Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Αγαπημένα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Η εκπαιδευση, τα μαθηματα των δασκάλων του Πιλατες - Ο καλυτερος τρόπος για να γίνετε ένας επιτυχημένος εκπαιδευτης Πιλατες
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η εκγύμναση Πιλατες είναι ένα επιτυχημένο σύστημα γυμναστικης που αναπτύχθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα για να διευκολύνει τους κεντρικούς μυς του σώματος να αυξηθούν και να βελτιώσουν την ευελιξία του σώματος.

Οι άνθρωποι που προτιμούν να παραμένουν σε φόρμα χωρίς εκτεταμένη αεροβικη ασκηση ή ασκησεις ενδυνάμωσης, συνήθως επιλέγουν Πιλατες. Αυτή η μορφή της άσκησης είναι πιο δημοφιλής στους χορευτες και γυμναστες, καθώς το Πιλάτες δεν χτίζει ογκώδεις μυς, αλλά αυξάνει την ευκινησία και επίσης παρέχει προστασία από τραυματισμούς.Αν και το Πιλάτες κερδίζει σιγά-σιγά δημοτικότητα, εξακολουθεί να υπάρχει έλλειψη από εκπαιδευτές Πιλάτες, οι οποίοι να είναι ικανοί να βοηθήσουν με τις ασκήσεις Πιλάτες και τα προγράμματα εκγύμνασης. Αυτό ανοίγει μεγάλες ευκαιρίες για σας εάν είστε πρόθυμοι να γίνετε εκπαιδευτές Πιλάτες!

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε για να γίνετε ένας επιτυχημένος εκπαιδευτής Πιλάτες είναι να βρείτε ένα δασκαλο ή μια σχολη που να σας εκπαιδεύσει στο Πιλατες.

Η επιμόρφωση των Εκπαιδευτών Πιλάτες
Ποτέ δεν μπορεί να υπάρξει γρήγορη κατάρτιση του Πιλάτες, δεδομένου ότι περιλαμβάνει ένα αυστηρό πρόγραμμα, με πολλές ώρες διαλέξεων και τακτικές ασκήσεις Πιλάτες.

Αν θα θέλατε να παρακολουθήσετε μια σειρά μαθημάτων Πιλάτες για εκπαίδευση, θα πρέπει να είστε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά σε φόρμα.Θα πρέπει επίσης να διαθέτετε ένα ιστορικό, ότι είστε εξουσιοδοτημένοι εκπαιδευτές φυσικής κατάστασης ή πιστοποιημένοι ειδικοί αποκατάστασης.

Επιλέγοντας για την καλύτερη κατάρτιση του Πιλάτες
Τα καλύτερα μαθήματα Πιλάτες έρχονται με ένα συνδυασμό σωματικής άσκησης, όπως προτείνεται από τον ιδρυτή του, Τζόσεφ Πιλάτες, και της σύγχρονης εκγύμνασης διαμορφωμένη από κορυφαίους επαγγελματίες του Πιλάτες.
Σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε τα παρακάτω αν ψάχνετε για ένα αξιέπαινο παιδαγωγικό μάθημα για εκπαιδευτές του Πιλάτες:

-
Εμπειρία και προσόντα του διευθυντή του προγράμματός σας.
-
Πρόγραμμα διευκόλυνσης στο ιστορικό του προπονητή Πιλάτες.
-
Πρόγραμμα καθώς και τη διάρκεια του προγράμματος Πιλάτες.
-
Πιστοποίηση και εξετάσεις.
-
Συνεδρίες προπόνησης Πιλάτες.

Αν θέλετε να γίνετε εκπαιδευτής Πιλάτες, μπορείτε να αποκτήσετε την πιστοποίηση διαφόρων προγραμμάτων Πιλάτες. Εδώ είναι μια λίστα με μερικά προγράμματα εκμάθησης Πιλάτες.

Πιστοποίηση εκπαιδευτή με στρώμα
Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει όλες τις βασικές ασκήσεις στρώματος.
Επίσης, σας βοηθά να μάθετε τις τροποποιήσεις που μπορεί να επιφέρει μια συγκεκριμένη άσκηση, ώστε να ταιριάζει με την απαίτηση του πελάτη σας. Το μάθημα διαρκεί συνήθως ένα εξαντλητικό Σαββατοκύριακο συνεδρίασης.

Μπορεί επίσης να κατανεμηθεί σε δύο Σαββατοκύριακα. Μόλις γίνετε διπλωματούχοι, μπορείτε να πάτε στο επόμενο επίπεδο - δηλαδή, τις ασκήσεις Πιλάτες που χρειάζονται εξοπλισμό.

Πιστοποίηση εκπαιδευτή με εξοπλισμό
Αυτό το μάθημα διαρκεί περίπου ένα χρόνο για να ολοκληρώσει τις εκτεταμένες συνεδρίες προπόνησης καθώς και τα ιδιαίτερα μαθήματα.

Μια σημαντική προϋπόθεση για αυτό το μάθημα είναι ότι πρέπει να ολοκληρώσετε τις ασκήσεις Πιλάτες με στρώμα, προκειμένου να ξεκινήσετε με αυτό το πρόγραμμα.

Επίσης, θα εκπαιδευτείτε στην ανατομία του ανθρώπινου σώματος, καθώς και στην κινητική, προκειμένου να σας βοηθήσει να μάθετε για το ανθρώπινο σώμα.

Υβριδικό πιστοποιητικό
Εκτός από τις συνήθεις ασκήσεις Πιλάτες με στρώμα και τον εξοπλισμό των ασκήσεων, το Πιλάτες επιτρέπει σήμερα το συνδυασμό άλλων μεθόδων άσκησης και όργανα γυμναστικής, επίσης.

Αυτό οδηγεί στην προσθήκη του υγρού στοιχείου, της γιόγκα και τις μπάλες άσκησης του Πιλάτες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε μια εις βάθος γνώση σχετικά με το Πιλάτες. Η πιστοποίηση δεν εγγυάται μια θέση εργασίας. Ωστόσο, ορισμένοι σύλλογοι μπορεί να μην σας δεχτούνε ακόμα κι αν είστε πιστοποιημένος εκπαιδευτής Πιλάτες.

Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε ένα δικό σας στούντιο Πιλάτες και να δουλεύετε ατομικά ή με ομάδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Αναδρομη σε προηγουμενες ζωες:Η ατυχής επανάληψη μιας ερωτικής ιστορίας σε μια συγκεκριμένη περιπτωση

- Χρήσιμες συμβουλές για νέους δασκαλους και καθηγητες για να χειριστείτε σωστά τα παιδια

- Δερματινα ρουχα που είναι και πάλι στη μοδα για να νιώθετε και να δείχνετε σεξι

- Μοδα: Τσαντες σχεδιαστων - Αγοράστε τις από το διαδικτυο για να πετύχετε καλύτερες τιμες
 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η