Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Το καλό, το κακό και το άσχημο σχετικά με την κυτταριτιδα
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Νάντια Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την ομορφια μας ακόμα κι αν κάνουμε διαιτα θεωρείται από πολλούς ότι η κυτταριτιδα δεν είναι τίποτα άλλο από απλό λιπος.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια σύνθεση πληθώρας νερού και παγιδευμένων
τοξινών κάτω από το δερμα.

Αλλά η πραγματικότητα είναι, ότι είναι κάτι που επηρεάζει την εμφάνιση του δέρματος στα σημεία όπου υπάρχουν υποκείμενα αποθέματα
λίπους που δίνουν μια άμορφη και με λακκάκι εμφάνιση στο δέρμα.

Το λιπος από μόνο του δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την κυτταριτιδα.Το λίπος μπορεί να είναι καλό.

Στην πραγματικότητα, τα όμορφα και απαλά μάγουλα των νέων είναι εξαιτίας του λίπους του προσώπου.Το λίπος του σώματος μπορεί χειρουργικά να πάει στο πρόσωπο. Μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της
κυτταρίτιδας.

Η κυτταρίτιδα είναι διαφορετική από τις κανονικές λιπαρές ουσίες στη δομή του συνδετικού ιστού και των υπερκείμενων ιστών, που δίνουν στην περιοχή πτυχώσεις ή λεία εμφάνιση.Πώς αποκτάμε κυτταρίτιδα

Ακόμη και μια λεπτή γυναίκα μπορεί να επηρεαστεί από την κυτταρίτιδα, καθώς το λίπος δεν είναι ο μόνος λόγος για αυτή, αλλά μπορεί να επιδεινώσει την όλη κατάσταση.

Ο ινώδης συνδετικός ιστός που βρίσκεται κάτω από το δέρμα κάνει το μυ και το δέρμα να κολλούν μεταξύ τους.


Ο ιστός βρίσκεται σε μια διαγώνια και χιαστί διαγράμμιση ρύθμισης, η οποία είναι διαμορφωμένη ομαλά και συνεχής στους άνδρες. Ωστόσο, στις γυναίκες, ο συνδετικός ιστός βρίσκεται κάθετα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πρόσδεση του δέρματος και των υποκείμενων ιστών από αυτές τις ινώδεις ζώνες σε ορισμένους χώρους, οι οποίες δημιουργούν θαλάμους λίπους που πιέζονται επάνω στο δέρμα και τραβούν προς τα κάτω το δέρμα.

Αυτή η διαφορετική ρύθμιση των ιστών και το παχύ δέρμα των ανδρών έχει ως αποτέλεσμα χαμηλή
κυτταρίτιδα στους άνδρες.


Το κακό
Στα νιάτα μας, η ευκαμψία και η ελαστικότητα του συνδετικού ιστού έχει ως αποτέλεσμα τη παροχή και το τέντωμα του δέρματος που τα κάνει όλα να φαίνονται λεία.

Αλλά με την εφηβεία, οι ορμόνες έχουν κακή επίδραση στον ιστό, γεγονός που το καθιστά λιγότερο ελαστικό και πιο άκαμπτο.

Τα λιπώδη κύτταρα επεκτείνονται σε ορισμένες περιοχές εκείνη την περίοδο, το οποίο έχει σας αποτέλεσμα να ωθούν έξω το δέρμα.

Με τη σκλήρυνση και την συστολή των λωρίδων συνδετικού ιστού με την αυξανομένη ηλικία, το δέρμα τραβιέται κάτω ακόμα περαιτέρω.

Οι αποθήκες λίπους (που αυξάνονται) ξεκινούν να σπρώχνονται προς τα έξω σε γειτονικές περιοχές. Ο συνδυασμός των δύο αυτών φαινομένων έχει σαν αποτέλεσμα ένα τοπίο από διογκώσεις και λακκάκια.

Με την αυξανόμενη ηλικία και τη βαρύτητα να παίρνει τη σειρά της, η εμφάνιση της κυτταρίτιδας επιδεινώνεται περαιτέρω.

Οι δίαιτες ή οι συνεχείς κύκλοι απώλειας βάρους και απόκτησης βάρους θέτει σε κίνδυνο την ελαστικότητα του δέρματος, καθιστώντας έτσι την
κυτταρίτιδα πιο διακριτή.


Το καλό

Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας (αν δεν εξαλειφθεί) μπορεί να βελτιωθεί μέσω ενός υγιεινού τρόπου ζωής.


Αυτό συνεπάγεται στο να ακολουθείτε ένα λογικό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής, να μην καπνίζετε και να μένετε ενυδατωμένοι.


Η σωστή
άσκηση και διατροφή μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρώματος λίπους κάτω από το δέρμα, το οποίο καθιστά την κυτταρίτιδα λιγότερο αισθητή.

Η σωστή διατροφή βοηθά στη διατήρηση του συνδετικού ιστού και του δέρματος να είναι υγιέστερο, απαλότερο και ισχυρότερο.

Η σωστή ενυδάτωση και η σωστή διατροφή μπορεί να αποτρέψει την κατακράτηση νερού επιδεινώνοντας την κυτταρίτιδα.


Η άσκηση
βοηθά την κυτταρίτιδα
καθώς και τη μείωση του σωματικού λίπους και τη βελτίωση του μυϊκού τόνου και την κυκλοφορία στην επιρρεπή περιοχή της κυτταρίτιδας, κρατώντας το συνδετικό ιστό και το δέρμα υγιές. Η υπερβολική κατακράτηση υγρών και αποβλήτων επίσης εξαλείφετε.


Το άσχημο

Ακόμα και αν ακολουθήσετε την πιο αυστηρή άσκηση και πρόγραμμα διατροφής, μπορεί να αποδειχθούν αναποτελεσματικά για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.


Η τοποθεσία, η σοβαρότητα και η παρουσία της
κυτταρίτιδας καθορίζονται από την κληρονομικότητα και τις ορμόνες.

Ορισμένες διαδικασίες και θεραπείες μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, αλλά η κυτταρίτιδα δεν έχει καμία θεραπεία.


           
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
Μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διασημη διαιτα HCG για απώλεια βάρους

-
Διαφορετικοί τύποι θεραπειας της κυτταριτιδας για να ξέρετε πού βαδίζετε

-
Προτιμήστε την οργανικη διαιτα - Αφήστε μια για πάντα τα ανθυγιεινα φαγητα

-
Η διαιτα του λιπαρού τομέα - Τρώτε και χάνετε κιλα την ίδια στιγμή 

           

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<