Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πώς να ξανακερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει - Συμβουλές για να επιστρέψει μετά από ένα χωρισμο
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Τάσος Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Ένας χωρισμος μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικός. Μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε πραγματικά άθλια. Αυτή η κατάσταση είναι κοινή για όλους και συνήθως προχωράμε παρακάτω, εκτός κι αν η αγάπη για το σύντροφο είναι πραγματική και τον (ή την) θέλετε πίσω πάση θυσία.

Βασικό κίνητρο μετά από τον χωρισμό μπορεί να είναι να βρείτε με ποιόν τρόπο θα τον/την κάνετε να επιστρέψει πίσω σε σας... Τώρα, το ερώτημα είναι εάν είναι πραγματικά δυνατό να επιστρέψει σε σένα μετά από ένα χωρισμό; Ναι! Είναι πολύ πιθανό. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που απαιτούν να εστιάσετε, ώστε να επιτύχετε το στόχο σας. Χρειάζεστε ένα δυνατό σχέδιο για να ξανακερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πίσω μετά από ένα χωρισμό.
Το σχέδιο πρέπει να είναι πραγματικά απλό. Πρέπει να είναι τόσο απλό ώστε δεν θα αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εκτέλεσή του.Έτσι τώρα δεν είναι απαραίτητο απομονώνεστε κοιτάζοντας όλα τα δώρα που σας είχε κάνει όταν ήσασταν μαζί και να αναπολείτε τις καλές σας στιγμές κατά το παρελθόν.


Απλά ακολουθήστε τις συμβουλές που σας επισημαίνουμε εδώ και θα πάρετε πίσω αυτό που θέλετε.
Τι να κάνετε;


- Σταματήστε να προσπαθείτε σκληρά:
Είναι σημαντικό να σταματήσουμε να προσπαθούμε υπερβολικά για να τον/την συναντήσουμε γιατί μας λείπει και θέλουμε τόσο πολύ να τον/την δούμε. Σιγουρευτείτε ότι δεν γνωρίζει πόσο πολύ θέλετε να τα ξαναβρείτε. Αυτό μπορεί να σας απομακρύνει ακόμα περισσότερο.

- Καμιά σκόπιμη προσπάθεια:
Πρέπει να σταματήσετε όλες τις προσπάθειες για να κερδίσετε τον/την πρώην σας. Μην το κάνετε εμφανές πως επιθυμείτε να τον/την φέρετε κοντά σας. Εάν το καταφέρετε και δεν καταλάβει πως επιθυμείτε επανασύνδεση, τότε θα αισθανθεί την απουσία σας και θα θυμηθεί πόσο όμορφη ήταν η ζωή με σας. Το κλειδί είναι να δώσετε τον απαραίτητο χρόνο στο πρώην ταίρι σας για να καταλάβει με την απουσία σας πόσο σημαντική ήταν η σχέση σας.

- Φυσιολογικές δραστηριότητες:
Επιστρέψτε στις καθημερινές σας δραστηριότητες το συντομότερο δυνατόν. Αυτό θα του/της δώσει να καταλάβει πως έχετε προχωρήσει τη ζωή σας παρακάτω. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό και θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες να επιστρέψει σε σας ο/η πρώην.

- Σταματήστε να είστε ευαίσθητοι:
Σε περίπτωση που συναντήσετε κάπου κατά τύχη την πρώην σχέση σας, θα πρέπει να είστε ευγενικοί. Θα εντοπίσει αμέσως την οποιαδήποτε συγκίνησή σας ή αδυναμία και θα φοβηθεί, φεύγοντας ακόμα πιο μακριά σας. Μια φιλική προσέγγιση μαζί του/της θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε περισσότερο, να τον/την συναντήσετε και να αρχίσετε μια σχέση πάλι από την αρχή.

- Σταματήστε το φλερτ:
Θα πρέπει να σταματήσετε οποιοδήποτε είδος φλερτ με τον/την πρώην σύντροφο, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αντιληφθεί πως δεν σας έχει περάσει και θέλετε να τα ξαναβρείτε. Ωστόσο, μπορείτε να φλερτάρετε με οποιονδήποτε άλλο άτομο. Αυτό θα σας κάνει πολύ πιο δυνατούς μέσα σας, και πού ξέρετε, μπορεί ακόμα και να πέσει και στα αφτιά του/της και να ζηλέψει.

- Περάστε στη δράση:
Μετά από μερικές μέρες ή ακόμα και εβδομάδες χωρισμού θα πρέπει να ρυθμίσετε έτσι τη ζωή σας ώστε ο/η πρώην σας να μάθει ή ακόμα και να δει με τα μάτια του/της πως περνάτε καλά και διασκεδάζετε πολύ και δίχως να είναι εκείνος/η στη ζωή σας.Το κλειδί για να προσελκύσετε και πάλι τον/την πρώην σας μετά από ένα χωρισμό είναι να δείξετε εμπράκτως πως έχετε προχωρήσει παρακάτω στη ζωή σας.
Η θλίψη και η ανησυχία σας δεν πρέπει να είναι προφανή, τουλάχιστον σε εκείνον/η. Όταν θα σας βλέπει ευτυχείς και χαρούμενους χωρίς εκείνον/η, θα νιώσει αρκετά περίεργος να μάθει που οφείλεται. Θα θέλει να μάθει γιατί ο χωρισμός σας, σας έχει αφήσει ανεπηρέαστους. Αν καταφέρετε και αποφεύγετε όλες τις επαφές μαζί του/της, συναντήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ακόμα και αυτά που γίνονται με δική του/της πρωτοβουλία, θα τον/την κάνει να σας επιθυμήσει ακόμα περισσότερο στη ζωή του/της. Επιτρέποντας του/της να αισθανθεί την απουσία σας στη ζωή του/της, θα τον/την ωθήσετε με μεγαλύτερη ταχύτητα προς το μέρος σας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ρητό ενός μεγάλου ποιητή που κάποτε είπε: «Αν αγαπάς κάτι, άστο ελεύθερο. Αν γυρίσει πίσω σημαίνει πως είναι πραγματικά δικό σου, αλλιώς… απλά δεν ήταν ποτέ…»ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-
Σας ενδιαφέρει να διατηρήσετε το ενδιαφέρον ενός άνδρα; 5 σίγουροι τρόποι

-
Αγαπη και πονος - Γιατί η αγαπη πρέπει κάποιες φορές να σημαίνει και πονο μαζί;

-
Πώς να παίρνετε προφυλαξεις όταν κάνετε γνωριμιες μέσω διαδικτυου

-
Βγαίνετε ή έχετε μια σχεση με τον κύριο Δυσεύρετο; Τελειώστε το πριν να είναι αργά και πληγωθείτε

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η