Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Μόνοι την ημέρα του Αγιου Βαλεντινου; Θετικά πράγματα για να κάνετε και να νιώσετε καλύτερα
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Ώστε είστε μόνοι, δίχως σχεση την ημέρα του Αγιου Βαλεντινου! Δεν είναι εύκολο να είστε μόνοι μια ημέρα που είναι γνωστή για τον ρομαντισμό και αφιερωμένη στους ερωτευμενους. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε αυτήν την ημέρα ξεχωριστή για εσάς. Πράγματι, θα εκπλαγείτε να μάθετε ότι υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα να κάνετε ακόμα και αν είστε μόνοι τη μερα του Αγιου Βαλεντινου, είτε πιστεύετε σε αυτή τη γιορτη είτε όχι. Αυτό το άρθρο θα σας προσφέρει ορισμένες καταπληκτικές συμβουλές σχετικά με το τι να κάνετε αυτή τη ρομαντική ημέρα.


Κακομάθετε τον εαυτό σας:
Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.
Όταν οι άλλοι είναι απασχολημένοι με τους συντρόφους τους, κάνοντας πράγματα μαζί ή περιμένουν να ξεκινήσουν ένα ραντεβού, μην ασχολείστε. Πάρτε ρεπό από την εργασία και καλομάθετε τον εαυτό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει πάρα πολύ.

Κάντε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με όμορφα αρωματισμένα κεριά.
Αυτό θα σας αποβάλλει το άγχος και θα σας ανακούφιση από τις καθημερινές εντάσεις και το στρες. Μπορείτε ακόμα να κατευθυνθείτε σε ένα κοντινό ινστιτούτο ομορφιάς ή σπα και να απολαύστε ένα καταπληκτικό μασάζ ή καθαρισμό προσώπου. Μπορείτε ακόμα και να αποκτήσετε καινούργιο κούρεμα.
 
Μέρα των μοναχικών: Μαζευτείτε μαζί με άλλους φίλους-φίλες που είναι και αυτοί μόνοι σαν εσάς.
Μπορείτε να κανονίσετε μια συγκέντρωση μόνο με άτομα που δεν έχουν σχέση την περίοδο αυτή και να περάσετε φανταστικά μαζί. Αυτό θα σας βοηθήσει πολύ να δεθείτε με τους ξεχωριστούς σας φίλους. Αυτή η συγκέντρωση δεν θα σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα που είστε μόνοι.
Στην πραγματικότητα θα αισθανθείτε ευλογημένοι που είστε δίχως ταίρι, ιδιαίτερα αν έχετε περάσει δύσκολα σε περασμένες σχέσεις.
 
Αγοράστε δώρα: Επισκεφθείτε τα μαγαζιά ή κάντε μια παραγγελία μέσω διαδικτύου και αγοράστε μικρά δωράκια στον εαυτό σας.
Μπορείτε να ψωνίσετε κάτι που θέλατε εδώ και καιρό. Αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε αρκετά καλύτερα για τον εαυτό σας.
 
Αφιερώστε την ημέρα στον εαυτό σας: Γράψτε στον εαυτό σας.
Αν δεν έχετε διάθεση να δείτε κόσμο κανονίστε αυτή τη μέρα να την περάσετε μόνοι με τον εαυτό σας. Μπορείτε να καθίσετε μόνοι και να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Γράψτε για τους στόχους, τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες σας. Μπορείτε να γράψετε επίσης τα προτερήματα που έχετε. Συμπεριλάβετε επίσης τα επιτεύγματα, τα ταλέντα και τα πλεονεκτήματα σας.

Βρείτε χρόνο να ψάξετε κάτι που αναζητούσατε καιρό τώρα. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο που είχατε αφήσει στη μέση ή δεν είχατε χρόνο για να διαβάσετε το περασμένο διάστημα.
 
Βγείτε με παλιούς φίλους: Τηλεφωνήστε σε όλους τους παλιούς σας φίλους και μιλήστε μαζί τους για κάποια ώρα.
Αυτό θα σας βοηθήσει να ξαναζωντανέψετε τους δεσμούς σας με παλιούς καλούς φίλους.
 
Ώρα για ταινίες και παιχνίδια: Καθίστε στο σπίτι σας και δείτε κάποιες από τις αγαπημένες σας ταινίες ή παίξτε αγαπημένα σας παιχνίδια.
Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε μια συνηθισμένη ημέρα λόγω έλλειψης χρόνου.
 
Λίστα επιθυμιών: Κάντε μια λίστα με όλες τις επιθυμίες σας.
 
Προσπαθήστε να μαντέψετε πως θα είναι η ζωή σας στο μέλλον: Μπορείτε επίσης, να γράψετε μερικά βήματα που απαιτούνται προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας.
Δεν είναι αμαρτία να είστε μόνοι σας τη πιο ρομαντική ημέρα του έτους.

Φιλανθρωπίες – εθελοντική εργασία: Αν δεν έχετε διάθεση για τίποτα από τα παραπάνω και θέλετε να κάνετε κάτι μοναδικό και δημιουργικό, κάτι για να προσφέρετε στους άλλους.
Για να νιώσετε καλύτερα δοκιμάστε να προσφέρετε την εθελοντική σας εργασία σε μέρη που σας χρειάζονται. Θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Σίγουρα, θα αισθανθείτε υπερήφανοι με την πράξη αυτή. Κάντε κάτι για τους φτωχούς, τους άρρωστους ή για τους ηλικιωμένους που περνούν δύσκολα.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να είστε ικανοποιημένοι που είστε μόνοι. Ακολουθώντας τις συμβουλές που προαναφέρθηκαν θα σας βοηθήσει να κάνετε την ημέρα αυτή ξεχωριστή για εσάς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
Γιατί κάποιες γυναικες αναζητούν σε κάθε ηλικια νεότερους ανδρες; Τι τους βρίσκουν;

-
Αληθειες και μυθοι που υπάρχουν για τις γνωριμιες και τις σχεσεις γενικότερα για ανδρες και γυναικες

-
Τα μυστικά που μας κρατάνε οι ανδρες – Ποια είναι τα μυστικά που μας κρατάνε οι ανδρες

-
Ραντεβου στα τυφλα - Εφαρμόστε στρατηγικες επιτυχιας για κάθε περίπτωση που θα σας τύχει
 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η