Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Αγαπημένα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Γίνετε μια δημιουργική μητερα και κερδίστε χρόνο για την οικογενεια σας
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Τάσος Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Έχετε κάνει δύο από τα πιο σημαντικά όνειρα, για το μυαλό και την ψυχή σας, να γίνουν πραγματικότητα:

γίνατε συζυγος και μητερα, και με το αίσθημα της ολοκλήρωσης, κερδίσατε δύο επιπλέον ευθύνες και έναν εχθρό:

το χρόνο.


Πώς να γίνετε μια δημιουργική σύζυγος και μητέρα;Για να συντονίσετε το χρόνο σας να είναι πιο χρήσιμος, αλλά και για να δημιουργήσετε μια ισορροπία μεταξύ των τριών προσωπικών αναφορών - εσάς, το σύζυγο και τα παιδιά - διαγράψτε από το μυαλό σας τις συμβουλές που έχετε διαβάσει ή ακούσει μέχρι τώρα.

Bάλτε στην άκρη το κινητό τηλέφωνο, κλείστε τον υπολογιστή χωρίς να ανησυχείτε και δώστε στον εαυτό σας μερικά λεπτά για να οργανωθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο.           


Μάθετε να προσφέρετε "τα του Καίσαρος τω Καίσαρα" χωρίς την επιβολή στον εαυτό σας να παρατήσει μερικές από τις ανάγκες σας.


Ως εκ τούτου, πρώτα απ 'όλα, να θυμάστε ότι οποιεσδήποτε απόψεις από το περίγυρο θα πρέπει να προσαρμοστούν στο δικό σας τρόπο ζωής και στις δικές σας ανάγκες.


Συγχρονισμός των δραστηριοτήτων σημαίνει ποιοτικό χρόνο για την οικογένειά σας


Βάλτε σε τάξη τις δραστηριότητες που συνήθιζαν να κάνουν τα μέλη της οικογένειάς σας έξω από το σχολείο ή το πρόγραμμα του γραφείου.

Αναπαράγετε (στη σκέψη ή εγγράφως) την περασμένη εβδομάδα με όλες τις δραστηριότητες του νοικοκυριού, τον αθλητισμό, τον ελεύθερο χρόνο (συναυλίες, θέατρο, κινηματογράφος) και περισσότερα, όλες τις στιγμές του λεγόμενου "νεκρού χρόνου".Αν έχετε παρόμοιες ανησυχίες συνδέστε τις μεταξύ τους έτσι ώστε να περνάτε περισσότερες στιγμές μαζί με την οικογένειά σας.

Για παράδειγμα, εάν ο σύζυγός σας έχει μια ελεύθερη ώρα, την ίδια στιγμή που ένα από τα παιδιά σας συμμετέχει σε ένα σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, πηγαίνετε μαζί για να υποστηρίξετε τον αθλητή σας.


Πείστε σύζυγο και παιδιά να προσαρμοστούν στις διαφορετικές συνήθειες που γεννιούνται.


Έτσι, η οικογενειακή σας ζωή θα λάβει ένα άλλο άρωμα ακόμη και με τον κίνδυνο, ελάχιστης σημασίας, θυσιών:

σε ένα από τα βράδια, όπου τα περισσότερα μέλη της οικογένειας είναι ελεύθερα, μαγειρέψτε κάτι γρήγορο και εύκολο μαζί, και έπειτα απολαύστε το αποτέλεσμα της "ομαδικής σας εργασίας", βλέποντας μια παλιά κωμωδία.

Μπορείτε να «στριμώχνετε» το ίδιο γεύμα κάθε λίγες ημέρες, για πρωινό ή να μετατρέψετε την Παρασκευή (όταν μόνο ένα από τα παιδιά βγαίνει έξω με τους φίλους του) σε "ημέρα αφιερωμένη στο μπόουλινγκ» ή σε κάποια άλλη δραστηριότητα κατάλληλη για την οικογένειά σας.Όσα περισσότερα πράγματα εφευρίσκετε να κάνετε μαζί, τόσο το καλύτερο για σας.


Και τόσο το «συμβόλαιο» συντροφικότητας μεταξύ εσάς, του συζύγου και των παιδιών θα γίνει η έκφραση μιας ενωμένης οικογένειας στην οποία η οικειότητα, η εμπιστοσύνη και η ευγνωμοσύνη θα εκπροσωπήσουν τον ορισμό του μητρικού και συζυγικού σας ρόλου, μεταφρασμένου χωρίς μονοτονία ξανά και ξανά.ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:


- Εβδομάδα Μοδας στη Νεα Υορκη – Διασημοι σχεδιαστες με συνεση και υπερβολη

- Τι έγινε στην εβδομάδα μοδας του Παρισιού: Αφιέρωμα στην συλλογή ArmaniPrivé για το καλοκαίρι του 2013

- 5 σημαντικά αντικείμενα που είναι πάντα της μοδας, είναι διαχρονικά και δεν θα πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεια ντουλαπα

- 5 έξυπνα μυστικά για να φτιάξετε μόνες σας την πιο ομορφη και γρήγορη αλογοουρα στα μαλλιά σας

 

          

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η