τους ελέγχουν κάθε δευτερόλεπτο.

Θέλουν να τη γυναίκα να τον βοηθήσει να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του μέσα από τη διατήρηση των ιδεών και των σκοπών του, προκειμένου να είναι νικητής σε ότι θέλει.

Ένας άντρας θαυμάζει μια γυναίκα που ξέρει να τον συμβουλεύει μόνο για το καλύτερο και να τον βοηθήσει να έχει επιτυχία.


Βλέπετε τον εαυτό σας σε αυτά τα χαρακτηριστικά;

Τότε, εσείς και ο φίλος σας έχετε μεγάλες πιθανότητες να διασχίσετε μαζί το μονοπάτι της ζωής και να είσαστε καλά για πολύ καιρό.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Πώς να κάνετε μια νέα συγκατοικηση με το συντροφο σας μέσα σε μια σημαντική σχεση να πετύχει 

-
Πώς να κάνετε έναν αντρα να σας ερωτευθεί παράφορα και να μείνει μαζί σας για πολύ καιρό μέσα σε μια σταθερή σχεση – Πώς θα πετύχετε σε σημαντικές σχεσεις

-
Πώς να αξιολογήσετε ένα ραντεβου ή αν πήγε ή όχι καλά και έχει προοπτικές για τη δημιουργία μια νέας σχεσης

-
Γιατί όταν έχουμε σταθερές σχεσεις μπαίνουμε στον πειρασμό να κάνουμε απιστια; Πώς θα το αποφύγουμε;


 

 

          

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η