Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Όλα τα τελευταία νέα για την εξαφάνιση της κυτταριτιδας για την ομορφια του σωματος μας στα πιο σημαντικα σημεία του
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Φαίνεται πως για την ομορφια τους σωματος μας και την εξαφάνιση της κυτταριτιδας, εκτός από τη γυμναστικη και τη διαιτα και η διατήρηση μιας υγιης ερωτικης ζωής είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και πιο ευχάριστες λύσεις για την προληψη και την καταπολέμηση της.

Τουλάχιστον το 90% του γυναικείου πληθυσμού αυτού του πλανήτη έχει ή θα έχει κυτταριτιδα μετά την εφηβεια.

Η κυτταριτιδα δεν αποθηκεύεται μόνο στα υπερβαρα και παχυσαρκα άτομα.

Θα μπορούσε να επηρεάσει οποιονδήποτε από εμάς, χωρίς καμία εξαίρεση.

Επομένως, αφήστε στην άκρη όλες τις προκαταλήψεις και τους μύθους που έχετε ακούσει μέχρι τώρα και διαβάστε προσεκτικά.

Οποιαδήποτε γυναικα μπορεί να αποκτήσει κυτταριτιδα που επηρεάζει αρνητικά την ομορφια του σωματος μας. Έχετε πρόβλημα κυτταριτιδας;

Παρά το γεγονός ότι έχετε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, ή τουλάχιστον προσπαθείτε. 


Κάνετε μια υγιεινή διατροφή ή τουλάχιστον τις περισσότερες μέρες; Ομολογείτε πως αθλείστε τόσο όσο θα έπρεπε, αλλά δεν είστε καθιστικός τύπος; Μπορεί κι εσείς να είστε θύμα της κυτταρίτιδας. Τέλος πάντων, τα καλά νέα είναι ότι η κυτταρίτιδα μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Πώς;


Υπάρχουν πολλές μέθοδοι αλλά ας γνωρίσουμε πρώτα καλά τον «εχθρό»:
 

Τι πραγματικά είναι η κυτταρίτιδα;


Είναι ένας μη ιατρικός όρος γνωστός για την άναρχη και αντιαισθητική εμφάνιση του δέρματος.


Αυτή προκαλείται από τις συνθήκες του στρώματος του λίπους που είναι κάτω από το δέρμα. Η κυτταρίτιδα δεν είναι ένα είδος λίπους αλλά επιρροή των ιστών που καθορίζεται από ένα σύνολο εκδηλώσεων.

Όπως:


Φυλάκιση του λίπους ωοθυλακίων με κάθετες ίνες.

Αύξηση του όγκου των λιποκυττάρων.

Λιπώδης ιστός σε περίσσεια.
  Πού εκδηλώνεται; 

Εκδηλώνεται κατά προτίμηση στο μέρος των μηρών, στα οπίσθια, τα γόνατα και τα χέρια.  


Σε τι ποσοστό γυναικών;


Επηρεάζει σε ποσοστό το 99,9% των γυναικών.


Προσοχή! Δεν συγχέεται το φυσιολογικό, ακόμη και το λίπος που είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του σώματος, με την κυτταρίτιδα. 

Μερικοί γιατροί θεωρούν ότι ο σχηματισμός της κυτταρίτιδας καθορίζεται από το αίμα και από προβλήματα λεμφικής κυκλοφορίας.

Οι φυσιοπαθητικοί ισχυρίζονται ότι η συσσώρευση τοξινών είναι η κύρια αιτία.
Κάποιοι λένε ότι η πολύ μεγάλη πρόσληψη νερού οδηγεί σε αποθήκευση στα λιποκύτταρα. Άλλοι ισχυρίζονται ότι η κυτταρίτιδα εκδηλώνεται από ανεπαρκή πρόσληψη υγρών. Η πλειοψηφία των εμπειρογνωμόνων συμφώνησαν ότι η κυτταρίτιδα προκαλείται από συσσώρευση παραγόντων συν την κληρονομικότητα, τις ορμόνες, την καθιστική ζωή, το άγχος, το κάπνισμα, κ.ά. 


Τα καλά νέα είναι η κυτταρίτιδα μπορεί να αντιμετωπιστεί.


Εδώ είναι οι επιλογές: 
 


Endermologie
 

Είναι μια μηχανή που εφευρέθηκε στη Γαλλία στις αρχές της δεκαετίας του '80.


Πρόκειται για μια η επεμβατική, μη χειρουργική διαδικασία για την αναμόρφωση του σώματος μέσα από ένα βαθύ και σταθερό υποδερματικό μασάζ. Η διαδικασία είναι κάπως δυσάρεστη αλλά εγγυάται τη βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας.

Μπορεί να μειώσει τις διαστάσεις του σώματος σε μερικά εκατοστά και εξασφαλίζει μια καλή τόνωση του δέρματος.


Μια συνεδρία διαρκεί 30 - 45 λεπτά, τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την έκτη συνεδρία και μια πλήρη θεραπεία περιλαμβάνει 10 -12 συνεδρίες. Όλο αυτό το διάστημα, θα πρέπει να πίνετε πολύ νερό για "πλύση" των τοξινών. Τα αποτελέσματα δεν είναι μόνιμα αλλά αν σας το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας, τότε κάντε το!

Λιποαναρρόφηση και μικρολιπαναρρόφηση  

Είναι ένα αμφισβητήσιμο θέμα, που ακούγεται καλό στη θεωρία, αλλά μπορεί να είναι μια καταστροφή εάν πέσετε σε έναν ανειδίκευτο χειρούργο
.

Η μέθοδος συνίσταται στην εισαγωγή ενός σωλήνα με διάμετρο ενός χιλιοστού, μέσα από μικρές τομές για την εξαγωγή του υπερβολικού λιπώδους ιστού. Είναι μια διαδικασία που μπορεί να φέρει βελτίωση σε πολλές περιπτώσεις αλλά συνεπάγεται ορισμένους κινδύνους (μόνιμες ανωμαλίες του δέρματος, αποχρωματισμό ή ακόμα και νέκρωση κάποιων ιστών). 


Συνδυαστικές θεραπείες


Όπως ηλεκτροθεραπεία, μασάζ, περιποιήσεις σώματος με φύκια, απολέπιση.


Η θεωρία λέει ότι το κάθε ένα από αυτά βοηθά στη μείωση του επιπέδου του στρες, την οξυγόνωση των ιστών, τη λεμφική αποχέτευση, τη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και την αποβολή των τοξινών, αλλά τα αποτελέσματα (όχι μόνιμα) εμφανίζονται μόνο εάν χρησιμοποιούνται συμπληρωματικά.

Οι διαδικασίες αυτές είναι ανώδυνες, πολυτελείς, απαιτείται πολύ συνέπεια, χρόνος και θα πρέπει να διπλασιαστεί με κατάλληλη δίαιτα (πολλές φυτικές ίνες, φρούτα, λαχανικά, αποφυγή του αλατιού, καφεΐνης, καπνού και μεταποιημένων τροφίμων).   


Αθλητισμός
 

Ίσως η πιο φυσική λύση κατά της κυτταρίτιδας με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.
 

Αλλά θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά, να ιδρώσετε πολύ και να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή. Κολυμπήστε, τρέξτε, αναπτύξτε και τονώστε τους μυς σας. Κάποια στιγμή μπορεί να αυξήσετε λίγο τη περιφέρεια του σώματός σας που προκαλείται από την αύξηση της μυϊκής μάζας (αρνητικά στον λιπώδη ιστό). Μην ανησυχείτε όμως γιατί αυτό είναι ένα προσωρινό φαινόμενο.  


Συμπέρασμα: Ακόμα δεν έχουμε βρει μια λοσιόν ή ένα ορό που να εξαλείφει θαυματουργά την κυτταρίτιδα. Υπάρχουν κάποιες καλές που βελτιώνουν μόνο την όψη. Και όσο αφορά την Endermologie, μπορεί να υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις με αξιοσημείωτα αποτελέσματα αλλά μόλις εγκατέλειψαν τη θεραπεία η κυτταρίτιδα επανεμφανίστηκε.

Πλαστική χειρουργική; Χρησιμοποιήστε τη μόνο αν είστε πεπεισμένες ότι δεν έχετε καμία άλλη επιλογή και προσέξτε το χειρούργο που θα επιλέξετε.

Τέλος πάντων, αν αποφασίσατε να επιτεθείτε στην κυτταρίτιδα, μην εγκαταλείψετε: αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας, ακολουθήστε συνδυαστικές θεραπείες, προτιμήστε τις φυσικές λύσεις, υγιεινή διατροφή και άθληση και εξασφαλίστε μια καλή σεξουαλική ζωή! 

           

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-Οι πιο αποτελεσματικές σπιτικες μασκες προσωπου για την ομορφια όλων των τύπων δέρματος

-
Παρασκευή χυμών για μια υγιεινή διαιτα - διατροφη ώστε να διατηρήσετε ομορφη τη σιλουέτα σας, υγιεινά - Τί πρέπει να ξέρετε

-
Πώς να συνδυάσουμε υγιεινα τις τροφες για ένα σωστό αδυνατισμα για ένα όμορφο και υγιη σωμα – Ενας συνοπτικός οδηγός για υγιεινη διατροφη

Μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για να κάνετε μια σωστή διαιτα, υγιεινή διατροφη και απλές ασκήσεις για ένα όμορφο και υγιή σώμα δίχως περιττά κιλά


           

          

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<