Κάντε κλίκ απο κάτω
Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Υγεία Περισσότερα άρθρα υγείας | Συνοπτική λίστα άρθρων υγείας |
 
Πώς να σταματήσετε έναν πονοδοντο ακόμα και όταν βρίσκεστε σε ένα ταξιδι σε ένα απομακρυσμένο μέρος – χρηστικές συμβουλες υγειας
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Βασιλική Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Στην υγεια μας ο καθένας μας σε κάποια χρονική στιγμή, θα βιώσει κάποιο πονόδοντο. Οι πονόδοντοι είναι δύσκολοι για την υγεια μας, είναι πολύ βασανιστικοί, μερικές φορές κάποιοι από του χειρότερους πόνους που θα βιώσετε ποτέ στη ζωή σας.

Ακόμα και αν είχατε υποστεί στην υγεια σας οδοντικές εργασίες στο παρελθόν και ακολουθείτε σωστές πρακτικές υγιεινής, πονόδοντοι μπορούν να εμφανιστούν οποιαδήποτε στιγμή.

Αν και η εμπειρία μπορεί να είναι πολύ οδυνηρή για την υγεία μας υπάρχουν τρόποι ανακούφισης μέσω φυσικών υγιεινών βοτάνων, φαρμάκων ή φαρμακευτικών προϊόντων.

Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε βότανα για την καλύτερη υγεία σας πρέπει να τα χρησιμοποιείτε σε μορφή βάμματος καθώς το περιεχόμενο σε αλκοόλ θα απολυμάνει τη περιοχή, θα βοηθήσει στην ελάττωση της φλεγμονής και θα σταματήσει τη μόλυνση.


ΨΩΝΙΣΤΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ:
ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ 25 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΩΡΕΑΝ


Πώς θα βοηθήσει το βάμμα βοτάνων τον πονόδοντο

Αφού έχετε το βάμμα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σε γενικές γραμμές μια κουταλιά του τσαγιού από αυτό και να ξεπλένετε απαλά το στόμα σας. Αφού το έχετε κρατήσει στο στόμα σας για ένα λεπτό περίπου, θα πρέπει είτε να το καταπιείτε ή να το φτύσετε έξω.

Τα βάμματα είναι φυσικά φάρμακα τα οποία χρησιμοποιούν βότανα και αλκοόλ για να κάνουν μασάζ στη περιοχή που έχει επηρεαστεί και να σταματήσουν τον πόνο αναισθητοποιώντας τα νεύρα του δοντιού το οποίο και σας προκαλεί τόσο πολύ πόνο.


Πώς αντιμετωπίζεται γενικότερα ένας πονόδοντος;

Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε τον πονόδοντο είναι να σταματήσετε τη φλεγμονή. Αν καταφέρετε να σταματήσετε τη φλεγμονή, ο πόνος θα ακολουθήσει. Ακόμα και αν πιθανότατα φύγει ο πόνος, το πρόβλημα θα εξακολουθεί να παραμένει εκεί έως ότου επισκεφτείτε τον οδοντίατρό σας και το ελέγξει.

Παρόλο που ο οδοντίατρος είναι και ο προτεινόμενη λύση να ακολουθήσετε, ίσως χρειαστεί να περιμένετε για ένα ραντεβού, ή ο πονόδοντος μπορεί να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια τους Σαββατοκύριακου ή σε χρόνο κατά τον οποίο ο οδοντίατρος δεν είναι διαθέσιμος.
Τι πρέπει να κάνω αν δεν υποχωρήσει;

Η καλύτερη συμβουλή για εσάς είναι να αναζητήσετε οδοντιατρική φροντίδα το συντομότερο δυνατόν, καθώς η μόλυνση μπορεί κάλλιστα να επιστρέψει οποιαδήποτε πιθανή στιγμή. Αν δεν φροντίσετε να λύσετε τα προβλήματά σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενδέχεται να εξαπλωθούν και να προκαλέσουν πολύ περισσότερα προβλήματα στα δόντια σας.

Οι κοιλότητες θα πρέπει να σφραγιστούν, ενώ τα σαθρά ή νεκρά δόντια θα πρέπει να αφαιρεθούν. Αν διαγνωσθούν έγκαιρα, ο οδοντίατρος μπορεί συνήθως να σώσει το δόντι μαζί με τη ρίζα του.


Ποιος είναι ο τρόπος για να σταματήσει ο πονόδοντος;

Ο πιο συνήθεις τρόπος να σταματήσετε τον πονόδοντο είναι με τη χρήση ενός φαρμακευτικού προϊόντος, τα οποία ανακουφίζουν τον πονόδοντο, απλά τρίβετε την αλοιφή στη μολυσμένη περιοχή και αυτό θα σταματήσει τον πόνο.

Τα προϊόντα αυτά δρουν άμεσα, αν και μπορεί να μην είναι ικανά να βοηθήσουν εάν η μόλυνση έχει εξαπλωθεί, ή έχει φτάσει σε τόσο άσχημο σημείο ώστε το δόντι κυριολεκτικά να πεθαίνει.


ΨΩΝΙΣΤΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ:
ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ 25 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΩΡΕΑΝ


Αν είστε σε μέρη απομακρυσμένα που δεν υπάρχει τίποτα;

Ένας ακόμα τρόπος να σταματήσετε τον πόνο είναι να χρησιμοποιήσετε ασπιρίνη. Αν ακολουθήσετε αυτήν τη λύση πρέπει να χρησιμοποιήσετε δισκία που διαλύονται. Απλώς τοποθετήστε το δισκίο στο στόμα σας, και μετά χρησιμοποιήστε την γλώσσα σας για να το κρατήσετε κόντρα στο δόντι σας.

Η ασπιρίνη θα αρχίσει να διαλύεται και να εργάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάσει στο νεύρο και να σταματήσει τον πόνο. Αυτός είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να σταματήσετε τον πόνο αν και το χάπι που διαλύθηκε μπορεί να αφήσει μία πολύ άσχημη γεύση στο στόμα σας.


Χρήσιμες συμβουλές:

- Ο βέλτιστος τρόπος να σταματήσετε τον πόνο είναι να επισκεφτείτε τον οδοντίατρο και να το αντιμετωπίσετε μία και καλή.

- Να έχετε κατά νου, πως αν το πρόβλημα είναι μία μόλυνση θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αντιβιοτικά έως ότου εξαφανιστεί η μόλυνση.

- Όταν πια θα έχει εξαφανιστεί η μόλυνση, τότε θα μπορέσει ο οδοντίατρος να προχωρήσει με τη θεραπεία.

- Οι περισσότεροι πονόδοντοι είναι αποτέλεσμα μίας κοιλότητας η οποία θα πρέπει να σφραγιστεί.

- Οποιαδήποτε στιγμή ξεκινάτε να αισθάνεστε έναν πονόδοντο θα πρέπει να το κοιτάξετε.

- Αν δεν μπορείτε να δείτε έναν οδοντίατρο, πάρτε απλά λίγη ασπιρίνη ή κάποιο άλλο φαρμακευτικό προϊόν, το οποίο θα σας ανακουφίσει από τον πόνο ως ότου δείτε τον οδοντογιατρό σας για να ελέγξει το πρόβλημα.
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Ο Διαβητης, η ινσουλινη και πως επιδρά η θαυματουργή διατροφη pH για την καλυτέρευση της υγειας

- Πρόωρη εμμηνοπαυση - Τα πολλά γεγονότα πίσω από την πρώιμη και πρόωρη εμμηνοπαυση – Τι ρόλο παίζουν

- Απλοί τρόποι για να καταπολεμήσουμε φυσικα την τριχοπτωση

- Γυμναστικη με βαρη για καλύτερη υγεια - Κάντε το σωστά

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<