Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Αποπλανήστε το κοριτσι σας - Σίγουρες συμβουλές για να έχετε το κορίτσι των ονείρων σας
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Τάσος Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 
Εάν έχετε πρόσφατα βρει το κορίτσι των ονείρων σας και θέλετε να την αποπλανήσετε, τότε πρέπει να καταβάλετε πολλές προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν είναι εύκολο να κερδίσετε την καρδιά μιας γυναίκας. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επιτευχθεί ο στόχος σας.

Ορίστε ορισμένες συμβουλές για να ρίξετε τη γυναίκα των ονείρων σας. Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη γυναίκα των ονείρων σας να σας ερωτευτεί αμέσως.

Εξαιρετικές συμβουλές για να δελεάσετε την κοπέλα σας

Πρώτη συμβουλή 

Εάν θέλετε σοβαρά να μάθετε την τέχνη της αποπλάνησης μιας γυναίκας, τότε χρειάζεται να γνωρίζετε πώς να είστε παιχνιδιάρηδες μαζί της, χωρίς να την κάνετε να αισθανθεί αμηχανία ή να πληγώσετε τα συναισθήματα της.   

Το κλειδί είναι να ξεκινήσετε σιγά-σιγά και απαλά, να την αγγίζετε παιχνιδιάρικα.

Αυτό πρέπει να ακολουθείται από χειρονομίες αγάπης όσο πιο συχνά γίνετε. Τα αγγίγματα πρέπει να είναι πραγματικά αθώα. Μπορείτε να ξεκινήσετε να αγγίζετε το γόνατο, τον ώμο, τα μαλλιά κ.λπ. Όταν αγγίζετε ένα άλλο άτομο, στην πραγματικότητα απελευθερώνετε μια φυσική χημική ουσία μέσα στο δέρμα. Αυτό παράγει θερμότητα και ευχάριστα αισθήματα προς το σώμα της συντρόφου σας.Περιστασιακά αγγίγματα επίσης μπορούν να διεγείρουν το κορίτσι σας.
 
Ωστόσο, είναι σημαντικό να την αγγίξετε και να ξέρει ότι διαθέτετε γνήσια ζεστά συναισθήματα για εκείνη στην καρδιά σας.  


Δεύτερη συμβουλή 
Αγαπήστε την και δείξτε της την αγάπη σας γράφοντας ένα e-mail που να περιλαμβάνει ένα όμορφο ποίημα αγάπης. Αυτά τα mails μπορούν να σας πάνε πολύ μακριά όταν πρόκειται να αποπλανήσετε μια γυναίκα.

Έστω και περιστασιακά μηνύματα μπορούν να ξυπνήσουν τις αισθησιακές της επιθυμίες. Βεβαιωθείτε ότι θα διατηρήσετε την επικοινωνία σας σύντομη. Δεν πρέπει να την κουράσετε με βαριά και σοβαρά λόγια.

 

Τρίτη συμβουλή  
Αφήστε την κοπέλα σας, να μάθει ότι και άλλα κορίτσια ερωτοτροπούν μαζί σας. 

Λίγη ζήλια θα σας βοηθήσει να την προσελκύσετε κοντά σας και να εμφανίσει την κτητικότητα της. Επίσης, αυτό μπορεί να της κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Να θυμάστε ότι τα κορίτσια λατρεύουν τον ανταγωνισμό και την αίσθηση ότι έχουν κάτι που άλλα κορίτσια προσπαθούν να αποκτήσουν
.

Το παιχνίδι του «κλεψίματος» είναι αγαπητό από κάθε γυναίκα στο κόσμο.Τέταρτη συμβουλή  
Άλλη μια σημαντική συμβουλή για να ακολουθήσετε, όταν αποπλανείτε το κορίτσι σας είναι να της συμπεριφέρεστε σαν πριγκίπισσα. Αυτό θα την κάνει να αισθανθεί ξεχωριστή.

Προσπαθήστε να γιορτάσετε μαζί της, τις ειδικές ημέρες, ιδιαίτερα τα γενέθλιά της. Πείτε της πόσο ελκυστική είναι και τι την κάνει να διαφέρει από τις άλλες κοπέλες. Αυτό θα την κάνει να πετάει στα σύννεφα.
 
Η αποπλάνηση του κοριτσιού σας δεν είναι πυρηνική φυσική. 
Απλά χρειάζεται να είστε πρωτότυπος και να πειραματίζεστε πολύ. Το σημαντικότερο, να σέβεστε το κορίτσι σας.

Σίγουρα θα σας ερωτευτεί παράφορα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ


 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η