Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πώς να αξιολογήσετε ένα ραντεβου ή αν πήγε ή όχι καλά και έχει προοπτικές για τη δημιουργία μια νέας σχεσης
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Στη ζωή μας και πόσο μάλλον στις σχεσεις μας αμφισβητούμε πολλά πράγματα και έχουμε πολλές αμφιβολίες για το αν πήγε κάτι καλά ή όχι.

Ιδιαίτερα στις σχεσεις και σε ότι αφορά τον ερωτα και την αγαπη μας για τους άλλους συχνά έχουμε ανασφάλεια για το αν τα πράγματα είναι καλά ή όχι, όσο κι αν έχουμε προσπαθήσει για να πάνε καλά.Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι περισσότερες από τις ιστορίες αγάπης στις σχεσεις μας ξεκινούν από ένα ραντεβού που απλά είπατε να δοκιμάσετε για να γνωρίσετε ένα πρόσωπο.

Είτε, λοιπόν μόλις είχατε το πρώτο σας ραντεβου, είτε απλά ένα ακόμα σε μια σειρά ραντεβού με έναν άνθρωπο, πιθανό να αναρωτιέστε πώς πήγαν τα πράγματα μεταξύ σας.
           


Παρακάτω σας δίνουμε κάποια σημαντικά στοιχεία για να γνωρίζετε πώς πραγματικά πήγε το ραντεβου σας και τι να περιμένετε από τον άνθρωπο που μόλις βγήκατε έξω μαζί.


Θα πρέπει να ξέρετε πως γενικότερα δεν υπάρχει κάποια τυπική συνταγή
για την αξιολόγηση ενός ραντεβού.

Γιατί αυτό είναι μέρος της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης και, όπως όλοι γνωρίζουμε, τα πράγματα είναι πολύπλοκα εδώ.

Είναι γενικότερα θέμα χημείας και μιας γενικότερης καλής ή κακής αίσθησης που σας έχει δώσει.


Ο πρώτος κανόνας είναι να προσπαθήσετε να εντοπίσετε ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ανθρώπου που βγήκατε ραντεβού.

Γιατί από περίπτωση σε περίπτωση, το ίδιο πράγμα μπορεί να έχει περισσότερες ερμηνείες ανάλογα με αυτό το χαρακτηριστικό.


Αν από την αρχή νιώθετε πως κάποια χαρακτηριστικά την προσωπικότητάς του/της δεν σας κάνουν, τότε ίσως να είναι αλήθεια και να είναι τόσο έντονα που να μην διορθώνονται με τίποτα.


Δεύτερον, θα πρέπει να θυμόσαστε ολόκληρο το ραντεβού, με όλες τις λεπτομέρειες.

Και να αρχίσετε να ερμηνεύετε τις πράξεις και τις αντιδράσεις του άλλους ατόμου για την εμφάνιση, τις χειρονομίες και τα λόγια σας.


Είναι προφανές ότι μια απλή φιλοφρόνηση από ένα εσωστρεφή ή ντροπαλό άτομο σημαίνει ότι ενδιαφέρεται αρκετά για εσάς, ενώ από ένα εξωστρεφή και τολμηρό άτομο, σημαίνει ότι μόνο του αρέσετε.Οι στιγμές κλειδιά είναι επίσης σημαντικές.


Όπως η αρχή, το μέρος από τη μέση, όταν αισθανθήκατε πιο άνετα, και το τέλος του ραντεβού.


Οι αντιδράσεις του άλλου ατόμου και πώς σας φέρθηκε σε όλα αυτά τα σημεία παίζει μεγάλη σημασία.Προσπαθήστε να θυμηθείτε την έκφραση του προσώπου του ατόμου όταν σας είδε, διότι είναι πολύ σημαντικό.


Αν φάνηκε έκπληκτο, έκθαμβο ή ενθουσιώδη, σημαίνει ότι πραγματικά σας γουστάρει.

Φυσικά, ακόμα κι αν δεν φανεί και τόσο εκστατικό στην αρχή, μπορεί να αρχίσει αργότερα η μεγαλύτερη έλξη μεταξύ σας. Ίσως πάλι το άτομο αυτό που βγαίνετε να έχει κάποια προσωπικά προβλήματα, όπως θέματα εμπιστοσύνης, αμφιβολίας ή απλά κάποια προσωπικά θέματα.

Απλά σκεφτείτε ότι πολλά μπορούν να συμβαίνουν στη ζωή του άλλου και πως σίγουρα υπάρχει λόγος για τον οποίο βγαίνει ραντεβού με μαζί σας. Να είστε υπομονετικοί, εφόσον σας αρέσει πολύ και θέλετε να γνωρίσετε αυτό το άτομο καλύτερα.Μόλις αρχίσετε να προσαρμόζεστε σε ένα μέρος και να συζητάτε λίγο έρχεται μια στιγμή που σπάτε το πάγο και γίνεστε πιο άνετοι μεταξύ σας.


Θυμηθείτε τη συνομιλία σας και εστιάστε σε συγκεκριμένα σημαντικά σημεία.


Μήπως συμπάσχετε και έχετε τους ίδιους προβληματισμούς; Μήπως αισθάνεστε ότι είστε στο ίδιο μήκος κύματος;

Μήπως γελάσατε πολύ και ταιριάζει το χιούμορ σας;

Μήπως σας έδωσε συγκεκριμένα μηνύματα που σας άρεσαν;


Αν οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα είναι ναι, τότε είχατε ένα υπέροχο ραντεβού και είναι περισσότερο από βέβαιο ότι μπορεί να καταλήξει κάπου.

Αν οι περισσότερες από τις απαντήσεις είναι ναι, μην πανικοβληθείτε.


Αυτό σημαίνει ότι έχετε δυνατότητες, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε λίγο περισσότερο για να καταλήξει σε σχέση!

Αν οι περισσότερες από τις απαντήσεις είναι όχι, ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε το άτομο αυτό ως ένα μελλοντικό φίλο.Φυσικά, κάθε ραντεβού έχει και ένα τέλος.

Έτσι, να θυμάστε πως ήταν το αντίο.


Τι αίσθηση σας έδωσε; Μήπως σας κοίταξε στα μάτια και σας μετέδωσε ακόμα και χωρίς λέξεις ότι το απόλαυσε;

Αν ναι, είναι κάτι παραπάνω από σαφές για το πώς πήγε το ραντεβού σας.Τελικά, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν αξιολογείτε ένα ραντεβού είναι να αναλύσετε τα πάντα σχετικά με το τύπο της προσωπικότητας του/της.


Σε τελική ανάλυση, δεν μπορείτε να περιμένετε από ένα ντροπαλό άτομο να συμπεριφερθεί σαν ένα τολμηρό!

Επίσης, μην πανικοβληθείτε αν όλα δεν είναι τέλεια ή αν το ραντεβού δεν πάει καλά σε όλα! Πρέπει να έχετε υπομονή με το άτομο αυτό, αλλά μόνο αν υπάρχει προοπτική και σας αρέσει πολύ για να προχωρήσετε.

Έτσι κι αλλιώς, υπάρχουν πολλά άτομα μόνα τους εκεί έξω και σίγουρα ένα είναι οπωσδήποτε για σας! Καλή τύχη!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Γιατί όταν έχουμε σταθερές σχεσεις μπαίνουμε στον πειρασμό να κάνουμε απιστια; Πώς θα το αποφύγουμε;

- Πόσο σημαντικό είναι το φιλι για τη δημιουργία μιας καινούργιας σχεσης – Πόσο χρόνο θα πρέπει να δώσετε για να δείτε αν αξίζει τον κόπο;

- Πώς θα βελτιώσετε στις σχεσεις σας το στυλ που φλερτάρετε προκειμένου να μπορέσετε να διατηρήσετε το ενδιαφέρον του ατόμου που σας αρέσει

- Πώς θα περάσετε σε μια καινούργια σχεση βήμα-βήμα μετά από έναν χωρισμο όταν έχετε απογοητευτεί από τις σχεσεις γενικότερα


 

          

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η