Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Η αστάθεια στις σχεσεις – Τι γίνεται και αλλάζουμε εύκολα γνώμη στις σχεσεις μας;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Τάσος Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 
Όταν μια σχεση στηρίζεται σε δυνατά συναισθήματα είναι υπέροχη.

Όταν στηρίζεται στη φιλία και στην πραγματική κατανόηση είναι ακόμα καλύτερη.

Όλα αυτά και η καλή επικοινωνία μεταξύ δύο ατόμων μπορεί να οδηγήσει σε μια σχέση που επιθυμείτε να κρατήσει... για πάντα και ίσως τελικά να το καταφέρετε.

Ωστόσο, τι γίνεται όταν βλέπετε πως μια σχέση έρχεται και φεύγει συνεχώς μπαινοβγαίνει στη ζωή σας και σας ταλαιπωρεί;

Μήπως η σχέση αυτή έχει ημερομηνία λήξης; Και τι μπορείτε να κάνετε για να το αποφύγετε αυτό και να την «ξεπαγώσετε»;Ποιος είναι ο λόγος πίσω από την αστάθεια στις σχέσεις;
Καλά, υπάρχουν πολλές αλλαγές από τις οποίες δοκιμαζόμαστε στο πέρασμα του χρόνου.

Αλλάζει ο τρόπος που σκεφτόμαστε, ο τρόπος που μιλάμε, που επικοινωνούμε με τους άλλους, που κρίνουμε τα πράγματα και που χειριζόμαστε κάποιες καταστάσεις, σχέσεις, συναισθήματα. Αυτό επιδρά καταλυτικά και στις σχέσεις μας. Υπάρχουν κάποια άτομα με τα οποία αναπτύσσουμε στενές σχέσεις αλλά με άλλα, προτιμάμε μια περιστασιακή επαφή και επικοινωνία.


Αλλάζουν οι προτεραιότητές μας στη ζωή
Μαζί με τις προτεραιότητές μας αλλάζει και ο τρόπος με τον οποίο φερόμαστε στους άλλους, ο τρόπος που χειριζόμαστε τις σχέσεις μας.

Παράλληλα, όσο περνούν τα χρόνια και αυξάνονται οι εμπειρίες μας στον ερωτικό τομέα, αυξάνονται παράλληλα και οι απαιτήσεις που έχουμε από τις σχέσεις μας. Αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργούμε κατηγορίες στις σχέσεις μας και έχουμε περιστασιακές σχέσεις, γρήγορες σχέσεις και σταθερές, καλές σχέσεις. Αυτό όμως μπορεί συχνά να προκαλεί πολλές παρεξηγήσεις και συγκρούσεις στις σχέσεις στα διαφορετικά στάδια της ζωής.

Εντούτοις, θα ήταν σοφό να περικόψουμε όσο μπορούμε αυτές τις παρεξηγήσεις το συντομότερο δυνατόν. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να οδηγηθούμε με τις σχέσεις μας ένα βήμα παρακάτω.


Πολλά άτομα έρχονται και φεύγουν από τη ζωή μας
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να συμβαδίσουμε με ένα άτομο που συνεχώς έρχεται και φεύγει από τη ζωή μας μετά από συγκρούσεις ή από μια σειρά από παρεξηγήσεις.


Ο καλύτερος τρόπος είναι να το συζητήσετε
Ναι! Θα πρέπει να το συζητήσετε αμέσως μόλις εντοπίσετε το πρόβλημα που υπάρχει με τη συγκεκριμένη σχέση και το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Καθίστε και συζητήστε το ακόμα και μετά από μια σύγκρουση όταν θα είστε λίγο πιο ήρεμοι. Αποφύγετε όμως οπωσδήποτε να μιλήσετε όταν θα είστε και οι δυο ή ο ένας από τους δυο σας θυμωμένος.


Ο θυμός μπορεί να σας κάνει να λάβετε λανθασμένες αποφάσεις
Αν πάρετε μια απόφαση βιαστικά μπορεί να χαλάσετε μια θαυμάσια σχέση.

Ως εκ τούτου, είναι καλύτερα να δώσετε περισσότερο χρόνο και στους δυο για να ηρεμήσετε και να λύσετε τις διαφορές σας. Τις περισσότερες φορές θα διαπιστώσετε ότι οι διαφορές που υπάρχουν στις σχέσεις σας και ίσως και ο «πάγος» μπορεί να λιώσει μόνο με υπομονή, αρκεί να παρατηρήσουμε τη στάση του άλλου προσώπου για να δούμε αν πραγματικά ενδιαφέρεται για μας.


Κάποιες φορές τα πράγματα δεν είναι τόσο ομαλά όπως εμφανίζονται
Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου δεν μπορείτε να αντιστρέψετε αυτά που έχουν συμβεί στις σχέσεις σας.

Οι διαφορές σας αυξάνονται όλο και περισσότερο. Αυτή είναι μια κατάσταση όπου είστε αδύναμοι να ανατρέψετε τις διαφορές που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Τότε είναι που δεν αντέχετε ο ένας τον άλλον και φτάνετε να μην θέλετε να ξαναδείτε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στο μέλλον.
Αυτό είναι ακριβώς το σημείο όπου θα πρέπει να διακόψετε με τη σχέση αυτή
Όταν τα πράγματα πάνε στραβά σε μια σχέση με έναν τρόπο που δεν μπορεί να γίνει τίποτα πλέον, καλύτερα να τερματίσετε αυτή τη σχέση από το να πηγαινοέρχεστε και να μην ξεκαθαρίζετε τη θέση σας.

Το να συνεχίζεται μια σχέση με συχνά πήγαινε-έλα, απομακρύνσεις, παρεξηγήσεις, διαφωνίες και πισωγυρίσματα όπου δεν φαίνεται να είναι αρκετά δυνατή, θα σας κάνει να μισήσετε ο ένας τον άλλον και να χάσετε το ενδιαφέρον σας για μια ουσιαστική σχέση στο παρόν ή το μέλλον.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διακόψετε μια σχέση που δεν «τραβάει» και να σας μείνουν μόνο οι καλές αναμνήσεις που μοιραστήκατε.


Αν τα πράγματα να κατέληξαν άσχημα δεν μπορείτε να έχετε μια τέτοια σχέση για πάντα.
Ωστόσο, το να τελειώσετε μια σχέση χωρίς να δημιουργήσετε δύσκολες καταστάσεις μπορεί να σας αφήσει μια ευχάριστη γεύση και μια καλή ανάμνηση προκειμένου να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Σπάστε τον πάγο με ένα κοριτσι - Ορισμένοι αποδεδειγμένοι τρόποι

-
Θέλετε να τα ξαναβρείτε μετά από χωρισμο; Κατάλληλοι κανονες για να ακολουθήσετε

-
Γαμος - Αλανθαστες συμβουλες για ένα επιτυχημενο γαμο – Πώς να παραμείνετε ευτυχισμένοι

-
Τα καλύτερα μέρη για ραντεβου - Κάντε το επόμενο ραντεβου το καλύτερο της ζωής σας

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η