Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Η εξέλιξη στις σχεσεις μας – Πώς να διαχειριστούμε τις σχεσεις μας στη νέα εποχή της τεχνολογιας
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ιωάννης Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Ακριβώς όπως και κάθε άλλο έχει αλλάξει δραματικά από την εποχή των γονιών ή των παππούδων μας, οι σχεσεις μας μεταμορφώθηκαν και αυτές σταδιακά στη νέα εποχη της τεχνολογιας.

Είναι αλήθεια πως οι σχεσεις μας δεν είναι ακριβώς όπως ήταν παλιά.

Μεγαλώσαμε με παραμύθια για τις σχεσεις τα οποία με κάποιο τρόπο ακούγονταν πραγματικά, ειδικά καθώς ταυτίζονταν με τις ιστορίες των παλαιότερων γενεών.

Αλλά η τεχνολογία δεν άλλαξε μόνο τον τρόπο που στέλνουμε μηνύματα ή που φτιάχνουμε τους καφέδες μας, αλλά και ολόκληρο τον τρόπο επικοινωνίας μας στις σχεσεις.

Όπως οι σχέσεις υποτάσσονται σε αυτήν, επηρεάστηκαν έντονα από αυτήν.
               


Φανταστείτε τα άτομα που ήταν για καιρό σε μια σχέση με τις προηγούμενες συνθήκες και τώρα χώρισε, βγαίνοντας έξω σε έναν εντελώς νέο κόσμο στη κατηγορία σχεσεις.


Πολλοί έχουμε δει και λατρέψει κλασσικές ταινίες με ιστορίες αγάπης όπως το «Πρωινό στο Τίφανυς» ή το «Ιστορία αγάπης»

Μεγαλώσαμε με υπέροχα παραμύθια και ιστορίες που έμοιαζαν απολύτως αληθινά.

Μεγαλώσαμε αναμένοντας ότι κάποια στιγμή όταν θα περιμένουμε το λεωφορείο, όταν θα διαβάζουμε ένα βιβλίο μια καλοκαιρινή μέρα στο πάρκο, ή όταν απλά θα περπατάμε στο δρόμο θα πέσει επάνω μας ή θα μας πλησιάσει ο ένας και μοναδικός άντρας ή η μία και μοναδική γυναίκα που είναι μόνο για μας.

Θα κάνουμε σχέση, θα τον/την παντρευτούμε, θα αγοράσουμε το σπίτι των ονείρων μας
με ένα χαριτωμένο κήπο και ένα λευκό φράχτη, θα κάνουμε παιδιά και θα ζήσουμε εμείς καλά και εσείς καλύτερα...Αλλά τελικά δεν έγινε έτσι ακριβώς

Μεγαλώσατε και σας πλησίασε κάποιος/α από τις κοινωνικές σελίδες δικτύωσης.


Αρχίσατε κουβέντα. Βγήκατε κάποια ραντεβού. Προχωρήσατε σε σχέση. Αλλάξατε το προφίλ σας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ενημερώσατε πως είστε σε σχέση αμέσως μετά από λίγο καιρό.

Αυτό και ένας γάμος είναι το καλύτερο σενάριο.

Για να μην αναφέρουμε ότι υπάρχουν 50% πιθανότητες να μετατραπεί η σχέση σε χωρισμό και σε διαζύγιο.Φυσικά, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην πήγαν όλα καλά.

Παρόλο που βγήκατε έξω και περάσατε υπέροχα να μην κατέληξε μια γνωριμία σε σχέση.


Ή απλά μπορεί η σχέση σας να μην σας ικανοποιεί, καθώς δεν γνωρίζατε καλά το άλλο άτομα από κοντά.

Οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν κάνει πολύ εύκολη την εξαπάτηση αν κάποιος δεν έχει πάρει σοβαρά ακόμα το θέμα σχέσεις.

Ενώ, μπορεί να απογοητευτεί αν η εξωτερική σας εμφάνιση δεν είναι αυτή που δείχνετε στο διαδικτυακό προφίλ σας.

Έτσι, και αφού έχετε περάσει καιρό μιλώντας και παίζοντας παιχνίδια στο διαδίκτυο, αν περάσετε στα ραντεβού κατ’ ιδίαν μπορεί να καταλήξετε με μια ραγισμένη καρδιά.Τί πήγε στραβά;

Μπορούμε μόνο να μαντέψουμε!


Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς είναι βιαστικοί κάθε μέρα και δεν έχουν χρόνο για να παρατηρήσουν τι γίνεται γύρω.

Σήμερα, σταματάμε μόνο για να ελέγξουμε το προφίλ στις σελίδες που είμαστε γραμμένοι στο διαδίκτυο, για να προσθέσουμε ή για αν αλλάξουμε φωτογραφίες, για να τηλεφωνήσουμε στους φίλους μας, δραστηριότητες για τη δουλειά μας, για τους λογαριασμούς, και περιορίσαμε τις χαλαρωτικές μας δραστηριότητες στο γυμναστήριο, τα καφέ, τα μπαρ και τα κλαμπ.

Ποθούμε να συναντήσουμε το ένα και μοναδικό πρόσωπο που θα μας κάνει ευτυχισμένους, αλλά περιμένουμε να πέσει επάνω μας από τον ουρανό.Δεν παίρνουμε μόνο τον καφέ και τα γεύματά μας στο πόδι, αλλά και τους ερωτικούς συντρόφους μας.

Ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα είναι εξίσου καταστροφικό όπως και το φαγητό ταχείας εξυπηρέτησης για το σώμα σας.


Φυσικά, καθώς υπάρχει πάντα η επιλογή ενός πιο υγιεινού φαγητού σε εστιατόρια μπορούμε να οικοδομήσουμε μια πιο σοβαρή σχέση.

Αλλά αυτή θα θεωρηθεί δεδομένη τουλάχιστον από τον έναν από τους συντρόφους και θα τερματιστεί τελικά, μένοντας κάποιοι με το φιλοδώρημα και κάποιοι άλλοι με το λογαριασμό, πληρώνοντας τις ζημιές του να είναι μόνοι μέχρι την επόμενη έξοδο.Ακούγεται τρομακτικό;
Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα!


Πόσους φίλους έχετε που υποφέρουν από μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων ή είναι μόνοι και έχουν μόνο σύντομες ερωτικές σχέσεις;Τί μπορούμε να κάνουμε;
Να αλλάξουμε τη στάση μας!


Βάλτε αυτή τη βιασύνη σε μια παύση από καιρό σε καιρό. Δεν πρέπει να υπάρχουν φράσεις στο καθημερινό λεξιλόγιό σας όπως «δεν έχω το χρόνο», αλλά «είμαι απασχολημένος/η» και «δεν μπορώ να βγω».

Φυσικά, όπως το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού θα επιμείνει σε ένα τρόπο ζωής «στο πόδι», οι πιθανότητες να αλλάξετε ριζικά την ερωτική σας ζωή δεν θα είναι αιφνιδιαστικά μεγαλύτερες, αλλά θα αυξηθούν.


Δώστε περισσότερο χρόνο στο να γνωρίσετε από κοντά κάποιο νέο άτομο.

Αξίζει τον κόπο, αν αυτό καταλήξει σε μια όμορφη σχέση, έτσι δεν είναι;
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Πώς να σιγουρευτώ πως με απατάει; Σημαντικά σημάδια για τις σχεσεις σας που θα πρέπει να «πιάσετε» στον αέρα από την αρχή

-
Ποιο είναι το ερωτικο IQ των γυναικων μέσα στις σχεσεις και έξω από αυτές; Τι ξέρουν οι αντρες που οι γυναικες δεν το ξέρουν

-
Η τεχνη του φλερτ στις σχεσεις μας – Ειδικές συμβουλες για ντροπαλα αλλά και για τολμηρα κοριτσια

Τα σημαντικότερα νοήματα στις σχεσεις μας πίσω από τις λέξεις - Τι εννοούν οι αντρες όταν λένε κάποια πράγματα; Πόσο καλά γνωρίζετε τον άντρα σας;
 

          

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η