Κάντε κλίκ απο κάτω
Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Υγεία Περισσότερα άρθρα υγείας | Συνοπτική λίστα άρθρων υγείας |
 
Κίνδυνος για την υγεια μας οι ιοι και τα βακτηρια που γίνονται ανθεκτικά στα αντιβιοτικα που παίρνουμε με το παραμικρό
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Pan Tin   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Πολλά προβληματα υγειας όπως λοιμωξεις του ουροποιητικου συστηματος προκαλούνται από βακτηρια.


Ένας στους δύο ανθρώπους έχουν αυτή τη λοιμωξη και προσβάλεται η υγεια τους.


Παρά το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχει μια απλή θεραπεια για την υγεια τους, οι πρόσφατες περιπτώσεις της ασθενειας φέρουν νέα στοιχεία.


Φαίνεται ότι τα βακτηρια γίνονται ανθεκτικά στη θεραπεια με αντιβιοτικα και τα νέα αυτά στοιχεία δείχνουν πως πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας.


Μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Μπίρμινχαμ προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που δεν δημιουργηθεί κάποιο άλλο όπλο για την καταπολέμηση αυτών των παθογόνων βακτηρίων, θα δώσουμε μάχη με την απειλή μιας ανίατης λοίμωξης.

Τι θα φέρει αυτή η ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά;

Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν επίγνωση ότι τα στελέχη που είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά μπορεί να οδηγήσουν σε αρκετά σκληρές, ίσως ακόμη και ανίατες, για τη θεραπεία ασθένειες.


Επιπλέον, ένας λόγος για τον οποίο δεν συνειδητοποιούν πόσο σοβαρός μπορεί να είναι ο αγώνας αυτός οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη συνηθίσει να θεραπεύουν τις λοιμώξεις τους με αντιβιοτικά.

Παίρνουν τα αντιβιοτικά με το παραμικρό πρόβλημα.

Ένας ειδικός στην πρωτοβάθμια ιατρική βοήθεια, από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, υποστηρίζει ότι τουλάχιστον το 20% των περιπτώσεων που είχαν λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος δεν ανταποκρίνονται από την πρώτη στιγμή στα αντιβιοτικά.Οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος δεν είναι οι μόνες που δεν ανταποκρίνονται σε στα αντιβιοτικά.

Ανακάλυψε ότι στη Μεγάλη Βρετανία 100 περιπτώσεις αναφέρθηκαν ως ανθεκτικές στα αντιβιοτικά.


Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν δημιουργήθηκαν νέα φάρμακα για την αντιμετώπιση τέτοιων μολύνσεων.


Η απάντηση είναι επειδή δεν έχουν κέρδος από την έρευνα ή τη δημιουργία νέων αντιβιοτικών.

Μιλώντας παγκοσμίως, μόνο 4 αντιβιοτικά αναπτύσσονται, αλλά κανένα από αυτά δεν έχει ως αντικείμενο τα ανθεκτικά βακτήρια.

Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα είναι αυτά κατά του καρκίνου. Πιο συγκεκριμένα, 861 φάρμακα και εμβόλια δοκιμάζονται κατά του καρκίνου, προς το παρόν.Πολλοί ειδικοί θεωρούν ότι η μόνη διαθέσιμη λύση είναι να γίνει μια εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση του ιδιωτικού ιατρού
, που θα μπορούσε να επιδοτήσει τη δημιουργία νέων αντιβιοτικών.

Ο ιδιωτικός ιατρός προσφέρει περίπου το 80% των αντιβιοτικών από την αγορά.


Ένας άλλος τρόπος για να προσφέρει στους ασθενείς μια θεραπεία για την καταπολέμηση της αντοχής σε βακτήρια είναι η ασπιρίνη ή κορτικοστεροειδή.

Αυτά είναι αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του πυρετού ή του πόνου.


Επιπλέον, η υγιεινή μειώνει τον αριθμό των μολύνσεων.


Στο παρελθόν, στη Μεγάλη Βρετανία, 2000 άτομα είχαν υποστεί μολύνσεις, αλλά μετά από μια σωστή υγιεινή, ο αριθμός τους μειώθηκε σε 100 ανά μήνα.Ίσως θα πρέπει να αποφύγουμε να παίρνουμε αντιβιοτικά χωρίς σοβαρό λόγο με την παραμικρή γρίπη ή ίωση που έχουμε.

Επίσης, μήπως θα πρέπει σε αυτές τις απλές ιώσεις και γρίπες να παίρνουμε κάποιες βιταμίνες για την τόνωση της ανθεκτικότητας και την αύξηση της άμυνας του οργανισμού μας ώστε από μόνος του, ενδυναμωμένος πλέον να δράσει εναντίον αυτών των απλών ιώσεων, ενός απλού κρυολογήματος ή μιας απλής γρίπης.


Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι χρειαζόμαστε κάτι νέο και ικανό για τον προσδιορισμό των βακτηριδίων
που έχουν προσβάλει έναν ασθενή σε σύντομο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε η χορήγηση των κατάλληλων φαρμάκων ή βιταμινών να είναι άμεση και, ως εκ τούτου, αποτελεσματική στην καταπολέμηση της νόσου.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμβουλες για να εξασφαλίσετε άμεσα με πειθαρχία έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που θα βοηθήσει να έχετε μια καλύτερη υγεια

Βιταμινη Α – Η βιταμινη που βοηθάει την υγεια μας στη μάχη κατά της γηρανσης, της ακμης και γενικότερα της υγειας του δερματος

Ανδρες εναντίον γυναικών - Κορυφαίες διαφορές ακόμα και σε θέματα υγειας που δείχνουν οι τελευταίες έρευνες

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε φυσικά την υγεια της ορασης μας – Μάθετε περισσότερα για να βλέπετε καλύτερα
Κοινοποίηση

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<