Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πώς θα χειριστείτε τους συγγενεις στις σταθερες σχεσεις σας για να μην δημιουργήσετε πρόβλημα ούτε σε σας αλλά και ούτε στις σχεσεις σας – Πώς θα βρείτε τη χρυσή τομή
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Οι σχεσεις μας είναι ήδη από μόνες τους πολύπλοκες και δύσκολες και οι συγγενεις κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο πολύπλοκα.

Όταν έχετε βρει το άλλο σας μισό, οι σχεσεις σας με τα στενά συγγενικά του/της πρόσωπα είναι το επόμενο βήμα που θα πρέπει να πάει καλά για να έχετε μια ισορροπημένη σχέση.

Αν κάτι δεν πάει καλά στη σχεση σας μαζί τους μπορεί να καταρρεύσει και η ίδια η σχέση σας.

Πώς όμως θα διατηρήσετε την τέλεια ισορροπία;


Παρακάτω σας προτείνουμε σημαντικά βήματα που πρέπει να γίνουν.
 

Μην τους γνωρίσετε πολύ γρήγορα αλλά ούτε και πολύ αργά

Πρέπει να είστε σίγουροι πως αυτή είναι μια σταθερή σχέση που έχει γερά θεμέλια πριν τους γνωρίσετε.

Μην βιαστείτε να τους γνωρίσετε είτε από ανασφάλεια, είτε επειδή θέλετε να δείτε αν η σχέση σας είναι το ίδιο σημαντική και για εκείνον/η.

Αλλά αποφύγετε να τους γνωρίσετε και λίγο πριν τον γάμο. Μην τους γνωρίσετε, λοιπόν, για όλους τους λάθος λόγους.

Καλύτερα να είστε σίγουροι πως έχετε κάνει τη σωστή επιλογή για τον άνθρωπό σας και πως η σχέση σας μπορεί να περάσει πλέον στο επόμενο επίπεδο για να το κάνετε.


Φροντίστε όμως να τους γνωρίσετε αμέσως μόλις σιγουρευτείτε πως αυτή είναι μια ιδιαίτερα σημαντική σχέση για σας, γιατί έτσι θα ολοκληρώσετε το πάζλ της σχέσης σας και θα λύσετε πολλά μυστήρια που πριν τους γνωρίσετε απλά δεν κολλούσαν.     Μην κριτικάρετε τους συγγενείς πριν ή και μετά τη γνωριμία σας μαζί τους  

Δεν υπάρχει χειρότερο από το να κακολογείτε τους συγγενείς του/της ή να ανακατεύεστε στα θέματα που έχουν μεταξύ τους.

Κι αυτό, γιατί ακόμα κι αν το έτερον σας ήμισυ συμφωνεί μαζί σας, μέσα του/της θα έχει πάντα μια πικρία για σας, θα σας το φυλάει και θα είναι αμυντικός/ή.

Ποτέ μην ξεχνάτε πως για εκείνον/η ότι και να κάνει ένας συγγενείς του/της παραμένει πάντα η μάνα, ο πατέρας, η/ο αδερφή/ός του/της. Κι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Καλύτερα να μην σχολιάσετε αν δείτε κάτι που δεν σας ταιριάζει. Διατηρήστε μια ουδέτερη στάση σε μια μεταξύ τους διαφωνία.

Επειδή θα γίνεται ή γίνατε μέλος της οικογένειας αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να μπερδεύεστε στις δικές τους οικογενειακές διαφωνίες. Είναι δικά τους θέματα που έχουν μια προϊστορία την οποία εσείς είτε δεν γνωρίζετε ακριβώς είτε απλά δεν έχετε ζήσει από κοντά για να γνωρίζετε και τις συναισθηματικές διαστάσεις που έχει πάρει.

Οπότε οποιανού το μέρος και να πάρετε θα κάνετε λάθος, καθώς αν τα ξαναβρούν αυτοί μεταξύ τους αύριο μεθαύριο, εσείς θα είστε εκείνοι που έχετε κακολογήσει την μία πλευρά και θα είστε οι κακοί της υπόθεσης.    
Διατηρήστε μια απόσταση ασφαλείας

Δεν είναι πολύ καλό να είστε πολύ κοντά, αλλά ούτε και πολύ μακριά 

Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρείτε τη χρυσή τομή, την κατάλληλη απόσταση, αλλά θα πρέπει να την βρείτε.

Προσπαθήστε να μην είστε πολύ κοντά γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τη μεταξύ σας σχέση. Οπότε αν σας ζητηθεί να μετακομίσετε κάπου κοντά τους, καλύτερα να το αποφύγετε, ακόμα κι αν οι παροχές που σας παρέχουν είναι αρκετά δελεαστικές.

Μην αποφεύγετε όμως να τους δείτε κάθε φορά που σας το προτείνει η σχέση σας. Φροντίστε να είστε εκεί σε πολλές από τις γιορτές, τα γενέθλιά τους, γάμους, βαφτίσεις και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας καλέσουν.

Να είστε εκεί όσο νιώθετε πως είστε καλά και περνάτε καλά μαζί τους και αυτό δεν σας επιβαρύνει στην ψυχολογια. Αν νιώσετε την παραμικρή ενόχληση αυτό σημαίνει πως κάτι σας συμβαίνει που θα πρέπει να το ερευνήσετε μέσα σας.

Μην προσπαθήσετε να το συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας, γιατί ακόμα κι αν έχετε δίκιο θα βγείτε χαμένοι. Απλά προσπαθήστε εσείς να έχετε μια απόσταση ασφαλείας που δεν θα σας επιβαρύνει στην ψυχολογια και οι σχέσεις σας όταν θα συναντιέστε θα είναι σε καλό επίπεδο και δεν θα χαλιέστε.    


Όταν τους γνωρίσετε μην έχετε πολλές απαιτήσεις και να θυμάστε πως τα πάντα είναι θέμα χημείας

Τι πρέπει να κάνετε και σε περίπτωση που δεν έχετε καλή χημεία, αλλά και σε περίπτωση που έχετε καλή χημεία μεταξύ σας.

Το σίγουρο είναι πως δεν μπορείτε να έχετε με όλους τους συγγενείς του/της καλή χημεία.

Το σημαντικό είναι να έχετε καλή χημεία με τα πιο κοντινά άτομα στον άνθρωπό σας. Τους γονείς και τα αδέρφια του κυρίως.

Βέβαια όλοι χρειάζονται να έχουν καλή άποψη για σας, γιατί όλοι θα πούνε τη γνώμη τους, να είστε βέβαιοι! Και σας χρειάζονται όσο περισσότερες καλές κριτικές υπέρ σας, να είστε σίγουροι.

Βέβαια, αν το ταίρι σας έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα, κανείς και τίποτε δεν πρόκειται να του αλλάξει τη γνώμη για σας. Απλά θα όσο περνάει ο καιρός θα μπορούσε να σας κάνει τη ζωή δύσκολη.

Μην έχετε την απαίτηση οι συγγενείς του/της να σας συμπεριφέρονται όπως οι δικοί σας συγγενείς.

Γιατί αυτό δεν θα γίνει ποτέ, ότι κι αν σας πούνε, ότι κι αν σας τάξουν. Εσείς να είστε πάντα ο εαυτός σας, αληθινοί, ευγενικοί και γεμάτοι κατανόηση, και όλα τα άλλα θα έρθουν και θα κολλήσουν από μόνα τους εφόσον τελικά αυτή είναι η σημαντικότερη σχέση για σας.

Αν δείτε πως πολλά δεν κολλάνε και έχετε πολλά προβλήματα, απομακρυνθείτε πριν να είναι πολύ αργά και για σας και για τη σχέση σας.

Και αν η σχέση σας τους ακολουθήσει, απλά δεν ήταν η κατάλληλη σχέση για σας. Προχωρήστε παρακάτω δίχως να κοιτάξετε πίσω.ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι πιο ηλίθιοι κανόνες για το πρώτο ραντεβού και τα λάθη που κάνουμε όταν θέλουμε τόσο πολύ να έχουμε σημαντικές σχεσεις και να μην είμαστε μόνοι

Τα κυριότερα λάθη που μπορούν να καταστρέψουν τις σημαντικότερες σχεσεις σας και πώς να τα αποφύγετε

Τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες από τις σχέσεις τους με τους άντρες για να είναι μαζί τους και χαρούμενες; Τι θα πρέπει να τους δώσετε αποφεύγοντας όλες τις λάθος κινήσεις και λόγια εξ αρχής  

Σχεσεις στο τέλος τους: Μήπως πρέπει να χωρίσω; Δείτε τα σημάδια που μπορεί όλοι να βλέπουν στη σχέση σας εκτός από εσάς και δείχνουν πως πρέπει να χωρίσετε 

Σχεσεις ζωής: Πώς θα γνωρίσω το άλλο μου μισό; Πώς θα καταλάβω όταν έρθει ότι είναι αυτό πραγματικά και όχι άλλη μια σχέση που θα τελειώσει αργά ή γρήγορα;   

Σχεσεις, ταξιδια και διακοπες: Είναι καλύτερο για τις σχεσεις μας να πάμε μόνοι μας ένα ταξίδι στις διακοπες μας ή μήπως όχι; Τι θα ωφελήσει εμάς αλλά και τις σχέσεις μας περισσότερο; 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω