Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Σημαντικές λύσεις για τη θεραπεια της κυτταριτιδας για την ομορφια μας σε κάθε στάδιο, προχωρημένο ή μη
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Αναστασία Τ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την ομορφια μας αν και πολλοί πιστεύουν πως μόνο με διαιτα μπορούν να αντιμετωπίσουν την κυτταριτιδα, αυτό δεν είναι απολύτως σωστό.

Αν και υπάρχουν για την ομορφια μας κάποιες γνωστές θεραπείες της κυτταρίτιδας, οι περισσότερες από τις διαθέσιμες θεραπείες τείνουν να έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές.

Το μεγάλο πρόβλημα παραμένει για την ομορφια μας όχι τόσο η θεραπεία της κυτταρίτιδας, αλλά στο τι αφορά τον σχηματισμό της όπου είναι οι συνδετικοί ιστοί και μάλλον είναι κληρονομικό.

Δύσκολα λοιπόν υπάρχει μόνιμη θεραπεία.Θα ασχοληθούμε με ορισμένες από αυτές τις «περιζήτητες» θεραπείες, αλλά για τις περισσότερες, προσωρινές θεραπείες της κυτταρίτιδας.Η Μεσοθεραπεία ή Λιποδιάλυση
Πολλοί είναι εκείνοι που μιλάνε για τα οφέλη της μεσοθεραπείας ή λιποδιάλυσης.

Η θεραπεία αυτή, συνήθως περιλαμβάνει μια σειρά από πολύ μικρές ενέσεις που επιφέρουν στις περιοχές που επλήγησαν από την κυτταρίτιδα. Η ενέσιμη λύση μπορεί να διαφέρει από γιατρό σε γιατρό. Αυτό το μείγμα συνήθως περιέχει ομοιοπαθητικά φάρμακα, βότανα και φάρμακα.

Η μεσοθεραπεία και η λιποδιάλυση διαφέρουν μεταξύ τους, ουσιαστικά στα συστατικά που περιέχονται σε αυτά. Για να τα ξεχωρήσετε,
η μεσοθεραπεία είναι γνωστό ότι κάνει χρήση ομοιοπαθητικών παρασκευασμάτων. Ενώ, η λιποδιάλυση κάνει χρήση του δεοξυχολικού οξέος και φωσφατιδυλοχολίνης.

Οι υποστηρικτές της τεχνικής της λιποδιάλυσης και της μεσοθεραπείας ισχυρίζονται ότι οι τεχνικές αυτές βοηθούν στη μείωση λίπους. Επίσης διαλύουν την κυτταρίτιδα μέσω του κυκλοφοριακού καθώς και επιτρέποντας την φλεβική και λεμφική παροχέτευση.

Αν και αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, οι τεχνικές αυτές δεν βοηθούν στην αντιμετώπιση της βασικής αιτίας πίσω από το σχηματισμό της κυτταρίτιδας που είναι οι συνδετικοί ιστοί.


Λοσιόν και κρέμες
Οι λοσιόν και οι κρέμες, δουλεύουν με ένα αριθμό από τρόπους.

Μερικά από αυτά τα χημικά ή φυσικά προϊόντα βοηθούν να τονώσουν το δέρμα, για μια σύντομη περίοδο προσωρινά, ενώ λειαίνουν την επιδερμίδα σας. Μερικά άλλα προϊόντα επίσης κάνουν χρήση των διαφόρων τύπων της καφεΐνης. Αυτή η καφεΐνη βοηθά στη μείωση του επιπλέον βάρους του νερού σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Κάποιοι λένε πως τονώνουν την επιδερμίδα από τη χρήση του πεπτιδίου του χαλκού καθιστώντας έτσι την κυτταρίτιδα λιγότερο προφανή.

Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι τείνουν να χορηγούν στον εαυτό τους αυτά τα παρασκευάσματα, η επίδρασή τους στην κυτταρίτιδα έχει προσωρινό χαρακτήρα.
Συνήθως αυτά τα προϊόντα πρέπει να χορηγούνται δύο φορές την ημέρα, και συχνά χρειάζονται ένα παρατεταμένο μασάζ. Αυτό είναι πολύ χρονοβόρο και συχνά πολύ ακριβό, και οι περισσότερες γυναίκες μπορεί στη συνέχεια να θεωρήσουν ότι είναι μικρή η απόδοση σε σχέση με το χρόνο καθώς και τα χρήματα που δαπανώνται για αυτή.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για τις μακροπρόθεσμες αποδόσεις ή για την καλύτερη αποτελεσματικότητα.


Διαιτητικά και φυτικά συμπληρώματα

Μερικοί από τους κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι τα προϊόντα που κατασκευάζονται από αυτούς έχουν την ικανότητα να τη θεραπεύσουν.

Η θεραπεία αυτή είναι για εσωτερικές αιτίες που μπορούν να οδηγήσουν στο σχηματισμό της κυτταρίτιδας όπως η κατακράτηση νερού, ο μεταβολισμός του λίπους ή η κυκλοφορία του νερού στο σώμα στο συγκεκριμένο σημείο.


Μασάζ και τύλιγμα

Οι περισσότερες από τις θεραπείες της κυτταρίτιδας
επιτυγχάνονται με μασάζ, μάσκες, τύλιγμα ή απολέπιση επιδερμίδας.

Αν και όλα αυτά μπορεί να επιφέρουν μια βελτίωση της περιοχής προσωρινά για ένα χρονικό διάστημα, και μπορεί ακόμη να οδηγήσει σε μια εμφάνιση τονωμένου δέρματος, με το εντατικό μασάζ, ακόμα δουλεύοντας για τη βελτίωση της δομής των μυών, τα προϊόντα αυτά δεν έρχονται ποτέ με μακροπρόθεσμη εγγύηση.

Γενικότερα, υπάρχουν προϊόντα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας που διατίθενται στην αγορά αλλά θα βελτιώσουν το πρόβλημα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

- Το καλό, το κακό και το άσχημο σχετικά με την κυτταριτιδα

- Θέλετε επίπεδη και σεξι κοιλια - Ακολουθήστε τη διαιτα της κοιλιάς

-
Διαιτα για νέες μητερες - Πώς να χάσετε κιλα μετά την εγκυμοσυνη;

- Ποιές είναι οι διαιτες εκείνες που θα πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε;

           

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<