Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πως δουλεύει πραγματικά για την ομορφια μας η διαιτα HCG;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Βασιλική Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Μπορεί να αναρωτηθείτε αν η HCG διαιτα λειτουργεί πραγματικά για την ομορφια σας.

Για να μάθετε αν αυτή δουλεύει, θα πρέπει να έχετε την κατάλληλη γνώση, για το πώς η δίαιτα αντιδρά με το σώμα σας και πώς λειτουργεί.

Πριν αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε πώς η HCG δίαιτα δουλεύει, ας δούμε την κατάσταση που χρειάζεστε να αποδεχτείτε και να τηρήσετε.

Η μόνη προϋπόθεση είναι να ακολουθείτε το πρόγραμμα δράσης. Θα πρέπει να προετοιμάσετε το μυαλό σας και να είστε σίγουροι ότι θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν μόνο αν ακολουθείτε πιστά την δίαιτα αυτή, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου.

Αν παρεκκλίνετε, τότε το πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει. Εάν το πρόγραμμα δεν λειτουργήσει, η μείωση του βάρους σας δεν θα πραγματοποιηθεί.

Μπορεί να αναρωτιέστε ότι, αν το πλάνο είναι η πρόσληψη περίπου 500 θερμίδων
, τότε, γιατί θα πρέπει να ακολουθούμε το διαιτητικό πλάνο της HCG συγκεκριμένα. Θα μπορούσατε να παίρνετε 500 θερμίδες χωρίς το πρόγραμμα αυτό και θα μπορούσατε να επιτύχετε τα αποτελέσματά σας.

Πριν ξεκινήσετε να καταλαβαίνετε πώς το διαιτητικό πλάνο δουλεύει, πρέπει να ξέρετε πώς το λίπος αποθηκεύεται και καταναλώνεται στο σώμα σας:

Ιατρικά, το λίπος αποθηκεύεται με τρεις τρόπους:

Δομικό λίπος:
Αυτό είναι λίπος που σχηματίζετε γύρω από τα διάφορα όργανα.
Έτσι, αυτό το λίπος προστατεύει τις αρτηρίες και μετριάζει τους κραδασμούς στα οστά σας. Το λίπος αυτό είναι απαραίτητο για το σώμα σας. Όταν ξεκινάτε με δίαιτες που λιμοκτονείτε από την πείνα, αυτό το λίπος μειώνεται πρώτο. Αυτός είναι ο λόγος που το σώμα σας αρχίζει να έχει αρνητικές επιδράσεις, όταν κάνετε οποιαδήποτε άλλο διαιτητικό πρόγραμμα που λιμοκτονείτε από την πείνα.

Φυσικό λίπος:
Αυτό είναι το λίπος που δουλεύει.
Είναι το λίπος που το σώμα σας παίρνει όταν χρειάζεται ενέργεια. Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να χάσετε αυτό το λίπος. Αυτό το λίπος είναι καλό για το σώμα σας. Την στιγμή που αρχίζει να μειώνεται το λίπος από το σώμα σας, δεν θα έχει πλέον πηγές για να προμηθευτεί την ενέργεια και θα νιώθετε μια γενική αδυναμία.

Αφύσικο λίπος:
Αυτό είναι επιπλέον λίπος.
Όχι ότι είναι κακό. Ωστόσο, είναι λίπος που δεν αξιοποιείται από το σώμα. Είναι το λίπος αυτό που το σώμα δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει. Αυτό το λίπος βλέπετε στους παχύσαρκους ανθρώπους. Είναι πολύ δύσκολο να το χάσετε μέσω της άσκησης και των χαμηλών θερμίδων δίαιτες επίσης.

Είναι το αφύσικο λίπος που δουλεύει η HCG.


Στην πραγματικότητα βουτάει και το βγάζει έξω. Με την HCG το σώμα σας θα είναι έτοιμο να βγάλει το λίπος έξω από τις αποθήκες. Αν ακολουθήσετε την ρουτίνα της δίαιτας των 500 θερμίδων χωρίς την HCG, τότε το φυσικό λίπος θα αξιοποιηθεί. Εάν προσθέσετε την HCG δίαιτα, τότε το αφύσικο λίπος θα αποσπαστεί.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ακολουθήσετε τη HCG δίαιτα αυστηρά.


Μόνο τότε θα επιτύχετε να χάσετε τα κιλά σας. Το διαιτητικό πλάνο των 500 θερμίδων την ημέρα είναι μια δοκιμασμένη φόρμουλα. Τόσο το πρόγραμμα όσο και η δίαιτα συμπεριλαμβάνονται αμοιβαία. Θα πρέπει να ακολουθήσετε και να συμμορφωθείτε και με τα δύο για να δείτε ορατά αποτελέσματα στο σώμα σας.

Το HCG πρόγραμμα τίθεται σε ισχύ όταν μειώνεται η πρόσληψη φαγητού ταυτόχρονα.

Έτσι, το αφύσικο λίπος σας, θα κινητοποιηθεί και θα αποσπαστεί. Αν αποτύχετε να κάνετε το HCG πλάνο και μόνο να ακολουθήσετε τη δίαιτα, θα βλάψετε τον εαυτό σας, καθώς δεν θα υπάρξει σύντομα λίπος στο σώμα σας.

Με απλά λόγια κάντε και τα δύο, το πρόγραμμα και τη δίαιτα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
Αποκτήστε λεπτη σιλουετα και φροντίστε να είστε πάντα σε φόρμα

-
Επιλέξτε μια διαιτα με πολύ λίγες αλλά έξυπνες θερμίδες - Χάστε βάρος

-
Δοκιμάστε τη διαιτα Προσωπικοτητας διατηρώντας τις δικές σας προσωπικές συνήθειες

-
Το SlimFast πλάνο - Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να χάσετε βάρος γρήγορα
 

       

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω