Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ψυχολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πώς να καταφέρετε να είστε ειλικρινείς, δυνατοί, χαρούμενοι διατηρώντας καλή ψυχολογια ακόμα και στα δύσκολα
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Τάσος Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η ψυχολογια μας είναι δύσκολο να διατηρηθεί καλή όταν συμβαίνουν γύρω μας δυσάρεστα γεγονότα. Από τα πιο σημαντικά πράγματα που μας ανεβάζουν την ψυχολογια είναι να μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους που βάζουμε και να συνεχίζουμε να βάζουμε καινούργιους μέρα με τη μέρα.

Αλλά για την επίτευξή τους θα πρέπει να έχουμε τη σωστή στάση ζωής.

Στην ψυχολογια μας υπάρχουν τρεις βασικές αρχές που πρέπει να έχουμε κατά νου όπου θα βοηθήσουν αρκετά σε αυτό.Αυτές είναι σύμφωνα με την ψυχολογια το να μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς ακόμα και στα δύσκολα. Αμέσως μετά, το να μπορούμε να παίρνουμε την ευθύνη 100% για ό,τι κάνουμε.

Και τελευταίο, το μπορούμε να φτάνουμε στη ρίζα των προβλημάτων. Οι αρχές αυτές θα βοηθήσουν να αποκτήσουμε μια καλή ψυχολογια καθώς θα έχουμε περισσότερη δύναμη, επιτυχία, πληρότητα και, ως εκ τούτου, μεγάλη χαρά.

Είναι πολύ σημαντικό να τα έχετε υπόψη, γιατί αν αισθανθείτε αποπροσανατολισμένοι σε κάποιο σημείο της ζωής σας, θα λειτουργήσουν ως ένα φως καθοδήγησης.

Ας τα δούμε λίγο καλύτερα:


Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας


Είναι τόσο εύκολο να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας, όσο είναι και δύσκολο.

Είναι μόνο ένα ζήτημα που υπάρχει. Να έχετε το θάρρος να περάσετε στην απέναντι πλευρά και να δείτε πώς είναι. Δεν χρειάζεται να πάτε τόσο μακριά, ώστε να είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τον πραγματικό σας εαυτό, αντικειμενικά, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο.

Δημιουργούμε τόσες πολλές οφθαλμαπάτες σχετικά με την πραγματικότητα λόγω των εξωτερικών επιρροών, που φαίνεται δύσκολο να τις εγκαταλείψουμε όταν αξιολογούμε τον εαυτό μας.

Ωστόσο, μόλις αρχίσουμε να απαλλασσόμαστε από αυτές, αμέσως συνειδητοποιούμε πόσο υπέροχο και απελευθερωτικό είναι.
Όταν επιλέγουμε να είμαστε ενήμεροι για το πώς και ποιοί είμαστε, να ζούμε κάτω από τις δικές μας αξίες και να εκπληρώνουμε τις επιθυμίες μας, όλα γίνονται πιο απλά. Με το να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, το μονοπάτι της ζωής μας θα αποκαλυφθεί σταδιακά.
Πάρτε 100% την ευθύνη για τις πράξεις σας


Αναλαμβάνοντας την ευθύνη σε ένα περιβάλλον στο οποίο οι άλλοι δεν το κάνουν καθόλου είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά φέρνει και την πληρότητα.


Είναι μεγάλη πρόκληση να λειτουργήσετε μέσα σε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι κατηγορούν ο ένας τον άλλον, αλλά σας δίνει επίσης δύναμη, γιατί αναλαμβάνοντας την ευθύνη θα σας προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία να μάθετε και να αναπτυχθείτε.

Αντί να χρησιμοποιείτε την ενέργεια και την προσοχή σας στην εύρεση δικαιολογιών και κάποιον ή κάτι να ρίξετε το φταίξιμο για τις αποτυχίες σας και να αρνείστε κάθε κατηγορία, ευθύνη ή πράξη που σας εξουθενώνει και συναισθηματικά αποδυναμώνει, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να δείτε την αλήθεια.Αναλύστε και ανακαλύψτε τί από τη στάση και τις πράξεις σας τα προκάλεσε.


Αναλάβετε την ευθύνη και δείτε τα ως μια εμπειρία.

Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να είστε επιτυχημένοι την επόμενη φορά. Μάθετε από αυτά που κάνετε, δεν έχει σημασία καλά ή άσχημα, να αναπτύσσεστε, να γίνεστε πιο δυνατοί και να εμπλουτίζετε τη ζωή σας.


Στην πραγματικότητα, το «μυστικό» είναι το εξής:


όταν κοιτάζεις τα καθημερινά, μεμονωμένα γεγονότα ξαφνικά όλα σου φαίνονται ανούσια.

Αλλά όταν κοιτάζεις την επίδραση που προκάλεσαν μια ολόκληρη εβδομάδα, μήνα ή έτος, αρχίζεις να βλέπεις τη σχέση μεταξύ τους. Ως εκ τούτου, θα δείτε το γεγονός ότι αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όλες τις πράξεις μας είτε μικρές ή μεγαλύτερες, η ικανότητά μας να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν αυξάνεται σημαντικά.


Πηγαίνετε στις πραγματικές αιτίες των θεμάτων


Φανταστείτε ότι ανοίγετε το ψυγείο σας και μια φοβερή μυρωδιά από μέσα σας «βαράει κατακούτελα».


Δε θα ρίξετε αποσμητικό χώρου ελπίζοντας ότι η μυρωδιά θα εξαφανιστεί, έτσι δεν είναι; Αντί αυτού θα ακολουθήσετε την αίσθηση της όσφρησης σας να βρείτε την «πηγή του κακού», να την πετάξετε και να καθαρίσετε την «πληγείσα» περιοχή. Ίσως βάλετε κάτι αρωματικό εκεί αλλά μόνο ως μέτρο απαλλαγής, όχι ως μέτρο επίλυσης του προβλήματος.

Στο τέλος, υπάρχει μόνο ένας αποτελεσματικός τρόπος για την επίλυσή του και αυτός είναι να βρεθεί η κύρια αιτία και να καταστραφεί!


Ως εκ τούτου, αν θέλετε ένα καλύτερο εαυτό, ξεκινήστε την εφαρμογή αυτών στον τρόπο σκέψης και στις ενέργειες σας και η ζωή σας θα βελτιωθεί.ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε άρα και η ψυχολογια μας εξαρτάται από τις σκεψεις μας, μήπως δεν θα έπρεπε;


- Αντικαταθλιπτικές φυσικές θεραπειες για μια καλύτερη ψυχολογια χωρίς καταθλιψη – Πώς να αντιμετωπίσετε φυσικά την καταθλιψη


- Σημαντικά βήματα για την βελτίωση των σχέσεων παιδιών και γονέων και για μια καλύτερη διαπαιδαγώγηση των παιδιών καιγονέων


- Μπορούμε να αλλάξουμε τους άλλους; Τι συμβαίνει στην ψυχολογια μας όταν θέλουμε να αλλάξουμε τους άλλους και μπορούμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο;
 

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<