Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Η αλφαβήτα του μακιγιαζ των ματιών – Τι μακιγιαζ χρειάζεστε για να δείχνουν τα μάτια σας τέλεια
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την ομορφια μας, τα ματια όπως όλες πολύ καλά γνωρίζετε, λειτουργούν ως οι καθρεφτες τις ψυχης.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να έχετε ένα πολύ όμορφο μακιγιαζ στα ματια σας, καθώς μπορούν να αλλάξουν την εμφανιση σας εντελώς.

Τα ματια στην πραγματικότητα αποτελούν το επίκεντρο του προσωπου.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που σας δίνουμε για ένα υπέροχο μακιγιαζ ματιων.
Μάσκαρα
Για τις περισσότερες η εφαρμογή της μάσκαρας φαίνεται να είναι η πιο προβληματική περιοχή για να εφαρμόσετε το μακιγιάζ.

Όταν επιλέγετε μάσκαρα, αποφασίστε σχετικά με το τύπο που νομίζετε ότι είναι κατάλληλος για σας. Δεν μπορείτε ποτέ να έχετε όλες τις προϋποθέσεις, όπως να μην μουτζουρώνει, να μην δημιουργεί κόμπους ή να είναι αδιάβροχη σε ένα συγκεκριμένο προϊόν. Έτσι, πρώτα αποφασίστε τις προϋποθέσεις που χρειάζεστε για τη μάσκαρα σας, και στη συνέχεια προχωρήστε και να επιλέξτε το καλύτερο για τις συγκεκριμένες σας ανάγκες.

Ένα πρόβλημα, που μπορεί να σας απασχολεί πολύ συχνά, είναι οι κόμποι.

Μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτούς, αν χρησιμοποιείτε φρέσκια ή καινούργια μάσκαρα. Μπορείτε επίσης να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα απλώς πλένοντας το βουρτσάκι σας σωστά μετά τη χρήση του.

Μπορείτε να κάνετε χρήση δύο ή περισσότερων προϊόντων μάσκαρας κάποια στιγμή για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε πολύχρωμες μάσκαρες, αλλά να έχετε στο μυαλό σας την επιδερμίδα σας αν πρόκειται να δοκιμάσετε πολύχρωμες αποχρώσεις.

Εάν είστε πάρα πολύ ανοιχτόχρωμη το μαύρο μπορεί να φαίνεται πολύ σκληρό σε σας. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να επιλέξετε καφέ και να κρατήσετε το μαύρο για τις βραδινές εξόδους.

Το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε τις βλεφαρίδες σας πιο φωτεινές και μεγάλες.

Αν και είναι ευρέως γνωστό ότι το ψαλιδάκι πρέπει να χρησιμοποιηθεί πριν από την εφαρμογή της μάσκαρας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ψαλιδάκι μετά την εφαρμογή της μάσκαρας. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η μάσκαρα σας έχει στεγνώσει.

Τελευταίο, μην τοποθετείτε το βουρτσάκι σας συχνά μέσα στο σωληνάριο, γιατί θα στεγνώσει η μάσκαρα σας.


Eyeliner
Είναι απαραίτητο να διαμορφώσετε τη ματιά σας με τη βοήθεια του eyeliner.

Ιδίως στην περίπτωση που έχετε μικρά μάτια γιατί βοηθά να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα.

Αν έχετε μεγάλα μάτια, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε eyeliner επειδή κάτι τέτοιο θα αναδείξει τα μάτια σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε
smoky βλέμμα, γατίσιο βλέμμα, ή ένα τολμηρό βλέμμα με την εφαρμογή eyeliner. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε eyeliner μολύβια, υγρό eyeliner, ή βούρτσα eyeliner για να σχηματίσετε τα μάτια σας.

Αν χρησιμοποιείτε υγρό eyeliner, θα πρέπει να έχετε σταθερά χέρια. Αν δεν είστε σίγουροι για τα χέρια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μολύβια eyeliner ή βούρτσες eyeliner.


Σκιά ματιών
Το κλειδί για την ορθή εφαρμογή της σκιάς ματιών έγκειται στην ανάμειξη του.

Η σωστή ανάμειξη διαφορετικών χρωμάτων σε κάθε σκιά ματιών, είναι σημαντικό να σας παρέχει την τέλεια εμφάνιση. Είναι καλύτερο να αρχίσετε με τις ανοιχτές αποχρώσεις και στη συνέχεια να δοκιμάσετε τις πιο σκοτεινές. Ξεκινήστε με ένα χρώμα βάσης και στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε προς το χρώμα του ματιού, και στο τέλος, να το αναδείξετε.

Είναι καλύτερο να μην είστε αδέξιες, καθώς ένα λάθος μπορεί να σας κάνει να ξεκινήσετε από την αρχή.

Αν και οι ειδικοί της ομορφιάς τείνουν να συμβουλεύουν κατά της εφαρμογής της μπλε σκιάς, μπορείτε να ταιριάξετε το χρώμα των ματιών σας με την σκιά ματιών. Μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση αντίθετων αποχρώσεων για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Είναι καλύτερα να μην εφαρμόζετε σκιές στο κόκαλο του φρυδιού σας, εάν δεν είναι ένα ουδέτερο χρώμα, καθώς αυτό θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός δραματικού βλέμματος.

Να είστε προσεκτικές όταν εφαρμόζετε προϊόντα που τονίζουν, καθώς η εφαρμογή τους μπορεί να φτιάξει ή να χαλάσει την εμφάνισή σας.

Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε γυαλιστικά, ειδικά αν πρόκειται για μια νυχτερινή έξοδο, αλλά να θυμάστε ότι μπορεί επίσης να τονίσει τις ρυτίδες σας.

Ρίξτε μια ματιά στον εαυτό σας από τον καθρέφτη, πριν φύγετε από το σπίτι, για να αποκλείσετε οποιοδήποτε λάθος στο μακιγιάζ σας. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε φίλους ή την οικογένειά σας, αν όλα είναι τέλεια, αλλά μη διστάσετε να αλλάξετε κάτι αν τα πράγματα δεν φαίνονται τέλεια πάνω σας.ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Συμβουλές Μακιγιαζ προσώπου που θα σας βοηθήσουν να βάφεστε γρήγορα με τα καλύτερα αποτελέσματα

-
Μικρά μυστικα ομορφιας για όταν χρησιμοποιείτε τη μασκαρα

-
Τα 10 συχνότερα λάθη Ομορφιας και πώς να τα αποφύγουμε

-
Μια δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνες μπορεί να χτίσει ένα υγιη και πανέμορφο σωμα

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<