Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Μαλλια, ο καθρεφτης της προσωπικοτητας σας – Ποιο στυλ μαλλιων σας πηγαινει για να προτιμήσετε
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την ομορφια μας ένα καλό χτενισμα έχει τη δυνατότητα να σας κάνει να φαίνεστε σαν πριγκίπισσα.
Από την άλλη πλευρά, ένα κακό χτένισμα μπορεί να μην σας κάνει αρεστή. Το στυλ των μαλλιων σας μπορεί ακόμα να αποκαλύψει πολλά πράγματα για εσάς. Ας υποθέσουμε ότι περιμένοντας ένα φίλο σας σε ένα εμπορικό κέντρο, μπορείτε να περάσετε λίγο από το χρόνο σας, παρακολουθώντας διαφορετικούς αγοραστές - άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Θα δημιουργήσετε κατά πάσα πιθανότητα μια εντύπωση για αυτούς μόνο από την εξωτερική τους εμφάνισή. Είναι εκπληκτικό πόσο εύκολα και αμέσως σχηματίζουμε μια εντύπωση για ένα άτομο χωρίς καν να μιλήσουμε μαζί του.

Πολλοί παράγοντες συμβάλλουν στη διαμόρφωση αυτής της άποψης.
Όπως χειρονομίες, επαφή με τα μάτια, εκφράσεις του προσώπου, γλώσσα του σώματος, ακόμη και το στυλ των μαλλιών.
Τα μαλλιά των ανδρών και των γυναικών μπορούν να αποκαλύψουν πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους.


Το ύφος, το μήκος, το χρώμα και ο όγκος των μαλλιών μπορεί να ρίξει φως σε πολλά χαρακτηριστικά του προσώπου
. Είναι, στην πραγματικότητα ένα από τα ευκολότερα είδη μη-λεκτικής επικοινωνίας που μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί.


Είδη στυλ μαλλιών:
Κοντά μαλλιά
Ένα στυλ μαλλιών που είναι κομμένα και διαμορφωμένα με ένα προγραμματισμένο τρόπο μπορεί να δείξει μια καλλιτεχνική προσωπικότητα.
Ορισμένα στυλ χρειάζονται βαριά και προσεκτική συντήρηση για την οποία επιφέρεται ένα μεγάλο κόστος. Τα κοντά μαλλιά χρειάζονται συχνά βαφές και κούρεμα, και μια γυναίκα που υποβάλλεται σε συχνά κουρέματα είναι κατά πάσα πιθανότητα πολύ προσεκτική με την εμφάνισή της. Μπορεί να ξοδέψουν ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να δείχνουν καλά.

Άτομα που έχουν αυτή τη σπάταλη ιδιότητα έχουν υψηλό ναρκισσισμό, κοινωνική σκοπιμότητα, ανάγκη για αναγνώριση και βαθιά μέσα τους υποφέρουν από ανασφάλεια.

Μακριά μαλλιά
Τα μακριά μαλλιά μπορούν να αποκαλύψουν ένα μποέμικο πνεύμα.
Μπορεί να σημαίνει ένα ξέσπασμα από τις παραδοσιακές προσδοκίες. Συχνά, οι γυναίκες θεωρούν ότι έχοντας μακριά μαλλιά θα γίνουν πιο σεξουαλικές ακόμα πιο ελκυστικές. Οι γυναίκες που είναι 40 ετών και πάνω πάσχουν από μια τυπική κρίση της μέσης ηλικίας. Δεν θέλουν να μεγαλώσουν και γι 'αυτό κρατούν τα χτενίσματα αυτά που θα τους κάνουν να δείχνουν νεότερες. Κρατούν τα μαλλιά τους μακριά και τα φτιάχνουν με έναν τρόπο όπως οι έφηβες και οι φοιτήτριες.

Γκρίζα μαλλιά
Οι γυναίκες που έχουν φυσικά γκρίζα μαλλιά ή βάφουν τα μαλλιά τους λευκό ή γκρι είναι συνήθως πολύ άνετες με την ηλικία και την ταυτότητά τους.
Δεν τρέχουν στα κομμωτήρια για να κάνουν εκείνα τα χτενίσματα που θα τους κάνουν να φαίνονται νεότερες. Ξέρουν ποιές είναι, τι είναι κατάλληλο γι’ αυτές και πάντα πηγαίνουν για αυτά τα στυλ που προσωπικά τους αρέσουν, αντί να επιλέξουν κάποιο ύφος που ψηφίστηκε από τα περιοδικά.

Μοβ και Μοϊκανά μαλλιά
Υπάρχουν πολλές γυναίκες που αισθάνονται πολύ άνετα στο να πειραματίζονται με τα μαλλιά τους.
Έχουν πολλές παράξενες ιδέες που εφαρμόζουν στα μαλλιά τους. Η τάση αυτή ρίχνει φως στις αιρετικές και καλλιτεχνικές αρετές του ατόμου. Ωστόσο, μπορεί να συμβεί έτσι ώστε να είναι προσκολλημένες στα πολιτιστικά πρότυπα τους όπως γκόθικ, πανκ ροκ, κλπ.

Τα άτομα που τους αρέσουν να πειραματίζονται με τα μαλλιά τους, είναι συνήθως πολύ τολμηρά και νέα, και δεν τους ενδιαφέρει τι εντυπώσεις δημιουργούν στους φορείς της εξουσίας της κοινωνίας τους.

Το χρώμα των μαλλιών αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα του ατόμου.

Οι φυγάδες τείνουν να βάφουν τα μαλλιά τους με σκούρα χρώματα, ενώ οι διασημότητες αγαπούν να δοκιμάζουν ανοιχτά χρώματα καθώς τους αρέσει να παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Έτσι τώρα που τα ξέρετε όλα αυτά προτιμήστε το στυλ και το χρώμα των μαλλιών με το οποίο μπορείτε να τονίσετε τα πιο ευνοϊκά γνωρίσματα της προσωπικότητάς σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Θέλετε μια αλλαγη στα μαλλια σας; Αποκτήστε ένα υπέροχο νέο στυλ στα μαλλια σας

-
Μαλλια, ο καθρεφτης της προσωπικοτητας σας – Ποιο στυλ μαλλιων σας πηγαινει

-
Η αλφαβήτα του μακιγιαζ των ματιών – Τι μακιγιαζ χρειάζεστε για να δείχνουν τα μάτια σας τέλεια

-
Συμβουλές Μακιγιαζ προσώπου που θα σας βοηθήσουν να βάφεστε γρήγορα με τα καλύτερα αποτελέσματα
 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<