Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Αγαπημένα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Η συμβολικη σημασία των τατουαζ για να τα κατανοήσουμε καλύτερα ώστε να δούμε αν θέλουμε να κάνουμε ένα ή όχι
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Γιώργος Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Τα τατουαζ αντιπροσωπεύουν κυρίως το αρσενικό που είμαστε ή που κρύβουμε μέσα μας. Παλιότερα, ήταν γνωστά ως μια κλασσική έκφραση για μοτοσικλετιστές, ναύτες και κατάδικους.

Η σημασία των συμβόλων αυτών δεν ήταν μεγάλη. Ωστόσο, δεν θα ήταν λάθος να πούμε ότι τα τατουάζ ήταν αντιπροσωπευτικά πλούσιων συμβολικών ιστοριών.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα τατουάζ είναι ένας τρόπος για να αποτυπωθούν σημαντικά σύμβολα στο σώμα. Ήταν πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια όταν η έννοια των γεωμετρικών σχημάτων εφευρέθηκε από Πολυνησιακούς πολιτισμούς.
Κατά το έτος 1769
Ο James Cook, ένας Βρετανός εξερευνητής, πήγε για μια αποστολή στην Ταϊτή.


Κατά τη διάρκεια αυτής της αποστολής τα σχέδια αυτά θεωρήθηκαν ως στοιχεία της μόδας σε όλη την Ευρώπη. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι η έννοια του τατουάζ χρονολογείται περισσότερο από κάτι χιλιάδες έτη. Αυτό επειδή εδώ και μόλις μερικές δεκαετίες τα τατουάζ έχουν γίνει της μόδας από ανθρώπους που ζουν σε όλη την υφήλιο.Παραδοσιακά, ευρωπαίοι άνδρες που εμπλέκονταν σε παράτολμα επαγγέλματα είχαν τατουαζ.

Όπως αυτά του ναύτη και του ανθρακωρύχου, συνήθιζαν να σχεδιάζουν τις άγκυρες και τις λάμπες των μεταλλωρυχείων ως σύμβολα τατουάζ στους πήχεις τους για προστασία.


Αυτό ήταν μια σκόπιμη και πιστή πρακτική από τα τέλη του 18ου αιώνα. Η παράδοση του σχεδιασμού του ονόματος ενός αγαπημένου προσώπου, επίσης, αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.


Άλλοι πολιτισμοί έχουν διαφορετική ερμηνεία για τα σχέδια τατουάζ.
Οι άνθρωποι ως αναπόσπαστο μέρος συγκεκριμένων κοινωνικών, θρησκευτικών ή πολιτικών ομάδων συνήθιζαν να εκθέτουν τα δικά τους σχέδια τατουάζ.


Τα σχέδια αυτά στο σώμα τους εκπροσωπούσαν στην πραγματικότητα διάφορες πεποιθήσεις που μεταφέρονταν μέσω ποικίλων γενεών.Ο πολιτισμός των Μαόρι της Νέας Ζηλανδίας θεωρεί την κεφαλή ως το πιο σημαντικό μέρος του σώματος.

Αυτός είναι και ο λόγος που άνθρωποι που ακολουθούν αυτό τον πολιτισμό έχουν το πρόσωπό τους στολισμένο με περίτεχνα τατουάζ.


Αυτά χρησιμεύουν ως ζωτικής σημασίας σχέδια υψηλού κύρους. Κάθε σχέδιο τατουάζ είναι γνωστό ότι είναι μοναδικό για την κάθε προσωπικότητα. Αυτό, επειδή λειτουργεί ως μετάδοση ζωτικής σημασίας πληροφοριών σχετικά με την κοινωνική κατάσταση, τις δεξιότητες και την καταγωγή του ατόμου.


Οι άνδρες που ακολουθούν τον πολιτισμό των Μαόρι επιδίδονται σε τατουάζ σε μια ποικιλία σταδίων της ζωής τους.
Οι διακοσμήσεις επίσης σχεδιάζονται με τρόπο να ενισχύσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, κάνοντας τους να δείχνουν εμφανίσιμοι για τις μελλοντικές συζύγους τους.

Οι γυναίκες των Μαόρι επίσης κάνουν τατουάζ στο πρόσωπό τους.
Συνήθως επικεντρώνονται στην περιοχή γύρω από το στόμα. Πιστεύουν ότι το τατουάζ γύρω από το στόμα και το πηγούνι τους θα αποτρέψει το δέρμα από τις ρυτίδες και θα τις διατηρήσει νέες και όμορφες.


Υπάρχουν αμέτρητες ερμηνείες πίσω από τα συνήθη ντόπια αμερικανικα τατουάζ.

Τα περισσότερα τατουάζ συμβόλιζαν συνήθως τη θέση ενός πολεμιστή μέσα σε μια φυλή.


Αυτό ήταν μια συνηθισμένη πρακτική μεταξύ των ανθρώπων σε φυλές. Είναι γνωστό ότι είναι ειδικοί στη χρήση των συμβόλων ως τατουάζ στο σώμα τους. Οι πολεμιστές συνήθως επιδείκνυαν τατουάζ του εξοπλισμού τους και οι γυναίκες διαφόρων ειδών εργαλείων εργασίας. Δεν ήταν κάτι νέο για τους Ευρωπαίους. Χρησιμοποιούσαν την τέχνη πάνω στο σώμα τους για πολλούς αιώνες. Στους ιθαγενείς Αμερικάνους άρεσε να έχουν τα δικά τους ονόματα ως τατουάζ στο σώμα τους.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Διακοπες και γιορτες με τα παιδια του αντρα ή της γυναικας σας από προηγούμενο γαμο – Πώς να χειριστείτε την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο

-
Σημαντικά ζητήματα των παιδιών γίνονται λόγος αντιπαραθέσεων μεταξύ των γονέων – Τι πρέπει να γίνει για να παραμείνετε ενωμένοι σαν οικογενεια

-
Κορυφαία σχέδια για τατουαζ της εποχής – Ποια είναι τα πιο δημοφιλή τατουαζ για να πάρετε μια ιδέα αν θέλετε να κάνετε και αναζητάτε σχέδιο

-
Χρωματοθεραπεια: Με ποια τσακρας είναι συνδεδεμένα τα βασικά χρώματα και πώς μπορούν μας βοηθήσουν να έχουμε ισορροπία σε όλους τους τομείς


 

          

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η