Κάντε κλίκ απο κάτω
Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Υγεία Περισσότερα άρθρα υγείας | Συνοπτική λίστα άρθρων υγείας |
 
Πώς η κατανάλωση πρωτεϊνης από ορό γάλακτος μπορεί να βοηθήσει το σωμα μας - Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Αναστάσης Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν επίγνωση της υγειας τους και θέλουν να ενισχύσουν τους μυς του σώματος τους γνωρίζουν τη σημασία της πρόσληψης ορού γάλακτος σε πρωτεΐνη σε τακτική βάση. Μπορεί να καταλαμβάνουμε πρωτείνες από το φαγητό όμως δεν είναι πάντα στη κατάλληλη ποσότητα και στην καθαρότητα που θα έπρεπε.

Το καλύτερο είναι να επιλέξετε μια γνωστή και καταξιωμένη εταιρία, μάρκα, που έχει και άλλα συμπληρωματα διατροφης για να την αγοράσετε. Να είναι σφραγισμένο το δοχείο που την περιλαμβάνει.

Να την αγοράσετε από φαρμακεία ή από καταστήματα υγιεινής διατροφής και όχι από γυμναστήρια που δεν γνωρίζετε με τι άλλα συστατικά την έχουν αναμείξει. Προτιμήστε τις πρωτεινες που έχουν υψηλής καθαρότητας πρωτεϊνη από βιολογικα συστατικά. 

Εδώ θα βρείτε μερικά σημαντικά πράγματα που απαιτείται να γνωρίζετε σχετικά με την πρόσληψη πρωτεϊνών ορού γάλακτος σε σκόνη.

Γρήγορη μυϊκή ανάρρωση
Ο ορός γάλακτος σε σκόνη ή συμπλήρωμα θεωρείται ένας ιδεώδης τρόπος για την γρήγορη ανάρρωση των μυών.

Βοηθά επίσης, στην ανάκτηση και αποκατάσταση των μυών μετά από εκγύμναση. Οι μυς τείνουν να καταρρέουν μετά την εκτέλεση ασκήσεων. Το βασικό κίνητρο ενός προγράμματος ασκήσεων είναι να σπάσουν οι μυς και να τεντωθούν. Αυτό παίρνει μεγάλο χρονικό διάστημα για τους μυς να επουλωθούν. Όταν λαμβάνετε τον ορό γάλακτος σε σκόνη αμέσως μετά την εκγύμναση, μπορείτε να επιταχύνετε την ταχύτητα της ανάρρωσης και ανοικοδόμησης των μυών.
 
Ενισχύει τις σωματικές επιδόσεις κατά τη διάρκεια μιας εκγύμνασης
Οι πρωτεΐνες είναι γνωστό ότι είναι το δεύτερο στοιχείο μετά το νερό ως η ουσία που βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα σε αφθονία.

Ως εκ τούτου, επιλέγοντας σοφά πρωτεϊνικά συμπληρώματα μπορούν να δώσουν ενέργεια στο σώμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το σώμα σας απαιτεί επίσης, ορισμένα απαραίτητα αμινοξέα. Αυτά δεν μπορούν να παραχθούν εσωτερικά. Συνεπώς, αυτά τα αμινοξέα πρέπει να προέρχονται από καθημερινή διατροφή σε σκόνη πρωτεΐνης ανώτατης ποιότητας.

Ένα πλήρες πρωτεϊνικό συμπλήρωμα σε σκόνη στο ανθρώπινο σώμα αποτελείται από όλα τα απαραίτητα αμινοξέα. Αυτά περιλαμβάνουν ουσιώδη στοιχεία που απαιτεί το σώμα μας.
 


Ο ορός γάλακτος μπορεί επίσης να αναφέρεται ως το καλύτερο συμπλήρωμα πρωτεϊνών.
Επίσης αναφέρεται ως η «τέλεια πρωτεΐνη» τις περισσότερες φορές.
 
Ο ορός γάλακτος σε πρωτεΐνη είναι καταπληκτική πηγή από διακλαδισμένη αλυσίδα αμινοξέων.
Αποτελείται από μεγαλύτερη ποσότητα διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέων σε σύγκριση με άλλες πηγές διατροφής.
 
Ο ορός γάλακτος είναι πολύ σημαντικός για τον οργανισμό σας, εξαιτίας της υπερβολική χρήσης της διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέων κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης. Η διακλαδισμένη αλυσίδα αμινοξέων μεταβολίζεται στους μυς κατά τη διάρκεια μιας εκγύμνασης. Όταν λαμβάνετε πρωτεϊνούχο ορό γάλακτος στην πραγματικότητα αναπληρώνετε τον οργανισμό σας με χρήσιμα διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέα ώστε να βοηθήσει στην γρήγορη αποκατάσταση και ανοικοδόμηση των ατροφικών μυών.
 
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
Ο ορός γάλακτος αποτελείται από εξαιρετικές ιδιότητες, για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
 
Όταν γυμνάζεστε, το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος σας αποδυναμώνετε σε κάποιο βαθμό. Η εισαγωγή του ορού γάλακτος στο σώμα τείνει να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι, μπορεί πολύ εύκολα να καταπολεμήσει οποιασδήποτε μόλυνση και βλαβερά μικρόβια στο σώμα. Ο ορός γάλακτος είναι ικανός να οικοδομήσει αντιοξειδωτικά του ίδιου του οργανισμού για να καταπολεμήσει καρκινικά κύτταρα και την πρόληψη της γήρανσης.
 
Ανάπτυξη ατροφικών μυών και απώλεια λίπους
Ο ορός γάλακτος είναι γνωστό επίσης, καταπληκτική πηγή για να χτίσετε ατροφικούς μυς και να χάσετε σωματικό λίπος.
 
Η πρωτεΐνη είναι πολύ αποτελεσματική και ακίνδυνη για τον οργανισμό σε σύγκριση με τα άλλα χημικά προϊόντα ή χάπια διαίτης διαθέσιμα στο σώμα.
 
Εύκολα εύπεπτη
Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί εύκολα να χωνευτεί από το ανθρώπινο σώμα.
 
Η τέλεια πρωτεΐνη μπορεί εύκολα να απορροφηθεί και να διανεμηθεί σε όλο το σώμα. Αυτό ενισχύει την περίοδο ανάκτησης. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος αφήνει το στομάχι μόλις φτάσει και εισέρχεται στο αίμα με ταχύτερο ρυθμό από τυχόν άλλες πηγές πρωτεΐνης.

Προτιμήστε να αγοράσετε την πρωτεϊνη αυτή από γνωστές εταιρίες που έχουν και άλλα γνωστά συμπληρώματα διατροφής που είναι σε σφραγισμένες και όχι σε χύμα συσκευασίες. 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Βελτιώστε την ποιότητα ζωής σας εξασφαλίζοντας μια καλύτερη υγεια με τρία βασικά βήματα

-
Η Κετονικη διαιτα-διατροφη μπορεί να βοηθήσει πολύ στην αντιμετώπιση της επιληψιας

-
Δεκα βασικά βηματα για μια πιο υγιεινη ζωη – Τι να κάνετε και τι να αποφεύγετε περισσότερο

-
Τα αιτια της οσφυαλγιας, του πονου χαμηλά στη μεση και τι να αποφύγετε για να τους γλιτώσετε  
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<