Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Προταση γαμου, τα βασικά «πρέπει» και τα «μην» - Τι να κάνετε όταν θέλετε η γυναίκα που επιθυμείτε να δημιουργήσετε οικογενεια να σας πει το μεγάλο «ναι»
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Μαρία Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Στις σχεσεις πρέπει να γνωρίζετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε οτιδήποτε. Μήπως νιώθετε πως είστε σε ηλικια γαμου και έχετε βρει και το κατάλληλο άτομο;

Εάν έχετε ήδη επιλέξει τη γυναίκα των ονείρων σας και αποφασίσατε να της κάνετε προταση γαμου, τότε ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθείτε σωστά και να περιμένετε την απάντησή της.

Ωστόσο, πριν κάνετε την πρόταση γάμου θα ήταν καλό να τη σχεδιάσετε σωστά για να γίνει με τον σωστό τρόπο για να έχει επιτυχία.

Εδώ είναι μερικά "πρέπει" και "δεν πρέπει" για να λάβετε υπόψη πριν γονατίσετε για την αγαπημένη σας.

 Τα «Πρέπει»

 

Προετοιμάστε την
Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό πριν πάρετε την απόφαση να προτείνετε γάμο στο κορίτσι σας. Μην το κάνετε απότομα πριν δώσετε στο κορίτσι σας μια ιδέα σχετικά με αυτό. Είναι σημαντικό και για τους δύο σας να μιλήσετε για την πιθανότητα να παντρευτείτε.

Βεβαιωθείτε διπλά ότι δεν διαφωνεί με ορισμένα ζητήματα που σας αφορούν και τους δυο.Εκπλήξτε την
Μόλις αποφασίσετε να παντρευτείτε, είναι καιρός να της προτείνετε γάμο. Βεβαιωθείτε ότι η πρόταση εξακολουθεί να αποτελεί έκπληξη για εκείνη. Θα ήταν συνετό να το κάνετε μια στιγμή που αυτή δεν θα περιμένει μια επίσημη πρόταση από εσάς.
 

Πηγαίνετε προετοιμασμένοι
Απλά ρωτώντας «Θα με παντρευτείς;» ή λέγοντας «Παντρέψου με» δεν είναι και σπουδαίο πράγμα.

Εξασκήστε τα λόγια σας και κάντε το πολύ ρομαντικό.
Θα πρέπει να είστε πολύ άνετοι και με αυτοπεποίθηση, όταν το πράξετε. Πάρτε μερικά λουλούδια και ένα δαχτυλίδι αρραβώνων μαζί σας. Αυτό σίγουρα θα την εντυπωσιάσει.


           


Το δαχτυλίδι
Σε περίπτωση, που το κορίτσι σας θέλει να διαλέξει μόνη της το δαχτυλίδι των αρραβώνων, θα πρέπει να το ξεχάσετε να πάρετε ένα δαχτυλίδι της επιλογής σας.

Απλά προτείνετε της το προφορικά και αγοράστε της ένα δαχτυλίδι που θέλει.
 

Βρείτε το κατάλληλο μέρος
Δοκιμάστε να επιλέξετε ένα χώρο ρομαντικό και όχι με πολύ κόσμο. Αυτό θα κάνει την περίσταση πραγματικά ξεχωριστή για εκείνη.

Το μέρος θα πρέπει να έχει τα πάντα από το αγαπημένο φαγητό της μέχρι την ατμόσφαιρα και την ησυχία και ρομαντισμό που σας αρμόζει.
 

Γονατίστε
Μπορεί να μην το πιστεύετε αυτό, αλλά υπάρχει κάτι πραγματικά ιδιαίτερο με τους άνδρες που γονατίζουν για να προτείνουν στο κορίτσι τους γάμο.

Τα κορίτσια το βρίσκουν εντελώς ρομαντικό. Γίνεται κι εσείς απόλυτα ρομαντικοί έστω και για μια φορά στη ζωή σας.

Έτσι, εάν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε το κορίτσι σας, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πέσετε στα γόνατα και να της προτείνετε γάμο.

Τους λόγους
Μην ξεχάσετε να της πείτε τους λόγους που σας ενδιαφέρει τόσο να την παντρευτείτε. Πρέπει να της πείτε γιατί την επιλέξατε.

Μπορείτε να προσθέσετε μερικές ρομαντικές ατάκες, λέγοντάς της ότι ολοκληρώνει εσάς και τη ζωή σας και πώς είστε τρελά ερωτευμένος μαζί της. Αυτό θα την κάνει να πετάξει στα σύννεφα.

 
 
Τα «μην»

Μια δημόσια υπόθεση
Προτείνοντας μπροστά σε πολλούς ανθρώπους σίγουρα δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Αρχικά, αυτό πρέπει να είναι μια ιδιωτική στιγμή για τους δύο σας. Μόλις το ρομαντικό κομμάτι τελειώσει, μπορείτε να πείτε τα νέα στους συγγενείς και στους φίλους σας.
 

Οικογένεια
Ποτέ μην προτείνετε μπροστά στην οικογένειά της. Ίσως να μην γνωρίζετε την αντίδρασή τους. Ούτε το κορίτσι σας θα αισθανθεί άνετα με αυτό. Η στιγμή της πρότασης πρέπει να αφορά μόνο τους δύο σας.


Κάντε το απλό
Καθιστώντας την πρόταση υπερβολικά περίπλοκη και κάνοντας την μεγάλη υπόθεση θα την τρομάξει μακριά.

           

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η