Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Παγκοσμια διατροφη αδυνατισματος - Το τελευταίο βήμα στην απωλεια βαρους ή στη διατήρηση των κιλών σας
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Οι περισσότεροι από μας αισθανόμαστε την ανάγκη για την ομορφια μας να κάνουμε διαιτα κάποια στιγμή στη ζωή μας. Η παγκόσμια διατροφη αδυνατισματος είναι μια απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις μας σχετικά με την απώλεια βάρους.

Ποια είναι όμως η παγκόσμια διατροφή αδυνατίσματος; Η πρώτη ερώτηση που έρχεται στο μυαλό μας είναι «ποιά είναι η παγκόσμια διατροφή αδυνατίσματος;» Η παγκόσμια διατροφή αδυνατίσματος είναι μια διατροφή που λειτουργεί στη μείωση του σωματικού βάρους, ουσιαστικά μέσω του περιορισμού λήψης θερμίδων στο σώμα.


Αν και είναι ενδεδειγμένο να είστε λίγο- πολύ ενεργοί, αυτό δεν διαμορφώνει ένα σημαντικό μέρος του σχεδίου απώλειας βάρους που εισάγεται από την παγκόσμια διατροφή αδυνατίσματος.Αρχές της παγκόσμιας διατροφής αδυνατίσματος

Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τρόφιμα που είναι χαμηλά σε θερμίδες αναφέρονται ως «τα ελεύθερα τρόφιμα» στην παγκόσμια διατροφή αδυνατίσματος. Αυτό δείχνει  ότι αυτά τα είδη τροφίμων δεν τίθενται υπό περιορισμούς και μπορούν να καταναλωθούν ελεύθερα από τους οπαδούς του προγράμματος.
Τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε θερμίδες, αλλά συγχρόνως είναι επίσης πλούσια σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, φυτικές ίνες και μέταλλα ονομάζονται ως «υγιή συμπληρώματα», και πρέπει να τα λαμβάνεται με μικρές ποσότητες σε 4 μερίδες καθημερινά.

 
Ταξινομήσεις που γίνονται από τη παγκόσμια διατροφή αδυνατίσματος
Κάθε μέρα του μήνα έχει κατηγοριοποιηθεί ως κόκκινη μέρα ή ως πράσινη μέρα από τη παγκόσμια διατροφή αδυνατίσματος.

Μπορείτε να επιλέξετε την ημέρα και να παραμείνετε πιστοί με τις αρχές της καθ 'όλη τη διάρκεια της.

Σε μια κόκκινη ημέρα
, οι χρήστες έχουν την άδεια να καταναλώσουν ελεύθερα τρόφιμα όπως τα φρούτα, τα λαχανικά, τα άπαχα κρέατα, το γάλα, το ψωμί, τα φασόλια, το αυγό, το τυρί, το σιτάρι, και τις πατάτες ενώ ενθαρρύνονται να καταναλώσουν μικρές ποσότητες αποξηραμένα φρούτα, δεδομένου ότι αποτελεί μέρος των υγιών συμπληρωμάτων.

Σε μια πράσινη ημέρα
, οι χρήστες έχουν την άδεια να φάνε ελεύθερα τρόφιμα όπως τα φρούτα, τα λαχανικά, τα φασόλια, τα ζυμαρικά, το σιτάρι, τα όσπρια, το ρύζι, το αυγό, και το τόφου. Τα υγιή συμπληρώματα είναι κάτω από περιορισμούς και περιλαμβάνουν τρόφιμα όπως το γάλα, το ψωμί, τους ξηρούς καρπούς, τους σπόρους, τα ψάρια, και το κρέας.
 
Οι οπαδοί της δίαιτας μπορούν να επιλέξουν την ημέρα της επιλογής τους και μπορούν να φάνε ένα υγιεινό και ικανοποιητικό φαγητό χωρίς να ανησυχούν για την πρόσληψη θερμίδων, καθώς λαμβάνουν πιο πλούσια σε ενέργεια τρόφιμα ενώ υπόκεινται σε έλεγχο τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε ζάχαρη ή λιπαρές ουσίες.


 
Ορισμένες νέες επιλογές έχουν πρόσφατα προστεθεί στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα διατροφής με τη μορφή της εξπρές επιτυχίας και της Mix2Max δίνοντας περισσότερες επιλογές στους ανθρώπους που έχουν την πρόθεση να αδυνατίσουν μέσα σε λίγες ημέρες.

Η εξπρές επιτυχία δίνει νέα ώθηση στο σχέδιο απώλειας βάρους, καθώς περιλαμβάνει όλα τα ελεύθερα τρόφιμα και της κόκκινης και της πράσινης ημέρας.
Το Mix2Max σχέδιο επιτρέπει ένα μίγμα από την πράσινη και τη κόκκινη μέρα με τη δυνατότητα να επιλέξουν το είδος του γεύματος κατά τη στιγμή του γεύματος και όχι στην αρχή της ημέρας.

Είναι προφανές ότι η παγκόσμια διατροφή αδυνατίσματος σας διαθέτει μια σειρά από επιλογές, πως να χάσετε πρόσθετο βάρος, αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια μακροπρόθεσμη απώλεια κιλών. Τολμώ να σας πω ότι η παγκόσμια διατροφή αδυνατίσματος θα αποδειχθεί να είναι η καλύτερη επιλογή. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Σταματήστε τον αγώνα απώλειας βάρους-Δοκιμάστε το πρόγραμμα διαιτα και ασκηση

-
Είστε παχυσαρκοι; Δοκιμάστε το πιο δημοφιλές διαιτητικο προγραμμα απώλειας βάρους

-
Το Slim Fast πλάνο - Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να χάσετε βάρος γρήγορα σε λίγες μόνο μέρες

-
Δοκιμάστε τη διαιτα Προσωπικοτητας διατηρώντας τις δικές σας προσωπικές συνήθειες

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω