Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Απλοί κανόνες για να έχουν επιτυχία οι σχεσεις σας μέσα από τις διαδικτυακες γνωριμιες
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Βασιλική Τ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Οι διαδικτυακές γνωριμίες και οι σχεσεις που προκείπτουν μέσα από το διαδίκτυο είναι η τάση του σήμερα.

Οι άνθρωποι προτιμούν αυτού του είδους τις γνωριμίες σε σύγκριση με άλλους τύπους καθώς νιώθουν καλύτερα ώστε να κάνουν την πρώτη προσέγγιση.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι πίσω από αυτό. Η κύρια αιτία είναι η ευκολία και το γεγονός ότι μπορείτε να συναντήσετε το μελλοντικό σας ταίρι από την άνεση του σπιτιού σας.

Ωστόσο ο χειρισμός των διαδικτυακών γνωριμιών δεν είναι εύκολος για όλους. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη από αυτή την άποψη.           


Εδώ είναι μερικοί απλοί και αποδεδειγμένοι κανόνες για να χειριστείτε τα διαδικτυακά ραντεβού με επιτυχία ώστε να κάνετε όμορφες σχεσεις:


Αποφύγετε να εμφανίσετε ψεύτικα στοιχεία
Γιατί είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε μετά από μία γνωριμία μέσω ίντερνετ το υποψήφιο ραντεβού σας.

Μπορεί να θέλετε να εμφανιστείτε όσο γλυκιά/ός γίνεται. Ωστόσο, παρακάνοντας το και κάνοντας τον εαυτό σας πολύ δεκτικό χρησιμοποιώντας όλα όσα αγαπάτε για όνομα χρήστη μπορεί να τρομάξει και να διώξει το υποψήφιο ραντεβού μακριά. Προσπαθήστε να είστε διατηρήσετε μια χρυσή τομή. Όχι πολλά αληθινά στοιχεία, όχι όμως λίγα και ψεύτικα.Θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας

Είναι αλήθεια ότι πρέπει να είστε αληθινοί και συγκεκριμένοι όσο το δυνατόν όταν καταχωρείτε το προφίλ σας σε μια τοποθεσία διαδικτυακών ραντεβού.

Ωστόσο, το τέχνασμα δεν θα λειτουργήσει χωρίς να προσθέσετε λίγα καρυκεύματα. Έτσι, είναι αναγκαίο να καυχιέστε που και που για αυτά που έχετε καταφέρει έως τώρα. Προσέξτε να μην πείτε παραμύθια αλλιώς μπορεί να έχετε μεγάλους μπελάδες. Μην τα πείτε όμως και όλα και δεν έχετε τίποτα να πείτε από κοντά. Αποφύγετε αυστηρά να είστε υπερβολικά σεξουαλικοί

Η έννοια του διαδικτυακού ραντεβού δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε υπερβολικά ελκυστικοί ή να δηλώνετε παντού ότι είστε διαθέσιμοι.

Μην κάνετε τους άλλους να νιώσουν άβολα ή ακόμα και ότι παρενοχλούνται σεξουαλικά από την προσέγγισή σας. Μόλις νιώσουν έτσι, θα χάσουν όλο το ενδιαφέρον τους να μάθουν περισσότερα σχετικά με εσάς.


Δοκιμάστε να συσχετίσετε το όνομα και το προφίλ σας με τα χόμπι και τις δεξιότητες που έχετε.

Να θυμάστε ότι το προφίλ σας δεν είναι ένα μέσο για να επιδείξετε στους άλλους τις ικανότητές σας στο υπνοδωμάτιο, τις σεξουαλικές φαντασιώσεις, την αγαπημένη σεξουαλική σας στάση ή άλλα τέτοια φετίχ. Κρατήστε την φαντασία σας και τα ταλέντα σας για τα κανονικά ραντεβού σας μαζί του/της. Να είστε δημιουργικοί

Εάν θέλετε να είστε επιτυχημένοι στα διαδικτυακά ραντεβού, χρειάζεται πραγματικά να είστε δημιουργικοί.

Για παράδειγμα, χρειάζεται να κάνετε κάτι ξεχωριστό σχετικά με το είδος του προφίλ που θα δημιουργήσετε. Μην χρησιμοποιείτε συνηθισμένα και βαρετά ονόματα. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον όπως η μυστηριώδη μέλισσα ή γοητευτικός/η.

Π
ροσπαθήστε να βρείτε παραλλαγές που θα ακούγονται άνετες, τρελές και ενδιαφέρουσες. Το κλειδί είναι να διεγείρετε ζωηρό ενδιαφέρον και περιέργεια προς το πρόσωπο σας, στο μυαλό των υποψήφιων δεσμών.Αποφύγετε να φανείτε «φθηνοί»

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πολλά υποτιμητικά ονόματα όπως καυτή/ός, διαθέσιμη/ος κλπ.

Μπορεί να είστε σέξι αλλά φωνάζοντας και ουρλιάζοντας το δεν θα λειτουργήσει. Αυτό μπορεί να τρομάξει τους ανθρώπους στο διαδίκτυο μακριά. Σοβαρευτείτε. Τα επιτυχημένα διαδικτυακά ραντεβού σίγουρα θα εξαρτηθούν από το είδος των προσπαθειών που κάνετε
Τι πραγματικά προσπαθείτε να κάνετε προκειμένου να εντυπωσιάσετε τους άλλους.

Ακολουθείστε τους κανόνες για ένα επιτυχημένο διαδικτυακό ραντεβού που προαναφέρθηκαν και θα σας βοηθήσουν να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε.

Καλή τύχη!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-Δείτε τις πιο σημαντικές συζητήσεις που θα έχετε στις σημαντικότερες σχεσεις σας για να είστε προετοιμασμένοι

-
Μήπως κάποιες σχεσεις σας δεν πάνε και τόσο καλά και έχουν φτάσει στο τέλος; Οδηγός επιβίωσης για χωρισμους

-
Σημάδια ότι ο/η πρώην σας θέλει πίσω – Εφόσον θέλετε να αναθερμάνετε κι εσείς μια παλιά σχεση πώς να διακρίνετε αυτά τα σημάδια

Γιατί οι ανδρες θέλουν να κάνουν σταθερες σχεσεις και παντρεύονται μόνο συγκεκριμένο τύπο γυναικών; 


 

          

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η