Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Η νεα διαιτα του Ατκινς - Δοκιμάστε τη για μια αδυνατη και κομψη σιλουετα
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Δεν είναι κακό να δείχνουμε όμορφοι και να κάνουμε πράγματα για την ομορφια μας! Καθένας μας έχει επίγνωση για την εμφάνιση του, και γιατί όχι να κάνουμε μια διαιτα που μας προσφέρει καλύτερη εξωτερική εμφάνιση. Ενώ παράλληλα θα τονώνει την αυτοπεποίθησή μας, θα μας κάνει επίσης να αισθανόμαστε καλύτερα.

Το σχήμα και το βάρος του σώματός μας παίζει βασικό ρόλο στον καθορισμό του πόσο ευπαρουσίαστοι είμαστε. Ως εκ τούτου αν έχουμε παχύνει αρκετά και αναζητάμε τρόπους για να χάσουμε βάρος τότε μπορούμε να υιοθετήσουμε τη νέα, βελτιωμένη διαιτα Ατκινς.


Ποια είναι η δίαιτα Ατκινς;
Η δίαιτα έχει παρουσιαστεί από τον Δρ Άτκινς, που είχε αρχικά παρουσιάσει μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες στη δεκαετία του’70.
 

Ο Δρ Ατκινς έφερε επανάσταση στον κόσμο της δίαιτας όταν εισήγαγε και δημοσίευσε ένα χαμηλό σε υδατάνθρακες διατροφικό πρόγραμμα τη δεκαετία του '70. Από τότε, έκανε συνεχής προσπάθειες για να επιφέρει βελτιώσεις στο πρόγραμμα της δίαιτας του, και ως εκ τούτου η νέα έκδοση της δίαιτας του Ατκινς έχει παρουσιαστεί.
 
Αυτό το διαιτητικό πλάνο έχει να κάνει με την κατανάλωση χαμηλών ποσοτήτων υδατανθράκων και όχι με την αποχή από αυτούς εντελώς.
Αυτή η δίαιτα, ωστόσο, δεν σας επιτρέπει να καταναλώσετε φρούτα, φυτικές ίνες και λαχανικά σε μεγάλες ποσότητες.Επομένως, εάν θέλετε πραγματικά να ρίξετε το βάρος σας τότε μην καταναλώνετε πάρα πολύ ενέργεια. Δεν θα πρέπει όμως να στοχεύετε και στην καύση θερμίδων σε μεγάλες ποσότητες.
Ενώ οι άνδρες χρειάζονται περίπου 2.500 θερμίδες ανά ημέρα, οι γυναίκες πρέπει να καταναλώνουν γύρω στις 2.000.
Συνεπώς, η νέα δίαιτα Άτκινς απαιτεί από εσάς να ακολουθήσετε τα παρακάτω σημεία:
 
- Κρατήστε έλεγχο του ΒΜΡ σας: Ο βασικός μεταβολικός ρυθμός (ΒΜΡ) είναι η ελάχιστη ενέργεια που χρειάζεται το σώμα σας για να λειτουργήσει σωστά σε καθημερινή βάση. Θα πρέπει να γίνεται έλεγχος σε αυτό δεδομένου ότι συνδέεται άμεσα με την αναπνοή και τους χτύπους της καρδιά σας.

- Έμφαση στην θερμογένεση (ΔΠΘ): Αυτό είναι ένας άλλος τομέας που θα πρέπει να επικεντρωθούμε.
Η Θερμογένεση (ΔΠΘ) είναι η ενέργεια που απαιτείται για να γίνει η πέψη των τροφίμων που καταναλώνονται.

- Σωματική Άσκηση:
Η δίαιτα Άτκινς δίνει επίσης έμφαση στις σωματικές ασκήσεις για την υγιή διαβίωση.
 
Να θυμάστε πως αν είστε πραγματικά ενεργοί, τότε κάνετε χρήση περισσότερης ενέργειας, δηλαδή καίτε περισσότερες θερμίδες. Ως εκ τούτου, αν τρώτε περισσότερο από ότι χρειάζεται, ο οργανισμός σας έχει την τάση να αποθηκεύει τις θερμίδες με τη μορφή λίπους και να το χρησιμοποιεί αργότερα. Επομένως, αν σκοπεύετε να ακολουθήσετε τη δίαιτα του Άτκινς, θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι ένα πολύ απλό πρόγραμμα διατροφής. Ενώ είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να χάσετε βάρος εύκολα, πρέπει να είστε προσεκτικοί και να καταναλώνετε τα πάντα σε ισορροπημένες ποσότητες.
 
Πως λειτουργεί ή δίαιτα;
Το συγκεκριμένο αυτό πρόγραμμα βάζει περιορισμούς στην υπερβολική κατανάλωση υδατανθράκων σε καθημερινή βάση.
Είστε υποχρεωμένοι να τους αντικαταστήσετε με τρόφιμα που περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, σε μεγάλες ποσότητες. Πρέπει να λαμβάνετε περισσότερη πρωτεΐνη, δεδομένου ότι θα σας κρατήσει πλήρεις και ικανοποιημένους, δηλαδή δεν θα πεινάτε ακόμη και όταν ακολουθείτε το πρόγραμμα διατροφής, σε μια προσπάθεια να χάσετε βάρος.Εάν καταναλώνετε λιγότερους υδατάνθρακες, τότε βοηθάτε το σώμα σας να ξεκινήσει την διαδικασία της κέτωσης.
Εκεί είναι που καίγεται το λίπος και αντικαθιστά τις χαμένες πηγές ενέργειας που προέρχονται από τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες.
Έτσι, σκοπός είναι να καταναλώνετε τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και να αποφεύγετε τους υδατάνθρακες, έτσι ώστε να είστε σε θέση να αποφύγετε την παχυσαρκία εύκολα.
 
Αν ξεκινήσετε τη δίαιτα του Άτκινς, θα αισθάνεστε πιο ενεργητικοί και θα καταφέρετε να πετύχετε το λεπτό σώμα που πάντα ονειρευόσασταν. Εκμεταλλευτείτε το τώρα!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Η διαιτα της ζωνης - Η κορυφαία επιλογή διάσημων και μη που είναι της μοδας

- Η διαιτα-διατροφη των σταρ – Ποια είναι πραγματικά η κατάλληλη διαιτα –διατροφη

- Παγκοσμια διατροφη αδυνατισματος - Το τελευταίο βήμα στην απωλεια βαρους

- Σταματήστε τον αγώνα απώλειας βάρους-Δοκιμάστε το πρόγραμμα διαιτα και ασκηση
 

 
 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω